Ziemassvētku slepenais Santa-chi/toy draudziņš
+10
ajame
Sanita
Pelenz
Lily
Buciitis
Dream
Kitija
Māriņa
Eliina
Ruby
14 posters
Lapa 4 no 7
Lapa 4 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ziemassvētku slepenais Santa-chi/toy draudziņš
aa vai ari ne cik suni tik davanas jasuta cietiem ta laikam butu pareizi ja?
Nu es piemēram sūtu 3 dāvanas dažādiem cilvēkiem, tu 2 dāvanas dažādiem cilvēkiem. Sadalīt viegli :) Tikai jāatrod dalītājs.. :) \ja nu galīgi neviens nepieteiksies, tad es varu uzņemties dalīšanu un adrešu grāmatiņas titulu
nu ne nebus godigi jo tad jau es ari varu uznemties
es jau zinu kam es girbetu sutit vnk
es jau zinu kam es girbetu sutit vnk
Jap,pagaidām man viens sunīts :)
A kā tad vienojamies ko var un ko nevar sūtīt? Rakstam sarakstu kas garšo,kas ne kas patiik?
A kā tad vienojamies ko var un ko nevar sūtīt? Rakstam sarakstu kas garšo,kas ne kas patiik?
Blondiiniite- Rookie
- Number of posts : 40
Dzīvesvieta : Rīga
Es diemžēl izlaidīšu šoreiz šo pasākumu! Vienkārši tā sakritis, ka nevaru. Piedodiet meitenes!
Zheel ka taa :(
Es ljoti ceru ka nesaaksies tas pats kas pagaashogad, kad visi peekshnji saaka atcelt savas daliibas, nezinu kaapeec bet es to ljoti personiigi njeemu pie sirds, man bija ljoti gruuti sanjemties un shogad visu sho ierosinaat atkal no jauna, njemot veera kas notika pagaashgad un to ka tagad nevaram atrast cilveeku kas paliidzeetu mums sadaliit adreses :(
Es ljoti ceru ka nesaaksies tas pats kas pagaashogad, kad visi peekshnji saaka atcelt savas daliibas, nezinu kaapeec bet es to ljoti personiigi njeemu pie sirds, man bija ljoti gruuti sanjemties un shogad visu sho ierosinaat atkal no jauna, njemot veera kas notika pagaashgad un to ka tagad nevaram atrast cilveeku kas paliidzeetu mums sadaliit adreses :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
es arī ceru.... man tik ļioti patīk saņemt paciņas
Ajame - pacinju sanjemshana ir veseliibai un makam BIISTAMA!!! Tagad tasiot pacinjas sho to pasuutu no internetveikaliem, un sanjemot tos pirkumus rodas atkariiba, shodien veicu veel paaris pirkumus un visu laiku kaut ko pa vidu pagraabju saveejaam
Es jau taa biju sevi atradinaajusi no shiis atkariibas!!!!!
Es jau taa biju sevi atradinaajusi no shiis atkariibas!!!!!
Ruby- Estimable
Man vienu brīdi bija tā, ka no e-bay pasūtīju visādus niekus, tikai lai ietu uz pastu un domātu, a kas šoreiz būs atnācis?
A, kas ir jādara, lai piedalītos ?!
Lasīju, bet man nav tā īsti skaidrs.
Man ir 2 sunīši.
:)
Lasīju, bet man nav tā īsti skaidrs.
Man ir 2 sunīši.
:)
Shii ir taada kaa daavaninju apmainja uz sveetkiem. Taada kaa speele slepenais draudzinsh, mees nezinaasim no kaa mees sanjemsim daavaninjas saviem sunjukiem. Ja tev ir divi sunjuki tad tev buus jaanosuuta daavaninjas diviem sunjukiem un juus atpakalj sanjemsiet daavaninjas katram sunjukam :) Summa cik nu peedeejo reizi vienojaamies bija 10 Ls, laipni gaidiitas arii pashdarinatas daavaninjas :)
Kad buus sadaliiti vaardi un adreses, tad taisiisim veelmju sarakstinju, kur katrs uzskaitiis lietas ko veelas sanjemt, idejas, izmeerus u.t.t.
Kad buus sadaliiti vaardi un adreses, tad taisiisim veelmju sarakstinju, kur katrs uzskaitiis lietas ko veelas sanjemt, idejas, izmeerus u.t.t.
Ruby- Estimable
Taa summa protams ir runaajama, vienosimies par taadu kura der visiem :)
Kaadu summu varam atljauties? Gaidiishu atbildes no visiem!
Kaadu summu varam atljauties? Gaidiishu atbildes no visiem!
Ruby- Estimable
Var sarunaat arii visaadas kategorijas, kursh var vairaak atljauties, kursh mazaak, lai visiem sanaak godiigi :)
Ruby- Estimable
Domāju, ka kategorijās dalīt nevajag, tas visu sarežģīs vēl vairāk. Nu nebūs forši, ja dalīsim kategorijās. Labāk visi vienojamies par kādu summu.
Mans variants- 5ls par dāvanu :) Tas varētu būt visiem pieņemamākais variants.
Mans variants- 5ls par dāvanu :) Tas varētu būt visiem pieņemamākais variants.
Es balsoju par 5Ls dāvanai
Blondiiniite- Rookie
es varu pieteikties par adreshu sadaliitaaju un dariit to darbinju.... ;)
Man taads luugums, taas kas piedalaas- suutiet man sava sunja vaardu un visas savas koordinaates kas nepiecieshamas lai nosutitu davaninju pareizajam cilvekam... :D Es izveidoshu sarakstu piemeram 1. Ameelija- LV, Imanta bla bla bla, 2.-Saarinja- LV, Tukums bla bla... un kad visi bus atsutijushi, sheit juus iepostosiet kadu izveeleetu ciparinju piemeram 5 un es privaati pateikshu kas tas par suni kuram jums jaasuuta daavaninja, ieprieksh sajaukshu seciibu.. esat ar mieru?
Ok, tad tie 5 Ls, ja visi piekriit :) Sorry, es tad laikam ko sajaucu :(
Paldies tev milziigs Lily! Izklausaas labs variants :) Tik tad ja piem kaa Ajamei un man ir triis sunji, un Eliinai un Zhozefiinei ir 2 sunji, tad shie daliibnieku vaardi jaaraksta sarakstaa tik reizes cik sunju ir, ne?
Jaanolemj tik datums, kad saaksim to sadaliishanu, varbuut kaads veel grib pieteikties?
Paldies tev milziigs Lily! Izklausaas labs variants :) Tik tad ja piem kaa Ajamei un man ir triis sunji, un Eliinai un Zhozefiinei ir 2 sunji, tad shie daliibnieku vaardi jaaraksta sarakstaa tik reizes cik sunju ir, ne?
Jaanolemj tik datums, kad saaksim to sadaliishanu, varbuut kaads veel grib pieteikties?
Ruby- Estimable
super malacis Lily. Paldies tev!
Ruby, skiet ka var vel kadu nedelu gaidti, bet tad jau lenam sutit Lily visas adreses un paliek apmeram 2 nedelas davanas iegadei un nosutisanai
Ruby, skiet ka var vel kadu nedelu gaidti, bet tad jau lenam sutit Lily visas adreses un paliek apmeram 2 nedelas davanas iegadei un nosutisanai
Jaja tieshi taa Ruby, bus ciparinji tik daudz cik sunju, un piemeram takaa tev ir 3 sunji tad tev bus jaizvelas 3 ciparinji.. saaciet jau suutiit man info :D
A ja pa 5 Ls, tad es ar piedalos Pirmīt sapratu, ka 10 Ls, tas bija biku salīti priekš manis :) Tātad sūtu Lily Tipīša koordinātas :)
Kaut kas uz priekšu iet?Cik jau adresītes nosūtīja?
Blondiiniite- Rookie
Lapa 4 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vēlmju sarakstiņš - akcijai - Ziemassvētku Chi/Toy-santa draudziņš :)
» Konkurss #1 (Ziemassvetku noskanas)
» 18.-19.decembrī Ziemassvētku izstāde klubā "Favorīts +"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» Konkurss #1 (Ziemassvetku noskanas)
» 18.-19.decembrī Ziemassvētku izstāde klubā "Favorīts +"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
Lapa 4 no 7