Tā mēs guļam :)
+19
Eky
Pelenz
Eljusik
Michely
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Eliina
Lily
Māriņa
Ruby
Lindita
Silkite
Sanita
Ronija
Elīna
Dream
lilucis
23 posters
Lapa 2 no 14
Lapa 2 no 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: Tā mēs guļam :)
lilucis rakstīja:Kas gan var būt labāks par sauļošanos 8)
OOOO, jaa:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
lilucis rakstīja:Vasarā kaut vai jau ģīboņi no karstuma nāk virsū, vienalga saulītē jāguļ :D
Aga:)) Maneejaa arii var istabas viduu nostaaties - aizzhmiegt acis, lai galiigi nenozhilbst un stundaam taa staaveet, ka tik sauliite spiid virsuu:)
Ronija- Moderator
Runaajot par sauljoshanos vai guleeshanu parkaa :
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Runaajot par sauljoshanos vai guleeshanu parkaa :
Khi khi khi , zhaaveetaas vistas poza :D
Ronija- Moderator
Pirmaa nakts jaunajaas maajaas :
Necelshosi-necelshosi-miedzinsh naak .........
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Pirmaa nakts jaunajaas maajaas :
Wau, kāds apburošs bebsīts
es visu nakti nespeeju acis noveerst no shitaa briinuma - miilestiiba no pirmaa skatiena!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:es visu nakti nespeeju acis noveerst no shitaa briinuma - miilestiiba no pirmaa skatiena!!!
Tieshaam miilulis:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:es visu nakti nespeeju acis noveerst no shitaa briinuma - miilestiiba no pirmaa skatiena!!!
Tieshaam miilulis:))
Paldiezzzsss!!!
Ruby- Estimable
Nu es it kā gulēju ar acīm ciet abas pirmās naktis(katram suņam pirmā nakts), bet dzirdēju katru elpas vilcienu laikam...visu laiku klausījos vai viss ir kārtībā... :lol:Ruby rakstīja:es visu nakti nespeeju acis noveerst no shitaa briinuma - miilestiiba no pirmaa skatiena!!!
lilucis rakstīja:Nu es it kā gulēju ar acīm ciet abas pirmās naktis(katram suņam pirmā nakts), bet dzirdēju katru elpas vilcienu laikam...visu laiku klausījos vai viss ir kārtībā... :lol:Ruby rakstīja:es visu nakti nespeeju acis noveerst no shitaa briinuma - miilestiiba no pirmaa skatiena!!!
Man pirmaas 2 nedeeljas naacaas naktiis celties ik peec 2 stundaam, jo beerns bij uz tualeti jaaaizved:)) Jo no pirmaas dienas, mana gulta bij vinjas gulta, bet siikaljas mazais auguminjsh neljaava pashai izkaapt no gultas:)) Taa nu mees dziivojaamies:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Nu es it kā gulēju ar acīm ciet abas pirmās naktis(katram suņam pirmā nakts), bet dzirdēju katru elpas vilcienu laikam...visu laiku klausījos vai viss ir kārtībā... :lol:Ruby rakstīja:es visu nakti nespeeju acis noveerst no shitaa briinuma - miilestiiba no pirmaa skatiena!!!
Man pirmaas 2 nedeeljas naacaas naktiis celties ik peec 2 stundaam, jo beerns bij uz tualeti jaaaizved:)) Jo no pirmaas dienas, mana gulta bij vinjas gulta, bet siikaljas mazais auguminjsh neljaava pashai izkaapt no gultas:)) Taa nu mees dziivojaamies:)
Njā...mans gan vēl tagad pa naktīm guļ kādā no suņu gultiņām, no rīta gan kā vīrs ceļās uz darbiņu, tā bērnu pabāž man zem segas un saliek pie gultas spilvenus, lai netraumē sevi lecot no gultas laukā... :D
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Nu es it kā gulēju ar acīm ciet abas pirmās naktis(katram suņam pirmā nakts), bet dzirdēju katru elpas vilcienu laikam...visu laiku klausījos vai viss ir kārtībā... :lol:Ruby rakstīja:es visu nakti nespeeju acis noveerst no shitaa briinuma - miilestiiba no pirmaa skatiena!!!
Njā...mans gan vēl tagad pa naktīm guļ kādā no suņu gultiņām, no rīta gan kā vīrs ceļās uz darbiņu, tā bērnu pabāž man zem segas un saliek pie gultas spilvenus, lai netraumē sevi lecot no gultas laukā... :D
Khi khi khi - mums pie visaam gultaam un diivaaniem ir pa spilvenam, jau no pirmaas dienas:)) Ja kaut kaadu iemeslu deelj nav - tad breec, ka nevar izlekt laukaa:)) Un ka jaaglaabj:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
Khi khi khi - mums pie visaam gultaam un diivaaniem ir pa spilvenam, jau no pirmaas dienas:)) Ja kaut kaadu iemeslu deelj nav - tad breec, ka nevar izlekt laukaa:)) Un ka jaaglaabj:)
Jā, prātīga tev meitene...a manējam po..., ja nav pielikts spilvens pie gultas, viņš jau varonis tāpat var izlekt...
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:
Jā, prātīga tev meitene...a manējam po..., ja nav pielikts spilvens pie gultas, viņš jau varonis tāpat var izlekt...
Tad toch Varonis:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:
Tad toch Varonis:))
Ir ir, un tāpēc man ne pa jokam satraukums...viņš jau skrien un lec kā dullais
Mums meita no pirmaas dienas gulj pati savaa sunju (nu pareizaak jau kakju) gultinjaa. Jaa un no riita viirs iet uz darbu tad sunjuks jau skraapee pie gultas,grib pasildiities. Citreiz ar ko sajauc un pa nakti jau skraapeejaas-bet tad aatri saprot ka vel nav riits - nopuushaas un lien atpakalj savaa gultaa!!! Nesen nopirkaam jaunu gultinju ar dabiigo aitas vilninju iekshaa -ui kaa patiik - pienjeema pirmajaa minuutee -veco vairs nevajag(taa tagad mantu kaste :)
Ruby- Estimable
hehe shitaa laikam miiljaakaa poza arii maneejaam leedijaam, ja neskaita guleeshanu ar kaajaam gaisaa :lol:Ruby rakstīja:Runaajot par sauljoshanos vai guleeshanu parkaa :
oi kaa miedzinjsh naak mazajam beernam a stingraa mamma modina tik un taa, kaut ar beerninjsh saka ne un ne :DRuby rakstīja:Necelshosi-necelshosi-miedzinsh naak .........
mana Ora shitaa ar dara kad saku vinjai lai celjas augshaa agri no riita... un piedevaam veel aizklaaj purninju ar kjepaam un njurkshkj .. nee neee, lieciet visi mani mieraa :lol:
Lapa 2 no 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Lapa 2 no 14