Tā mēs guļam :)
+19
Eky
Pelenz
Eljusik
Michely
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Eliina
Lily
Māriņa
Ruby
Lindita
Silkite
Sanita
Ronija
Elīna
Dream
lilucis
23 posters
Lapa 3 no 14
Lapa 3 no 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Tā mēs guļam :)
un taa no riita liidz vakaram vinji var chubinaaties :lol: :lol: :lol:lilucis rakstīja:Nu kā mazi mīlnieciņi
Dream rakstīja:un taa no riita liidz vakaram vinji var chubinaaties :lol: :lol: :lol:lilucis rakstīja:Nu kā mazi mīlnieciņi
Forši, kaut manējiem būtu tādas attiecības
jau gatavojamies...lilucis rakstīja:
A tu saki, lai ceļās augšā, drīz jāiet pastaigā :lol:
njaa... gan jau taveejie ar sachubinaasies kaut kad ar laiku ;) uupiits tak taads mazinjsh un kautriigs veel :lol:lilucis rakstīja:Forši, kaut manējiem būtu tādas attiecības
Lindita rakstīja:jau gatavojamies...lilucis rakstīja:
Baigi labi, tik manējie šodien kaut kā neparastā laikā iztrakojās un tagad miedziņš nāk :lol:
Nu jā, viņš jau visu laiku arvien tuvāk un tuvāk tai Čiepai čubinas un guļās, tik šamai reizēm nepatīk un tad kaut kur paslēpjas no bērna :lol:Dream rakstīja:njaa... gan jau taveejie ar sachubinaasies kaut kad ar laiku ;) uupiits tak taads mazinjsh un kautriigs veel :lol:lilucis rakstīja:Forši, kaut manējiem būtu tādas attiecības
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
lilucis rakstīja:Lindita rakstīja:jau gatavojamies...lilucis rakstīja:
Baigi labi, tik manējie šodien kaut kā neparastā laikā iztrakojās un tagad miedziņš nāk :lol:
Snifs ar tag chuch, bet uz pastaigu vinjs ir vienmeer gatavs :d tik veel nezina, kas sho sagaida...lieli piedziivojumi :)
Lindita rakstīja:lilucis rakstīja:Lindita rakstīja:jau gatavojamies...lilucis rakstīja:
Snifs ar tag chuch, bet uz pastaigu vinjs ir vienmeer gatavs :d tik veel nezina, kas sho sagaida...lieli piedziivojumi :)
Nu jāpasildēs vēl zem deķīša, ārā tomēr auksts dikti...
aha...jums smukie dzemperi jaaliek lietaa :)lilucis rakstīja:
lilucis rakstīja:
Nu bet mūsdienu jaunatne tik ātri attīstās, ne tā kā mēs vecīši
Un liidz pilngadiibai jau arii nav taalu:)
Ronija- Moderator
eh nu taa jau ir :scratch:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Nu bet mūsdienu jaunatne tik ātri attīstās, ne tā kā mēs vecīši
Un liidz pilngadiibai jau arii nav taalu:)
Nu smuks jau mums tikai viens es slinka esmuLindita rakstīja:aha...jums smukie dzemperi jaaliek lietaa :)lilucis rakstīja:
a es tev savu lielo graamatu kaa smukus dzjemperiishus saadiit, varu aizdot ... :roll:lilucis rakstīja:Nu smuks jau mums tikai viens es slinka esmu
Dream rakstīja:a es tev savu lielo graamatu kaa smukus dzjemperiishus saadiit, varu aizdot ... :roll:lilucis rakstīja:Nu smuks jau mums tikai viens es slinka esmu
Mees ar labpraat pieteitos uz graamatas aiznjemshanos:)) Izstaigaajaam veselu chupu graamatniicu - nekur nav:((
Ronija- Moderator
Tu jau dabūji? Un kā? Forša grāmata?Dream rakstīja:a es tev savu lielo graamatu kaa smukus dzjemperiishus saadiit, varu aizdot ... :roll:lilucis rakstīja:Nu smuks jau mums tikai viens es slinka esmu
dabuuju gan, vareetu teikt 4 dienu laikaa peec pasuutiishanas bij klaat jau Jelgavas gramatniicaa ;) nu izshkjirstiiju aatri cauri, jo nesanaaca laika iedziljinaaties ... no pirmaa skatiena ir OK ;)lilucis rakstīja:Tu jau dabūji? Un kā? Forša grāmata?Dream rakstīja:a es tev savu lielo graamatu kaa smukus dzjemperiishus saadiit, varu aizdot ... :roll:lilucis rakstīja:Nu smuks jau mums tikai viens es slinka esmu
Forši, es ar gribēšu palūrēties tai grāmatāDream rakstīja:dabuuju gan, vareetu teikt 4 dienu laikaa peec pasuutiishanas bij klaat jau Jelgavas gramatniicaa ;) nu izshkjirstiiju aatri cauri, jo nesanaaca laika iedziljinaaties ... no pirmaa skatiena ir OK ;)lilucis rakstīja:Tu jau dabūji? Un kā? Forša grāmata?Dream rakstīja:a es tev savu lielo graamatu kaa smukus dzjemperiishus saadiit, varu aizdot ... :roll:lilucis rakstīja:Nu smuks jau mums tikai viens es slinka esmu
vispaar jau nekaadu probleemu, tagad taapat nesanaak laika man adiit neko :(Ronija rakstīja:Dream rakstīja:a es tev savu lielo graamatu kaa smukus dzjemperiishus saadiit, varu aizdot ... :roll:lilucis rakstīja:Nu smuks jau mums tikai viens es slinka esmu
Mees ar labpraat pieteitos uz graamatas aiznjemshanos:)) Izstaigaajaam veselu chupu graamatniicu - nekur nav:((
varu kaut kad panjemt liidzi i tev iedot pastudeet ;) vai varbuut juus liidz LLU atstaigaat varat dienas pastaigaa ;)
Lapa 3 no 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Lapa 3 no 14