Tā mēs guļam :)
+19
Eky
Pelenz
Eljusik
Michely
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Eliina
Lily
Māriņa
Ruby
Lindita
Silkite
Sanita
Ronija
Elīna
Dream
lilucis
23 posters
Lapa 4 no 14
Lapa 4 no 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Tā mēs guļam :)
brauc ciemoslilucis rakstīja:Forši, es ar gribēšu palūrēties tai grāmatā
labi labi ... panjemshu liidzi varbuut riit ja sanaaks ja ne tad nakamnedeelj izstaadee ;)
Dream rakstīja:vispaar jau nekaadu probleemu, tagad taapat nesanaak laika man adiit neko :(Ronija rakstīja:Dream rakstīja:a es tev savu lielo graamatu kaa smukus dzjemperiishus saadiit, varu aizdot ... :roll:lilucis rakstīja:Nu smuks jau mums tikai viens es slinka esmu
Mees ar labpraat pieteitos uz graamatas aiznjemshanos:)) Izstaigaajaam veselu chupu graamatniicu - nekur nav:((
varu kaut kad panjemt liidzi i tev iedot pastudeet ;) vai varbuut juus liidz LLU atstaigaat varat dienas pastaigaa ;)
Varu atklaat nosleepumu:)) Mums pie LLU patiik:)) Tur studentiem var uzriet, un gandriiz katru dienu pie pils esam:)) Arii vaanas tur dzenaajam:DDDD
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
ak tu redzi kas te atklaajas, tad jau iespeejams ka satikshu juus kautkad driiz pils parkaa ;)Ronija rakstīja:Varu atklaat nosleepumu:)) Mums pie LLU patiik:)) Tur studentiem var uzriet, un gandriiz katru dienu pie pils esam:)) Arii vaanas tur dzenaajam:DDDD
Dream rakstīja:ak tu redzi kas te atklaajas, tad jau iespeejams ka satikshu juus kautkad driiz pils parkaa ;)Ronija rakstīja:Varu atklaat nosleepumu:)) Mums pie LLU patiik:)) Tur studentiem var uzriet, un gandriiz katru dienu pie pils esam:)) Arii vaanas tur dzenaajam:DDDD
Pilniigi mieriigi:))))))
Ronija- Moderator
ok :jumping:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:ak tu redzi kas te atklaajas, tad jau iespeejams ka satikshu juus kautkad driiz pils parkaa ;)Ronija rakstīja:Varu atklaat nosleepumu:)) Mums pie LLU patiik:)) Tur studentiem var uzriet, un gandriiz katru dienu pie pils esam:)) Arii vaanas tur dzenaajam:DDDD
Dream rakstīja:ok :jumping:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:ak tu redzi kas te atklaajas, tad jau iespeejams ka satikshu juus kautkad driiz pils parkaa ;)Ronija rakstīja:Varu atklaat nosleepumu:)) Mums pie LLU patiik:)) Tur studentiem var uzriet, un gandriiz katru dienu pie pils esam:)) Arii vaanas tur dzenaajam:DDDD
Mees tev vareesim paraadiit, kaa mees taam vaarnaam pakalj:)
Ronija- Moderator
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Dream rakstīja:dabuuju gan, vareetu teikt 4 dienu laikaa peec pasuutiishanas bij klaat jau Jelgavas gramatniicaa ;) nu izshkjirstiiju aatri cauri, jo nesanaaca laika iedziljinaaties ... no pirmaa skatiena ir OK ;)lilucis rakstīja:Tu jau dabūji? Un kā? Forša grāmata?Dream rakstīja:a es tev savu lielo graamatu kaa smukus dzjemperiishus saadiit, varu aizdot ... :roll:lilucis rakstīja:Nu smuks jau mums tikai viens es slinka esmu
Kas tieši ir tai grāmatā - nu cik lapas un tās saturs?? Vnk pati adu bez piegriezntnēm un ar savām idejām, tāpēc gribētu zināt vai tā grāmata man būtu noderīga!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
saciishu godiigi, ja jau pati adi un zini kaa ko vajag adiit, tev ir daudz ideju visaadiem adiijumiem, tad shii graamata tev nav vajadziga!Sanita rakstīja:Kas tieši ir tai grāmatā - nu cik lapas un tās saturs?? Vnk pati adu bez piegriezntnēm un ar savām idejām, tāpēc gribētu zināt vai tā grāmata man būtu noderīga!
Tai graamataa ir vienkaarshi dzjemperiishi, aptuveni piegrieztniites kaa adiit, kaa kaajinjaam atstaat vietinjas, lai vareetu kaajinjas pieadiit ... nu tad taa nekas dizhs uz 89 lpp :(
Ronija- Moderator
aga ... iekaartojaas vinja vienmeer vislabaak - mammai uz galvas, muguras vai veedera :DRonija rakstīja:Orela labi iekaartojusies:))
Viņa tak gudrīte, zin kur vissiltāk, visērtāk un vismīļāk čučētDream rakstīja:aga ... iekaartojaas vinja vienmeer vislabaak - mammai uz galvas, muguras vai veedera :DRonija rakstīja:Orela labi iekaartojusies:))
aga ... mazie zhuljikililucis rakstīja:Viņa tak gudrīte, zin kur vissiltāk, visērtāk un vismīļāk čučētDream rakstīja:aga ... iekaartojaas vinja vienmeer vislabaak - mammai uz galvas, muguras vai veedera :DRonija rakstīja:Orela labi iekaartojusies:))
Vinjiem ti uz Kanaarijsalaam:)
Ronija- Moderator
lilucis rakstīja:Aha, un mammītei ar...Ronija rakstīja:Vinjiem ti uz Kanaarijsalaam:)
Nu mammiite var arii paciesties:))
Ronija- Moderator
Nu labi, mammītei pietiktu ar džakuziRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Aha, un mammītei ar...Ronija rakstīja:Vinjiem ti uz Kanaarijsalaam:)
lilucis rakstīja:Nu labi, mammītei pietiktu ar džakuziRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Aha, un mammītei ar...Ronija rakstīja:Vinjiem ti uz Kanaarijsalaam:)
Khi khi khi:))
Bet shitajaas bildees tieshaam var maniit, ka Chiepinjam ir paarris simti lieko gramu :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Nu labi, mammītei pietiktu ar džakuziRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Aha, un mammītei ar...Ronija rakstīja:Vinjiem ti uz Kanaarijsalaam:)
Khi khi khi:))
Bet shitajaas bildees tieshaam var maniit, ka Chiepinjam ir paarris simti lieko gramu :D
Ir ir apmēram kādi 300-400 liekie grami
Lapa 4 no 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Lapa 4 no 14