25.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde, Rīgā
+5
Lily
Silkite
Māriņa
Eliina
Dream
9 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: 25.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde, Rīgā
meitenes, kam ir katalogs, varat paskatīties kā sauc to hinu ko es vedu hendleros? :D tā bija kucīte, jau pieaugusi, titulēta.
Liluci, Lily, paldies
Beidz runāt dumības, protams ka tu piedalīsies un ... lai ar kāda vieta būs - tā būs godam izcīnīta ... un sava jauna veida pieredze atkal iegūta
Lily rakstīja:... nezinu par to rītdienu.. man bail piedalīties tajos hendleros... man nav izredžu, ja būs atlase, un grupā 15 hendleri varbut nemaz nepiedalities lai neizmestu naudu, bet vienakarshi aizbraukt paskatities ka tas notiek (nekad neesmu redzējusi atlasi) ......
Beidz runāt dumības, protams ka tu piedalīsies un ... lai ar kāda vieta būs - tā būs godam izcīnīta ... un sava jauna veida pieredze atkal iegūta
man ir katalogs ... hini ir veseli 7i, kuru NR tev vajag man visi hini ir vienādiLily rakstīja:meitenes, kam ir katalogs, varat paskatīties kā sauc to hinu ko es vedu hendleros? :D tā bija kucīte, jau pieaugusi, titulēta.
Lily, kur ir bildes no izstādes? Gan jau esi sastrādājusi savā aparātā smukumus...
pameklē pieaugušu kuci, kura ir LV, LT un iespējams vel kādu valstu JCH, īpašnieks varētu būt V.Izdebska....
ai nu labi.. pierunājāt, mans padomdevējs (mana tante, kas šodien bija FCI izstādē lietuvā un ieguva 9. vietu klasē ) arī saka, ka jāpiedalās :) nu tad ieej draugos un izlasi manu vēstuli, Dream
ai nu labi.. pierunājāt, mans padomdevējs (mana tante, kas šodien bija FCI izstādē lietuvā un ieguva 9. vietu klasē ) arī saka, ka jāpiedalās :) nu tad ieej draugos un izlasi manu vēstuli, Dream
lilucis rakstīja:Lily, kur ir bildes no izstādes? Gan jau esi sastrādājusi savā aparātā smukumus...
diemžēl nevienam nebūs bilžu :( jo paņēmu savu mazo aparātu bet viņš nojūdzās un vispār šodien neslēdzas iekšā.. viņš man ir tikai mēnesi bet jau esmu sačakarējusi :D
Žēl gan, ka nebūs bilžu. Tā kā netiku skatīties un zināju, ka tu tur būsi cerēju uz fotoreportāžu
Lily, atradu katalogā hinu, bet tituli gan nebij minēti
HIN SATORY YANVARSKAYA KRASOTKA, īp. V. Izdebska
HIN SATORY YANVARSKAYA KRASOTKA, īp. V. Izdebska
jaa taa bus istaa, jau likaas, ka ir no HIN SATORY :) Paldies!
Milzīgi apsveicieni šodienas zvaigznēm Big Stariņiem :*un viņu lepnajai saimniecei un tāpat liels sveiciens un aplausi Lily tu tiešām esi malacis
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Sveicu juus visus ar panaakumiem shodienas izstaadee!! malachi, milziigs prieks par jums :)
Veelu veiksi riitdienas izstaadee!
Veelu veiksi riitdienas izstaadee!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Sveicam Dreamb ar burvīgo suņuku panākumiem!!
Kā arī sveicu lily ar hendleru konkursa 2. vietu! Malacis!!
Kā arī sveicu lily ar hendleru konkursa 2. vietu! Malacis!!
Sveicam Dream BIG STARINUS ar panakumiem sodien Lietuvas izstaade Duksim B0B un Rafina BOO ta pat ka vakar MALACI!!!
Hip hip urrā!!! Milzu sveicieni no mūsu kuplā pulciņa!Eliina rakstīja:Sveicam Dream BIG STARINUS ar panakumiem sodien Lietuvas izstaade Duksim B0B un Rafina BOO ta pat ka vakar MALACI!!!
Paldies mīļie sveicēji! bučas Jums no Maniem abiem mazajiem zvēruļiem
Lily, paldies tev par manas mazās spindzeles auklēšanu
Mums šodien lielas svinības - kļuvām par diviem Lietuvas Jauniem Čempioniem bagātāki
Lily, paldies tev par manas mazās spindzeles auklēšanu
Mums šodien lielas svinības - kļuvām par diviem Lietuvas Jauniem Čempioniem bagātāki
Apsveicu Dream!!! labi pastraadaata nedeeljas nogale
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Dream, kā piecēlies šodien? :D es gan uz skolu neaizgāju.. vakar kā iekritu 21:00 gultā tā šodien līdz 11 nogulēju.. :D Paldies tev liels par iespēju apciemot lietuviešu izstādi! un apsveicu ar abiem jaunajiem lietuvas chempioniem!
eh laimīgā tu! es šorīt jau 6-os kā vienmēr augšā un uz darbu prom
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» 09.10.2010. Specializētā Krievu toi izstāde Rīgā
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» 09.10.2010. Specializētā Krievu toi izstāde Rīgā
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
Lapa 2 no 2