Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 29 no 40
Lapa 29 no 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:Skaisti Ufo tàds izbriiniits izskatàs :shock: :D
Viņš kā vienmēr bija gana neapmierināts ar fotografēšanās procesu
modelja untumi sàkàs???
Jā jā, un kādi vēl!!!
pastàsti kàdi :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:Skaisti Ufo tàds izbriiniits izskatàs :shock: :D
modelja untumi sàkàs???
Jā jā, un kādi vēl!!!
Viņš mani absolūti ignorē...brīžos, kad jāfotografējas viņš vispār izliekas par kurlu, arī niknāku vārdu nedzird...vispār neko nedzird...pilnībā apvainojies, sēž un blenž vienā punktā(un noteikti ne tajā virzienā kur būtu jāskatās lai sanāktu smuka bilde)...es kaut uz galvas varu stāvēt :lol: Bet nu es iru pacietīga un nejauka un kāds bilžuks jau parasti izdodas
lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:Skaisti Ufo tàds izbriiniits izskatàs :shock: :D
modelja untumi sàkàs???
Jā jā, un kādi vēl!!!
Viņš mani absolūti ignorē...brīžos, kad jāfotografējas viņš vispār izliekas par kurlu, arī niknāku vārdu nedzird...vispār neko nedzird...pilnībā apvainojies, sēž un blenž vienā punktā(un noteikti ne tajā virzienā kur būtu jāskatās lai sanāktu smuka bilde)...es kaut uz galvas varu stāvēt :lol: Bet nu es iru pacietīga un nejauka un kāds bilžuks jau parasti izdodas
ha,labais es parasti mégjinu knipi uzsist gaisà,tad shis skatàs uz to pusi vai ar kàrumu vicinu gar degungalu
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
ha,labais es parasti mégjinu knipi uzsist gaisà,tad shis skatàs uz to pusi vai ar kàrumu vicinu gar degungalu
Šitas arī nedarbojas Es jau visu ko esmu izmēģinājusi Viņa uzskati ir, ka fočēšanās tik priekš dāmām... Un vispār viņš arvien vairāk sāk pierādīt ka ir BigStar... attaisno ar savu uzvedību savu vārdu...
Māriņa rakstīja:Skaisti mazie kunkuliishi :love2: .Klau kaa tu izveeleejies tieshi sho sunjuku? Vai dziivee ar vinju esi redzeejusi, vai tikai bildees?
dzīvē esmu redzējusi tikai vēcākus ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
domā to kresajā malā? tā ir anabella, vismazākā no metiena ;) man viņa arī patīk, bet bija jau paņemta..Silkite rakstīja:vai kur smuka :love2: bet tà vai tas pédéjais arii smukuliits :D
tagad jau neviens suņuks neinteresē, gaidu tik savējo mājās
Sabinella- Profesional
Sabinella rakstīja:domā to kresajā malā? tā ir anabella, vismazākā no metiena ;) man viņa arī patīk, bet bija jau paņemta..Silkite rakstīja:vai kur smuka :love2: bet tà vai tas pédéjais arii smukuliits :D
jà jà tà pati skaistule,nu daudz jau nav palicis :D kad vinji piedzima?
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Sabinella rakstīja:domā to kresajā malā? tā ir anabella, vismazākā no metiena ;) man viņa arī patīk, bet bija jau paņemta..Silkite rakstīja:vai kur smuka :love2: bet tà vai tas pédéjais arii smukuliits :D
jà jà tà pati skaistule,nu daudz jau nav palicis :D kad vinji piedzima?
14. janvārī
Sabinella- Profesional
lilucis rakstīja:
Ljoti smukas bildiites :D Izskataas tik paklausiigi beerninji ne - kad bildiites jau gatavas :D Bet tas proces - uhhhhhh - pacietiibu tieshaam vajag lielu. Pepija man uz beigaam vienkaarshi sabruka tur - apguulaas un nekusteejaas ne no vietas :) bet vinjai taa iipashi nepatiik taa skanja uz taa papiira kad vinja pakustaas - un tas laikam buutu tas lielaakais skjeerslis!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:lilucis rakstīja:
Ljoti smukas bildiites :D Izskataas tik paklausiigi beerninji ne - kad bildiites jau gatavas :D Bet tas proces - uhhhhhh - pacietiibu tieshaam vajag lielu. Pepija man uz beigaam vienkaarshi sabruka tur - apguulaas un nekusteejaas ne no vietas :) bet vinjai taa iipashi nepatiik taa skanja uz taa papiira kad vinja pakustaas - un tas laikam buutu tas lielaakais skjeerslis!!!
Aga, vispaklausīgākie Bet vispār esmu pacietīga, nācās tādai kļūt strādājot skolā
lilucis rakstīja:
Aga, vispaklausīgākie Bet vispār esmu pacietīga, nācās tādai kļūt strādājot skolā
Ak jaaa tagad es saprotu!!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Silkite- Estimable
mums pagalma zaliites vietaa ir suunas paldies, prieks ka patiik :jump2:
Weseliigaak! :DEliina rakstīja:mums pagalma zaliites vietaa ir suunas paldies, prieks ka patiik :jump2:
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
sirsninja rakstīja:Weseliigaak! :DEliina rakstīja:mums pagalma zaliites vietaa ir suunas paldies, prieks ka patiik :jump2:
un miikstàk
Silkite- Estimable
vina man atziist tikai asfaltu, jo zeme(zalaja zona) vell dublaina un vinai nepatik kamer tiek liidz sunam bija jabrien cauri dubliem
Eliina rakstīja:vina man atziist tikai asfaltu, jo zeme(zalaja zona) vell dublaina un vinai nepatik kamer tiek liidz sunam bija jabrien cauri dubliem
tu vinjai paklàjinju paklàj liidz suunàm
Silkite- Estimable
Silkite- Estimable
Silkiit!!!!!!!!!!!!!! Ja tu veelreiz piemineesi, ka jums ir +16 graadi - es tevi izbanoshu
Mees arii gribam +16 :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Silkiit!!!!!!!!!!!!!! Ja tu veelreiz piemineesi, ka jums ir +16 graadi - es tevi izbanoshu
mums pat solija shonedél ka buus dienas viduu ap +18°c(treshdien ,ceturdien) es vél ilgi kritiishu uz nerviem ar siltu laiku nu vismaz shonedélj toch
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkiit!!!!!!!!!!!!!! Ja tu veelreiz piemineesi, ka jums ir +16 graadi - es tevi izbanoshu
mums pat solija shonedél ka buus dienas viduu ap +18°c(treshdien ,ceturdien) es vél ilgi kritiishu uz nerviem ar siltu laiku nu vismaz shonedélj toch
Labi, nebanoshu tevi laukaa, bet nebriinies, ja kaadu dienu mees ierodamies pie tevis ar chemodaamiem:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkiit!!!!!!!!!!!!!! Ja tu veelreiz piemineesi, ka jums ir +16 graadi - es tevi izbanoshu
Labi, nebanoshu tevi laukaa, bet nebriinies, ja kaadu dienu mees ierodamies pie tevis ar chemodaamiem:)
es iespejamas pec 1 ar pus menesa brauksu apskatiit Pariizi , bet tad jau pie mums ari bus silti
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkiit!!!!!!!!!!!!!! Ja tu veelreiz piemineesi, ka jums ir +16 graadi - es tevi izbanoshu
es jau vairs ne par ko nebriinos àrà jau nedziishu ;)
Eliina - kad tu buusi francija,tad tieshàm laiks buus jauks un silts
Silkite- Estimable
Lapa 29 no 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P