Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 31 no 40
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:
paldies paldies meitenes :jumping:
RUBY,man bij ideja mosh uzlikt uz balta t-krekla(sev)nevajazétu izskatiities slikti :scratch:
es domaaju ka buutu super t-kreklinsh :love2: :love2:
buutu loti smuks kreklins un orginals ar savu suniti virsuu :)
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:
paldies paldies meitenes :jumping:
RUBY,man bij ideja mosh uzlikt uz balta t-krekla(sev)nevajazétu izskatiities slikti :scratch:
es domaaju ka buutu super t-kreklinsh :love2: :love2:
aha,tik jaatrod tàds normàls krekls(nedaudz apspiiléts)ne visos ie pieejami kur var izgatavot kreklinju ar foto :shock:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Mums gan gandriiz uz katra stuura var :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja: Mums gan gandriiz uz katra stuura var :)
njaa tas gan Silkiit bus tev jabrauc ciemos uz LV jataisa kreklins ;)
Ronija rakstīja: Mums gan gandriiz uz katra stuura var :)
nu re,pie mums gan nav uz katra stuura(varbuut arii neesmu ieskatiijusies :scratch: ) :( un apspiilétie kreklinji un laba izvéle ir caur netu tikai :roll: buus jaizmégjina :D es mekléju kur var uztaisiit magnétus ar foto ieziimétu pa virsu,varéshu ledusskapi apliimét un desu baidiit ar vinja portretu
Silkite- Estimable
Man ljooooooooti patika desam bildiites
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Jauka sveetku bildiite!!! Snifs dikti nopietni uztver sho lietu :D laikam jau zin ka bleenjas vairs nevar taisiit :;D:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Vinjam bija arii pasham sava olinja ar vaardinju :)Ruby rakstīja:Jauka sveetku bildiite!!! Snifs dikti nopietni uztver sho lietu :D laikam jau zin ka bleenjas vairs nevar taisiit :;D:
olu kraasoshanaa arii piedaliijaas - staippiiija zekjubikses
Lindita rakstīja:
Vinjam bija arii pasham sava olinja ar vaardinju :)
olu kraasoshanaa arii piedaliijaas - staippiiija zekjubikses
OOO super!!! Laimiigais Snifs :bunny: :fairy:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lily rakstīja:Silkite rakstīja:Mazais tarakàns iepozé :suspect:
oo!! superīga bilde!! :love2: :love2: nebiju pamanījusi šīs bildes :D
Man šķie, ka Desa vispār ir viens superpuika un izskatās dievīgi jebkurā no savām bildēm, bet šitā ir vienkārši SUPER!
Eliin, ljoti skaistas bildiites 8) un iskataas jums bijushas jaukas briivdienas.... :D
Māriņa- Estimable
vai paldies ;) ja bija mums loti loti jaukas briivdienas tikai pedeja diena gan nebija jauka, jo lielais suns laukos sakera shaneli zobos :( bet par laimi vinai paveicas un loti smagus piesas bojajumus neguva, bet soks bija :|
Eliina rakstīja:vai paldies ;) ja bija mums loti loti jaukas briivdienas tikai pedeja diena gan nebija jauka, jo lielais suns laukos sakera shaneli zobos :( bet par laimi vinai paveicas un loti smagus piesas bojajumus neguva, bet soks bija :|
ŠSSSSSausmassss!!! Kā taa gadiijaas???? vai tad vinji jau ieprieksh nebija kopaa speeleejushies? Kaa taa peekshnji?
Tagad iespeejams vinja baidiisies arii no sunjiem.
njaa akar izgaaju vakaraa ar savaam miiluleem araa pastaigaa, peekshnji Dzollija saaka riet, skatos naak pretii divi lieli sunji vieni pashi :shock: kaa raavu abas augshaa kleepii :roll: uiiiii pati ritiigi sabijos , bet mums viss beidzaas labi, tieshi taapeec nekad nelaizhu bez pavadinjas sunjukus savus , tik pie maasas pagalmaa.
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Eliina rakstīja:vai paldies ;) ja bija mums loti loti jaukas briivdienas tikai pedeja diena gan nebija jauka, jo lielais suns laukos sakera shaneli zobos :( bet par laimi vinai paveicas un loti smagus piesas bojajumus neguva, bet soks bija :|
ŠSSSSSausmassss!!! Kā taa gadiijaas???? vai tad vinji jau ieprieksh nebija kopaa speeleejushies? Kaa taa peekshnji?
Tagad iespeejams vinja baidiisies arii no sunjiem.
njaa akar izgaaju vakaraa ar savaam miiluleem araa pastaigaa, peekshnji Dzollija saaka riet, skatos naak pretii divi lieli sunji vieni pashi :shock: kaa raavu abas augshaa kleepii :roll: uiiiii pati ritiigi sabijos , bet mums viss beidzaas labi, tieshi taapeec nekad nelaizhu bez pavadinjas sunjukus savus , tik pie maasas pagalmaa.
tur ir divi suni - Šeila ir loti mils un paklausiigs suns mamma tai trakajai mezonei kas uzbruka manam zķītim mēs parasti viņu sienam pie ķēdes vai iebazam kaut kur kamer mēs ar Šaneli izejma savā rita pastaiga pa pagalmu, bet mans gurais onkulis panema un izlaida to trako no garazas un zem deguna noburkskeja panem shaneli rokas ko protmas es nedzireju jo tik lidz vins gaja klat garzai blavu lai nelaiz ara to suni, jo vina vienmer shaneli uzluuko ar degosam apest gribosam acim un laizas vnk man tas suns pasai arii loti nepatik jo man ari ir iekodis tapec laikam ari ienist manu suni. tad kad atveras garazas durvis es pat nevareju momentaa sakert sahenli jo ta mezone vnk metas virsu, tas vis notika zibens atruma :sad2: paldies Dievam ka onkulima speja ari reaget kaut ka izdevas paglapt shaneliiti lai vina nekluutu par brokastiim tam shausmiigajam sunim, kuru tagad no sirds ieniistu. par laimi shanle smagus miesas bojajumus negiva,bet neliels zilums padusite un maza retina kuru pamaniiju nakamaja diena ir gan :( tas BIJA loti loti BRIESMIIGI es vnk kliedzu jo domaju ka nu ir cauri. man likas ka nomirsu ja vinai kaut kas notiks......
bet par laimi shanele atri atguvas un jutas labi, tikai mani uztrauc sekas, jo nevar zinat ka vina tagad pret citiem suniem reages, jo ar skolinas paliidzibu bija kau kluvis daudz lavak, bet tagad krize mus majas nezinu kabus. ara kad gajam vakar ciitigi saka apreeja lielaakos sunus, parasti ta nedarija :scratch: es jau loti ceru ka vinai tas atri aizmirsiisies ta pat ka man jo biji noraudajusies ka suns pus dienu nogileja gulta un tikai bolija acis, vakara tikai saka nakt man klat
Mazais rakstīja:Lily rakstīja:Silkite rakstīja:Mazais tarakàns iepozé :suspect:
oo!! superīga bilde!! :love2: :love2: nebiju pamanījusi šīs bildes :D
Man šķie, ka Desa vispār ir viens superpuika un izskatās dievīgi jebkurā no savām bildēm, bet šitā ir vienkārši SUPER!
paldies meitenes més sarkstam :oops: :oops: :oops:
Silkite- Estimable
oho,traki gan gàjis ir shanelei :shock: :shock: :shock: labi ka viss kàrtiibà
Silkite- Estimable
labi gan, bet cik tur truuka lai :eat: :sad3:Silkite rakstīja:oho,traki gan gàjis ir shanelei :shock: :shock: :shock: labi ka viss kàrtiibà
Nu buus jau visticamaak tagad naids uz sunjiem. Vikija man palika psiha peec taa gadiijuma, kad vinjai metaas virsuu un es vinju pavadinjaa taa arii paraavu augshaa kleepii:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Silkite- Estimable
Bildīte ilgi pēc konkursa tik tapa :)Silkite rakstīja:
smuka bilde,zhel ka nebija shii pieteikta konkursam :roll:
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D