Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 37 no 40
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Bet bildēs tak viņa ir ārā :shock:Lily rakstīja:nē vel nevar iet ārā.
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
nevar būt. :D Nu sassaa, tas jau nav tā kā iet ārā. Iznest, nolikt zālītē nav tas pats kas iet pa ielu kur vazājas visādi, tad jau visas audzētavas dara nepareizi, ka iznes pafotografēt kautkur ārā.
Ā es vnk domāju, ka tu biji ārā pie siksniņas ;D
Nu piedod Lily es nepazīstu simtiem cilvēku kuri audzē suņus, lai zinātu kā katrā audzētavā dara :D
Esmu jauniņā un par suņiem vēl tikai mācos nevis visu mūžu esmu dzīvojusi kopā ar viņiem :D
Nu piedod Lily es nepazīstu simtiem cilvēku kuri audzē suņus, lai zinātu kā katrā audzētavā dara :D
Esmu jauniņā un par suņiem vēl tikai mācos nevis visu mūžu esmu dzīvojusi kopā ar viņiem :D
sassaa- Hero
Lily, jums tik daudz suņi! Vai tiešām sanāk veltīt uzmanību katram sunītim? Man viens Snifs prasa TIIIK daudz uzmanības, un es jau tā grēkoju, kad nevaru vienmēr ar viņu spēlēties, ņemties...
Vienīgi kad viņi paši ir daudz tad ņemas savā starpā un garlaicīgi nav :) nu vismaz mūsmājās :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Michely taisnība ;) Kad viņi ir vairāki tad viņi savā starpā spēlējas bet katram jau sanāk pievērst uzmanību, kam vairāk, kam mazāk... Piemēram ar vilkiem mēs bieži ejam uz mežu trennēt viņus jo tagad mums aug jauna 4 mēn veca kucīte un vilkiem vajag daudz daudz lēkāt un stiprināt locītavas, tā arī veidojas eksterjers. Aziāts (tas kas uz divām kājām bildē) tas katru nakti sargā māju :D Dažreiz kad nobiistās no kautkā prasās iekšā. :D Otrs aziāts vienmēr ir palaists pa seetu, tas mums ir vienīgais kungs un tapēc tiek cienits :) a sīkie- tie jau vislaik pa māju skraida un tiem tiek veltiita vislielākā uzmanība :lol:
Lindita rakstīja:Nu jā, bet tomēr suņukam vajag cilvēka uzmanība!
mums bija viens suns kurš ŠAAUUSMIIGI gribeeja tikai cilvēka uzmaniibu!! visu laiku liida klaat bučoties u.t.t. mums jau sāka apnikt! viņa uzmācās ar savu mīlestību! Viņa bija tik mīļa... ļoti ļoti.. Diemžēl pirms divām dienām,otrdien, nomira :sad:
Lindita rakstīja:Nu jā, bet tomēr suņukam vajag cilvēka uzmanība!
protams ka vajag, bet domaju ja ir vel kads dzivniecns tad taa uzmaniiba tiek daliita.
es piemeeram biezhi maajaas pamanu ka suns ar kaki kaut kur nozuud abi divi, kad eju mekleet - tad tie pa gultu chubinaas - kozhaas un reslingo :) ta pat kakjis sunim i spalvu piekaarto nolaizot i galvinju nolaiza :) shiem tieshaam ir arii savstarpeejas attieciibas :) man pat interesanti buutu maajaas webkameru uzstaadiit lai vareetu redzeet ko shie pa dienu dara, kaa izklaideejas :)
Domaaju cik dzivniecins patstaaviigs tas daljeeji no audzinaashanas un saimnieka attieksmes atkariigs, ja pieradina kaa ziidainiiti pa rokaam ucinaat tad arii ir varbuut probleemas ar uzmaniibas deficiitu kad noliek pie malas.
Manuprat galvenais sunim nodroshinaat pienaciigu sunju dziivi - ar pastaigaam pa zaljumiem, skrejieniem, ta lai suns ir pietiekami noslogots - tads arii maajaas nediidaas. Kad energjinju nav kur likt tad ar ciikst un piikst un knosaas virsuu - nu vismaz mums taa ir. :roll:
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Kad Snifs ar savu draudzeni tiekās, tad viņam mani ar nevajag, bet, kad ir tomēr kāda darīšana tad sanāk cīniņs par uzmanību.
Kad Pepiite bija man viena tad es zinaaju katru vinjas ikdienas soli un kustiibu, maajaas vienu atstaaju ljoti reti - praktiski visur visur njeemu liidz. Kopsh maajaa ienaaca Lurdesa, es briizhiem attopos ka nemaz nezinu cik reizes Pepija shodien ir piemeeram padzeerusies (vai veel kaut ko). Vinjas tagad abas laiku pavada kopaa un vinjaam tur ir sava kaartiiba un savas dariishanas, briizhiem paliek skumji man bet saprotu ka taa ir labaak pashai Pepijai arii, vinja nemaz neizskataas ka paardziivotu kaut mazliet.
Nu un Lurdesa - vinjai vispaar cilveeki nav vajadziigi - vinjas "lielaa maasa" Pepija ir vinjas Dievs!!!
Kaut gan attieciibas vinjaam abaam nav no taam "vissiltaakajaam" tomeer apzinos ka taas ir labaakaas kaadas divaam kuciiteem vien var buut.
Nu un Lurdesa - vinjai vispaar cilveeki nav vajadziigi - vinjas "lielaa maasa" Pepija ir vinjas Dievs!!!
Kaut gan attieciibas vinjaam abaam nav no taam "vissiltaakajaam" tomeer apzinos ka taas ir labaakaas kaadas divaam kuciiteem vien var buut.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lily rakstīja:tu gribi teikt,ka chi bija savvaļas dzīvnieki?
Lily - atceries tu pati pievienoji sheit forumaa "Chihuahua shkjirnes standartu" ???
Paarlasi veelreiz vinju un buus tev atbilde uz tavu jautaajumu :lol:
https://c-rtt.latvianforum.net/visprga-diskusija-f5/chihuahua-standarts-t150.htm
konkreetaak sadalju - iiss veesturisks apraksts :lol:
Ruby- Estimable
Ruby- es nekad nelasu tos veesturiskos aprakstus.
bet mani maajinieki gan gardi smeejaas kad pateicu, ka chihi dziivoja vieni pashi un medija kukaiņus
Lindita- par ko iet runa? :scratch: :lol: (tagad, kad nelietojam tos ''quote'' bieži vien vajag kārtīgi padomāt kādā sakarā posts un vispār par ko iet runa. :p :D )
bet mani maajinieki gan gardi smeejaas kad pateicu, ka chihi dziivoja vieni pashi un medija kukaiņus
Lindita- par ko iet runa? :scratch: :lol: (tagad, kad nelietojam tos ''quote'' bieži vien vajag kārtīgi padomāt kādā sakarā posts un vispār par ko iet runa. :p :D )
Ruby- Estimable
tā šajā ļaunajā dzīvītē bieži notiek :sad: ārsts teica, ka tikai 20% gadiijumu ir ļaundabīgs audzējs.... izoperējām un tomēr tagad pēc gada izrādās ka tas ir bijis ļaundabīgs un jau aizgājis tālāk... Vot i mums supersuns. :sad:
Dream rakstīja:Lily, skaistas bildiites un mazais chihs ir vislabaakais no visiem
neapbižo tak manus lielos,resnos, tievos, baltos, melnos,bruunos, plankumainos un garkaaajainos mums visi vienādi mīļi un labi :)
Sveiciens visiem no Shaneliites un no manis ari!!! es te uz nepilnam 24 h tiku uz Riigu, MAAJAM :jumping: pie sava datorina. padaliisos ar dazam bilditem.....
Seit Shanele iepazinas ar gileimezi meginot vinu apeest ...
..gliemezis beigas izdiivoja netik apeests :lol:
Maajas sargs!
Seit vel divi majas sargi (netiek laisti kopa ar mazo jo vina no vina loti agresiiva :( )
Varedzet ka vinai "loti" patik fotografeties
tas arii viss pagaidam, jo es atkal pacentos izdest lielako dalu bilzu :( esmu vnk :fool:
P.S. es nedaudz palasiju arii jusu diskusijas, bet iezilinaties isti laiku neatradu, man bus ko pasviist kad sediisos augusta tam visam ta kartiigak klat. ATA pagaidaaam!!! (driz bus jaunumi, bet par tiem, tad jau veelak)
Seit Shanele iepazinas ar gileimezi meginot vinu apeest ...
..gliemezis beigas izdiivoja netik apeests :lol:
Maajas sargs!
Seit vel divi majas sargi (netiek laisti kopa ar mazo jo vina no vina loti agresiiva :( )
Varedzet ka vinai "loti" patik fotografeties
tas arii viss pagaidam, jo es atkal pacentos izdest lielako dalu bilzu :( esmu vnk :fool:
P.S. es nedaudz palasiju arii jusu diskusijas, bet iezilinaties isti laiku neatradu, man bus ko pasviist kad sediisos augusta tam visam ta kartiigak klat. ATA pagaidaaam!!! (driz bus jaunumi, bet par tiem, tad jau veelak)
Lily rakstīja:
Es tev iepriekš jautāju, vai izdodas veltīt visiem suņiem uzmanību, ja viņu ir tik daudz?
un es atbildēju ;) -
'' Kad viņi ir vairāki tad viņi savā starpā spēlējas bet katram jau sanāk pievērst uzmanību, kam vairāk, kam mazāk... Piemēram ar vilkiem mēs bieži ejam uz mežu trennēt viņus jo tagad mums aug jauna 4 mēn veca kucīte un vilkiem vajag daudz daudz lēkāt un stiprināt locītavas, tā arī veidojas eksterjers. Aziāts (tas kas uz divām kājām bildē) tas katru nakti sargā māju :D Dažreiz kad nobiistās no kautkā prasās iekšā. :D Otrs aziāts vienmēr ir palaists pa seetu, tas mums ir vienīgais kungs un tapēc tiek cienits :) a sīkie- tie jau vislaik pa māju skraida un tiem tiek veltiita vislielākā uzmanība ''
'' Kad viņi ir vairāki tad viņi savā starpā spēlējas bet katram jau sanāk pievērst uzmanību, kam vairāk, kam mazāk... Piemēram ar vilkiem mēs bieži ejam uz mežu trennēt viņus jo tagad mums aug jauna 4 mēn veca kucīte un vilkiem vajag daudz daudz lēkāt un stiprināt locītavas, tā arī veidojas eksterjers. Aziāts (tas kas uz divām kājām bildē) tas katru nakti sargā māju :D Dažreiz kad nobiistās no kautkā prasās iekšā. :D Otrs aziāts vienmēr ir palaists pa seetu, tas mums ir vienīgais kungs un tapēc tiek cienits :) a sīkie- tie jau vislaik pa māju skraida un tiem tiek veltiita vislielākā uzmanība ''
Eliin- jaukas bildiites. Kad atgrieziisies tev vajadzēs arī daudz rakstīt un stāstīt kā jums laukos gāja :lol: :)
Super bilde kur Shanele grib apést gliemzi :D vismaz ceru,ka palaiziit paspéja mmmmm,cik vinji ir garshiigi :icon51:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Nu ļoti skaistas bildītes
sassaa- Hero
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P