05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
+3
SigitaSt
Eliina
Žozefīna
7 posters
Lapa 2 no 3
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: 05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
jaa zhiperiiga gan... droshvien visiem bija jautri veerot kaa es vinju kjeeru pa ringu un visu zaali kad vinja aizmuka no manis
Prieks par Džozīti un Niku! Apsveicam ar tituliem!
Sveicieni arī Sāriņai ar superīgajiem panākumiem!
Arī Elfiņš piedalījās izstādē un viņam patiesi labi veicās - Teicami, CAC, (uzvarēja visus salīdzināšanā - čempionus (Kortenu), atklāto klasi un pat juniorus), kā arī trešais Kluba čempiona diploms, tātad ir viss, lai dabūtu arī titulu Kluba čempions! Tagad Elfiņam ir gandrīz visi tituli: Multi, Inter, Baltijas, Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, Bulgārijas, Baltkrievijas čempions. Vēl tikai atliek savākt atlikušos CACus priekš Latvijas Grand un komplekts būs pilns, ja es pareizi saprotu?!
Sveicieni arī Sāriņai ar superīgajiem panākumiem!
Arī Elfiņš piedalījās izstādē un viņam patiesi labi veicās - Teicami, CAC, (uzvarēja visus salīdzināšanā - čempionus (Kortenu), atklāto klasi un pat juniorus), kā arī trešais Kluba čempiona diploms, tātad ir viss, lai dabūtu arī titulu Kluba čempions! Tagad Elfiņam ir gandrīz visi tituli: Multi, Inter, Baltijas, Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, Bulgārijas, Baltkrievijas čempions. Vēl tikai atliek savākt atlikušos CACus priekš Latvijas Grand un komplekts būs pilns, ja es pareizi saprotu?!
Apsveicu visus ar panaakumiem izstaadee malaciishi!!!
Mazais - veel jau ir daudz un dazhaadu valstu chempioni, ne? Piem juunijaa Pariizee pasaules izstaade, bet man liekas ka lai kljuutu par Francijas chempionu vien ar CACu nepietiks, tur vajag veel rakstura/uzvediibas testu iziet :)
Mazais - veel jau ir daudz un dazhaadu valstu chempioni, ne? Piem juunijaa Pariizee pasaules izstaade, bet man liekas ka lai kljuutu par Francijas chempionu vien ar CACu nepietiks, tur vajag veel rakstura/uzvediibas testu iziet :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
ooohoohohoh Elfinam buchas APSVIECM! liels prieks par jums!!!
Dzoziitim ari buchas Super malaciites!!!
Sarina ka jau vienmer uzdevuma augstumos Apsveiicam!!!
Mums sodien ari bija izstade par to sikak izstades sadala pastastishu
Dzoziitim ari buchas Super malaciites!!!
Sarina ka jau vienmer uzdevuma augstumos Apsveiicam!!!
Mums sodien ari bija izstade par to sikak izstades sadala pastastishu
Ruby- Elfins parizes izstade nevar piedalities jo vinu organizacija nav zem FCI...
tur dosimies var but mes, Dram ari varetu, ja vien neslinkotu
tur dosimies var but mes, Dram ari varetu, ja vien neslinkotu
Pēdējo reizi labojis Lily Sestdiena Februāris 05, 2011 7:54 pm; labots 1 reizi
Mazais, jums jau nu gan nav visi tituli, vēl varat tik braukāt un braukāt apkārt Polija, Vācija, Krievija... tās vēl Elfiņš nav iekarojis :D
Žozefīna, vai tev nav kāda bilde kur mans Džozis redzams? :)
Lily, bildītes būs nākošnedēļ !
Ja būs kāda laba bildīte sanākusi ar Džozi, nosūtīšu Tev uz epastu !
Ja būs kāda laba bildīte sanākusi ar Džozi, nosūtīšu Tev uz epastu !
To, ka varam braukāt pa ārzemēm un iegūt atsevišķus titulus saprotu, bet es domāju vai ir vēl kāds lielais komplekts, kuru jātiecas sakrāt no vairākām vietām?! Var jau arī vairākus gadus braukt uz konkrētu valsti un startēt, bet mums tas mērķis nav tik ļoti grandiozs. Smuku komplektiņu sakrājām un tagad tikai pa retam, lai neaizmirstu iemaņas, kā arī man dikti tās izstādes pašai patīk - bauda dvēselei!
Vai tad kucēniem arī dod kausiņus ?
Mums iedeva tikai rozeti un diplomu.
Mums iedeva tikai rozeti un diplomu.
Mazais, nē nu protams tak nevar Elfiņu mājās turēt.. jāparāda sabiedrībai
Žozefīna, nē es vienkārši jautāju, jo bieži labākajam mazulim, kucēnam, junioram utt dod kausiņus :) Nu kad tad jums nākošā izstāde? Mēs jau uz rītdienu arī ejam
Žozefīna, nē es vienkārši jautāju, jo bieži labākajam mazulim, kucēnam, junioram utt dod kausiņus :) Nu kad tad jums nākošā izstāde? Mēs jau uz rītdienu arī ejam
Iespējams, ja austiņas stāvētu Nikai, varbūt arī dabūtu kausiņu.
Mēs vispirms ļoti centīsimies dabūt tās ausis augšā, tad jau laikam mēģināsim startēt 27.februārī, k/k Sirius izstādē.
Kā tur ir - kucēnu vecumā, cik tie tituli jāsakrāj ?
Vai arī tas nav tik svarīgi ?
Mēs vispirms ļoti centīsimies dabūt tās ausis augšā, tad jau laikam mēģināsim startēt 27.februārī, k/k Sirius izstādē.
Kuceenu vecumaa neko nevar sakraat veel :( Tie tituli nav svariigi ;)
Žozefīna rakstīja:Iespējams, ja austiņas stāvētu Nikai, varbūt arī dabūtu kausiņu.
Jāsāk pelnīt ar 9 mēnešu vecumu. Jums vēl ir mazliet laika piestrādāt pie austiņām!
ka Elfinam ar meitenem iet? redzeju sludinajuma burvigi kuceni sadzimusi ridzuki
zel gan ka Elfins nav LKF... mums trukst smuku puiku
Elfiņam pirmie bija pieci ar Rojas meiteni.Eliina rakstīja:ka Elfinam ar meitenem iet? redzeju sludinajuma burvigi kuceni sadzimusi ridzuki
Otrajā piegājienā aizvakar piedzima divi melni ar lāsumiem, jo šoreiz bija izcili izmeklēta ar labu labajiem super puper gēnim mammīte. Tad nu šoreiz laikam viss ir tā kam tam jābūt (kā Lily kucēni).
Un vēl vieni būs pēc mēneša. Trešā kucīte mums tika ieteikta no kluba, kura pati bija vienīgais brūnmelnais kucēns starp pieciem smilškrāsas brāļiem un māsām, kā arī mamma smilškrāsas. Tad nu domāju, ka tikai gaiši tur varētu sanākt. Tad nu redzēsim kas mums sanāk.
mazais - si dama ir mana kaiminiene
Lora burviigi izsktas
Elfinam tad jau kads no vecakiem noteikti bijsi ruds, stiprs gens vinam ta tad. hi hi sasmeejos par : "Tad nu šoreiz laikam viss ir tā kam tam jābūt (kā Lily kucēni)" nav jau visu laiku jabut tikai melnajiem rudi ar labu spilgu pigmetnu arii ir loti smuki
Prieks par Elfinu ka nu ir pienacis vina likas nodots savu skaistumu nakamajam paaudzem
Lora burviigi izsktas
Elfinam tad jau kads no vecakiem noteikti bijsi ruds, stiprs gens vinam ta tad. hi hi sasmeejos par : "Tad nu šoreiz laikam viss ir tā kam tam jābūt (kā Lily kucēni)" nav jau visu laiku jabut tikai melnajiem rudi ar labu spilgu pigmetnu arii ir loti smuki
Prieks par Elfinu ka nu ir pienacis vina likas nodots savu skaistumu nakamajam paaudzem
Eliina rakstīja: Elfinam tad jau kads no vecakiem noteikti bijsi ruds, stiprs gens vinam ta tad.
Jā, Elfiņa tētis esot uz laiku ievestais no Pēterburgas Kiwi, ļoti skaisti veidots, brūns ar lāsumiem. Tādēļ sekojam ieteikumam pārot tikai ar melni lāsumainām kucītēm, lai nomāktu brūno gēnu pēc iespējas. Mums tā laime netika redzēt pašiem savām acīm Elfa vecākus (nevienu), tādēļ priecājamies, ka mūsu mazuļu jaunie saimnieki nu jau ir redzējuši dzīvajā kā mammu, tā arī Toju izstādes laikā arī Elfiņu! Bija patiesi jauki satikties!
kadu bruno genu jus gribat nomatk? kapec tas vispar vajadzigs??? es gan ieteiktu saprot ar brunu kuciti iespejams ka bus ari bruni kuceni tad
Mazais rakstīja: Tādēļ sekojam ieteikumam pārot tikai ar melni lāsumainām kucītēm, lai nomāktu brūno gēnu pēc iespējas.
Kapēc jūs gribat nomākt brūno gēnu???? Jums nepatīk mazas šokolādītes kā Amēlija un Šanelīte?
lily es ari soka... ceru sagaidit atbili, var but Mazais ne ta uzraktija
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» LKA 10.10.09 specializētā ''krievu toi'' izstāde
» LKA 28.02.09. Speciālizētā Krievu Toi izstāde
» 09.10.2010. Specializētā Krievu toi izstāde Rīgā
» 06.02.2010. Krievu Toi izstāde Favorītā
» Starptautiskā šķirnes suņu izstāde Lietuvā Viļņā "Lietuvas Uzvarētājs 2011" - 19.03.2011.
» LKA 28.02.09. Speciālizētā Krievu Toi izstāde
» 09.10.2010. Specializētā Krievu toi izstāde Rīgā
» 06.02.2010. Krievu Toi izstāde Favorītā
» Starptautiskā šķirnes suņu izstāde Lietuvā Viļņā "Lietuvas Uzvarētājs 2011" - 19.03.2011.
Lapa 2 no 3