05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
+3
SigitaSt
Eliina
Žozefīna
7 posters
Lapa 3 no 3
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: 05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
Eliina rakstīja:lily es ari soka... ceru sagaidit atbili, var but Mazais ne ta uzraktija
Es uzrakstīju tiešo tulkojumu no kluba ieteikuma. Laikam tas bija domāts tā, lai bērniem nebūtu tāds kā brūns akots, nevis lai nedzimtu brūni/lāsumainie kucēni. Cik pētījām kucītes, tad manījām dažām raibu kakla aizmuguri un tādus kā brūnus sedlus uz muguras. Laikam tas ieteikums bija domāts par tādu iznākumu.
Elfa vecākus izvēlējās tādus (krāsu ziņā), lai krāsojums rastos kontrastaināks un izteiktāks, bet par tālāko nemāku teikt. Negribas sapārot un pēcāk nožēlot, tādēļ pēc iespējas klausu arī ieteikumiem. Bet līdz šim neviena brūnā meitenīte nav izrādījusi vēlēšanos. Ja kāda izteiktu piedāvājumu, tad noteikti pamēģināsim un tad jau redzēsim kas sanāks. Gribas lai kucēniem arī viss būtu pēc iespējas skaistāk sanācis.
kuceni ir laimes spele nekad nevar zinat kas sanaks...
par to bruno akotu uz matiem pie kasnem es ari domaju, ka tiesi to tu biji domajusi.
par to bruno akotu uz matiem pie kasnem es ari domaju, ka tiesi to tu biji domajusi.
Eliina rakstīja:kuceni ir laimes spele nekad nevar zinat kas sanaks...
Nu labi, ja kāda brūnulīte piedāvāsies, tad noteikti pamēģināsim
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» LKA 10.10.09 specializētā ''krievu toi'' izstāde
» LKA 28.02.09. Speciālizētā Krievu Toi izstāde
» 09.10.2010. Specializētā Krievu toi izstāde Rīgā
» 06.02.2010. Krievu Toi izstāde Favorītā
» Starptautiskā šķirnes suņu izstāde Lietuvā Viļņā "Lietuvas Uzvarētājs 2011" - 19.03.2011.
» LKA 28.02.09. Speciālizētā Krievu Toi izstāde
» 09.10.2010. Specializētā Krievu toi izstāde Rīgā
» 06.02.2010. Krievu Toi izstāde Favorītā
» Starptautiskā šķirnes suņu izstāde Lietuvā Viļņā "Lietuvas Uzvarētājs 2011" - 19.03.2011.
Lapa 3 no 3