Par un ap suņu registrēšanu
5 posters
Lapa 1 no 1
Re: Par un ap suņu registrēšanu
lily- https://c-rtt.latvianforum.net/t762-lkf-kluba-biedru-zinsanai-par-suu-reistrciju
visvairak zel tos kuriem ir 10 un vairak suni nafig mums jamksa vlastij par katru suni 5ls ja reaali nezinam kur ta nauda aizies....
visvairak zel tos kuriem ir 10 un vairak suni nafig mums jamksa vlastij par katru suni 5ls ja reaali nezinam kur ta nauda aizies....
lai varetu izbraukt no valts un iet uz izstadem sobrid tik daudz es saprotu
kaut kad gaja runa par visu sunu cipeshanu un kaut kadu registru bet sis izskatas kaut kas savadaks...
kaut kad gaja runa par visu sunu cipeshanu un kaut kadu registru bet sis izskatas kaut kas savadaks...
jā nu tas čipu reģistrs ir lai ja suns pazūd tad var atrast saimnieku... bet kāda jēga no izstāžu suņu reģistrēšanas.... un ja nu es aizeju uz vienu izstādi? arī jāreģistrē suns kā izstāžu?
man jau gan liekas, ka te kāds izdomājis,kā nopelnīt naudiņu valsts kasē
un , ja man suns ir čipēts , bet izstādē nepiedalās, tad laikam nav jāreģistrē - kāda gan šim reģistram ir jēga......
un , ja man suns ir čipēts , bet izstādē nepiedalās, tad laikam nav jāreģistrē - kāda gan šim reģistram ir jēga......
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:
Māriņ, ir arī vēlviens reģistrs- čipu reģistrs, lai nozudušam sunim pēc čipa koda var atrast saimnieku.
Tā, es palieku nikna par šitādiem idiotismiem
Es nesaprotu, nu ko vēl izdomās???? Izstādēs jau tā pārbauda suņiem čipus, īpaši jau lielajās! Tad lai pārņem info no LKF ciltsgrāmatas par visiem suņiem! Kas tas par sviestu???? Ja suns ir ar ciltsrakstiem, viņš ir čipēts, visa info ir LKFa datu bāzē, kāpēc jāmaksā vēl 5 Ls par to, ka šos datus vēl kāds pieturēs???? Jēga tam visam kāda????? Un tie, kuriem mājās krancīši, tie ko, no valsts izbraukt nevarēs???? Bāc, nu kas tas par murgu???
Es nesaprotu, nu ko vēl izdomās???? Izstādēs jau tā pārbauda suņiem čipus, īpaši jau lielajās! Tad lai pārņem info no LKF ciltsgrāmatas par visiem suņiem! Kas tas par sviestu???? Ja suns ir ar ciltsrakstiem, viņš ir čipēts, visa info ir LKFa datu bāzē, kāpēc jāmaksā vēl 5 Ls par to, ka šos datus vēl kāds pieturēs???? Jēga tam visam kāda????? Un tie, kuriem mājās krancīši, tie ko, no valsts izbraukt nevarēs???? Bāc, nu kas tas par murgu???
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Es esmu par obligāto reģistrēšanu, kura būs no 2016.gada.
Cerams, ka tad kaut daļa to cilvēku, kuri paņem suni un pamet vēlāk, piedomās...
Cerams, ka tad kaut daļa to cilvēku, kuri paņem suni un pamet vēlāk, piedomās...
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Jā, es arī esmu par obligāto čipēšanu! Tas atrisinātu jautājumus ar bezatbildīgajiem saimniekiem, kā arī vieglāk būtu izsekot, kuri savus suņus regulāri vakcinē utt. Bet kamēr šādas sistēmas mums nav, ir pilnīgi nepamatoti tagad ko tādu veidot.
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Lapa 1 no 1