zobu raušana
+29
refinnej
Žozefīna
inly&bugy
ajame
Ambera
irituska
Buciitis
Lily
Leila
Michely
Sabinella
kristucis1
sassaa
zverjok
Eliina
acz
Mazais
wiive
_Agnese_
Sanita
Ruby
Lindita
Admin
Elīna
Silkite
Māriņa
Ronija
chupinja
Dream
33 posters
Lapa 2 no 18
Lapa 2 no 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: zobu raušana
Tā es tagad tik piefiksēju ... vai jūs to zobu tīrāmo šķīdumu liekat pie dzeramā ūdens visu laiku dzerat ?Silkite rakstīja:saucaas "VET AQUADENT" 250ml zallaa krasaa 8) maksaa pie 10e un pietiek uz 2meneshiem(atkaribaa cik daudz uudeni sunnuks dzer).bet zobinnus arii pa laikam jamazgaa ar zobu pastu:D
Silkite rakstīja:saucaas "VET AQUADENT" 250ml zallaa krasaa 8) maksaa pie 10e un pietiek uz 2meneshiem(atkaribaa cik daudz uudeni sunnuks dzer).bet zobinnus arii pa laikam jamazgaa ar zobu pastu:D
Kaads tam shidrumam sastaavs??
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Dream rakstīja:Tā es tagad tik piefiksēju ... vai jūs to zobu tīrāmo šķīdumu liekat pie dzeramā ūdens visu laiku dzerat ?Silkite rakstīja:saucaas "VET AQUADENT" 250ml zallaa krasaa 8) maksaa pie 10e un pietiek uz 2meneshiem(atkaribaa cik daudz uudeni sunnuks dzer).bet zobinnus arii pa laikam jamazgaa ar zobu pastu:D
jaa,to diemzzel ir jalieto katru dienu(savadaak nav nekadas jeegas).jaalej klat dzeramajam uudenim(uz pacinnas rakstiitas dozas prieks lietoshanas).ir bez smakas un mans suns dzer labpraat :)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
hmmm... un kādi rezultāti? vai zobakmens tiek samazināts?Silkite rakstīja:Dream rakstīja:Tā es tagad tik piefiksēju ... vai jūs to zobu tīrāmo šķīdumu liekat pie dzeramā ūdens visu laiku dzerat ?Silkite rakstīja:saucaas "VET AQUADENT" 250ml zallaa krasaa 8) maksaa pie 10e un pietiek uz 2meneshiem(atkaribaa cik daudz uudeni sunnuks dzer).bet zobinnus arii pa laikam jamazgaa ar zobu pastu:D
jaa,to diemzzel ir jalieto katru dienu(savadaak nav nekadas jeegas).jaalej klat dzeramajam uudenim(uz pacinnas rakstiitas dozas prieks lietoshanas).ir bez smakas un mans suns dzer labpraat :)
Silkite rakstīja:Dream rakstīja:Tā es tagad tik piefiksēju ... vai jūs to zobu tīrāmo šķīdumu liekat pie dzeramā ūdens visu laiku dzerat ?Silkite rakstīja:saucaas "VET AQUADENT" 250ml zallaa krasaa 8) maksaa pie 10e un pietiek uz 2meneshiem(atkaribaa cik daudz uudeni sunnuks dzer).bet zobinnus arii pa laikam jamazgaa ar zobu pastu:D
Hmmm, varbuut mees varam sarunaat dariijumu, savaakties grupinja - aizsuutiit/paarskaitiit tev naudinju, lai tu mums atsuuti:) Meegjinaaju paskatiities, kas LV internetresursos ir teikts par sho , bet nekaa nav:(
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:hmmm... un kādi rezultāti? vai zobakmens tiek samazināts?Silkite rakstīja:Dream rakstīja:Tā es tagad tik piefiksēju ... vai jūs to zobu tīrāmo šķīdumu liekat pie dzeramā ūdens visu laiku dzerat ?Silkite rakstīja:saucaas "VET AQUADENT" 250ml zallaa krasaa 8) maksaa pie 10e un pietiek uz 2meneshiem(atkaribaa cik daudz uudeni sunnuks dzer).bet zobinnus arii pa laikam jamazgaa ar zobu pastu:D
nezinu,mees veel esam jauni,tikko zobinni nomainiijaas!bet izskatas ka ir ok,vets arii teica ka labi zobinni :)
Silkite- Estimable
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:saucaas "VET AQUADENT" 250ml zallaa krasaa 8) maksaa pie 10e un pietiek uz 2meneshiem(atkaribaa cik daudz uudeni sunnuks dzer).bet zobinnus arii pa laikam jamazgaa ar zobu pastu:D
eau purifièe,digluconate de chlorexidin 0,049%,xylitol,glycèrin,gomme d'hydroxymèthylcellulose,polysorbate 20,sorbate de potassium,benzoate de sodium,extrait de malt d'orge. :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:saucaas "VET AQUADENT" 250ml zallaa krasaa 8) maksaa pie 10e un pietiek uz 2meneshiem(atkaribaa cik daudz uudeni sunnuks dzer).bet zobinnus arii pa laikam jamazgaa ar zobu pastu:D
eau purifièe,digluconate de chlorexidin 0,049%,xylitol,glycèrin,gomme d'hydroxymèthylcellulose,polysorbate 20,sorbate de potassium,benzoate de sodium,extrait de malt d'orge. :D
Uj sho meeli es neprotu:D Tik dazhus vaardus un ciparus saprotu :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:saucaas "VET AQUADENT" 250ml zallaa krasaa 8) maksaa pie 10e un pietiek uz 2meneshiem(atkaribaa cik daudz uudeni sunnuks dzer).bet zobinnus arii pa laikam jamazgaa ar zobu pastu:D
Uj sho meeli es neprotu:D Tik dazhus vaardus un ciparus saprotu :D
Misjē
Jāsāk mācīties Franciski.... 8)
Bet mums tak te ir spečuks no Francijas, kas varētu palīdzēt pārtulkot :roll:Admin rakstīja:Misjē
Dream rakstīja:Bet mums tak te ir spečuks no Francijas, kas varētu palīdzēt pārtulkot :roll:Admin rakstīja:Misjē
Gaidam.. :rendeer:
Dream rakstīja:Bet mums tak te ir spečuks no Francijas, kas varētu palīdzēt pārtulkot :roll:Admin rakstīja:Misjē
shadas kkimiskas vielas nezinu latviski :(
Silkite- Estimable
Ronija- Moderator
bet ko vets saka, tas tiešām ir normāli ka katru dienu suns uzņem šo noteikto devu ķīmiskas vielas :( kā ar kuņģi utt.?
Dream rakstīja:bet ko vets saka, tas tiešām ir normāli ka katru dienu suns uzņem šo noteikto devu ķīmiskas vielas :( kā ar kuņģi utt.?
Taapeec es gribeeju uzzinaat to sastaavu...
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:bet ko vets saka, tas tiešām ir normāli ka katru dienu suns uzņem šo noteikto devu ķīmiskas vielas :( kā ar kuņģi utt.?
man tiesi ieteica sho lietot,bet ir jaalej mazaas devaas!!!zobu pastu jau ari sunnuks norij :lol: pagaidam ar kunnggis ir ok :roll:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Dream rakstīja:bet ko vets saka, tas tiešām ir normāli ka katru dienu suns uzņem šo noteikto devu ķīmiskas vielas :( kā ar kuņģi utt.?
man tiesi ieteica sho lietot,bet ir jaalej mazaas devaas!!!zobu pastu jau ari sunnuks norij :lol: pagaidam ar kunnggis ir ok :roll:
Man jau liekas shitas ir interesants pasaakums.
Ronija- Moderator
googlee neko latvisku nevar atrast par sho.
chupinja- Prospect
- Number of posts : 74
Dzīvesvieta : DK.
njaaaa, interesants pasākums, bet man kaut kā neievieš uzticību nepārbaudītas un nepazīstamas vērtības...chupinja rakstīja:googlee neko latvisku nevar atrast par sho.
Dream rakstīja:njaaaa, interesants pasākums, bet man kaut kā neievieš uzticību nepārbaudītas un nepazīstamas vērtības...chupinja rakstīja:googlee neko latvisku nevar atrast par sho.
incanti,ko par sho teiktu LV veti,un varbuut vnk veel liidz mums nav atceljojis shis un arii daudzkas cits.tapeec ar neuzticamies un baidaamies par saviem miiluljiem.
Pēdējo reizi labojis chupinja Svētdena Novembris 02, 2008 10:55 pm; labots 1 reizi
chupinja- Prospect
Buus jaaapseezhas un jaasatulko tas sastaavs un jaaparunaa ar vetiem, ko vinji saka.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Buus jaaapseezhas un jaasatulko tas sastaavs un jaaparunaa ar vetiem, ko vinji saka.
teicama doma,vot viendien tad nechuchi,bet iztulko. :D :D :D
chupinja- Prospect
super, gaidīsim tulkojumu ;)chupinja rakstīja:Ronija rakstīja:Buus jaaapseezhas un jaasatulko tas sastaavs un jaaparunaa ar vetiem, ko vinji saka.
Dream rakstīja:super, gaidīsim tulkojumu ;)chupinja rakstīja:Ronija rakstīja:Buus jaaapseezhas un jaasatulko tas sastaavs un jaaparunaa ar vetiem, ko vinji saka.
Tulkoshanai nepadodaas:(( Bet atradu info, ka shis liidzeklis miikstina zobakmeni un veti to izmanto, lai ar speciaaliem instrumentiem sameerzceeto zobakmeni nonjemtu. Razhotaajfirma ir Virbac, kurai ir laba reputaacija.
Ronija- Moderator
interesanti, nu un tiešām jadzer katru dienu jeb varbūt pietiek ka tomēr reizi 1-2as dienā notīra ar šo šķīdumu zobiņus?!Ronija rakstīja:Tulkoshanai nepadodaas:(( Bet atradu info, ka shis liidzeklis miikstina zobakmeni un veti to izmanto, lai ar speciaaliem instrumentiem sameerzceeto zobakmeni nonjemtu. Razhotaajfirma ir Virbac, kurai ir laba reputaacija.
Lapa 2 no 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Lapa 2 no 18