Acana sunu bariba
4 posters
Lapa 1 no 1
Acana sunu bariba
Kada vecuma vaidzētu pariet no Acana small breeds uz Adult small breeds?
Mums paka iet uz beigam un domajam kada izmera paku pirkt,un kad to baribu uz pieaugusajiem vaidzetu mainit.
Petiju acana majas lappu tur nav vecums minets lidz kuram so ed un kura butu jamaina :(
Paldies,meitenes
Mums paka iet uz beigam un domajam kada izmera paku pirkt,un kad to baribu uz pieaugusajiem vaidzetu mainit.
Petiju acana majas lappu tur nav vecums minets lidz kuram so ed un kura butu jamaina :(
Paldies,meitenes
zemenite88- Prospect
- Number of posts : 70
Dzīvesvieta : Riga
Re: Acana sunu bariba
Vai neskaitījas kucēns līdz 8mēnešiem? Pat nez tagad, kāpēc man tā škiet, laikam uz kādam barībam lasīju šķirojumu, kad kucēna deva iet, kad pieauguša.. Bet varbūt kļudos?
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Orijen un Acana (kas bez graudiem) man liekas ka nemaz nav iedaliijums - kuceenu un pieaugusho, varbuut tapeec tev taa liekaas!?!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Vsp orijenam gan bija kautkads veids kucenie, bet parejie - visiem. Un Acana man trapijas viens ar graudiem, tur ir iedalijums. Par 8men - es vel no seniem laikiem, kad pirku RC, varbut ari uz pastetem tadi iedalijumi ir?Ruby rakstīja:Orijen un Acana (kas bez graudiem) man liekas ka nemaz nav iedaliijums - kuceenu un pieaugusho, varbuut tapeec tev taa liekaas!?!
refinnej- Profesional
refinnej rakstīja:Vsp orijenam gan bija kautkads veids kucenie, bet parejie - visiem. Un Acana man trapijas viens ar graudiem, tur ir iedalijums. Par 8men - es vel no seniem laikiem, kad pirku RC, varbut ari uz pastetem tadi iedalijumi ir?Ruby rakstīja:Orijen un Acana (kas bez graudiem) man liekas ka nemaz nav iedaliijums - kuceenu un pieaugusho, varbuut tapeec tev taa liekaas!?!
Cik atceros tad Orijen bija tikai vislielaako shkjirnju kuceeniem, piem kaa Great Dane kuceeniem kuriem augshanas periodaa ir vajadziigas papildus daudz vielas.
Jaa Acana iedalaas - bez graudiem un ar :) un taas kas ir ar graudiem, ir arii kuceenu, bet taas jau vairs es neuzskatu par tik labaam :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Orijen ir gan vnk puppy, gan puppy large. Ir adult. Ir senior. 6fish un regional red meat - tas divas bez vecuma un lieluma shkirojuma. Principā mēs tagad ēdam tos divus pēdejos un Adult - pārmaiņas pēc tās 3 kautkā pērku.
Nu ja, protams ar graudiem sliktas, bet taja viena reize mums nebija izveles jo pekshnji C&C pazuda Orijen un mums majas vairs tikai dazhi graudinji gandriz vai palika, ta ka bija janjem to kas ir Tagad atradu ljoti izdevigu piegadataju - leti un lidz dzivoklim bez maksas Viss kas - loti daudzas baribas ka ari karumi utt
Nu ja, protams ar graudiem sliktas, bet taja viena reize mums nebija izveles jo pekshnji C&C pazuda Orijen un mums majas vairs tikai dazhi graudinji gandriz vai palika, ta ka bija janjem to kas ir Tagad atradu ljoti izdevigu piegadataju - leti un lidz dzivoklim bez maksas Viss kas - loti daudzas baribas ka ari karumi utt
refinnej- Profesional
Similar topics
» Barība apmatojuma saglabāšanai
» Sausā barība..
» RC chihuahua 30 bariba 500g
» suņu WC
» Par un ap suņu registrēšanu
» Sausā barība..
» RC chihuahua 30 bariba 500g
» suņu WC