Darini pats
+25
Žozefīna
Karlīna
kristucis1
Buciitis
Twixy
sassaa
ajame
Michely
Eljusik
sirsninja
Laurinja
Mazais
Eliina
_Agnese_
Lily
Ruby
Sanita
Lindita
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Māriņa
Ronija
Dream
29 posters
Lapa 12 no 17
Lapa 12 no 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Darini pats
es jau no augusta adu somai paklàjinju kaut kà neadàs!!esmu uzadiijusi tikai kàdus 6cm un katru dienu atlieku uz nàkoshu...tà tas ievelkàs.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
smuks,man apkakle drausmiigi patiik.
Silkite- Estimable
Tāda lēdija!!! :)
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
Paldies visiem kam patika muusu jaunais metelis dazreiz domaju ka vina juutas ari ka ledija nevis ka suns :D
Lily butu jauki ja pamekletu tos izmerus
Lily butu jauki ja pamekletu tos izmerus
Juhū Elīna, šanelei skaists mētelīts:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Wow kaads Shanelei elegants meeteliits un kaa piestaav!!!
Apskauzhu tevi Eliin par taadu pacietiibu...
Tu ar shujmashiinu vai ar rokaam to paveici?
Apskauzhu tevi Eliin par taadu pacietiibu...
Tu ar shujmashiinu vai ar rokaam to paveici?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby - aahahhaha mils paldies tev
ar rokam,rokam nav man sujmasiinas. man vecvecamamma bija loti laba suveja visu muuzu ar to pelnij naudu un mamma ari ir biegusi suvejas bet nesuj neko
ar rokam,rokam nav man sujmasiinas. man vecvecamamma bija loti laba suveja visu muuzu ar to pelnij naudu un mamma ari ir biegusi suvejas bet nesuj neko
OO nu super,malacis :)
Tad jau tev shuushana "asiniis" lol ...
Tad jau tev shuushana "asiniis" lol ...
Ruby- Estimable
Uzraksti veestuli ziemassveetku veciitim lai tev sagaadaa shujmashiinu :)
Man bija doma iegaadaaties, bet nav ne mazaakaas saprashanas kaadu izveeleeties,par cik tas ir taads lielaaks ieguldiijums gribas lai buutu laba un kalpotu ilgus gadus :)
Man viena vecmaaminja ir shuveeja ar 100gadiigu retro shujmashiinu lol un otra adiitaaja/tamboreetaaja :)
Man bija doma iegaadaaties, bet nav ne mazaakaas saprashanas kaadu izveeleeties,par cik tas ir taads lielaaks ieguldiijums gribas lai buutu laba un kalpotu ilgus gadus :)
Man viena vecmaaminja ir shuveeja ar 100gadiigu retro shujmashiinu lol un otra adiitaaja/tamboreetaaja :)
Ruby- Estimable
Es jau uzrakstīju Salavecītim un saņēmu atbildi, ka pēc krīzes noteikti tajos Ziemassvētkos dabūšu!
Nu zheel, mans veelmju saraksts ar jau pilns (shim gadam) lol taa kaa arii buus jaagaida liidz naakoshajam gadam...
Ruby- Estimable
es shujmashiinu plànoju iegàdàties tikai kad màjàs buus vairàk vietas(kad pàrvàksimies) pagaidàm esmu atradusi jauku shuvéju :)
Silkite- Estimable
hehe, es laikam esmu vieniigaa kuras gjimenei pieder shuveeju firma un kas to neizmanto jo nav apņēmības un nejēdzu kāda starpība starp trīs dažadām šujmašīnām un tētis vienmēr brēc virsū jo es vienmēr sataisu ''bārdas'' un tad nākas jaukt ārā šujmašīnu un vilkt ārā diegus tieshi pec shis pashas piegrieztnes esmu megjinajusi shuut bet nesanaak!! aaaaa!!!!
šodien bijām dažos furnitūras veikalos un tad nu es visko sapirkos :)))) driizumaa ielikshu bildites ar savu jaunako darbinu- Sherijas pirmo apģērbu :))))
šodien bijām dažos furnitūras veikalos un tad nu es visko sapirkos :)))) driizumaa ielikshu bildites ar savu jaunako darbinu- Sherijas pirmo apģērbu :))))
Lapa 12 no 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Lapa 12 no 17