Darini pats
+25
Žozefīna
Karlīna
kristucis1
Buciitis
Twixy
sassaa
ajame
Michely
Eljusik
sirsninja
Laurinja
Mazais
Eliina
_Agnese_
Lily
Ruby
Sanita
Lindita
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Māriņa
Ronija
Dream
29 posters
Lapa 7 no 17
Lapa 7 no 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Darini pats
nu super es arii shodien iegaadaajos adatas un dziju.megjinashu ko uzmeistarot sunjukam :roll: :shock:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:nu super es arii shodien iegaadaajos adatas un dziju.megjinashu ko uzmeistarot sunjukam :roll: :shock:
Ta jau tikai jaaveel veiksmes:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
nu paldies :D veiksmi un izturiibu utt. man buus nepiecieshams jo kaa ne kaa sen tas nav dariits :shock:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:nu super es arii shodien iegaadaajos adatas un dziju.megjinashu ko uzmeistarot sunjukam :roll: :shock:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:nu paldies :D veiksmi un izturiibu utt. man buus nepiecieshams jo kaa ne kaa sen tas nav dariits :shock:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:nu super es arii shodien iegaadaajos adatas un dziju.megjinashu ko uzmeistarot sunjukam :roll: :shock:
Veel jau arii pacietiibas saujinja nenaaktu par ljaunu:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:nu paldies :D veiksmi un izturiibu utt. man buus nepiecieshams jo kaa ne kaa sen tas nav dariits :shock:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:nu super es arii shodien iegaadaajos adatas un dziju.megjinashu ko uzmeistarot sunjukam :roll: :shock:
jaa jaa un viss pareejais arii :D :D :D .ceru,ka uz naakosho nedeelju buus gatavs ielikshu bildi ar pirmo veikumu
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:nu paldies :D veiksmi un izturiibu utt. man buus nepiecieshams jo kaa ne kaa sen tas nav dariits :shock:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:nu super es arii shodien iegaadaajos adatas un dziju.megjinashu ko uzmeistarot sunjukam :roll: :shock:
jaa jaa un viss pareejais arii :D :D :D .ceru,ka uz naakosho nedeelju buus gatavs ielikshu bildi ar pirmo veikumu
Ljoti gaidiisim:)
Ronija- Moderator
Silkite rakstīja:nu super es arii shodien iegaadaajos adatas un dziju.megjinashu ko uzmeistarot sunjukam :roll: :shock:
veiksmi :D tam ir vaidziga liela paciitiiba
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
paldies mans pirmais adijums prieksh sunja tik zheel ka nevaram vilkt ja ejam aaraa churaat(taa kaa pa lielu,vinjsh apchuraa vestiiti :oops: ). buus jaada jauna-vismaz sapratu kaa to daraun kadus uzlabojumus vajag veikt :roll:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:paldies mans pirmais adijums prieksh sunja tik zheel ka nevaram vilkt ja ejam aaraa churaat(taa kaa pa lielu,vinjsh apchuraa vestiiti :oops: ). buus jaada jauna-vismaz sapratu kaa to daraun kadus uzlabojumus vajag veikt :roll:
Nu smuka trako maajas vestiite:)) Un kaa jau pienaakaas - balta :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:paldies mans pirmais adijums prieksh sunja tik zheel ka nevaram vilkt ja ejam aaraa churaat(taa kaa pa lielu,vinjsh apchuraa vestiiti :oops: ). buus jaada jauna-vismaz sapratu kaa to daraun kadus uzlabojumus vajag veikt :roll:
,es par to balto kraasu galiigi piemirsu :D :D nu tad toch iista trako maajas vestiite preiksh sunjuka
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:paldies mans pirmais adijums prieksh sunja tik zheel ka nevaram vilkt ja ejam aaraa churaat(taa kaa pa lielu,vinjsh apchuraa vestiiti :oops: ). buus jaada jauna-vismaz sapratu kaa to daraun kadus uzlabojumus vajag veikt :roll:
,es par to balto kraasu galiigi piemirsu :D :D nu tad toch iista trako maajas vestiite preiksh sunjuka
Galvenais, lai Desa nesajuuk:)))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:paldies mans pirmais adijums prieksh sunja tik zheel ka nevaram vilkt ja ejam aaraa churaat(taa kaa pa lielu,vinjsh apchuraa vestiiti :oops: ). buus jaada jauna-vismaz sapratu kaa to daraun kadus uzlabojumus vajag veikt :roll:
nee,nee.gan jau viss buus kaa parasti :D :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:paldies mans pirmais adijums prieksh sunja tik zheel ka nevaram vilkt ja ejam aaraa churaat(taa kaa pa lielu,vinjsh apchuraa vestiiti :oops: ). buus jaada jauna-vismaz sapratu kaa to daraun kadus uzlabojumus vajag veikt :roll:
nee,nee.gan jau viss buus kaa parasti :D :D
Nu tagad naakamais jaadarina:))
Ronija- Moderator
nu driiz saakshu adiit jaunu jacinju -normaalu :roll: kaa vajag.
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:nu driiz saakshu adiit jaunu jacinju -normaalu :roll: kaa vajag.
Nu ta gaidiisim jaunaas bildes:)
Ronija- Moderator
ok,buus bildes-tik ilgi nekaveeshos kaa shoreiz ;)Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:nu driiz saakshu adiit jaunu jacinju -normaalu :roll: kaa vajag.
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:ok,buus bildes-tik ilgi nekaveeshos kaa shoreiz ;)Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:nu driiz saakshu adiit jaunu jacinju -normaalu :roll: kaa vajag.
Galvenais, lai sanaak:))
Ronija- Moderator
Dzhemperiits smuks:)) Piedod par aizraadiijumu, bet steidzami apgrieziet suniitim nadzinjus, ar tik gariem ir ljoti gruuti vinjai iet, un arii var satraumeeties:(
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Dzhemperiits smuks:)) Piedod par aizraadiijumu, bet steidzami apgrieziet suniitim nadzinjus, ar tik gariem ir ljoti gruuti vinjai iet, un arii var satraumeeties:(
to es zinu! viss kartiibaa nagi jau noskeereeti ;) bilde vnk tapa pirms grieshanas
elinarepsa rakstīja:Ronija rakstīja:Dzhemperiits smuks:)) Piedod par aizraadiijumu, bet steidzami apgrieziet suniitim nadzinjus, ar tik gariem ir ljoti gruuti vinjai iet, un arii var satraumeeties:(
to es zinu! viss kartiibaa nagi jau noskeereeti ;) bilde vnk tapa pirms grieshanas
Nu man jau bij taadas aizdomas:)) Ljoti labi, malachi juus esat:) Nevienam jau iipashi nepatiik, kad tos nagus shkjeeree, viens paciesh labaak otrs sliktaak:) Bet gardumu dod vienmeer peec katras nepatiikamaas proceduuras:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:elinarepsa rakstīja:Ronija rakstīja:Dzhemperiits smuks:)) Piedod par aizraadiijumu, bet steidzami apgrieziet suniitim nadzinjus, ar tik gariem ir ljoti gruuti vinjai iet, un arii var satraumeeties:(
Nu man jau bij taadas aizdomas:)) Ljoti labi, malachi juus esat:) Nevienam jau iipashi nepatiik, kad tos nagus shkjeeree, viens paciesh labaak otrs sliktaak:) Bet gardumu dod vienmeer peec katras nepatiikamaas proceduuras:)
aizmirsa so nepatikamo procedudru tikpat arti ka apeda gardumu :D
Njaaaaa,, tas vinjiem ir raksturiigi:)
Ronija- Moderator
Lapa 7 no 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Lapa 7 no 17