Darini pats
+25
Žozefīna
Karlīna
kristucis1
Buciitis
Twixy
sassaa
ajame
Michely
Eljusik
sirsninja
Laurinja
Mazais
Eliina
_Agnese_
Lily
Ruby
Sanita
Lindita
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Māriņa
Ronija
Dream
29 posters
Lapa 8 no 17
Lapa 8 no 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Darini pats
Kādu gardumu jūs piedāvājat mazuļiem pastaigas laikā ārā? Vai tā būtu sausā barība? Vistu grūti dot pa kripatiņai, bet citu mums vēl neļāva. Nu būs 4 mēneši, tad varam kaut ko mēģināt pacienāt! :roll:
Mazais rakstīja:Kādu gardumu jūs piedāvājat mazuļiem pastaigas laikā ārā? Vai tā būtu sausā barība? Vistu grūti dot pa kripatiņai, bet citu mums vēl neļāva. Nu būs 4 mēneši, tad varam kaut ko mēģināt pacienāt! :roll:
Mees peerkam Rinti desinjas, kuras sagriezhu maziitinjos gabalinjos. Bet vispaar aaraa iztiekam bez gardumiem - Vikijai nav laika eest - tad tak jaalasa veestules, pashai jaaraksta un veel jaaiet, jaanorej visi sunji, jaauzmana mani, un ak kungs, kas tik veel ne:)))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Mazais rakstīja:Kādu gardumu jūs piedāvājat mazuļiem pastaigas laikā ārā? Vai tā būtu sausā barība? Vistu grūti dot pa kripatiņai, bet citu mums vēl neļāva. Nu būs 4 mēneši, tad varam kaut ko mēģināt pacienāt! :roll:
Mees peerkam Rinti desinjas, kuras sagriezhu maziitinjos gabalinjos. Bet vispaar aaraa iztiekam bez gardumiem - Vikijai nav laika eest - tad tak jaalasa veestules, pashai jaaraksta un veel jaaiet, jaanorej visi sunji, jaauzmana mani, un ak kungs, kas tik veel ne:)))
Mees ar aaraa nekad nenjemam liidzi gardumus. Maajaas eedam Rinti kalteetaas vistu filejas, rinti desinjas un Gimborn mazos nashkjiishus kaulinjus. Patiik arii ljoti tie zaljie zobu kopshanai kaulinji. Tagad jaunums mums ir kalteetas vistu kaajinjas un cuuku shnjukuriishi :D :lol:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Uraaa, mums sveetdien jau buus rokaa adiijumu graamata Vareesim sveetku briivdienaas saakt bokstereet :roll:
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Uraaa, mums sveetdien jau buus rokaa adiijumu graamata Vareesim sveetku briivdienaas saakt bokstereet :roll:
Maarinj tu tak tagad saproti, ja? - mees no tevis gaidiisim siiku smalku atskaitiiti :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Uraaa, mums sveetdien jau buus rokaa adiijumu graamata Vareesim sveetku briivdienaas saakt bokstereet :roll:
Maarinj tu tak tagad saproti, ja? - mees no tevis gaidiisim siiku smalku atskaitiiti :D
Uiii kaa iekritu :roll: Cerams paaraak stingri neveerteesit....man taas pacietiibas un laika taa pamaz, bet es centiishos ljoti ljoti
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Uraaa, mums sveetdien jau buus rokaa adiijumu graamata Vareesim sveetku briivdienaas saakt bokstereet :roll:
Uiii kaa iekritu :roll: Cerams paaraak stingri neveerteesit....man taas pacietiibas un laika taa pamaz, bet es centiishos ljoti ljoti
Iekriti gan - un pamatiigi
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Uraaa, mums sveetdien jau buus rokaa adiijumu graamata Vareesim sveetku briivdienaas saakt bokstereet :roll:
Iekriti gan - un pamatiigi
Ko nu dariit? ?? Vieniigais iet uz veikalu peetiit dziju , mekleet taas adatas.....
Māriņa- Estimable
Nu ja, nu ja:)) Un jo aatraak, jo labaak:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nu ja, nu ja:)) Un jo aatraak, jo labaak:))
Nju bet man jau to graamatu ar soliija tiaki sveetdien, taa ka riit peec izstaades ieshu uz Mola graamatniicu noskaidrot to lietu. . Nu bet to dziju jau laikam tad pirmdien. Taa kaa pirmdien un otrdien ir darba rezhiims, treshdien piiraagu cepshanas trakums, tad nu gaidiet uz Jauno gadu, jo aatri jau man laikam neies
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Ronija rakstīja:Nu ja, nu ja:)) Un jo aatraak, jo labaak:))
Nju bet man jau to graamatu ar soliija tiaki sveetdien, taa ka riit peec izstaades ieshu uz Mola graamatniicu noskaidrot to lietu. . Nu bet to dziju jau laikam tad pirmdien. Taa kaa pirmdien un otrdien ir darba rezhiims, treshdien piiraagu cepshanas trakums, tad nu gaidiet uz Jauno gadu, jo aatri jau man laikam neies
galvenais ka iesaak adiit,tad jau aizies.... es arii gaidiishu ar nepacietiibu rezultaatus(adijumus). :jumping:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
te buus mani darinaajumi:
Pepiite aplaiziijaas ieraugot savu kaarumu - ko dabuuja par fotosesiju :D
Shie divi ir manas omes adiiti bet manis pielaboti un uzlaboti, jo ome tik ada bet sunjuku nav pat redzeejusi. Tagad man tie der kaa paraugi,lai uzadiitu pati - ko tagad arii daru. (P.S shajaa bildee redzams arii Pepes nedarbs - saplosiitaas zhaluuzijas :( )
Taalaak meiteniigaakas lietinjas :D kleitinjas :
Ziemassveetkiem ar kas tapa :
Un shis tik taads joks - gribeejaas pameegjinaat kaa izskataas,bet Peppijai galiigi nepatiik cepuriite - shaliite ir okey -siltumam :D
un beidzot vinja man paraadija meeli - she tev par to :D :D :D
Shie divi ir manas omes adiiti bet manis pielaboti un uzlaboti, jo ome tik ada bet sunjuku nav pat redzeejusi. Tagad man tie der kaa paraugi,lai uzadiitu pati - ko tagad arii daru. (P.S shajaa bildee redzams arii Pepes nedarbs - saplosiitaas zhaluuzijas :( )
Taalaak meiteniigaakas lietinjas :D kleitinjas :
Ziemassveetkiem ar kas tapa :
Un shis tik taads joks - gribeejaas pameegjinaat kaa izskataas,bet Peppijai galiigi nepatiik cepuriite - shaliite ir okey -siltumam :D
un beidzot vinja man paraadija meeli - she tev par to :D :D :D
Pēdējo reizi labojis Ruby Svētdena Decembris 21, 2008 2:30 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
RUBY, ljoti skaistas bildes (un peppii arii ) un darinaajumi arii mana trakonama vestiite nestav blakus pat
Silkite- Estimable
Cepuriite super!!!! Bet meele veel labaaka :D
Ronija- Moderator
Ljoti skaistas jaunaas kloziites Pepijai, ritiiga daama:) Man tik shodien rokaa nonaca taa grudraa graamata , bet izskataas varen penteriigi sarakstiita :x Nu ko ......naaksies papuuleeties
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Ljoti skaistas jaunaas kloziites Pepijai, ritiiga daama:) Man tik shodien rokaa nonaca taa grudraa graamata , bet izskataas varen penteriigi sarakstiita :x Nu ko ......naaksies papuuleeties
Heiiii, kaa adiit rakstus laba vietinja netaa ir www.musturs.lv:)) Man ljoti patiik un viss dikti skaidri apskaidrots:)
Ronija- Moderator
Sen neesmu te bijusi, tik daudz jaunas smukas drēbes sadarinātas, un suņi vnk fantastiski skaisti!!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Ljoti skaistas jaunaas kloziites Pepijai, ritiiga daama:) Man tik shodien rokaa nonaca taa grudraa graamata , bet izskataas varen penteriigi sarakstiita :x Nu ko ......naaksies papuuleeties
Heiiii, kaa adiit rakstus laba vietinja netaa ir www.musturs.lv:)) Man ljoti patiik un viss dikti skaidri apskaidrots:)
Es kamēr slimoju un skolā izlaidu mājturības adīšanas stundas sēdēju pie datora un mācijos šajā adresē. :)
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Ljoti skaistas jaunaas kloziites Pepijai, ritiiga daama:) Man tik shodien rokaa nonaca taa grudraa graamata , bet izskataas varen penteriigi sarakstiita :x Nu ko ......naaksies papuuleeties
Es kamēr slimoju un skolā izlaidu mājturības adīšanas stundas sēdēju pie datora un mācijos šajā adresē. :)
Un kaa?? Sanaaca?:)
Ronija- Moderator
Tie džemperīši ir vienkārši dievīgi jums abām sanākuši - ne ko pielikt, ne ko atņemt!
Burvīgi! Malacītes! :jumping:
Tie džemperīši ir vienkārši dievīgi jums abām sanākuši - ne ko pielikt, ne ko atņemt!
Burvīgi! Malacītes! :jumping:
ljoti skaisti.kaut man taa sanaaktu :shock: :shock: :shock:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja: ljoti skaisti.kaut man taa sanaaktu :shock: :shock: :shock:
Ehhhh, muusu mamma gan slinko, dzhemperis jau gatavs tikai apkakle jaapabeidz :D
Ronija- Moderator
Paldies meitenes par jaukajiem komentaariem :)
Pati briinos par savu pacietiibu - jo skolaa visas shiis lietas manaa vietaa dariija citi,pati nekad. Nu bet tagad redzu ka taads smukuminsh top - tad nevaru atrauties. Shodien pabeidzu veel vienu dzjemperi un jau shtukoju ko taalaak uzmeistarot :D :D :D
Pati briinos par savu pacietiibu - jo skolaa visas shiis lietas manaa vietaa dariija citi,pati nekad. Nu bet tagad redzu ka taads smukuminsh top - tad nevaru atrauties. Shodien pabeidzu veel vienu dzjemperi un jau shtukoju ko taalaak uzmeistarot :D :D :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 8 no 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Lapa 8 no 17