Darini pats
+25
Žozefīna
Karlīna
kristucis1
Buciitis
Twixy
sassaa
ajame
Michely
Eljusik
sirsninja
Laurinja
Mazais
Eliina
_Agnese_
Lily
Ruby
Sanita
Lindita
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Māriņa
Ronija
Dream
29 posters
Lapa 5 no 17
Lapa 5 no 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: Darini pats
O, re ku atradu, kur to otru grāmatu var dabūt... http://www.janus.lv/lat/katalogs/?cat=89#doc279226 tikšu pie brīvāka laika, tad pasūtināšu laikam...
a shito ar var caur internetu shai saitaa pasuutiit?lilucis rakstīja:O, re ku atradu, kur to otru grāmatu var dabūt... http://www.janus.lv/lat/katalogs/?cat=89#doc279226 tikšu pie brīvāka laika, tad pasūtināšu laikam...
dažas kopijas no šīs grāmatas, ko izdevās atrast netā ;)lilucis rakstīja:O, re ku atradu, kur to otru grāmatu var dabūt... http://www.janus.lv/lat/katalogs/?cat=89#doc279226 tikšu pie brīvāka laika, tad pasūtināšu laikam...
Ronija rakstīja:Sanita rakstīja:Vakar iegādājos savai meitucei kostīmu ar nosegtām visām 4ām ķepām, bet par lielu.. Vilšanās. Mums arī ir grūtības ar apģērba iepirkšanu veikalā - vai nu pa lielu, vai mazu..
Ujjjj, ljoti interesanti - ieliec luudzu bildiiti, kaa ats kombinzoninjsh izskataas ar visaam 4 kjepaam ciet:)
Fočikam vads kkur pazudis.. Kkad jau ielikšu.!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Var var, es tikai vēl neesmu izkodusi kā...kaut gan varbūt labāk jātiek pašai uz to veici, moška uz vietas ir, jo pēc tām bildēm spriežot nekā sevišķi nav...Dream rakstīja:a shito ar var caur internetu shai saitaa pasuutiit?lilucis rakstīja:O, re ku atradu, kur to otru grāmatu var dabūt... http://www.janus.lv/lat/katalogs/?cat=89#doc279226 tikšu pie brīvāka laika, tad pasūtināšu laikam...
Man ar vajag no saakuma apchamdiit pirms pirkt, nav 100% paarlieciiba, ka buus kas sakariigs iekshaa...
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Wot wot, centīšos kaut kad nākamnedēļ aiztikt līdz tam veikalam... Iespējams, ka iepriekš nemanīju to grāmatu, tikai tāpēc ka meklēju viņu nevis starp rokdarbiem, bet gan starp suņu grāmatām...Ronija rakstīja:Man ar vajag no saakuma apchamdiit pirms pirkt, nav 100% paarlieciiba, ka buus kas sakariigs iekshaa...
lilucis rakstīja:Wot wot, centīšos kaut kad nākamnedēļ aiztikt līdz tam veikalam... Iespējams, ka iepriekš nemanīju to grāmatu, tikai tāpēc ka meklēju viņu nevis starp rokdarbiem, bet gan starp suņu grāmatām...Ronija rakstīja:Man ar vajag no saakuma apchamdiit pirms pirkt, nav 100% paarlieciiba, ka buus kas sakariigs iekshaa...
Es tagad skatos, gan pie rokdarbien, gan pie dziivniekiem:))
Ronija- Moderator
wot wot ... es to pashu saku, pirms peerk, vajag iekshaa ieluukoties :) jo divas vienkaarshas - virspuseejas graamatas man toch nevajag :DRonija rakstīja:Man ar vajag no saakuma apchamdiit pirms pirkt, nav 100% paarlieciiba, ka buus kas sakariigs iekshaa...
[quote="Sanita"]
Lūk!
Ronija rakstīja:Sanita rakstīja:Vakar iegādājos savai meitucei kostīmu ar nosegtām visām 4ām ķepām, bet par lielu.. Vilšanās. Mums arī ir grūtības ar apģērba iepirkšanu veikalā - vai nu pa lielu, vai mazu..
Ujjjj, ljoti interesanti - ieliec luudzu bildiiti, kaa ats kombinzoninjsh izskataas ar visaam 4 kjepaam ciet:)
Lūk!
Sanita- Hero
AAAAAAA, es buushu ko paarpratusi, es sapratu, ka kaajinjas pavisam ciet, nu kaa piemonteeti zaabacinji:)) Ak es..... :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:AAAAAAA, es buushu ko paarpratusi, es sapratu, ka kaajinjas pavisam ciet, nu kaa piemonteeti zaabacinji:)) Ak es..... :D
Tik traki nav! :)
Sanita- Hero
Sanita- Hero
Ronija- Moderator
Bāc, nevaru ielikt bildi no sāna - galvu nerāda..
Nekas būs jāskata tikai no priekšas! :) Katrā ziņā kleita ar volāniem.
Sanita- Hero
Sanita rakstīja:Bāc, nevaru ielikt bildi no sāna - galvu nerāda..
Liec bez galvas:)) Mums tak kleita jaaredz:))))
Ronija- Moderator
Sanita- Hero
Ronija- Moderator
Lūk!
[/quote]
Mums ar shitaads ir iegaadaats,bet Chihuahua taadu neiesaku pirkt jo kajas jaaieloka vismaz 1 kaarta. Redz Toyinjiem taadas slaidas garas kaajas......mmmm.......... He he he mums ir taa ka ieliek sunuci somaa ar kostiimu,bet kad jaanjem aaraa no somas-tad kostiima vairs nav........... :shock:
[/quote]
Mums ar shitaads ir iegaadaats,bet Chihuahua taadu neiesaku pirkt jo kajas jaaieloka vismaz 1 kaarta. Redz Toyinjiem taadas slaidas garas kaajas......mmmm.......... He he he mums ir taa ka ieliek sunuci somaa ar kostiimu,bet kad jaanjem aaraa no somas-tad kostiima vairs nav........... :shock:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Un te daži viņas pirktie apģērbiņi ;)
Ar uzrakstu ''Princess'' uz muguras :)
Rozā kleitiņa :) :bunny:
Melns džemperītis ar uzrakstu ''Bad to the bone'' kurš tumsā spīd un arī galvaskauss mirgo. 8)
Rozā izejaimais kostīms, ar to vienmēr uz izstādēm staigājam. Laikam tas ir tas kas nes mums veiksmi :)
Un mums ir vēlviens riktīgi siltais kurš mazliet pa lielu :D tas jau nav mūsējais bet ja vajag tikai rokās nēsāt lai būtu silti tad viņš ļoti labi noder jo tiešām ir silts :)
Tagad tikai gaidam kad atsūtīs no īrijas drēbītes :)
:animation:
Ar uzrakstu ''Princess'' uz muguras :)
Rozā kleitiņa :) :bunny:
Melns džemperītis ar uzrakstu ''Bad to the bone'' kurš tumsā spīd un arī galvaskauss mirgo. 8)
Rozā izejaimais kostīms, ar to vienmēr uz izstādēm staigājam. Laikam tas ir tas kas nes mums veiksmi :)
Un mums ir vēlviens riktīgi siltais kurš mazliet pa lielu :D tas jau nav mūsējais bet ja vajag tikai rokās nēsāt lai būtu silti tad viņš ļoti labi noder jo tiešām ir silts :)
Tagad tikai gaidam kad atsūtīs no īrijas drēbītes :)
:animation:
Vikijai ir taada pati rozaa kleitinja:))
Ronija- Moderator
Lapa 5 no 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Lapa 5 no 17