Darini pats
+25
Žozefīna
Karlīna
kristucis1
Buciitis
Twixy
sassaa
ajame
Michely
Eljusik
sirsninja
Laurinja
Mazais
Eliina
_Agnese_
Lily
Ruby
Sanita
Lindita
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Māriņa
Ronija
Dream
29 posters
Lapa 3 no 17
Lapa 3 no 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Darini pats
Nu bet tu teici, ka tu ar labi adot, nu tad tik uz priekšu. Starpcitu šobrīd man te pie mājas audumu veikalā, tās spurainās dzijas pa smieklu naudu var iepirkt. Es jau sapirkos 4 dažādas, bet redzot iznākumu šitam, laikam iešu iepirkt vēl. Ap 60sant. viena šitādas dzijas špicīte tagad maksā... :shock:Dream rakstīja:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... aarpraac cik smuki :love2:lilucis rakstīja:Šitāds izskatās mūsu džempītis tagad
mums driiz buus dzimshanas diena ... mums ar luudzu taaadus :D
eu ko nu staasti??!! liekas ka man buus jaabrauc ciemos pie tevis :party:lilucis rakstīja:Nu bet tu teici, ka tu ar labi adot, nu tad tik uz priekšu. Starpcitu šobrīd man te pie mājas audumu veikalā, tās spurainās dzijas pa smieklu naudu var iepirkt. Es jau sapirkos 4 dažādas, bet redzot iznākumu šitam, laikam iešu iepirkt vēl. Ap 60sant. viena šitādas dzijas špicīte tagad maksā... :shock:Dream rakstīja:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... aarpraac cik smuki :love2:lilucis rakstīja:Šitāds izskatās mūsu džempītis tagad
Nu nopietni, tieši šitāda kā džempim izmantota maksāja 1,29Ls un tagad šitamām ir 50%atlaide :party: takš to es 2 par 1,29Ls iepirku :;p:Dream rakstīja:eu ko nu staasti??!! liekas ka man buus jaabrauc ciemos pie tevis :party:lilucis rakstīja:Nu bet tu teici, ka tu ar labi adot, nu tad tik uz priekšu. Starpcitu šobrīd man te pie mājas audumu veikalā, tās spurainās dzijas pa smieklu naudu var iepirkt. Es jau sapirkos 4 dažādas, bet redzot iznākumu šitam, laikam iešu iepirkt vēl. Ap 60sant. viena šitādas dzijas špicīte tagad maksā... :shock:Dream rakstīja:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... aarpraac cik smuki :love2:lilucis rakstīja:Šitāds izskatās mūsu džempītis tagad
es ar gribu ... man ar vajag :love2: graamata buus klaat ceturtdien ... tagad jaizdomaa, kaa lai to izdeviigo dziitinju attransportee liidz maniim :)lilucis rakstīja:Nu nopietni, tieši šitāda kā džempim izmantota maksāja 1,29Ls un tagad šitamām ir 50%atlaide :party: takš to es 2 par 1,29Ls iepirku :;p:
Nu domā domā...es rīt laikam došos sapirkt no katras krāsas pa vienai... Starpcitu, brauc ciemos, ūpītis priecāsiesDream rakstīja:es ar gribu ... man ar vajag :love2: graamata buus klaat ceturtdien ... tagad jaizdomaa, kaa lai to izdeviigo dziitinju attransportee liidz maniim :)lilucis rakstīja:Nu nopietni, tieši šitāda kā džempim izmantota maksāja 1,29Ls un tagad šitamām ir 50%atlaide :party: takš to es 2 par 1,29Ls iepirku :;p:
es jau labpraat, tikai netieku tagad, jo shonedeelj briesmiigi daudz darba a mees vareetu sarunaat ka tu man ko cmuku vareetu atvest :oops: ?Dream rakstīja:eu ko nu staasti??!! liekas ka man buus jaabrauc ciemos pie tevis :party:
A kādas krāsas tevi interesē? Ni šitām es nopirku šito bēšo un smuki pelēku(bet laikam pēdējo) un tad vēl bija gaiši rozā, gaiši zila un vēl kaut kādas laikam, arī raibas laikam bija...
Nu riktiigs koshums:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Ronija- Moderator
Paldies! ;)
Es vnk izadu taisnu gabalu un šujot kopā sānu, nedaudz ieņemu pašu galiņu, lai nesanāk kantains!
Es vnk izadu taisnu gabalu un šujot kopā sānu, nedaudz ieņemu pašu galiņu, lai nesanāk kantains!
Sanita- Hero
Sanita rakstīja:Paldies! ;)
Paldies:) Buus jaapameegjina:)
Ronija- Moderator
Nu man ir jāsarkst...nu neesmu es nemaz tik talantīgs cilvēks, bet nu reizēm jau šis tas sanāk :)Elīna rakstīja:
Un šitā ma'ja vispār ir kaut kas fantastisks, to var dabūt gatavu tikai cilvēks ar patiešām lielu talantu! :)
Sanita- Hero
Jāatzīst, ka man nav bijušas nekādas piegrieznes.. Viss tapis uz dullo. Mans 1. darinājums tapa neesot blakus savai mīlulei. :D
Sanita- Hero
Dream rakstīja:Sanita, orģināli un skaisti tērpi jums :) un galvenais ka pašu darināts ;)
Paldies! Man pat sāk nākt pieprasījumi, lai uzadu citiem.. :D
Sanita- Hero
Lapa 3 no 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Lapa 3 no 17