Darini pats
+25
Žozefīna
Karlīna
kristucis1
Buciitis
Twixy
sassaa
ajame
Michely
Eljusik
sirsninja
Laurinja
Mazais
Eliina
_Agnese_
Lily
Ruby
Sanita
Lindita
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Māriņa
Ronija
Dream
29 posters
Lapa 4 no 17
Lapa 4 no 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Darini pats
Domāju gan, un kaadeelj gan neizmantot to un neiepriecinaat citus ar savu talantu ;)Sanita rakstīja:Dream rakstīja:Sanita, orģināli un skaisti tērpi jums :) un galvenais ka pašu darināts ;)
Paldies! Man pat sāk nākt pieprasījumi, lai uzadu citiem.. :D
[quote="Elīna"][quote="Dream"]
Man no Jāņa Rozes grāmatnīcas atnāca ziņa, ka tās grāmatas cena - Ls 8.39, piegādes laiks - 3-4 nedēļas.
Elīna rakstīja:Jāņa Rozes grāmatnīcā nopirku šādu grāmatu!
Nu, grāmatnīcā nebija, vismaz Alfā,bet viņu mājas lapā ir sadaļa meklēju grāmatu vai kaut kā tamlīdzīgi un tad nu viņi man sagādāja! :) Maksāja mazliet pāri 5Ls
Man no Jāņa Rozes grāmatnīcas atnāca ziņa, ka tās grāmatas cena - Ls 8.39, piegādes laiks - 3-4 nedēļas.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
[quote="Sanita"][quote="Elīna"]
kaa taa???? man jau riit Jelgavaa buus graamata klaat - un pavisam par citu cenu :jumping:
Dream rakstīja:Elīna rakstīja:Jāņa Rozes grāmatnīcā nopirku šādu grāmatu!
Nu, grāmatnīcā nebija, vismaz Alfā,bet viņu mājas lapā ir sadaļa meklēju grāmatu vai kaut kā tamlīdzīgi un tad nu viņi man sagādāja! :) Maksāja mazliet pāri 5Ls
kaa taa???? man jau riit Jelgavaa buus graamata klaat - un pavisam par citu cenu :jumping:
[quote="Dream"][quote="Sanita"]
Pa kādu?? :!:
Elīna rakstīja:Dream rakstīja:Elīna rakstīja:Jāņa Rozes grāmatnīcā nopirku šādu grāmatu!
Pa kādu?? :!:
Sanita- Hero
Dream rakstīja:Ls 5,... neatceros santiimus ;)Sanita rakstīja:Pa kādu?? :!:
LabS! Un arī Jāņa Rozes grāmatnīcā vai tur tāda nav?
Sanita- Hero
aga, taa pati graamatniica ;) Bet iespeejams ir ka vinjiem taa graamata vairs nav un ir jauns pievedums jaasagaida, taadeelj ir tik ilgi jaagaida un cena lielaaka :scratch:Sanita rakstīja:Dream rakstīja:Ls 5,... neatceros santiimus ;)Sanita rakstīja:Pa kādu?? :!:
LabS! Un arī Jāņa Rozes grāmatnīcā vai tur tāda nav?
Diez kas nav..
Sanita- Hero
Ljoti diivaini, par tik krasu cenu atshkjiriibu:((
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Sanita- Hero
A šitā grāmata kādreiz bija pieejama citā grāmatnīcā, viņai daže mājas lapa un i-veikals bija, bet kad es meklēju, tur tās grāmatas nebija uz to brīdi, i es nepajautāju vai kaut kad vēl būs...Tikai baigā problēma, es vairs neatceros, kas par grāmatnīcu, bet tur visas krievu izdotās grāmatas...Mēģināšu papūlēt smadzenītes un atcerēties...
lilucis rakstīja:
Nu man ir jāsarkst...nu neesmu es nemaz tik talantīgs cilvēks, bet nu reizēm jau šis tas sanāk :)
Nu, skatoties uz to māju, Tavs talants pa visām vīlēm lien ārā!
Un vispār man ir secinājums, ka mazo suņu saimnieces ir talantīgas rokdarbnieces! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Vismaz daļa ir, nepieciešamība spiež, jo LV veikalos diemžēl reti kad ir kaut kas smuks un arī ērts...Elīna rakstīja:lilucis rakstīja:
Nu man ir jāsarkst...nu neesmu es nemaz tik talantīgs cilvēks, bet nu reizēm jau šis tas sanāk :)
Un vispār man ir secinājums, ka mazo suņu saimnieces ir talantīgas rokdarbnieces! :D
lilucis rakstīja:Vismaz daļa ir, nepieciešamība spiež, jo LV veikalos diemžēl reti kad ir kaut kas smuks un arī ērts...Elīna rakstīja:lilucis rakstīja:
Un arī cenas neatbilst!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
jaa gan ... lilucis mums sleepto talantu talants, taa kaa luudzu saaciet jau pierakstiities rindinjaa uz skaistajiem kazhokiem un maajinjaam .. kaa nekaa solaas ka buus barga ziema ;)Elīna rakstīja:lilucis rakstīja:
Dream rakstīja:jaa gan ... lilucis mums sleepto talantu talants, taa kaa luudzu saaciet jau pierakstiities rindinjaa uz skaistajiem kazhokiem un maajinjaam .. kaa nekaa solaas ka buus barga ziema ;)Elīna rakstīja:lilucis rakstīja:
Nu beidz, šitā gan nevajag...es tak atpūsties ar gribēšu :lol:
Dream rakstīja:
jaa gan ... lilucis mums sleepto talantu talants, taa kaa luudzu saaciet jau pierakstiities rindinjaa uz skaistajiem kazhokiem un maajinjaam .. kaa nekaa solaas ka buus barga ziema ;)
Neeeeee, negribu bargu ziemu, ko man zveereens dariiz???? Vinjsh tak traks paliks, ja laukaa netiks:(( :sad:
Ronija- Moderator
taa ka tev aatri tie darbi padodas piebeigt, tad jau laika ar atliks paslinkot ;)lilucis rakstīja:Nu beidz, šitā gan nevajag...es tak atpūsties ar gribēšu :lol:
a zveereenam jaasaak adiit lielais kazhoks un shalle un zaabacinji jaashuj un ... cepure jaapielaiko ;)Ronija rakstīja:Neeeeee, negribu bargu ziemu, ko man zveereens dariiz???? Vinjsh tak traks paliks, ja laukaa netiks:(( :sad:
Dream rakstīja:taa ka tev aatri tie darbi padodas piebeigt, tad jau laika ar atliks paslinkot ;)lilucis rakstīja:Nu beidz, šitā gan nevajag...es tak atpūsties ar gribēšu :lol:
Ha ...nu nezinu nezinu...man jau tomēr vajadzētu citām lietām ar pievērsties :D
Vakar iegādājos savai meitucei kostīmu ar nosegtām visām 4ām ķepām, bet par lielu.. Vilšanās. Mums arī ir grūtības ar apģērba iepirkšanu veikalā - vai nu pa lielu, vai mazu..
Sanita- Hero
Tieši tāpēc es arī veikalā vairs neeju, ja sagribēšu kostīmiņu šūtu, tad mēģināšu pašu spēkiem tikt galā vai arī iešu pie šuvējas, lai uzšuj tieši maniem suņiem...Sanita rakstīja:Vakar iegādājos savai meitucei kostīmu ar nosegtām visām 4ām ķepām, bet par lielu.. Vilšanās. Mums arī ir grūtības ar apģērba iepirkšanu veikalā - vai nu pa lielu, vai mazu..
Sanita rakstīja:Vakar iegādājos savai meitucei kostīmu ar nosegtām visām 4ām ķepām, bet par lielu.. Vilšanās. Mums arī ir grūtības ar apģērba iepirkšanu veikalā - vai nu pa lielu, vai mazu..
Ujjjj, ljoti interesanti - ieliec luudzu bildiiti, kaa ats kombinzoninjsh izskataas ar visaam 4 kjepaam ciet:)
Ronija- Moderator
Lapa 4 no 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Lapa 4 no 17