Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iepaziisimies - esmu jauniņais:)

+32
Twixy
ajame
Buciitis
Michely
Eljusik
Leila
irituska
jasmina
cafe late
santa07
lilucis
Sabinella
Amy
endoy
sassaa
Silkite
Lindita
kristucis1
zverjok
acz
Mazais
b_fly
Eliina
Ruby
sirsninja
Lily
Sanita
Dream
Ronija
Elīna
Māriņa
Admin
36 posters

Lapa 14 no 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Iepaziisimies - esmu jauniņais:) - Page 14 Empty Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)

Post  Lily Sestdiena Jūlijs 11, 2009 11:08 am

Leila rakstīja:Bet tev nav 8 nedēļu veca.

Starpcitu, viņai vakar palika astoņas nedēļas :D lol! un mēs gaidijām ļoti ilgi, kapēc lai neņemtu, lielie kucēni viņu tur apbižo.
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007
Dzīvesvieta : Jūrmala

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Iepaziisimies - esmu jauniņais:) - Page 14 Empty Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)

Post  Lily Sestdiena Jūlijs 11, 2009 1:08 pm

paldies. :) video ir 20 un 21 lapā! :large:
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Sestdiena Jūlijs 11, 2009 2:49 pm

Lily rakstīja:...Un šorīt es viņu atradu guļam veļas čupā ar vēderu uz augšu. lol! love
:;D: Veljas chupaa vismaz nebija tik vientulji :lol: Kaa tad mazinjais pavadiija pirmo nakti jaunajaas maajaas?? Nebija tev "piikstienu" dziesminja??

Par taam 8 nedeeljaam - piemeeram UK chi klubu noteikumos ir stingri ierakstiits ne aatraak par 12 nedeeljaam, arii kad viira maasa njeema savu Bengaalas kakji kluba noteikumos bija rakstiits ne aatraak par 12 nedeeljaam. Tam ir savi iemesli un labs pamatojums un es to 100% atbalstu. BET Latvijaa tas taa nav veel iegaajies, cik saprotu, un ja audzeetaajs (cienijams audzeetaajs) atdod tajaa vecumaa tad jau atliek tikai njemt, ja nee tad atdos citam 😢 Nu vislabaak jau pasham audzeetaajam jaaizveertee cik speejiigs katrs kuceens ir tajaa vecumaa un cik lielu stresu un paarmainjas tas spees iztureet.
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Sestdiena Jūlijs 11, 2009 3:45 pm

nu bija 4,6 un 7 no rīta daži pīkstieni pie manas gultas bet es viņai kā mazam bērnam iedevu rociņu, viņa sāka grauzt un spēlēties un tad nomierinājās :) :D ļoti mierīga bija naktī :)

Nu muusu gadijumaa bija taa, ka mamma vairs jau sen nedziivoja kopa ar mazajiem un kada starpiba vai vinji visi tur baraa kaujaas un plēšās vai dziivo mieriigi pie mums. Kad palaida mammu pie mazajiem un mazie saskrēja apkārt viņa viņiem uzbruka, tapēc es domāju ka mazajai pat labāk ir pie mums kur lielie kucēni viņu neapbižo. Un ja jau ir saimnieks un atdot var no 8 ned. vecuma kapēc vel kautko gaidīt?
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Sestdiena Jūlijs 11, 2009 4:06 pm

Lily rakstīja: ... mamma vairs jau sen nedziivoja kopa ar mazajiem...... vinji visi tur baraa kaujaas un plēšās... ... Kad palaida mammu pie mazajiem un mazie saskrēja apkārt viņa viņiem uzbruka...
Shitas lietas Lily jau ir vienas no taam svariigaakajaam lietaam : mammiite maaca kuceeniem buut patstaaviigiem un risinaat savas probleemas pashiem, kuceeni viens ar otru speeleejoties iemaacaas kaa jaaciena otrs un cik stipri var kost un kaadi ir tie veidi kaa ir atljauts speeleeties. Taas ir taadas svariigas lietas, dziives skola, kuraa mazie skolniecinji iemaacaas visu kas dziivee buus nepiecieshams :)

Veel viens svariigs punkts - paaraak biezhi arii gadaas ka dikti jauninji kuceeni taa arii nekad nespeej iejusties jaunajaas maajaas lai kaa arii jaunie saimnieki censhaas, kuceens saak slimot un ir depresiivs, tad ar asaraam aciis naakaas vest kuceenu atpakalj audzeetaajam, jo tas atrauts stipri par agru no mammas un metiena biedriem 😢

Peedeejaa laikaa arii ir tendence vakcineet mazos sunjukus veelaak deelj mazaa svara (arii veti to iesaka). Aatraakais 8 nedeeljaas pirmaa pote, un tad otraa tikai 10-12 nedeeljaas. Daudzi vakcinaaciju saak tikai 10 nedeeljaas un tad otraa pote ir tikai 12-14 nedeeljaas, biezhi vien pashus mazaakos atstaaj liidz 16 nedeeljaam pie audzeetaajas.
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Sestdiena Jūlijs 11, 2009 9:48 pm

Es arī sveicu Lily ar mazo čivaviņu love
Un apsveicu Elīnu ar ciltsrakstu iegūšanu icon25
:icon67:
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Svētdena Jūlijs 12, 2009 4:12 pm

Ruby- runajot par to poteeshanu es jautaju vetam Preilos , tas ir manos laukos, vins teica ka kuceniem mates imuniteate saglabaajas lidz 2 menesu vecumam un potet vajaga nu ja sanak ka no 8 nedelas. kaut kur te pat foruma lasiju savadaku info, bet no veta viedokala tas ir pareizakasi vecums, vins nesaprot kapec riga klinikas daudz atrak sak potet.
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Svētdena Jūlijs 12, 2009 8:57 pm

Kuceniem mates imunitate beidzas kad beidz barot un tapēc daudzi potē vēlāk jo ja kucens vel eed tad kāda vinjam jeega no taas potes? Taa pote neiedarbojas ja kuceens vel eed maates pienu. Daudzi tiešām pirmo poti potē tikai 8 ned. ;) tā esot labāk.
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Pirmdiena Jūlijs 13, 2009 4:06 pm

Lily- un ka tu savus kucenus poteji? (domaju Lily berninus)
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Pirmdiena Jūlijs 13, 2009 6:59 pm

Pirmā pote 8 nedēļās un 2 mēnešu vecumā (tas ir pēc kādām 5 dienām) atdevām saimniekiem. :)
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Pirmdiena Jūlijs 13, 2009 10:09 pm

Hei :) Esmu šeit jauniņā.
Mans mazais čivauva ir 3 mēnešus un 2 ar pus vecs :) Nosaucām ar draugu par Tipiiti, jo kad viņš iet, tad dibentiņš tā smuki grozās un skan: Tip.. tip... tip... :) Vispār suņuks ir baigais bosiks, kad satrakojas, tad visa māja iet uz urrā.. 🐶 Baidamies no ūdens.. :Icon64: Bet ļoti patīk trenkāt zvirbuļus, tauriņus un citas augumā mazākas radības :)

Buciitis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1189
Dzīvesvieta : Rīga, Ziepniekkalns

http://www.vetvet.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Jūlijs 13, 2009 10:13 pm

He heee, mums chivavu uzlidojums :)) Sveiciens:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Pirmdiena Jūlijs 13, 2009 10:20 pm

He he :) Chivavas rullē.. Ķepas gaisā!!! cheers
[img]Iepaziisimies - esmu jauniņais:) - Page 14 25062009111.th[/img]

Buciitis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Pirmdiena Jūlijs 13, 2009 10:42 pm

Esiet sveicinàti :icon67:
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  sassaa Pirmdiena Jūlijs 13, 2009 11:42 pm

Lāipni lūgti mūsu bariņā Chihuahua Chihuahua3
sassaa
sassaa
Hero
Hero

Number of posts : 673

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Jūlijs 14, 2009 1:11 am

Wohoo!!! Sveiciens Tipiitim un Buciitim :D
Klau Tipiitis ir garspalvainais?? Man taa gruuti pateikt, bet izskataas ka jaa.
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Otrdiena Jūlijs 14, 2009 9:30 am

Klau Tipiitis ir garspalvainais?? Man taa gruuti pateikt, bet izskataas ka jaa.
Tipītis ir tas gadījums, kad mamma ir garspalvainā un tētis īsspalvains :) Līdz ar to Tipītis ir īsspalvains, bet pagaidām viņam vēl ir mīksta kucēna spalviņa afro Atliek tik gaidīt, kad spalva nomainīsies un tad jau redzēs, kas par zvēru sanāks Chihuahua2

Buciitis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Otrdiena Jūlijs 14, 2009 10:26 am

Man Snifukam arī tas pats. Viņš ir tag īsspalvains ar spalvainu dupsi un krūtiņām :)
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Jūlijs 14, 2009 2:29 pm

Linda tu domaaji "bikses"???? Es dievinu chihiem tieshi taas apauguhushaas ausis un "bikses" :lol2:

aaa nu skaidrs :lol: Tipiitis puukainiitis :lol:

Kaa vispaar ir Latvijaa - iizspalvainos ar garspalvainajiem "teoreetiski" driikst paarot?
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Otrdiena Jūlijs 14, 2009 3:09 pm

kaa saprast ''teoreetiski''? tagad jau daudzi paaro īsspalvainus ar garspalvainiem ;)
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Jūlijs 14, 2009 3:25 pm

Teoreetiski domaats - peec kluba noteikumiem, nu lai kuceeniem buutu c/r
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Otrdiena Jūlijs 14, 2009 3:32 pm

Ruby rakstīja:Teoreetiski domaats - peec kluba noteikumiem, nu lai kuceeniem buutu c/r
Ja jau manam bosikam ir ciltraksti, tad jau drīkst ne tikai praktiski, tad arī teorētiski :)
Metienā bija 4 kucēni - trīs meitenes (divas garspalvainās un viena īsspalvainā) un puika (īsspalvainais) bounce
Man draugos paziņa paņēma īsspalvaino meiteni un es ar draugu puiku :) Tad mums katru svētdienu māsiņa ar brālīti spēlējās un taisa nedarbus Twisted Evil Razz

Buciitis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Jūlijs 14, 2009 3:43 pm

Skaidrs :) tik nepaarproti mani :) es vienkaarshi intereseejos, jo tas tagad ne visur ir atljauts, gribeejas zinaat kaa ir Latvijaa :)

Un kaadu tu labaak gribeetu - lai Tipiitis izaug iizspalvains vai garspalvains???
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Otrdiena Jūlijs 14, 2009 3:54 pm

Godīgi sakot gandrīz vienalga, vienīgi par cik puikam bizes pīt nevarēs un grebene ar neizskatītos, tad labāk laikam īsspalvains lai paliek :) Bet cik no spalviņas struktūras var pateikt, tāda asa sāk palikt, tad laikam arī būs īsspalvains :)
Iepaziisimies - esmu jauniņais:) - Page 14 Dsc047361jpglllll.th

Buciitis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  sassaa Otrdiena Jūlijs 14, 2009 5:42 pm

Nu baigā skaistulīte love
sassaa
sassaa
Hero
Hero

Number of posts : 673

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 14 no 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics