Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
+32
Twixy
ajame
Buciitis
Michely
Eljusik
Leila
irituska
jasmina
cafe late
santa07
lilucis
Sabinella
Amy
endoy
sassaa
Silkite
Lindita
kristucis1
zverjok
acz
Mazais
b_fly
Eliina
Ruby
sirsninja
Lily
Sanita
Dream
Ronija
Elīna
Māriņa
Admin
36 posters
Lapa 14 no 17
Lapa 14 no 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
Leila rakstīja:Bet tev nav 8 nedēļu veca.
Starpcitu, viņai vakar palika astoņas nedēļas :D un mēs gaidijām ļoti ilgi, kapēc lai neņemtu, lielie kucēni viņu tur apbižo.
:;D: Veljas chupaa vismaz nebija tik vientulji :lol: Kaa tad mazinjais pavadiija pirmo nakti jaunajaas maajaas?? Nebija tev "piikstienu" dziesminja??Lily rakstīja:...Un šorīt es viņu atradu guļam veļas čupā ar vēderu uz augšu.
Par taam 8 nedeeljaam - piemeeram UK chi klubu noteikumos ir stingri ierakstiits ne aatraak par 12 nedeeljaam, arii kad viira maasa njeema savu Bengaalas kakji kluba noteikumos bija rakstiits ne aatraak par 12 nedeeljaam. Tam ir savi iemesli un labs pamatojums un es to 100% atbalstu. BET Latvijaa tas taa nav veel iegaajies, cik saprotu, un ja audzeetaajs (cienijams audzeetaajs) atdod tajaa vecumaa tad jau atliek tikai njemt, ja nee tad atdos citam Nu vislabaak jau pasham audzeetaajam jaaizveertee cik speejiigs katrs kuceens ir tajaa vecumaa un cik lielu stresu un paarmainjas tas spees iztureet.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
nu bija 4,6 un 7 no rīta daži pīkstieni pie manas gultas bet es viņai kā mazam bērnam iedevu rociņu, viņa sāka grauzt un spēlēties un tad nomierinājās :) :D ļoti mierīga bija naktī :)
Nu muusu gadijumaa bija taa, ka mamma vairs jau sen nedziivoja kopa ar mazajiem un kada starpiba vai vinji visi tur baraa kaujaas un plēšās vai dziivo mieriigi pie mums. Kad palaida mammu pie mazajiem un mazie saskrēja apkārt viņa viņiem uzbruka, tapēc es domāju ka mazajai pat labāk ir pie mums kur lielie kucēni viņu neapbižo. Un ja jau ir saimnieks un atdot var no 8 ned. vecuma kapēc vel kautko gaidīt?
Nu muusu gadijumaa bija taa, ka mamma vairs jau sen nedziivoja kopa ar mazajiem un kada starpiba vai vinji visi tur baraa kaujaas un plēšās vai dziivo mieriigi pie mums. Kad palaida mammu pie mazajiem un mazie saskrēja apkārt viņa viņiem uzbruka, tapēc es domāju ka mazajai pat labāk ir pie mums kur lielie kucēni viņu neapbižo. Un ja jau ir saimnieks un atdot var no 8 ned. vecuma kapēc vel kautko gaidīt?
Shitas lietas Lily jau ir vienas no taam svariigaakajaam lietaam : mammiite maaca kuceeniem buut patstaaviigiem un risinaat savas probleemas pashiem, kuceeni viens ar otru speeleejoties iemaacaas kaa jaaciena otrs un cik stipri var kost un kaadi ir tie veidi kaa ir atljauts speeleeties. Taas ir taadas svariigas lietas, dziives skola, kuraa mazie skolniecinji iemaacaas visu kas dziivee buus nepiecieshams :)Lily rakstīja: ... mamma vairs jau sen nedziivoja kopa ar mazajiem...... vinji visi tur baraa kaujaas un plēšās... ... Kad palaida mammu pie mazajiem un mazie saskrēja apkārt viņa viņiem uzbruka...
Veel viens svariigs punkts - paaraak biezhi arii gadaas ka dikti jauninji kuceeni taa arii nekad nespeej iejusties jaunajaas maajaas lai kaa arii jaunie saimnieki censhaas, kuceens saak slimot un ir depresiivs, tad ar asaraam aciis naakaas vest kuceenu atpakalj audzeetaajam, jo tas atrauts stipri par agru no mammas un metiena biedriem
Peedeejaa laikaa arii ir tendence vakcineet mazos sunjukus veelaak deelj mazaa svara (arii veti to iesaka). Aatraakais 8 nedeeljaas pirmaa pote, un tad otraa tikai 10-12 nedeeljaas. Daudzi vakcinaaciju saak tikai 10 nedeeljaas un tad otraa pote ir tikai 12-14 nedeeljaas, biezhi vien pashus mazaakos atstaaj liidz 16 nedeeljaam pie audzeetaajas.
Ruby- Estimable
Es arī sveicu Lily ar mazo čivaviņu
Un apsveicu Elīnu ar ciltsrakstu iegūšanu
:icon67:
Un apsveicu Elīnu ar ciltsrakstu iegūšanu
:icon67:
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Ruby- runajot par to poteeshanu es jautaju vetam Preilos , tas ir manos laukos, vins teica ka kuceniem mates imuniteate saglabaajas lidz 2 menesu vecumam un potet vajaga nu ja sanak ka no 8 nedelas. kaut kur te pat foruma lasiju savadaku info, bet no veta viedokala tas ir pareizakasi vecums, vins nesaprot kapec riga klinikas daudz atrak sak potet.
Kuceniem mates imunitate beidzas kad beidz barot un tapēc daudzi potē vēlāk jo ja kucens vel eed tad kāda vinjam jeega no taas potes? Taa pote neiedarbojas ja kuceens vel eed maates pienu. Daudzi tiešām pirmo poti potē tikai 8 ned. ;) tā esot labāk.
Pirmā pote 8 nedēļās un 2 mēnešu vecumā (tas ir pēc kādām 5 dienām) atdevām saimniekiem. :)
Hei :) Esmu šeit jauniņā.
Mans mazais čivauva ir 3 mēnešus un 2 ar pus vecs :) Nosaucām ar draugu par Tipiiti, jo kad viņš iet, tad dibentiņš tā smuki grozās un skan: Tip.. tip... tip... :) Vispār suņuks ir baigais bosiks, kad satrakojas, tad visa māja iet uz urrā.. Baidamies no ūdens.. :Icon64: Bet ļoti patīk trenkāt zvirbuļus, tauriņus un citas augumā mazākas radības :)
Mans mazais čivauva ir 3 mēnešus un 2 ar pus vecs :) Nosaucām ar draugu par Tipiiti, jo kad viņš iet, tad dibentiņš tā smuki grozās un skan: Tip.. tip... tip... :) Vispār suņuks ir baigais bosiks, kad satrakojas, tad visa māja iet uz urrā.. Baidamies no ūdens.. :Icon64: Bet ļoti patīk trenkāt zvirbuļus, tauriņus un citas augumā mazākas radības :)
He heee, mums chivavu uzlidojums :)) Sveiciens:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Esiet sveicinàti :icon67:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lāipni lūgti mūsu bariņā
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Wohoo!!! Sveiciens Tipiitim un Buciitim :D
Klau Tipiitis ir garspalvainais?? Man taa gruuti pateikt, bet izskataas ka jaa.
Klau Tipiitis ir garspalvainais?? Man taa gruuti pateikt, bet izskataas ka jaa.
Ruby- Estimable
Tipītis ir tas gadījums, kad mamma ir garspalvainā un tētis īsspalvains :) Līdz ar to Tipītis ir īsspalvains, bet pagaidām viņam vēl ir mīksta kucēna spalviņa Atliek tik gaidīt, kad spalva nomainīsies un tad jau redzēs, kas par zvēru sanāksKlau Tipiitis ir garspalvainais?? Man taa gruuti pateikt, bet izskataas ka jaa.
Man Snifukam arī tas pats. Viņš ir tag īsspalvains ar spalvainu dupsi un krūtiņām :)
Linda tu domaaji "bikses"???? Es dievinu chihiem tieshi taas apauguhushaas ausis un "bikses" :lol2:
aaa nu skaidrs :lol: Tipiitis puukainiitis :lol:
Kaa vispaar ir Latvijaa - iizspalvainos ar garspalvainajiem "teoreetiski" driikst paarot?
aaa nu skaidrs :lol: Tipiitis puukainiitis :lol:
Kaa vispaar ir Latvijaa - iizspalvainos ar garspalvainajiem "teoreetiski" driikst paarot?
Ruby- Estimable
kaa saprast ''teoreetiski''? tagad jau daudzi paaro īsspalvainus ar garspalvainiem ;)
Teoreetiski domaats - peec kluba noteikumiem, nu lai kuceeniem buutu c/r
Ruby- Estimable
Ja jau manam bosikam ir ciltraksti, tad jau drīkst ne tikai praktiski, tad arī teorētiski :)Ruby rakstīja:Teoreetiski domaats - peec kluba noteikumiem, nu lai kuceeniem buutu c/r
Metienā bija 4 kucēni - trīs meitenes (divas garspalvainās un viena īsspalvainā) un puika (īsspalvainais)
Man draugos paziņa paņēma īsspalvaino meiteni un es ar draugu puiku :) Tad mums katru svētdienu māsiņa ar brālīti spēlējās un taisa nedarbus
Skaidrs :) tik nepaarproti mani :) es vienkaarshi intereseejos, jo tas tagad ne visur ir atljauts, gribeejas zinaat kaa ir Latvijaa :)
Un kaadu tu labaak gribeetu - lai Tipiitis izaug iizspalvains vai garspalvains???
Un kaadu tu labaak gribeetu - lai Tipiitis izaug iizspalvains vai garspalvains???
Ruby- Estimable
Nu baigā skaistulīte
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lapa 14 no 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Lapa 14 no 17