Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
+32
Twixy
ajame
Buciitis
Michely
Eljusik
Leila
irituska
jasmina
cafe late
santa07
lilucis
Sabinella
Amy
endoy
sassaa
Silkite
Lindita
kristucis1
zverjok
acz
Mazais
b_fly
Eliina
Ruby
sirsninja
Lily
Sanita
Dream
Ronija
Elīna
Māriņa
Admin
36 posters
Lapa 8 no 17
Lapa 8 no 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Dariits:)
nu ta beidzot :respect: jauks apraksts :love2:
Paldies:)) Tik traki garsh sanaaca :D
bet interesanti un jauki ;) nedaudz koliji aiskustinàja
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
ļoti jauks stāstiņš! gandriz apraudāties var! ):)
starpcitu es arii nesu majaas visaadus kakjiishus un vienam bija mazliet slims veeders un arii piekjeezija maaju- pietaisiija man gultu. Mamma bija ļoti dusmīga atnākot no darba :D:D un vēl vienreiz es kartona kastē audzēju ezi. :D:D:D
starpcitu es arii nesu majaas visaadus kakjiishus un vienam bija mazliet slims veeders un arii piekjeezija maaju- pietaisiija man gultu. Mamma bija ļoti dusmīga atnākot no darba :D:D un vēl vienreiz es kartona kastē audzēju ezi. :D:D:D
Taa nu ir ar tiem sunjukiem:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
par ko īsti iet runa..par kādu darbu?? es arī gribu zinātRonija rakstīja:Taa nu ir ar tiem sunjukiem:(
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Es beidzot sanjeemos un uzrakstiiju, kaa tiku pie sava sunja shajaa pashaa sadaljaa ar nosaukumu - Iepaziisiemies - mana gjimene un citi zveeri - Vikija
Ronija- Moderator
Sabinella rakstīja:par ko īsti iet runa..par kādu darbu?? es arī gribu zinātRonija rakstīja:Taa nu ir ar tiem sunjukiem:(
sadaļā ''iepazīsimies'' Ronija ievietoju savu stāstu :)
šausmīgi mīļi..viss tas stāsts..tiešām līdz asarām..
man jau ar sakumā draudēja no dzīvokļa izlikt, ka tik mājās neviena zvēra nebūtu..bet laikam, no tādiem kā mums - zvēru mīļotājiem..grūti izvairīties un beigu beigās citiem ir vien jāpiekāpjas :)
man jau ar sakumā draudēja no dzīvokļa izlikt, ka tik mājās neviena zvēra nebūtu..bet laikam, no tādiem kā mums - zvēru mīļotājiem..grūti izvairīties un beigu beigās citiem ir vien jāpiekāpjas :)
Sabinella- Profesional
Ronij:)) tiiik miilji .......man ljoti patika tavs staasts
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Khi khi khi :)) Tas gan:))) Nu vismaz vairs blusu kakjus maajaas nestiepju - esmu jau izaugusi:)
Ronija- Moderator
man bērnībā sastāstīja, ka tie kaķi ir slimi un, ka brālēns pēc neveiksmīgas paijāšanas ar ādas kaiti slimnīcā gulēja..tagad man veljoprpojām paniskas bailes skarties miskastes kaķiem klāt..Ronija rakstīja:Khi khi khi :)) Tas gan:))) Nu vismaz vairs blusu kakjus maajaas nestiepju - esmu jau izaugusi:)
Sabinella- Profesional
Man arii visko staastiija, bet vai tad es klausiijos?? :D Nee taksh:))
Maza daarzaa ar laapstu paarcirstas sliekas mammai liku sasiet atpakalj :D
Maza daarzaa ar laapstu paarcirstas sliekas mammai liku sasiet atpakalj :D
Ronija- Moderator
Sabinella rakstīja:man bērnībā sastāstīja, ka tie kaķi ir slimi un, ka brālēns pēc neveiksmīgas paijāšanas ar ādas kaiti slimnīcā gulēja..tagad man veljoprpojām paniskas bailes skarties miskastes kaķiem klāt..Ronija rakstīja:Khi khi khi :)) Tas gan:))) Nu vismaz vairs blusu kakjus maajaas nestiepju - esmu jau izaugusi:)
mana tante kurai tad bija tikai kādi astoņi gadi paņēma rokās slimu kaķēnu viņš tikai bišķi parāpoja pa plecu un tā viņa nonāca slimnīcā un palika bez matiem.
Tpu tpu tpu, man nekas nepielipa:)))) Bet apchamdiijisi biju visus pagraba un apkaartnes kakjus i putnus i citus moshkjiishus:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Dariits:)
nu ta beidzot :respect: jauks apraksts :love2:
Paldies:)) Tik traki garsh sanaaca :D
Lai gan es jau zināju tavu stāstu, tomēr ar baikgo interesi izlasīju...man jau protams vislabāk patīk tā vieta, kur mammai vajag brilli uzlikt, jo mazo vaukšķi nevarot saskatīt :lol:
Ronija- staasts ir tiesham izdevies, vieta par kolijiem gan bija :( bet taa super
Eliina rakstīja:Ronija- staasts ir tiesham izdevies, vieta par kolijiem gan bija :( bet taa super
Lai vai kaa mums to negribeetos atziit un veel jo vairaak domaat par to, bet pienaaks taa beedigaa diena, kad arii buus jaasaka ardievas shiem sunjukiem:( Jo kaa jau mineeju - diemzheel dabaa ir iekaartots taa, ka mees dziivojam ilgaak par muusu miiluljiem:(
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:Ronija- staasts ir tiesham izdevies, vieta par kolijiem gan bija :( bet taa super
Lai vai kaa mums to negribeetos atziit un veel jo vairaak domaat par to, bet pienaaks taa beedigaa diena, kad arii buus jaasaka ardievas shiem sunjukiem:( Jo kaa jau mineeju - diemzheel dabaa ir iekaartots taa, ka mees dziivojam ilgaak par muusu miiluljiem:(
labak par to nedoomat :( cik zinu toji dziivo lidz pat 17 gadiem. cik ilgi dzivo chivavas?
Eliina rakstīja:Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:Ronija- staasts ir tiesham izdevies, vieta par kolijiem gan bija :( bet taa super
labak par to nedoomat :( cik zinu toji dziivo lidz pat 17 gadiem. cik ilgi dzivo chivavas?
Man liekas ka arii bija ilgdziivotaaji:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:Ronija- staasts ir tiesham izdevies, vieta par kolijiem gan bija :( bet taa super
tik pat ilgi,var pat aizvilkt liidz 18 gadiem :D ja nemaldos ir pat ilgàk aizzvilkushi ;)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:
tik pat ilgi,var pat aizvilkt liidz 18 gadiem :D ja nemaldos ir pat ilgàk aizzvilkushi ;)
uniteddogs.com ir viena chihuahua kurai ir 19 gadinji. Vairs nevaru atrast bet pagaashgad visi vinju sveica dzimshanas dienaa!!!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ronija, ļoti mīļš stāstiņšRonija rakstīja:Es beidzot sanjeemos un uzrakstiiju, kaa tiku pie sava sunja shajaa pashaa sadaljaa ar nosaukumu - Iepaziisiemies - mana gjimene un citi zveeri - Vikija
Dream rakstīja:Ronija, ļoti mīļš stāstiņšRonija rakstīja:Es beidzot sanjeemos un uzrakstiiju, kaa tiku pie sava sunja shajaa pashaa sadaljaa ar nosaukumu - Iepaziisiemies - mana gjimene un citi zveeri - Vikija
Paldies, Dream:)) Tagad tava kaarta:))
Ronija- Moderator
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:Ronija- staasts ir tiesham izdevies, vieta par kolijiem gan bija :( bet taa super
kautkur domubiedros bija rakstīts ka viens tojs nesen svineeja savu 20. dzimshanas dienu. :) bet man skhiet ka tas nebija latvijaa:)
Lily rakstīja:
kautkur domubiedros bija rakstīts ka viens tojs nesen svineeja savu 20. dzimshanas dienu. :) bet man skhiet ka tas nebija latvijaa:)
LV jau tas toju bumms nav nemaz tik sen saacies vnk nav kam svinet tos 20 vienreiz zooeikala viena tannte piesejas prasija vai man puisiits ka loti grib saparot savus 7 gadus veco toju ar bruunu puiku zilais meetelits pieviila sieviieti :D :D :d
Eliina rakstīja:Lily rakstīja:
LV jau tas toju bumms nav nemaz tik sen saacies vnk nav kam svinet tos 20 vienreiz zooeikala viena tannte piesejas prasija vai man puisiits ka loti grib saparot savus 7 gadus veco toju ar bruunu puiku zilais meetelits pieviila sieviieti :D :D :d
hahah :D:D:D njaa... bums saacies pirms kaadiem diviem gadiem bet ir arii tādi jau paveci te latvijā kas pārsvarā no krievijas ievesti. Lilijas bērnu tēvs ir 7 gadus vecs.
Lapa 8 no 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Lapa 8 no 17