Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
+32
Twixy
ajame
Buciitis
Michely
Eljusik
Leila
irituska
jasmina
cafe late
santa07
lilucis
Sabinella
Amy
endoy
sassaa
Silkite
Lindita
kristucis1
zverjok
acz
Mazais
b_fly
Eliina
Ruby
sirsninja
Lily
Sanita
Dream
Ronija
Elīna
Māriņa
Admin
36 posters
Lapa 7 no 17
Lapa 7 no 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
Tādi suwenīri man arī patīk! :)Māriņa rakstīja:sirsninja rakstīja:Šodiena newēstī par pawasari,bet gaidam mees arii to siltumu! 8)Māriņa rakstīja:Arpraats!!!!!!! Kaa saakaam gaidiit silto sauliiti un zaljo zaaliiti., taa atkal negantaa ziema klaat :x nu nemaz vairs negribas to sniegu un aukstumu........brrrrrrr
Man shon viena kliente apsoliija no Itaalijas atvest sauliiti :lol:
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
aha superiigi, kaut nu vinjai izdotos:)sirsninja rakstīja:Tādi suwenīri man arī patīk! :)Māriņa rakstīja:sirsninja rakstīja:Šodiena newēstī par pawasari,bet gaidam mees arii to siltumu! 8)Māriņa rakstīja:Arpraats!!!!!!! Kaa saakaam gaidiit silto sauliiti un zaljo zaaliiti., taa atkal negantaa ziema klaat :x nu nemaz vairs negribas to sniegu un aukstumu........brrrrrrr
Man shon viena kliente apsoliija no Itaalijas atvest sauliiti :lol:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
tā jau mūs tas pavasaris māna..sākumā atnāk, tā teikt, ļauj iepazīties ar sevi un, kad iekārdina, tad aiziet.. Tas vien nozīmē to, ka drīz jau būs atpakaļ.. Cik nu vēl..varbūt tik līdz marta beigām vēl būs viss dubļains, slapjš, bet ap aprīli jau vajadzētu būt pirmajai zālītei un īstam pavasarim.
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Ronija, kapēc sadaļā ''iepazīsimies'' kur visi jaunie un vecie lietotāji iespazīstina ar sevi un saviem miluljiem nav tava un Vikijas staasta? :)
Lily rakstīja:Ronija, kapēc sadaļā ''iepazīsimies'' kur visi jaunie un vecie lietotāji iespazīstina ar sevi un saviem miluljiem nav tava un Vikijas staasta? :)
Ehhhhhhhh, nu nevaru sanjemties:)) Buus jau jaauzraksta:))))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija, kapēc sadaļā ''iepazīsimies'' kur visi jaunie un vecie lietotāji iespazīstina ar sevi un saviem miluljiem nav tava un Vikijas staasta? :)
:D:D saprotu saprotu, bet iedomājies kāds stāsts būtu jāraksta Dream :D Gribās dzideet juusu staastinju :)
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija, kapēc sadaļā ''iepazīsimies'' kur visi jaunie un vecie lietotāji iespazīstina ar sevi un saviem miluljiem nav tava un Vikijas staasta? :)
:D:D saprotu saprotu, bet iedomājies kāds stāsts būtu jāraksta Dream :D Gribās dzideet juusu staastinju :)
Khi khi khi :)) Njaaaa Dream buutu ko rakstities:))
Ronija- Moderator
Sabinella rakstīja:tā jau mūs tas pavasaris māna..sākumā atnāk, tā teikt, ļauj iepazīties ar sevi un, kad iekārdina, tad aiziet.. Tas vien nozīmē to, ka drīz jau būs atpakaļ.. Cik nu vēl..varbūt tik līdz marta beigām vēl būs viss dubļains, slapjš, bet ap aprīli jau vajadzētu būt pirmajai zālītei un īstam pavasarim.
he he mums shodien +15 - buuuuuurrrrrrveeliiiiiiiigsssssssssssssss laicinsh!!!! Sunjuki kaartiigi dabuuja parkaa izskrieties - staigaajaam vismaz 2,5 stundas un nespeejaam vien nopriecaaties
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Sabinella rakstīja:tā jau mūs tas pavasaris māna..sākumā atnāk, tā teikt, ļauj iepazīties ar sevi un, kad iekārdina, tad aiziet.. Tas vien nozīmē to, ka drīz jau būs atpakaļ.. Cik nu vēl..varbūt tik līdz marta beigām vēl būs viss dubļains, slapjš, bet ap aprīli jau vajadzētu būt pirmajai zālītei un īstam pavasarim.
he he mums shodien +15 - buuuuuurrrrrrveeliiiiiiiigsssssssssssssss laicinsh!!!! Sunjuki kaartiigi dabuuja parkaa izskrieties - staigaajaam vismaz 2,5 stundas un nespeejaam vien nopriecaaties
AAA!!! nekaardini... (:( mums te tik +3 (:( Liliju pat ar varu nevar izvilkt aarā, ar visām četrām pret paklāju atspiežas un šļūč.
Ruby rakstīja:Sabinella rakstīja:tā jau mūs tas pavasaris māna..sākumā atnāk, tā teikt, ļauj iepazīties ar sevi un, kad iekārdina, tad aiziet.. Tas vien nozīmē to, ka drīz jau būs atpakaļ.. Cik nu vēl..varbūt tik līdz marta beigām vēl būs viss dubļains, slapjš, bet ap aprīli jau vajadzētu būt pirmajai zālītei un īstam pavasarim.
mums arii bija skaists laiks ar sauliiti dazhs labs sauljoja spalvaino véderinju zàliité :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:Sabinella rakstīja:tā jau mūs tas pavasaris māna..sākumā atnāk, tā teikt, ļauj iepazīties ar sevi un, kad iekārdina, tad aiziet.. Tas vien nozīmē to, ka drīz jau būs atpakaļ.. Cik nu vēl..varbūt tik līdz marta beigām vēl būs viss dubļains, slapjš, bet ap aprīli jau vajadzētu būt pirmajai zālītei un īstam pavasarim.
mums arii bija skaists laiks ar sauliiti dazhs labs sauljoja spalvaino véderinju zàliité :D
oo jums ir zaaliite.. :(:D:D:D Mums pa dienu arī bija saule bet pie/gar jūru sniegs kādu pusmetru biezs. :D
Jaa jaa es ar gaidu Ronijas staastu!!!!! :D
Māriņa- Estimable
OOOO super!!! Es ljoooooti ceru ka aukstaas dienas vairs neatgrieziisies!!!!Silkite rakstīja:
Shite piemeeram ideaali ir tas ka zaaliite ir zalja visu cauru gadu! :;;p:Lily rakstīja:
oo jums ir zaaliite.. :(:D:D:D Mums pa dienu arī bija saule bet pie/gar jūru sniegs kādu pusmetru biezs. :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:OOOO super!!! Es ljoooooti ceru ka aukstaas dienas vairs neatgrieziisies!!!!Silkite rakstīja:
mums arii bija skaists laiks ar sauliiti dazhs labs sauljoja spalvaino véderinju zàliité :DShite piemeeram ideaali ir tas ka zaaliite ir zalja visu cauru gadu! :;;p:Lily rakstīja:
ooo jà,pat ir pirmàs pavasara pukjes :D
Silkite- Estimable
Pashas uzprasiijaaties - staasts top, tik varen garsh man vinsh sanaaks:( Ceru, ka jums pietiks pacietiibas visu izlasiit:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Pashas uzprasiijaaties - staasts top, tik varen garsh man vinsh sanaaks:( Ceru, ka jums pietiks pacietiibas visu izlasiit:)
jo garaaks jo labaak!
Lily, taa tu tikai tagad saki, kad ievietoshu, tad taa vairs neteiksi :DD
Ronija- Moderator
Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:OOOO super!!! Es ljoooooti ceru ka aukstaas dienas vairs neatgrieziisies!!!!Silkite rakstīja:
mums arii bija skaists laiks ar sauliiti dazhs labs sauljoja spalvaino véderinju zàliité :DShite piemeeram ideaali ir tas ka zaaliite ir zalja visu cauru gadu! :;;p:Lily rakstīja:
ooo jà,pat ir pirmàs pavasara pukjes :D
Mmmm kaardinaataajas ljaunaas :respect:
Māriņa- Estimable
Ronija rakstīja:Pashas uzprasiijaaties - staasts top, tik varen garsh man vinsh sanaaks:( Ceru, ka jums pietiks pacietiibas visu izlasiit:)
Nu tavam staastam jau nu gan pacietiibas :respect: :party: pietiks :D
Māriņa- Estimable
Dariits:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Dariits:)
nu ta beidzot :respect: jauks apraksts :love2:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Dariits:)
nu ta beidzot :respect: jauks apraksts :love2:
Paldies:)) Tik traki garsh sanaaca :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
Feini feini!!! Garumam nekaada vaina!!! Tik aatri gan tev tas sanaaca - laikam jau tureeji sagatavotu,ne??? :D
Nu es ar uzaugu taadaa pashaa gjimenee kur stiepa maajaas zvirbuljus,kovaarnjus,ziiliites,kaamiishus un zhurkas,brunjurupuchus, un peec tam jau suniishus :D :D Mans vecaakais braalis bij tas vaininieks - taa pat kaa tu izraadaas :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:
Feini feini!!! Garumam nekaada vaina!!! Tik aatri gan tev tas sanaaca - laikam jau tureeji sagatavotu,ne??? :D
Nu es ar uzaugu taadaa pashaa gjimenee kur stiepa maajaas zvirbuljus,kovaarnjus,ziiliites,kaamiishus un zhurkas,brunjurupuchus, un peec tam jau suniishus :D :D Mans vecaakais braalis bij tas vaininieks - taa pat kaa tu izraadaas :D
Nee nee, tagad wordaa sadrukaaju ir te iekopeeju:))
Ronija- Moderator
Lapa 7 no 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Lapa 7 no 17