Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
+32
Twixy
ajame
Buciitis
Michely
Eljusik
Leila
irituska
jasmina
cafe late
santa07
lilucis
Sabinella
Amy
endoy
sassaa
Silkite
Lindita
kristucis1
zverjok
acz
Mazais
b_fly
Eliina
Ruby
sirsninja
Lily
Sanita
Dream
Ronija
Elīna
Māriņa
Admin
36 posters
Lapa 6 no 17
Lapa 6 no 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
Sveiki sveiki, oho pulcinjs pildaas :D Super jauki ka daudz sunju miiljotaaju.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Jo wairaak muusu,jo labaak!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Prieks iepaziities Endoy un Roxy!!! Vaardinsh ir superiigs - man taads bija padomaa savam otram sunjukam :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Paldies visiem sveicējiem.Kad kāds ko zin par to tusu noteikti dodat ziņu! :) :D
iepazīsimies - esmu jauniņais :)
Iesākumā, iespējams, sadarīšu te kaut ko ne tā, kā vajag, jo vēl mēģinu 'iebraukt' sistēmā...
Bet prieks, ka ir, kur pasmelties idejas/atbildes par mazo mīluli.. Jo arī man pirmo reizi mūžā ir suns un vēl esmu izzināšanas procesā, kā viņš jāaudzina, kā jāuzvedas, ar ko jābaro, u.tt., utjp.
Mana mīlule ir toijiņmeitenīte, 3 mēnešus jauna.. Savu saimnieci (mani) :D viņa atrada pirms 2 dienām. . Tikai vakar vakarā beidzot izdomājām vārdiņu - Amy (Amēlija). Dikti mīļa, dikti uzticīga, rotaļīga, un tā tālāk, un tā joprojām... Vēl jau raksturiņš tik veidojās un iepazīstam viena otru :) Bet būsim labākās draudzenes, tas ir skaidrs
Bet prieks, ka ir, kur pasmelties idejas/atbildes par mazo mīluli.. Jo arī man pirmo reizi mūžā ir suns un vēl esmu izzināšanas procesā, kā viņš jāaudzina, kā jāuzvedas, ar ko jābaro, u.tt., utjp.
Mana mīlule ir toijiņmeitenīte, 3 mēnešus jauna.. Savu saimnieci (mani) :D viņa atrada pirms 2 dienām. . Tikai vakar vakarā beidzot izdomājām vārdiņu - Amy (Amēlija). Dikti mīļa, dikti uzticīga, rotaļīga, un tā tālāk, un tā joprojām... Vēl jau raksturiņš tik veidojās un iepazīstam viena otru :) Bet būsim labākās draudzenes, tas ir skaidrs
Amy- Newbie
- Number of posts : 5
Dzīvesvieta : Rīga
Sveika, Amy! Laipni luugta muusu trakajaa barinjaa:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Prieks iepaziities un laipni luugta :D :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Sveika Amy, prieks ka pievienojies
Māriņa- Estimable
Esi sveicināta Amy! laipni lūgta mūsu bariņā :party:Amy rakstīja:Iesākumā, iespējams, sadarīšu te kaut ko ne tā, kā vajag, jo vēl mēģinu 'iebraukt' sistēmā...
Sveika, Amy! :large: mums arii ir liels prieks iepaziities. prieks ka mees klustam vairak
es arī pievienojos sveicējiem..prieks, ka jauns kucēns mūsu bariņā ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
paldies, paldies! :) un es arī gaidu kādu sīcīšu 'salidojumu', lai savējo varētu iepazīstināt ar 'līdzīgiem purniņiem' :D Negribētos, lai viņai nepatiktu citi suņi...
Amy- Newbie
- Number of posts : 5
Gan jau patiks, kur ta liksies?
Māriņa- Estimable
te jau it kā runa gāja par suņu tusiņu.. mani ieteiktumi - varbūt kkad maija sākumā.. tad vismaz es arī varēšu piedalīties :) ko citi saka?Amy rakstīja:paldies, paldies! :) un es arī gaidu kādu sīcīšu 'salidojumu', lai savējo varētu iepazīstināt ar 'līdzīgiem purniņiem' :D Negribētos, lai viņai nepatiktu citi suņi...
Sabinella- Profesional
Sabinella rakstīja:te jau it kā runa gāja par suņu tusiņu.. mani ieteiktumi - varbūt kkad maija sākumā.. tad vismaz es arī varēšu piedalīties :) ko citi saka?Amy rakstīja:paldies, paldies! :) un es arī gaidu kādu sīcīšu 'salidojumu', lai savējo varētu iepazīstināt ar 'līdzīgiem purniņiem' :D Negribētos, lai viņai nepatiktu citi suņi...
Citi gaida pavasari, sauliiti un zalju zaaliiti :D
Māriņa- Estimable
Sabinella rakstīja:te jau it kā runa gāja par suņu tusiņu.. mani ieteiktumi - varbūt kkad maija sākumā.. tad vismaz es arī varēšu piedalīties :) ko citi saka?Amy rakstīja:paldies, paldies! :) un es arī gaidu kādu sīcīšu 'salidojumu', lai savējo varētu iepazīstināt ar 'līdzīgiem purniņiem' :D Negribētos, lai viņai nepatiktu citi suņi...
Iesaakumaa jaasagaida labs laizinjsh:)) Un tad jau domaasim:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
nu es jums saku..pēc iepriekšējo gadu pieredzes..maijam jau jābūt siltam :)Ronija rakstīja:Sabinella rakstīja:te jau it kā runa gāja par suņu tusiņu.. mani ieteiktumi - varbūt kkad maija sākumā.. tad vismaz es arī varēšu piedalīties :) ko citi saka?Amy rakstīja:paldies, paldies! :) un es arī gaidu kādu sīcīšu 'salidojumu', lai savējo varētu iepazīstināt ar 'līdzīgiem purniņiem' :D Negribētos, lai viņai nepatiktu citi suņi...
Iesaakumaa jaasagaida labs laizinjsh:)) Un tad jau domaasim:))
Sabinella- Profesional
Mees jau ar ar nepacietiibu gaidam to siltumu....kaut apriilii
Māriņa- Estimable
Mēs ar ceram, ka siltais laiciņš mūs jau aprīlī apmeklēs 8) Varēsim jozt stundām pa lauku, iet garās pastaigās un rīkot tusiņus...
Arpraats!!!!!!! Kaa saakaam gaidiit silto sauliiti un zaljo zaaliiti., taa atkal negantaa ziema klaat :x nu nemaz vairs negribas to sniegu un aukstumu........brrrrrrr
Māriņa- Estimable
Šodiena newēstī par pawasari,bet gaidam mees arii to siltumu! 8)Māriņa rakstīja:Arpraats!!!!!!! Kaa saakaam gaidiit silto sauliiti un zaljo zaaliiti., taa atkal negantaa ziema klaat :x nu nemaz vairs negribas to sniegu un aukstumu........brrrrrrr
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
sirsninja rakstīja:Šodiena newēstī par pawasari,bet gaidam mees arii to siltumu! 8)Māriņa rakstīja:Arpraats!!!!!!! Kaa saakaam gaidiit silto sauliiti un zaljo zaaliiti., taa atkal negantaa ziema klaat :x nu nemaz vairs negribas to sniegu un aukstumu........brrrrrrr
Man shon viena kliente apsoliija no Itaalijas atvest sauliiti :lol:
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:sirsninja rakstīja:Šodiena newēstī par pawasari,bet gaidam mees arii to siltumu! 8)Māriņa rakstīja:Arpraats!!!!!!! Kaa saakaam gaidiit silto sauliiti un zaljo zaaliiti., taa atkal negantaa ziema klaat :x nu nemaz vairs negribas to sniegu un aukstumu........brrrrrrr
Man shon viena kliente apsoliija no Itaalijas atvest sauliiti :lol:
gaiidism ar nepaciitibu
Lapa 6 no 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Lapa 6 no 17