Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
+32
Twixy
ajame
Buciitis
Michely
Eljusik
Leila
irituska
jasmina
cafe late
santa07
lilucis
Sabinella
Amy
endoy
sassaa
Silkite
Lindita
kristucis1
zverjok
acz
Mazais
b_fly
Eliina
Ruby
sirsninja
Lily
Sanita
Dream
Ronija
Elīna
Māriņa
Admin
36 posters
Lapa 5 no 17
Lapa 5 no 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
No saakuma kad saaku naakt kaa briiwpraatiigaa pirms straadaaju,arii wisu baru gribeeju uz maajaamRuby rakstīja:sirsninja rakstīja:
Labaak jau buutu ja newajadzeetu patwersmes wispaar,wisiem sunjukiem buutu saimnieki
Protams protams! Bet taada nu mums taa cilveece ir - par to vareetu runaat gari un plashi!!! Mums ar viiru ir doma iet sheit uz patversmi briivpraatiigi staigaat ar sunjukiem pa nedeeljas nogaleem - tik es veel nedaudz vilcinos - jo nezinu vai vareeshu to iztureet- man raudiens naak par visu uzreiz!!! Veel te ir iespeeja - njemt suniishus uz maajaam un izmitinaat uz paaris meeneshiem - kameer vinji atrod jaunos saimniekus - par to mees ar veel apspriezhamies!!!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
sirsninja rakstīja:
No saakuma kad saaku naakt kaa briiwpraatiigaa pirms straadaaju,arii wisu baru gribeeju uz maajaam
Mums diemzheel noteikumi te stingri uz sunjuka adopteeshanu - taa kaa taa lieta man atkriit - jo mees veel nederam adoptaacijai!!! Bet varam izmitinaat uz paaris meeneshiem kameer atrod jaunaas maajas!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Odrija. :)*
Sveiki visiem :)
Vēlos ļoti patiekties savai labākajai draudzenei Karolīnai [lily] par to, ka viņa man ieteica šo lielisko mājas lapu :)
Nu vēlos pateikt, ka mana sunīte ir ĻOTI jautra gandrīz visu dienu tik ārdās pa māju un kad viņa skrien viņa ir tik smieklīga
:D
Kad guļ viņa dažreiz miegā ņurkst un tas leikas tik piemīlīgi
Un kad viņa iesmilgstas man luzt sirds to klausoties :sad:
Bet sunītis ir vnk ideāls :
Tieši tāds kādu es vēlējos gan krāsa, gan raksturs
Mans sapnis tomēr piepildījās
Vēlos ļoti patiekties savai labākajai draudzenei Karolīnai [lily] par to, ka viņa man ieteica šo lielisko mājas lapu :)
Nu vēlos pateikt, ka mana sunīte ir ĻOTI jautra gandrīz visu dienu tik ārdās pa māju un kad viņa skrien viņa ir tik smieklīga
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
sassaa rakstīja:Sveiki visiem :)
apsveicam!!!!! veel viens laimiigs suns un taads pats saimnieks
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
sassaa rakstīja:Sveiki visiem :)
Sveika ;) pastasti ka sauc tavu suniti un cik vins vecs?
atbilde :)
Manu sunīti sauc Odrija un uzvārds viņai ir Little Panky :)
Vinjai ir 2 mēneši un 15 dienas :)
Vinjai ir 2 mēneši un 15 dienas :)
sassaa- Hero
Caw ;)
Mums ir Krievu toyterjera meitiņa :)
Tagad ir 2 mēneši un 16 dienas :)*
Sauc Odrija un uzvārds ir Little Panky :)*
Viņa dievina ārdīties pa visu māju un vismīļākā nodarbe viņai ir bučošanās un spēlēšānās :love2:
Tagad ir 2 mēneši un 16 dienas :)*
Sauc Odrija un uzvārds ir Little Panky :)*
Viņa dievina ārdīties pa visu māju un vismīļākā nodarbe viņai ir bučošanās un spēlēšānās :love2:
sassaa- Hero
Man ir Toi puisītis bez divām nedēļām pus gadu jauns.
Viņa mīļākā nodarbe ir rotaļas ar 3,5 gadu jauno kaķeni Buču.
Abi ir mīļi un kož tikai viens otram spēlējoties, apkārtējos tikai mīļo un priecīgi sagaida - bučmūlīši
Viņa mīļākā nodarbe ir rotaļas ar 3,5 gadu jauno kaķeni Buču.
Abi ir mīļi un kož tikai viens otram spēlējoties, apkārtējos tikai mīļo un priecīgi sagaida - bučmūlīši
Man ir chihuahua puika Snifs, dzimis 25.jūnijā 2008.gadā.
Patīk dauzīties, staigāt un skraidīt pa lauku. Ir mazs enģelītis ar radziņiem. :angle2: Gudrs, mīļš un memmītis :)
Patīk dauzīties, staigāt un skraidīt pa lauku. Ir mazs enģelītis ar radziņiem. :angle2: Gudrs, mīļš un memmītis :)
Lily rakstīja:Viņa dzīvē ir daaaudz mazāka kā bildēs. Bildēs nevar īsti saprast cik skaista viņa ir :)
Iedomājieties viņai muguras garums ir tikai 13 cm :D:D:)
Jā, es varu iedomāties. :) Mana Kņopīte arī tik maziņa bija, tāpēc arī tik interesantu vārdiņu devām. :) Tagad jau nedaudz paaugusies, bet tik un tā maziņa. :)
Un sunītis tiešām smuks... gluži kā visiem pārējiem. :)
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Miiljs jauks mazs kunkuliits
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Jaa jaa smukuliite!!! Maza podzinja!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Roxy
Man ir toiterjerīta kucīte vārdā Roxy (Melissa Mona).Nu šausmīgi mīļa sunīte.Pēc divu gadu ilgas lūgšanās mammai viņa man beidzot atļāva paņemt sunīti. 2008 gadā pašā Dziesmusvētku sākumā mūsu ģimenei pievienojās šī mazuīte.Viņa svēra tikai nieka 600 gramus,man bija bail pat ņemt viņu rokās.Viss tik smalks un trausls.Nu jau viņai pēc trīs mēnešiem būs vieens gadiņš.Gribas uztaisīt riktīgu suņu un saimnieku ballīti ar vismaz 10 viesiem (suņiem).Gribas ar visiem iepazīties un tad aicināt ciemos!
Esi sveicinaats Endoy barinjaa, tad jau tev buus jaapievienojas pavasara mazo chihu-toju tusinjaa ... kaut kur aarpus Riigas zaljumos ;)endoy rakstīja:Man ir toiterjerīta kucīte vārdā Roxy (Melissa Mona).Nu šausmīgi mīļa sunīte.Pēc divu gadu ilgas lūgšanās mammai viņa man beidzot atļāva paņemt sunīti. 2008 gadā pašā Dziesmusvētku sākumā mūsu ģimenei pievienojās šī mazuīte.Viņa svēra tikai nieka 600 gramus,man bija bail pat ņemt viņu rokās.Viss tik smalks un trausls.Nu jau viņai pēc trīs mēnešiem būs vieens gadiņš.Gribas uztaisīt riktīgu suņu un saimnieku ballīti ar vismaz 10 viesiem (suņiem).Gribas ar visiem iepazīties un tad aicināt ciemos!
endoy rakstīja:Kas tas par tusiņu?Pastāstar ko vairāk.Kad,kur? :D :D
Veel jau neko nezinam, saakumaa silts laicinjsh jaasagaida:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
endoy rakstīja:Man ir toiterjerīta kucīte vārdā Roxy (Melissa Mona).Nu šausmīgi mīļa sunīte.Pēc divu gadu ilgas lūgšanās mammai viņa man beidzot atļāva paņemt sunīti. 2008 gadā pašā Dziesmusvētku sākumā mūsu ģimenei pievienojās šī mazuīte.Viņa svēra tikai nieka 600 gramus,man bija bail pat ņemt viņu rokās.Viss tik smalks un trausls.Nu jau viņai pēc trīs mēnešiem būs vieens gadiņš.Gribas uztaisīt riktīgu suņu un saimnieku ballīti ar vismaz 10 viesiem (suņiem).Gribas ar visiem iepazīties un tad aicināt ciemos!
Snifs jau svētdien iepazinās ar Roxy
Lapa 5 no 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Lapa 5 no 17