Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
+32
Twixy
ajame
Buciitis
Michely
Eljusik
Leila
irituska
jasmina
cafe late
santa07
lilucis
Sabinella
Amy
endoy
sassaa
Silkite
Lindita
kristucis1
zverjok
acz
Mazais
b_fly
Eliina
Ruby
sirsninja
Lily
Sanita
Dream
Ronija
Elīna
Māriņa
Admin
36 posters
Lapa 4 no 17
Lapa 4 no 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
zverjok rakstīja:Manuprāt katram suņukam var būt gan saimnieks, gan saimniece... :cyclops:
nu ja vareet jau var :)
zverjok- Rookie
- Number of posts : 41
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Vai kàda smukuliite
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Sveika!b_fly rakstīja:A kaa - tad meiteniiti sauc?! :Dacz rakstīja:Ok :Db_fly rakstīja:acz rakstīja:Tad mums ir melna ar lāsumiem māsiņa
Vai - es obligaati vakara apskatisos un precizesu!!! Tad atrakstisu!!! :)
Jā būtu baigi forši :D
Paskatījies kad tad dzimusi? Meiteni sauc Olana Shantares, bet mēs viņu saucam par Odriju ,jo CR kārtoja Rudīte mums tikai bija jābrauc pakaļ jau gataviem tapēc CR ir Olana Shantares :)
Tad pie viena par iepazīšanos ;)
Krievu toiterjers ( gludspalvainais) Melns ar lāsumiem, meitene - Odrija
Krievu toiterjers (gludspalvainais ) Brūns ar lāsumiem, puika - Keny
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Mees abas esam apmierinaatas wiena ar otru un arii maniem abiem lielajiem sunjukiem winja patiik!Māriņa rakstīja:Kas ar tiem cilveekiem notiek????? Nopeerk sunjuku, paspeeleejas un tad paardod kaa nevajadziigu lietu :( Trakums......
Bet man prieks, ka veel kaads sunjuks atradis iisto saimnieci!!! :D
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
sirsninja rakstīja:Mees abas esam apmierinaatas wiena ar otru un arii maniem abiem lielajiem sunjukiem winja patiik!Māriņa rakstīja:Kas ar tiem cilveekiem notiek????? Nopeerk sunjuku, paspeeleejas un tad paardod kaa nevajadziigu lietu :( Trakums......
Vai ieprieksheejie saimnieki neteica kapeec pienjeema leemumu sunjuku paardot taalaak? :shock:
Māriņa- Estimable
Man uz darbu taadi briinumaini ljaudis naak un zwana,wai jums naw kaads shkjirnes suns,prasu kaadu jums wajag? Atbilde-kaadi jums wispaar ir? :shock:Māriņa rakstīja:Nee nee prieksh taadiem izdomaatas mantinjas uz baterijaam kas rej luncina asti un met kuulenjus, kaa arii nekakaa nechuraa un nav jaaved pastaigaaties ja neveelas. Taa luuk. Taapat kaa maaminjas kas luudzas lai vinjas mazulim uz dzimshanas dienu uzdaavina kuceenu, pie kam tiirshkjirnes :D :D :D :D :D
sirsninja- Profesional
sirsninja rakstīja:Man uz darbu taadi briinumaini ljaudis naak un zwana,wai jums naw kaads shkjirnes suns,prasu kaadu jums wajag? Atbilde-kaadi jums wispaar ir? :shock:Māriņa rakstīja:Nee nee prieksh taadiem izdomaatas mantinjas uz baterijaam kas rej luncina asti un met kuulenjus, kaa arii nekakaa nechuraa un nav jaaved pastaigaaties ja neveelas. Taa luuk. Taapat kaa maaminjas kas luudzas lai vinjas mazulim uz dzimshanas dienu uzdaavina kuceenu, pie kam tiirshkjirnes :D :D :D :D :D
A kur tu straadaa? Kapeec taa prasa? Ljoti interesanti, tad jau tev darbs ar to siatsiits, ja?
Māriņa- Estimable
Es straadaaju Ogres dziiwnieku patwersmee 8)Māriņa rakstīja:sirsninja rakstīja:Man uz darbu taadi briinumaini ljaudis naak un zwana,wai jums naw kaads shkjirnes suns,prasu kaadu jums wajag? Atbilde-kaadi jums wispaar ir? :shock:Māriņa rakstīja:Nee nee prieksh taadiem izdomaatas mantinjas uz baterijaam kas rej luncina asti un met kuulenjus, kaa arii nekakaa nechuraa un nav jaaved pastaigaaties ja neveelas. Taa luuk. Taapat kaa maaminjas kas luudzas lai vinjas mazulim uz dzimshanas dienu uzdaavina kuceenu, pie kam tiirshkjirnes :D :D :D :D :D
A kur tu straadaa? Kapeec taa prasa? Ljoti interesanti, tad jau tev darbs ar to siatsiits, ja?
sirsninja- Profesional
Neesot wairs sunim laika,ko weltiit,jaastraadaa,jaamaacaas :evil:un winja esot taada kas uzmaacas,neliekot mieraa,maajaas... :suspect:Māriņa rakstīja:sirsninja rakstīja:Mees abas esam apmierinaatas wiena ar otru un arii maniem abiem lielajiem sunjukiem winja patiik!Māriņa rakstīja:Kas ar tiem cilveekiem notiek????? Nopeerk sunjuku, paspeeleejas un tad paardod kaa nevajadziigu lietu :( Trakums......
Vai ieprieksheejie saimnieki neteica kapeec pienjeema leemumu sunjuku paardot taalaak? :shock:
sirsninja- Profesional
sirsninja rakstīja:Neesot wairs sunim laika,ko weltiit,jaastraadaa,jaamaacaas :evil:un winja esot taada kas uzmaacas,neliekot mieraa,maajaas... :suspect:Māriņa rakstīja:sirsninja rakstīja:Mees abas esam apmierinaatas wiena ar otru un arii maniem abiem lielajiem sunjukiem winja patiik!Māriņa rakstīja:Kas ar tiem cilveekiem notiek????? Nopeerk sunjuku, paspeeleejas un tad paardod kaa nevajadziigu lietu :( Trakums......
Heii tev tad gan interesants darbs..... :D Tad jau tu liela sunju pazineeja. :o Labi ka tie cilveeki laiciigi aptveera , ka sunjuks buus par slogu vinjiem. Taa gadaas ja nav izdomaats un saplaanots iepri :pale: eksh
Māriņa- Estimable
Jaa,pazineeja-nesmiidini,driizaak liela miiljotaaja :lol: Jaa,tagad winjai ir saimniece,pie kuras winja arii paliks :)Māriņa rakstīja:sirsninja rakstīja:Neesot wairs sunim laika,ko weltiit,jaastraadaa,jaamaacaas :evil:un winja esot taada kas uzmaacas,neliekot mieraa,maajaas... :suspect:Māriņa rakstīja:sirsninja rakstīja:Mees abas esam apmierinaatas wiena ar otru un arii maniem abiem lielajiem sunjukiem winja patiik!Māriņa rakstīja:Kas ar tiem cilveekiem notiek????? Nopeerk sunjuku, paspeeleejas un tad paardod kaa nevajadziigu lietu :( Trakums......
Heii tev tad gan interesants darbs..... :D Tad jau tu liela sunju pazineeja. :o Labi ka tie cilveeki laiciigi aptveera , ka sunjuks buus par slogu vinjiem. Taa gadaas ja nav izdomaats un saplaanots iepri :pale: eksh
sirsninja- Profesional
sirsninja rakstīja:
Jaa,pazineeja-nesmiidini,driizaak liela miiljotaaja :lol: Jaa,tagad winjai ir saimniece,pie kuras winja arii paliks :)
Jauki jauki!!! Vai ieprieksheejaa saimniece sunjuku uz patversmi bija atvedusi???
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nea,ielikts bija i-netaa,ka paardod :large:Ruby rakstīja:sirsninja rakstīja:
Jaa,pazineeja-nesmiidini,driizaak liela miiljotaaja :lol: Jaa,tagad winjai ir saimniece,pie kuras winja arii paliks :)
Jauki jauki!!! Vai ieprieksheejaa saimniece sunjuku uz patversmi bija atvedusi???
sirsninja- Profesional
Tu esi malacis!!! Patversmee straadaat nav tas saudzeejoshaakais darbs!!!
Ruby- Estimable
Bet man ljoti patiik! Tas ir mans aicinaajums! 8) -straadaat ar sunjukiem!Ruby rakstīja:Tu esi malacis!!! Patversmee straadaat nav tas saudzeejoshaakais darbs!!!
sirsninja- Profesional
sirsninja rakstīja:Bet man ljoti patiik! Tas ir mans aicinaajums! 8) -straadaat ar sunjukiem!Ruby rakstīja:Tu esi malacis!!! Patversmee straadaat nav tas saudzeejoshaakais darbs!!!
Tas ir tikai apsveicami ,ka pasaulee ir taadi cilveeki!!!! :fairy:
Ruby- Estimable
Labaak jau buutu ja newajadzeetu patwersmes wispaar,wisiem sunjukiem buutu saimniekiRuby rakstīja:sirsninja rakstīja:Bet man ljoti patiik! Tas ir mans aicinaajums! 8) -straadaat ar sunjukiem!Ruby rakstīja:Tu esi malacis!!! Patversmee straadaat nav tas saudzeejoshaakais darbs!!!
Tas ir tikai apsveicami ,ka pasaulee ir taadi cilveeki!!!! :fairy:
sirsninja- Profesional
sirsninja rakstīja:
Labaak jau buutu ja newajadzeetu patwersmes wispaar,wisiem sunjukiem buutu saimnieki
Protams protams! Bet taada nu mums taa cilveece ir - par to vareetu runaat gari un plashi!!! Mums ar viiru ir doma iet sheit uz patversmi briivpraatiigi staigaat ar sunjukiem pa nedeeljas nogaleem - tik es veel nedaudz vilcinos - jo nezinu vai vareeshu to iztureet- man raudiens naak par visu uzreiz!!! Veel te ir iespeeja - njemt suniishus uz maajaam un izmitinaat uz paaris meeneshiem - kameer vinji atrod jaunos saimniekus - par to mees ar veel apspriezhamies!!!
Ruby- Estimable
Ruby- Estimable
Lapa 4 no 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Lapa 4 no 17