Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 1 no 40
Lapa 1 no 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: Offtopic..
Njāa... bija dzirdēts ka tojiem ir bijis maximums 6 kucēni, nu 7 ir ļoti daudz manuprāt tādam mazam suņukam :scratch:Lily rakstīja:Ruby rakstīja:Ai kaads miiljums!!!
Nu jaa lielaakiem sunjiem jau to kuceenu vairaak dzimst tapeec jau vinji taapat ir mazinji - jo siikajaam skjirneem dzimst tik1 , 2 vai 3,vairaak laikam gan ne!!!
Pašlaik federācijā chi kucītei kas sver 2,4 kg piedzima 7 mazulīši!!! Audzētava ČARER. :)
Nu mēs ceram ka kādi 3 piedzims :) galvenais ka visi veseli.
ā un jā Dream, bija tā kā tu teici. Lilijai bija slikta dūša un viņa vienu nakti izvēmās :( Bet vismaz apetīte ir parādijusies! :)
oho kas par skaistuli!!!! :love2:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
GRŪTNIEČU FOTOSESIJA :large:
Sagribējās salikt bildes jo daudzas tādas smukas saāca :):D
Sākšu no tā kas dzemdēs pirmais
CEZĀRIJA ELFEST
Grūtniece uz jautājuma zīmes. :D(itkā stāvoklī bet vēders neaug :D:D)
KARAMEĻKA IZ SIRENEVOGO ZAMKA
LILY KALIOSKA (mēs tā izdomājām ka visiem ģimenē viņa atgādina gotiņu. :lol: :lol: Galīgi bezformiga palikusi)Starpcitu, nosvēru viņu šodien sver jau 3,1 kg!:shock:
FEST KIEFER GLEDI
VILTUS dzemdētāja kas mūs piemānija ZUHRA PRADA JURDO.
no seerijas'' jeej, neesmu stāvoklī, varu trakot un lēkāt!''
Te Meita ar māti :)
)
Sagribējās salikt bildes jo daudzas tādas smukas saāca :):D
Sākšu no tā kas dzemdēs pirmais
CEZĀRIJA ELFEST
Grūtniece uz jautājuma zīmes. :D(itkā stāvoklī bet vēders neaug :D:D)
KARAMEĻKA IZ SIRENEVOGO ZAMKA
LILY KALIOSKA (mēs tā izdomājām ka visiem ģimenē viņa atgādina gotiņu. :lol: :lol: Galīgi bezformiga palikusi)Starpcitu, nosvēru viņu šodien sver jau 3,1 kg!:shock:
FEST KIEFER GLEDI
VILTUS dzemdētāja kas mūs piemānija ZUHRA PRADA JURDO.
no seerijas'' jeej, neesmu stāvoklī, varu trakot un lēkāt!''
Te Meita ar māti :)
)
Eee. es nemaz nezināju ka audzētavai FEST KIEFER ir mājaslapa :D:D festkiefer.pri.ee
Es parasti jau google visu meklāju bet nebiju atradusi :scratch:
Es parasti jau google visu meklāju bet nebiju atradusi :scratch:
vai sunim var dot mazu gabalnju no krabju nuujinjas???
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:vai sunim var dot mazu gabalnju no krabju nuujinjas???
Es esmu devusi, pirmajaa reizee Vikijai likaas TIIIIKKKKK garshiigi, otrajaa jau nevajadzeeja - needa:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:vai sunim var dot mazu gabalnju no krabju nuujinjas???
Es esmu devusi, pirmajaa reizee Vikijai likaas TIIIIKKKKK garshiigi, otrajaa jau nevajadzeeja - needa:)
nu es tikko iedevu,apéda bez vilcinàshanàs.bet tad tik padomàju vai ir ok,paldies Ronija :D nu iedoshu vél mazu gabalinju
Silkite- Estimable
Ai muuseejie ar ir eedushi, nav ne vainas:)) ja ar meeru... :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
mēs arī esam ēdušas :D dikti garšoja! :)
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Manējie arī ēd krabju nūjiņas, bieži vien lieku klāt biezpienam, citreiz tāpat sagrieztu gabaliņos katrs pa nūjiņai dabū... Vismaz maniem vēderi neko nesaka un dikti dikti garšo... Kā nekā krabju nūjas taisītas no zivju filejas, tā kā nekā slikta tur nav...arī pārāk sāļas nav...
paldies meitenes vakar iedevu mazàk kà pusi no nuujinjas :bom: sadaliju strémeliités un desa tà arii atspéries apéda. :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:vai sunim var dot mazu gabalnju no krabju nuujinjas???
maneja vnk dievina krabju nujinas, mana mamma loti biezi eed un kads Shanele izdzird papirisha chaboju momenta skrien diedele, bet mes loti reti dodam un mazu mazu gabalinu
WOW Lily - jums tur kaartiigs bataljons ( sunjuku ) un buus veel vairaak!!!
Visi taadi skaistulji - nu noveelu jums daudz - IZTURIIBAS
Visi taadi skaistulji - nu noveelu jums daudz - IZTURIIBAS
Ruby- Estimable
es arii novelu daudz daudz izturibas, jo kad mums laukos bija 6 kuceni ari vilku sugas kuciitei mes 3 cilveki knapi tikam galaaa :D :D :D :D :D a jums tur tik sausmigi daudz to mazulu busss veiksmii un izturiibu no sirds novelu
Nu jāa kārtīgs bataljons :D:D:D
Paldies, izturība tiešām noderēs. Man liekas ka pirmās Lilijas bērniņu dzīves dienās es no viņiem vispār neatiešu. :D
Eliina- knapi tikāt galā ar 6 kucēniem? :D:D:D Kapēc, tieši kad maziņi bija vai kad jau sāk nedarbus taisīt? mum buus vien jātiek galā ar kādiem 20 kucēniem :D :lol: :lol:
Paldies, izturība tiešām noderēs. Man liekas ka pirmās Lilijas bērniņu dzīves dienās es no viņiem vispār neatiešu. :D
Eliina- knapi tikāt galā ar 6 kucēniem? :D:D:D Kapēc, tieši kad maziņi bija vai kad jau sāk nedarbus taisīt? mum buus vien jātiek galā ar kādiem 20 kucēniem :D :lol: :lol:
Lily rakstīja:Nu jāa kārtīgs bataljons :D:D:D
nu jus laikam esat pieradusi tatad :D nu mes gajam piebarot un bija jamaina lupatinas un japaspeelejas, man likas gruuti un briziem nevareja tik galat it ipai kad paaaugas un visi skreja klat un katram viadzeja uzmaniibu!
Eliina rakstīja:Lily rakstīja:Nu jāa kārtīgs bataljons :D:D:D
nu jus laikam esat pieradusi tatad :D nu mes gajam piebarot un bija jamaina lupatinas un japaspeelejas, man likas gruuti un briziem nevareja tik galat it ipai kad paaaugas un visi skreja klat un katram viadzeja uzmaniibu!
O jā, zinu kā tas ir :D:D Kad es ieeju voljērā un desmit gabali vienkārši gāžas virsū un gāž no kājām nost! :;p: :;p: Tur nevar no viņiem aizbēgt. :D Tas ir nāvējoši. :D :;D:
http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
Mans rakstiņš! :rules:
Nobeigumu aizņēmos no Eliinas paraksta :)
Lindita rakstīja:http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
labs rakstins preiks ka noderej mans tekstins
Jà,raksts tieshàm bija labs
Silkite- Estimable
Malacis!!! Un mums visiem ir jaarikojas un jaapauzh savas domas - lai kas mainiitos :)
Ruby- Estimable
Lindita rakstīja:http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
ļoti labs rakstiņš. Un mani arī kaitina tas, ka nevar iet uz pludmali ar suni, es esmu gājusi vasarā sauļoties ar Lily un tad jau tā uzmanīgi slēpu viņu :x Arī sunim taču gribas papeldēties!
Mēs vasarās vedam suņus mazgāt uz upi, vismaz tur policija nestaigā. :lol: :D
Lapa 1 no 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Lapa 1 no 40