Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 40 no 40
Lapa 40 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Offtopic..
Kas mīlulītei atgadījies?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Nu lai pilnībā noskaidrotu kas viņai ir,jātaisa rentgens,daktere teica,ka iespējams problēmas ar gūžām,varētu būt iedzimtas.Tagad izrakstīja Rimadilu dzert,lai noņemtu sāpes.Izrādās viņa nečurā,jo viņai sagādājot sāpes tā poza lai pačurātu,iešpricēja pretsāpju līdzekli un izspaidīja urīnpūsli,nu tad viņa pēc kāda laika pačurāja,bet tapat smilkst ik pa laikam tagad.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Šausmas....... man draudzenes jorka jauktenītei arī jātaisa operācija gūžām. Patella
Māriņa- Estimable
Nu daktere teica,ka patella neesot.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Marin ta nav patella, patella ir cela kaulins. Guzam ta ir guuzu displazija nesen biju uz lekciju,bet diemzel neko pastasiit nevaru jo arsts kas skaidroja darija to LOTI nesakariigi.... taj diena ari bija lekcija par Patellu bet tur neko jaunu nepastastija.
Zinu tikai to ka displazijai ir a,b,c,d,e kategorijas tas atkarigs no kaut kada lenka... A - normali jabut 105 gradi guzas atbilstibai pert kaulu. no lekcijas vispar sapratu ka parsvara sastopams lielajam skirnem,bet ka arvien biezk paradas ari mazajiem sunukiem
Zinu tikai to ka displazijai ir a,b,c,d,e kategorijas tas atkarigs no kaut kada lenka... A - normali jabut 105 gradi guzas atbilstibai pert kaulu. no lekcijas vispar sapratu ka parsvara sastopams lielajam skirnem,bet ka arvien biezk paradas ari mazajiem sunukiem
Ak Leila - turaties!!! Es zinu ka tagad droshvien liels shoks ir, bet viss buus labi. Iesaku jums to jauko dakteri pie kaa biju LV - sunju ortopeeds DR.Drapche TOTO kliinikaa, tas cilveeks ir iists speciaalists!!!
Vai tu sazinaasies ar audzeetaaju ar, tev vajadzeetu vinjai dariit zinaamu sho lietu, iespeejams vecaakiem vai vecvecaakiem kas bijis un ja nopietni tad es jautaatu kuceena naudu atpakalj, ja jau iedzimta kaite!!! Vismaz tev buus naudinja aarsteeshanas izdevumiem! Vai tev bija kaads liigums kad iegaadaajies kuceenu??
Vai tu sazinaasies ar audzeetaaju ar, tev vajadzeetu vinjai dariit zinaamu sho lietu, iespeejams vecaakiem vai vecvecaakiem kas bijis un ja nopietni tad es jautaatu kuceena naudu atpakalj, ja jau iedzimta kaite!!! Vismaz tev buus naudinja aarsteeshanas izdevumiem! Vai tev bija kaads liigums kad iegaadaajies kuceenu??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Jaa displaazija kaadreiz bija tikai lieliem sunjiem bet tagad mazajiem sunjiem saak paraadiities visas kaites pec kartas Cerams, ka tā nav displāzija jo tas ir drausmīgi.......
Nu tā mana draudzene jau bija pie dr. Drapčes un viņš teica, ka viņiem kāda tur laikam stadija starp 2-un 3 un tad viņš varot operēt sunītei kājiņu. Ja esot 3-4 tadjau vairs neoperē. Bet viņa atagd atliek naudiņu priekš tā palēnām, jo vajag apmēram 100 - 120 latus.
Māriņa- Estimable
Maarinj, tavas draudzenes sunim ir ta Patellas Luksācija? To var operet visas stadijas sakot no 2
Cik saprotu tad Maarinjas draudzenei ir guuzhinjas ne patella.
Man braalim Yorkam arii bija kaut kas ar vienu guuzhu, bet ne displaazija, izopereeja un tagad pat nepateiksi, aatri atlaba, op labi paarcieta :)
Man braalim Yorkam arii bija kaut kas ar vienu guuzhu, bet ne displaazija, izopereeja un tagad pat nepateiksi, aatri atlaba, op labi paarcieta :)
Ruby- Estimable
Draudzenei ir jorka jauktenīte. Viņai ir tā , ka pakaļējai kājiņai locītava laikam lec ārā no vietas un viņa klibo.....un konsultācijā Drapče pateica ka ir jau apmēram 3 stadija, man liekas ka viņš teica , ka tā ir Patella. Viņš neoperrējot, ja ir tālāk par 3 stadiju. Tapēc teica, ka tas jāizdara 1 gadalaikā, kamēr vēl neaiziet tālāk.
Māriņa- Estimable
jā laikam tā pati ar ira, jo teica , ka ielikt nevar vietā, jāoperē.....
Māriņa- Estimable
Maarinj - un tavas draudzenes Yorks klibo ar?? Vai nee?? Vinjam saap??
Ruby- Estimable
Viņu sauc Šerija un viņa tā kā pievelk to kāju un izskatās ka sāp ar. Kad viņa pagulējusi, tad tāda stīva viņai tā kājaiņa un tadnevar uzlekt kur.
Māriņa- Estimable
Ak nu skaidrs.
Pepijai arii ir PL apmeeram starp 2-3 bet vinja neklibo un vinjai vipaar nekas nesaap un nekad nav saapeejis! Taapeec peec 2 speciaalistu apmekleejumiem (viens sheit un otrs Drapche LV) un 4 dazhaadu vetaarstu viedokljiem, mees izleemaam gaidiit. Labaak nekas protams nepaliks bet apstaaties gan var, un kameer es neredzeeshu ka vinjai paarvietoshanaas sagaadaatu probleemas, tikmeer neopereeshu! Mums paveicies ka taadaa stadijaa vinja pilniigi normaali staigaa, bet gaidiit var, jo trakaakais no kaa jaabaidaas ir artsriits vecumdienaas, bet kad ir PL artriits nenaak tik aatri :) taapeec varam droshi gaidiit :)
-------
https://c-rtt.latvianforum.net/viewtopic.forum?t=530
Pepijai arii ir PL apmeeram starp 2-3 bet vinja neklibo un vinjai vipaar nekas nesaap un nekad nav saapeejis! Taapeec peec 2 speciaalistu apmekleejumiem (viens sheit un otrs Drapche LV) un 4 dazhaadu vetaarstu viedokljiem, mees izleemaam gaidiit. Labaak nekas protams nepaliks bet apstaaties gan var, un kameer es neredzeeshu ka vinjai paarvietoshanaas sagaadaatu probleemas, tikmeer neopereeshu! Mums paveicies ka taadaa stadijaa vinja pilniigi normaali staigaa, bet gaidiit var, jo trakaakais no kaa jaabaidaas ir artsriits vecumdienaas, bet kad ir PL artriits nenaak tik aatri :) taapeec varam droshi gaidiit :)
-------
https://c-rtt.latvianforum.net/viewtopic.forum?t=530
Ruby- Estimable
Lapa 40 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Lapa 40 no 40