Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Offtopic..

+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters

Lapa 38 no 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Offtopic.. - Page 38 Empty Re: Offtopic..

Post  Ruby Otrdiena Decembris 01, 2009 11:04 pm

Es domaaju ka visaa visumaa tur kur ir balts tur arii paliks balts - tur kur ir taads bruunganiigs - jaa tur var mainiities uz tumshaaku vai gaishaaku :)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Otrdiena Decembris 01, 2009 11:05 pm

nee nu jaa, baltais nemainaas bet brunais vinjai tagad palika rizhs un ''izšķīlās'' melni matinji lol! lol! lol!
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007
Dzīvesvieta : Jūrmala

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Pirmdiena Decembris 14, 2009 3:07 pm

Vai šeit kāda no meitenēm ir bijusi kāzās kā vedējmāte? :)
Man jautājums, vai tāds, kas ir kā viesis var rīkot spēli? Pat ja ir kāzu rīkotāja, kas visu dara?

Buciitis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1189
Dzīvesvieta : Rīga, Ziepniekkalns

http://www.vetvet.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Pirmdiena Decembris 14, 2009 3:23 pm

nu es esmu bijusi paris kazas, domaju ka jasaruna ar kazu rikotaju un vedejiem, lai nesanak kaut kads miseklis
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874
Dzīvesvieta : Rīga

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Pirmdiena Decembris 14, 2009 3:36 pm

Doma bija par kaut kādu latvisku rotaļu, jo meitene ir latviete, bet precas ar krievu un visas kāzas krievu stilā. Un zinu, ka šausmīgi daudz kas nebūs, kas pierasts latviešiem. Piemēram, nebūs dzīvā muzika, bet DJ Cry

Buciitis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Pirmdiena Decembris 14, 2009 5:02 pm

Kņopīte sestdien bija uz ikgada poti- komplekso. Pēc pieredzes (ha, ha- nelielās), šķita, ka sunītis nedaudz sagurs, paliks mazaktīvāks- bet nē. Nu, mani tas tikai iepriecināja! Ja suņi jūtas veseli, spalva spīd ir apetīte un dzīvesprieks, tad esmu laimīga. Svētdien arī viss normāli. Bet šorīt viss nebija tik labi... Potes vieta nedaudz piepūtusies izskatās- ne jau ļoti, knapi to vispār var saskatīt. Gribēju paņemt opā, bet Kņope ievaidējās. Tad pamanīju, ka viņa ir savārgusi. Izskatās, ka viņai dikti tā vieta sāp, pat staigāt negribēja. Zvanīju vetārstam un uzprasīju vai varu iedot pretsāpju tabletes gabaliņu. Vetārsts atļāva un tā arī rīkojos. Visu dienu Knopa ir sagurusi un guļ, nav apetītes (izņemot gardumu), nav dzīvesprieka. Man izskatās, ka tas šķidrums ir sakrājies tādā kā kabatiņā... tāda viņai bija, kad vetārste, dienu pēc atvešanas mājās, lika Knopu pie sistēmas un uzpildīja ar vitamīniem un vēl sazin ko. Tad arī pateica, ka vitamīni ķermenī uzsūksies palēnām un tas bumbulis ar laiku noplaks. Bet tagad viņai špricēja komplekso poti- tas taču ir kas cits, ne? Vai iešpricētais saturs, teorētiski, varētu sakrāties vienuviet, nevis izplatīties pa ķermeni?

Kādam tā ir bijis?

Lai nu kā, ja nekas nemainīsies vedīšu pie vetārsta. Vnk gribējās padalīties un uzprasīt vai kādam tā nav bijis.
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Pirmdiena Decembris 14, 2009 5:14 pm

mums tā bija.. tā ir hematoma, pote sakrājās vienā vietā un izveidojas audu apvalks kas kavē šķidruma uzsūkšanos. Sherija ljoti raudaja un vispar nekustejas..... Audzetaja visu nokartoja un pec apmeram divam dienam vinai viss pargaja :)
Cik zinu, tad pie hematomas nevar likt ledu, vajadzīgs kautkas silts, pasildīt...
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Decembris 14, 2009 5:25 pm

Mums arii taa ir bijis, tikai lielais bumbulis staaveeja 2 meeneshus un tad tikai saaka uzsuukties :(
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Pirmdiena Decembris 14, 2009 5:29 pm

aarpraats, tik ilgi? Cry ko jus darijat tos divus menesus?
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Pirmdiena Decembris 14, 2009 5:42 pm

Nezināju kurā tēmā rakstīt,beigās nolēmu,ka rakstīšu šeit.Man tāds jautājums ir speciāli suņu kepām domāts smērējams balzāms,kas domāts tad kad ārā sals,uzsmērē uz ķepām un viņš tā kā aizsargā ķepas no sala?Esmu dzirdējusi,bet neesmu parliecināta vai tāds balzāms ir.Lora labi ja var paiet 3 minūtes,pēctam ceļ ķepas augšā un smilkst,un man viņa ir jānes.šodien no rīta tā sāka kaukt,ka visi cilvēki sāka uz manīm skatīties,domāja laikam,ka daru pāri sunim,es paņēmu rokās un nesu,bet viņa tik kauca un kauca,neļāva sildīt savas ķepinas.Sen jau esmu sapratusi,ka Lora ir ļoti emocionāla un nepanes sāpes vispār.Tapēc varbūt ir kāds balzāms ko varētu viņai smērēt uz ķepām?Vai varbūt kāda var ieteikt ko varētu smērēt uz ķepām,lai tik ātri nesalst viņas.
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Number of posts : 259

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Pirmdiena Decembris 14, 2009 5:42 pm

Ronija rakstīja:Mums arii taa ir bijis, tikai lielais bumbulis staaveeja 2 meeneshus un tad tikai saaka uzsuukties :(

weeee, tas gan ir riebīgi. Kad sunim kaut kas notiek, man parasti noplok garīgais... jūtos kā ne savā ādā! Divi mēneši tādā stāvoklī būtu nepanesami! Knopa tikai guļ un guļ...
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Pirmdiena Decembris 14, 2009 5:45 pm

Leila rakstīja:Nezināju kurā tēmā rakstīt,beigās nolēmu,ka rakstīšu šeit.Man tāds jautājums ir speciāli suņu kepām domāts smērējams balzāms,kas domāts tad kad ārā sals,uzsmērē uz ķepām un viņš tā kā aizsargā ķepas no sala?Esmu dzirdējusi,bet neesmu parliecināta vai tāds balzāms ir.Lora labi ja var paiet 3 minūtes,pēctam ceļ ķepas augšā un smilkst,un man viņa ir jānes.šodien no rīta tā sāka kaukt,ka visi cilvēki sāka uz manīm skatīties,domāja laikam,ka daru pāri sunim,es paņēmu rokās un nesu,bet viņa tik kauca un kauca,neļāva sildīt savas ķepinas.Sen jau esmu sapratusi,ka Lora ir ļoti emocionāla un nepanes sāpes vispār.Tapēc varbūt ir kāds balzāms ko varētu viņai smērēt uz ķepām?Vai varbūt kāda var ieteikt ko varētu smērēt uz ķepām,lai tik ātri nesalst viņas.

Man liekas, ka pret aukstumu smērīte nedarbojas... tā pasargā no sāls un citu ziemā izkaisīto mē**u kaitīgās ietekmes uz ķepām. Varbūt kļūdos. Šī būs pirmā ziema, kad ko tādu pirkšu.
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Pirmdiena Decembris 14, 2009 5:47 pm

jaa, taa smeeriite ir domata lai sunim saals kepinjas nesaeed... pret aukstumu ir tikai zābaciņi..... :(
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Pirmdiena Decembris 14, 2009 6:12 pm

Nu zābakus diezvai viņa vilks,man tāda ideja radās,bet būs jāaizmirst.Jau grūtības sagādā viņai uzvilkt siltu mētelīti.Kā saucas tā smēre?
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Pirmdiena Decembris 14, 2009 6:17 pm

smēres ir pa pilno dažādas, zoo veikalos, Lilly veikalinos, Lusy dog.... ;) pameklē pati
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Otrdiena Decembris 15, 2009 8:34 am

Nezinu ko lai daru,Lora ārā nekārtojas,viņai salst kājas,nav vērts viņu mocīt un vest ārā tāpat neko nedara,iekšā uz paladziņu arī neiet,veselu diennakti nav nokārtojusies.Kā lai iemāca atkal,ka jāiet uz paladziņu?Man jau bail,ka piečurās gultu pirms MR viņa pāris reizes tā bija izdarījusi.
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Decembris 15, 2009 9:38 am

oj traki, man ari vakar visu dienu nekartojas istaba,sorit piecelos pa nakti tomer bija aizgajusi uz paladzina. varbuut pamekle ara kadu vietu kur nav sniegs zem kadas nojumes kur ir zeme ar zaliti....istaba noliec autinu paradi varbut pati sapratiis, nezinu ko vel ieteikt, traki tomer tas aukstums muusu mazajiem Evil or Very Mad
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Otrdiena Decembris 15, 2009 9:49 am

Leila, vai tu aaraa ejot tagad mazo gjeerb? varbuut tieshi taapeec vinja nekaartojas, jo ir apgjeerbta!
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Number of posts : 2123
Dzīvesvieta : Latvija, Jelgava

http://www.rustoy.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Otrdiena Decembris 15, 2009 10:11 am

Dream rakstīja:Leila, vai tu aaraa ejot tagad mazo gjeerb? varbuut tieshi taapeec vinja nekaartojas, jo ir apgjeerbta!
Esmu gan ģērbusi,gan tādu pašu laidusi ārā,tāpat nekārtojas ārā,šausmīgi salst viņai kājas,pat nepaiet 20 sekundes,kad jau ceļ kājas augšā un smilkst.Esmu mēģinajusi likt kur sniega ir maz,bet viņa nekārtojas nekur.Nezinu ko lai daru,no vakardienas rīta nav nokārtojusies.Uz paladziņa neiet,uz grīdas arī neko nedara.
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Otrdiena Decembris 15, 2009 10:15 am

Varbūt var kaut kā pamēģināt ar apaviņiem vai filcīšiem. Zinu, ka Sanitai ir pieredze. Viņai Mona pagājušo ziemu vilka tādus kā filcīšus.

Buciitis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Otrdiena Decembris 15, 2009 10:17 am

Varētu jau mēģināt,bet diezvai viņa vispār ies,ja kaut kas būs uz kājām.
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Otrdiena Decembris 15, 2009 10:23 am

Vajag mēģināt pieradināt. Es jau ar savu Tipīti mēģinu pierunāt ar zeķītēm staigāt. Grūti iet, bet ar cenšos ar kārumiem.. :)

Buciitis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Otrdiena Decembris 15, 2009 10:48 am

Leila rakstīja:
Dream rakstīja:Leila, vai tu aaraa ejot tagad mazo gjeerb? varbuut tieshi taapeec vinja nekaartojas, jo ir apgjeerbta!
Esmu gan ģērbusi,gan tādu pašu laidusi ārā,tāpat nekārtojas ārā,šausmīgi salst viņai kājas,pat nepaiet 20 sekundes,kad jau ceļ kājas augšā un smilkst.Esmu mēģinajusi likt kur sniega ir maz,bet viņa nekārtojas nekur.Nezinu ko lai daru,no vakardienas rīta nav nokārtojusies.Uz paladziņa neiet,uz grīdas arī neko nedara.
nu traki ka taa! esmu tam izgaajusi cauri ar savaam leedijaam un kungu! Ash traks var palikties kad redzi un zini ka nekaa nedara :) Bet maz pamazaam ... vedu laukaa, pieradinaaju pa minuutiitei, noliku zemee, kameer kaajas nosala, tad panjeemu iebaazu azotee lai sasilst ... tad atkal noliku zemee, utt. Galvenais pacietiibu :) izved laukaa, nekas nenotiek, njem sasildi vai ej atpakalj maajaas, peec mirklja ej atkal aaraa! buutu veel labaak ka buutu jums veel kaads kompaanijaa kas savas lietas tomeer kaarto laukaa smilie86
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Otrdiena Decembris 15, 2009 2:43 pm

:leave: nu beidzot Lora nokārtojās ārā pa mazam.Vairāk kā diennakti spēja izturēt,es viņu apbrīnoju,kā var tik ilgi nenokārtoties.Viņa sāka dīdīties istabā,ta uz vieniem sāniem guļ,tad uz otriem,tad paceļ dibenu gaisā un guļ,nolēmu noriskēt un izvest ārā,pačurāja,sāka celt ķepas un smilkstēt,tad ieraudzīja zvirbuļus un metās skriet viņiem pakaļ,vairs nekas nesala :ICON203: Tā kā viņa man nebija pie siksnas dabūju bļaut un skriet pakaļ,viņa apstājās,cēla kājas augšā un sāka smilkstēt.Nu tāda viltniece,īsta aktrise.
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Otrdiena Decembris 15, 2009 2:49 pm

nu redzi, nebij nemaz meenesis jaagaida liidz tas briidis pienaaca :) apsveicu!!!
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 38 no 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics