Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 37 no 40
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Offtopic..
Krokodiils Gena
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Man patiktu pàrgjérbties par pionieriem, zhél ka tik sheit neviens nesaprastu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Šodien meklēju lapu kopā spiedēju un atradu somā košļeni (lapu spiedēju gan tur neatradu). Košļāju, košļāju, kamēr apjautu, ka viņa vairs nav tik garšīga kā sākumā. Tā kā sēdēju pie datora un celties kājās, lai aizstieptu izkošļāto gardumu līdz misenei, negribējās, noplēsu gabaliņu no salvetes, košļeni tur ietinu un noliku uz galda (ja neietītu, košļene pieliptu galdam- nebūtu patīkami to pēc tam kasīt nost :D).
Pavisam piemirsu par mazo aplīti uz galda un atcerējos tikai tad, kad sajutu no Kņopes mutes tās smaržu! Viņa to noēda ar visu salveti!! Trakums!
Pavisam piemirsu par mazo aplīti uz galda un atcerējos tikai tad, kad sajutu no Kņopes mutes tās smaržu! Viņa to noēda ar visu salveti!! Trakums!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
He... Es jau izdomāju, ka būšu Merilina Monro :) Uzmērīju, ka man vēl der 12.klases izlaiduma kleita rozā krāsā. Kurpes man ar tādas ir. Nopirkšu vēl tikai rozā matu stīpu. Jāparakājas skapī vai mammai nav balti tīkliņcimdi :) Un būšu kārtībā, tad man atliek tikai jautājums, ko lai dara ar draugu :D
Buciiti - mees peec tam noteikti bildes gribeesim apluukot
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby- Estimable
Ljooooti iepatikaas shis chihs - Marley from AmiRoyalchihuahua kennel:
Parasti man ne iipashi flufiigie bet shito njemtu nedomaajot - diiieeeeviiiigs
Parasti man ne iipashi flufiigie bet shito njemtu nedomaajot - diiieeeeviiiigs
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Super chihi ---> http://www.ktla.com/news/landing/ktla-garage-cougar,0,224308.story
Manai Lotei arī tas būtu nieks- viņa pat tagad jau lielo suni zenā un ņem viņam rūcot ēdamo nost, un šis no viņas baidās
ajame rakstīja:Tik pat puffiigs kaa shpics :)
Moska metiss?
Ajame tu domaa Pomeraanijas Shpitzu?? Ja jaa tas es vinjus dievinu mmm laikam jau tapeec man shitais taa iepatikaas. Man veel naakotnee jaaizlemj, jo plaanojam njemt veel sunjukus, varbuut njemsim Pomeraanieti :D esmu pat atradusi ljooooti jaukus un nopietnus audzeetaajus :)
Kas ir metiss???
Ha Lote tev baigais zveers nabaga lielais suns!
Ruby- Estimable
jaa man ari pirmais ko vispar iedomaajos par tam bildem bija- shpics??
Ruby- metiss ir jauktenis. ;)
Ruby- metiss ir jauktenis. ;)
aaa skaidrs, paldies, kaadaa valodaa tad metiss ir jauktenis?? toch nezinu
Nee shitais nav jauktenis, tiirs piecaas paaudzees, taa liecina stingrie KC (FCI) ciltsraksti :)
Nee shitais nav jauktenis, tiirs piecaas paaudzees, taa liecina stingrie KC (FCI) ciltsraksti :)
Ruby- Estimable
paldies tagad zinaashu
Ruby- Estimable
Ruby, es atkal neliekos mieraa ar to kraasa mainju chiham Atceries to skaisto vecmaaminju interesantajaa kraasaa? Sherijai tomeer iezagaas vinjas kraasinja, melnas ar peleeku spalvinjas ir uz skausta, kad tā pašķetina tad izskatās krāsa tieši tāda pati kā taij vecmāmiņai... laikam vel ar laiku melnuminji iezagsies kaa Pepijai tajas bildees.
Tu domaa to tumsho vecmaaminju?? Vinja tak bija pavisam melna/tumshi bruuna,ne??
Ruby- Estimable
jaa, domaju, ka vel paliks tumshaka...
Vinjai tikai uz skausta zem baltā tie melnie un pelēcīgie matiņi, uz muguriņas tālāk nav :) bet kad uztaisa celiņu pa vidu mugurai tad var redzēt cik atšķirīgas krāsas ir uz dibena un uz skausta
Vinjai tikai uz skausta zem baltā tie melnie un pelēcīgie matiņi, uz muguriņas tālāk nav :) bet kad uztaisa celiņu pa vidu mugurai tad var redzēt cik atšķirīgas krāsas ir uz dibena un uz skausta
Nee nedomaaju vairs ka vinja stipri tumshaaka paliks :) bet skaustaa tapeec ka tur ir dikti bieza spalva un visaadas kraasaas, taapat kaa astee :)
Kaut gan Pepija 5-6 meenshos bija stirpi stipri gaishaaka nekaa tagad.... atceries bildiites kuras tev aizsuutiiju???
Tad jau Sharikam ir zilais geens arii ??
Kaut gan Pepija 5-6 meenshos bija stirpi stipri gaishaaka nekaa tagad.... atceries bildiites kuras tev aizsuutiiju???
Tad jau Sharikam ir zilais geens arii ??
Ruby- Estimable
Nu tur jau ta lieta, vakar parskatiju tavas foto un izdomāju, ka Sheriks vel varetu izmainities...
Nuu, tīri zilais nav, bet šī vecmāmiņa ir tāda zilganīga.... Vispār Sherijai visas krāsas ir rados izņemot sabuļa. :)
Nuu, tīri zilais nav, bet šī vecmāmiņa ir tāda zilganīga.... Vispār Sherijai visas krāsas ir rados izņemot sabuļa. :)
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Lapa 37 no 40