Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 2 no 40
Lapa 2 no 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Offtopic..
Lily rakstīja:Lindita rakstīja:http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
Mans rakstiņš! :rules:
Nobeigumu aizņēmos no Eliinas paraksta :)
ļoti labs rakstiņš. Un mani arī kaitina tas, ka nevar iet uz pludmali ar suni, es esmu gājusi vasarā sauļoties ar Lily un tad jau tā uzmanīgi slēpu viņu :x Arī sunim taču gribas papeldēties!
Mēs vasarās vedam suņus mazgāt uz upi, vismaz tur policija nestaigā. :lol: :D
vai tad pie upém sunji arii ir aizliegti?????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Nu man šķiet ka peldvietās noteikti.Silkite rakstīja:Lily rakstīja:Lindita rakstīja:http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
ļoti labs rakstiņš. Un mani arī kaitina tas, ka nevar iet uz pludmali ar suni, es esmu gājusi vasarā sauļoties ar Lily un tad jau tā uzmanīgi slēpu viņu :x Arī sunim taču gribas papeldēties!
Lily rakstīja:Nu man šķiet ka peldvietās noteikti.Silkite rakstīja:Lily rakstīja:Lindita rakstīja:http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
Pie juuras nevar,pie ezera nevar,pie upes nevar kur tad var??tik pashtaisiità diikjiitii??? :scratch:
Silkite- Estimable
Tā sanaak :( Sunjiem-aizliegts.Silkite rakstīja:Lily rakstīja:Nu man šķiet ka peldvietās noteikti.Silkite rakstīja:Lily rakstīja:Lindita rakstīja:http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
Pie juuras nevar,pie ezera nevar,pie upes nevar kur tad var??tik pashtaisiità diikjiitii??? :scratch:
malacis, labi uzrakstītsLindita rakstīja:http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
atliek tikai peļķēs pļuņčāties :( bet vienkārši sakot TAS IR MURGS tie visi aizliegumiSilkite rakstīja:Lily rakstīja:Nu man šķiet ka peldvietās noteikti.Silkite rakstīja:Lily rakstīja:Lindita rakstīja:http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
Paldies...diemžēl rakstņš ir kā spļāviens jūrā, bet tā ir problēma, kas mani tiešām satrauc, jo vasara tuvojas un nevaru iedomāties, ka bez Snifuča kkur brauktu!!! Kā lai vēl cīnās par tik dumjiem aizliegumiem!?!!!?!
Lindita rakstīja:Paldies...diemžēl rakstņš ir kā spļāviens jūrā, bet tā ir problēma, kas mani tiešām satrauc, jo vasara tuvojas un nevaru iedomāties, ka bez Snifuča kkur brauktu!!! Kā lai vēl cīnās par tik dumjiem aizliegumiem!?!!!?!
varetu varbut ar kaut kadu televizijas starpiecibu - Bez tabu vai Tautas balss. jaizdoma kads ieteikums vai kaut kas tads, es jau nezini ka isti tas jadara, bet cik skatamies daudzas problemas vini atrisina :)
Jà,bish ir pa traku tie aizliegumi vismaz més pa juuru(pludmali) varam vazàties(ir arii iznjémumi,bet maz)
Silkite- Estimable
Lindita rakstīja:http://www.nakotnesriga.lv/blogi/144.html
Malacīc!!!
Bet par tiem aizliegumiem...nu paši suņinieki jau ir vainīgi, jo reti kurš grib aiz sava suņa savākt un neviens negrib ar suņu sū... pilnas pludmales Mūsu sabiedrībai vēl augt un augt līdz līmenim, kad ar suņiem drīkstēs visur
Mums pludmale ir domaata gandriiz tikai pastaigaam un vasaraa piknikiem - pastaigas protams lielaakajai daljai ir ar sunjiem. Tas ir tikai taapeec ka iisti nekaadas sauljoshanaas vasaraas taapat nesanaak - nu un vinji nemaz nav radushi to dariit!!! Vasaras shtruntiigas - pie juuras ir veesiigs - tad jau labaak parkaa peldkostiimaa izlaisties - ja ir taada veleeshanaas :) Taa kaa ja ir viens tad otrs nav - Latvijaa forshi pie juurinjas var vasaraa izlaisties - bet sunjuki nevar doties liidz - bet mums atkal visu gadu var staigaat gar juuru - bet sauljoties praktiski nekad :( Nee nu es jau taapat censhos to labo laiku nokjert - bet gadaas ka maajaas eju drebinaadamaas un satinusies tai segaa
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Vai,shodien bijàm neplànotà viziité pie veta :( vakar desa aizrijàs ar sauso bariibu (kaklà iespruuda :shock: )un pamaniiju ka uz austinjas galiem ir ciets atgadina ka balta krevele.shodien gàjàm pie veta uzzunàt par desas veseliibu.ar kaklinju viss jau ir kàrtiibà,tik tuvàkas dienas nedodt neko cietu ést(édam gurkjus,sieru un sauso ar dabisko jogurtu samainiitu).ar sausiim,nu nezinu kà latviski lai izskaidro,bet sanàk ka krevele sakasiijis no netiirumiem(reti gan tas gadàs) iedevà smeri uz kortizona bàzes un tà 8 dienas lai lietojàm(uz antibiotikàm negribéja lai sézham-dzeram :D ) ja nekas nemainiisies tad gan buus jadzer,bet buutu gan japàriet tam.saskatiit nevar ,sajust gan :shock: nu smérésim,redzésim :roll: arii pie reizes pàrbaudiijàmies uz pattelas luksàciju,viss kàrtiibà,vaina jau nebija nekàda,bet nu gribéjas uzzinàt no veta ka ir ok .ko vien man pateica desa ir uzaudzéjis pakalju,nu nàksies vien ierobezhot sunja kàrumus pàris dienas
Silkite- Estimable
Ha , prieks par pakalju:)))))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
nu vismaz ar pakalju viss ir kàrtiibà,tik jasamazina apkàrt mériRonija rakstīja:Ha , prieks par pakalju:)))))
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:nu vismaz ar pakalju viss ir kàrtiibà,tik jasamazina apkàrt mériRonija rakstīja:Ha , prieks par pakalju:)))))
Nabaga Desa, bez kārumiem paliks!!!! :(
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
nu gruuti jau buus dzekam,bet gan jau pieradiis vismaz uz neilgu laiku!kaut tagad sézh uz divàna neapmierinàts, jo nav nekà ielikta mini treat tube mantinjà.vismaz esmu prieciiga ka ar veseliibu ir ok un ar austinjàm arii bus ok :D
Silkite- Estimable
Ak juus nabadzinji!!! Kaa tad taa aizrijaas? Taads kaa krekshkjiitis bija peec tam vai kaa? Nu veseljojaties - par austinjaam ar neko taadu neesmu dzirdeejusi - bet buus jau labi!
Nu par taam pakaljaam - man jau saak likties ka manaam jaunkundzeem ( ai kaa man patiik ka varu tagad dauzdskaitli lietot :D :D ) draud tas pats - jo Lurdesa ( jaunaakaa) eed kaa caurs maiss - eed un eed un eed ...........nepiebarojama - nu un tad Pepii kompaanijas peec ar mums pasaakusi uzgraust vairaak kaa pienaakaas - vieniigaa atshkjiriiba ka Pepija vairaak daarzenjus,augliishus - bet Lurdesa - galju galju galju ! Bet man liekas ka laikam mums Vetaarste buus tikai prieciiga ja Pepijai kaads taucinsh uzaugs - jo visu laiku man staasta - cik vinja mazinja un smalcinja un siicinja......................tapeec ka neviena cita Chihuahua kliinikaa nav :(
Nu par taam pakaljaam - man jau saak likties ka manaam jaunkundzeem ( ai kaa man patiik ka varu tagad dauzdskaitli lietot :D :D ) draud tas pats - jo Lurdesa ( jaunaakaa) eed kaa caurs maiss - eed un eed un eed ...........nepiebarojama - nu un tad Pepii kompaanijas peec ar mums pasaakusi uzgraust vairaak kaa pienaakaas - vieniigaa atshkjiriiba ka Pepija vairaak daarzenjus,augliishus - bet Lurdesa - galju galju galju ! Bet man liekas ka laikam mums Vetaarste buus tikai prieciiga ja Pepijai kaads taucinsh uzaugs - jo visu laiku man staasta - cik vinja mazinja un smalcinja un siicinja......................tapeec ka neviena cita Chihuahua kliinikaa nav :(
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ak juus nabadzinji!!! Kaa tad taa aizrijaas? Taads kaa krekshkjiitis bija peec tam vai kaa? Nu veseljojaties - par austinjaam ar neko taadu neesmu dzirdeejusi - bet buus jau labi!
jà,aizrijàs gan un péc tam krekshkjéja un mégjinàja it kà atvemt to gabalinju atpalalj,bet ne kas neizdevàs :shock: nu shodien vél padziivosim uz miigstiem produktiem un buus ok.pakalja ir mums jauzzmana,skraidiisim pa àru iipashi ka jau paris dienas ir +12 un sauliite desam sàkàs lielie prieki.
tu peppi dod desinjas(sunju),es te sapirkos jo bija atlaides uz vinjàm.sagriezhu ar skjérém mazos gabalinjos un treat tube iekshà iebàzhu
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
jà,aizrijàs gan un péc tam krekshkjéja un mégjinàja it kà atvemt to gabalinju atpalalj,bet ne kas neizdevàs :shock: nu shodien vél padziivosim uz miigstiem produktiem un buus ok.pakalja ir mums jauzzmana,skraidiisim pa àru iipashi ka jau paris dienas ir +12 un sauliite desam sàkàs lielie prieki.
tu peppi dod desinjas(sunju),es te sapirkos jo bija atlaides uz vinjàm.sagriezhu ar skjérém mazos gabalinjos un treat tube iekshà iebàzhu
Tu domaa taas Vitakraft desinjas?? Aha taas es dodu - kad dodos prom un sunuchiem jaapaliek maajaas, un tad kad izpildam komandas,maacaamies labi uzvesties :) Forshi ka jums atlaides - jo mums vinjas maksaa 0.99 centi ( nu viens eiro ) - taa kaa ja sanaak katram sunucim pa vienai dienaa - nedeeljaa tie ir 14 eiro - meenesii apm. 60 eiro - oi nu tas ir bishku par traku - tikai desinjaam vien :( Tad es tagad bishku piebremzeeju - abaam naaksies daliities :D
Ruby- Estimable
Oho, juus gan sherpi dodat desinjas, mums maajaas cita kaartiiba - par labu uzvediibu plaana desinjas shkjeeliite, taa, ka viena desinja labam laikam pietiek. Ja dotu dienaa pa veselai desinjai, es ar bankroteetu:) Bet Vikija jau noteikti neprotesteetu:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Oho, juus gan sherpi dodat desinjas, mums maajaas cita kaartiiba - par labu uzvediibu plaana desinjas shkjeeliite, taa, ka viena desinja labam laikam pietiek. Ja dotu dienaa pa veselai desinjai, es ar bankroteetu:) Bet Vikija jau noteikti neprotesteetu:))
Ak jaaaaaa - es tak ar vinjas sagriezhu kad mees maacaamies komandas :D Itsevishkji laukaa vinjas vislabaak noder - jo daudzi sunji laukaa nemaz negrib labpraatiigi eest - tad nu desinjas ir vieniigaas ko Pepija atdziist laukaa :) un panaakumi mums ir lieliski :)
Bet nu Pepija pieradusi kad dodos prom - tad vinjai tiek vesela - bet nu tagad dodu katrai pusi! Jo man ar Pepiju ir taa ka vinja citus kaarumus nemaz need - neko citu neatdziist - tikai Vitakraft desinjas,ciisinjas un saviitos stabinjus - tas viss! Taa kaa es ietaupu ar uz visu citu un mums atliek vairaak desinjaam :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:
Tu domaa taas Vitakraft desinjas?? Aha taas es dodu - kad dodos prom un sunuchiem jaapaliek maajaas, un tad kad izpildam komandas,maacaamies labi uzvesties :) Forshi ka jums atlaides - jo mums vinjas maksaa 0.99 centi ( nu viens eiro ) - taa kaa ja sanaak katram sunucim pa vienai dienaa - nedeeljaa tie ir 14 eiro - meenesii apm. 60 eiro - oi nu tas ir bishku par traku - tikai desinjaam vien :( Tad es tagad bishku piebremzeeju - abaam naaksies daliities :D
jà vitakraft desinjas.pie mums maksa ap 0.70 centiem!divas pérc a treshà pa briivu(nu tagad man ir 6-shas desinjas + desa).nu man viena desinja aiziet divàs nedéljàs(ljoti reti kad doduun pa siikiem gabalinjiem) :D starp citu tà shokolàde par kuru jautàju arii ir no vitakraft ;)
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
jà vitakraft desinjas.pie mums maksa ap 0.70 centiem!divas pérc a treshà pa briivu(nu tagad man ir 6-shas desinjas + desa).nu man viena desinja aiziet divàs nedéljàs(ljoti reti kad doduun pa siikiem gabalinjiem) :D starp citu tà shokolàde par kuru jautàju arii ir no vitakraft ;)
OOO forshi ka taa - desinjas var sapirkties!!! Mums vienkaarshi tas ir vieniigais kaarums ko Pepija atdziist - ir meegjinaati simtiem citu - bet to liktenis beidzaas miskastee :( Laikam meitene ruupeejaas par savu figuuru :D :D
Tad jau shokolaadei arii jaabuut labai - ja no vitakraft - es neesmu gan taadu maniijusi - bet jo vairaak pabraukaa pa piepilseetas zooveikaliem - jo vairaak jauna atrodaas!!! Taa es dodos sirojumos uz vietaam kur var veel smuki pastaigaaties :)
Ruby- Estimable
Humoram
Atradu youtuba video, kur džekiņš sarunājas ar savu čihu.. Izsktās, ka viņš baigi labi saprot suņa sacīto plus ir patiešām smieklīgi :;D:
nu tad iečekojiet: https://www.youtube.com/watch?v=ftq25xbBq0w
nu tad iečekojiet: https://www.youtube.com/watch?v=ftq25xbBq0w
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Sabinella -ielec kàdu bildi ar savéjo chi,man vinjsh dikti iepatikàs un gribétu vairàk apskatiit :D
Silkite- Estimable
Lapa 2 no 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Lapa 2 no 40