Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 35 no 40
Lapa 35 no 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Offtopic..
Eliin, es ar par to vienreiz iedomājos. Nju nav jau labi, ka visi redz mūsu susuru bildes. Tāpēc atradu risinājumu, bildes pārveidošu un likšu uzrakstus virsū. Un vēl ir otrs variants, piemēram, ielikt bildes forumā, paturēt kādu nedēļu un tad izņemt :) Kurš neredzēja pats vainīgs :)
Nu vaardus bildeem var arii nogriezt un uudensziimes arii var nonjemt, taa kaa tas kas gribees zagt - to arii izdariis Bija man baigaas dusmas kad Pepiites bildiite paraadiijaas citaa weblapaa kur vinjai nevajadzeeja buut, bet nu taads nu tas www tagad ir!
Es jau arii biju ieteikusi to dazhu diskusiju sleepshanu kaadu laicinju atpakalj, bet piemeeram no otras puses skatoties - tiem cilveekiem kas meklee un peeta info par kuceenu audzeetaajiem shii "nesleepshana" ir ljoti izdeviiga visos forumos, jo var atrast info viens divi, es pati esmu paaris reizes mekleejusi un atradusi visu ko mekleeju
Bet tad atkal par sho teemu aizsaakot - man nepatiik ljoti ja dzeesh diskusijas - kas sheit paaris reizhu ir noticis! Domaaju ka labaak ir aizsleegt,lai neturpinaas bet ne dzeest (IMO).
Es jau arii biju ieteikusi to dazhu diskusiju sleepshanu kaadu laicinju atpakalj, bet piemeeram no otras puses skatoties - tiem cilveekiem kas meklee un peeta info par kuceenu audzeetaajiem shii "nesleepshana" ir ljoti izdeviiga visos forumos, jo var atrast info viens divi, es pati esmu paaris reizes mekleejusi un atradusi visu ko mekleeju
Bet tad atkal par sho teemu aizsaakot - man nepatiik ljoti ja dzeesh diskusijas - kas sheit paaris reizhu ir noticis! Domaaju ka labaak ir aizsleegt,lai neturpinaas bet ne dzeest (IMO).
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Njemshu veeraa tavu ieteikumu Ruby.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Bet nu tie kas meklē info jau varētu nebūt tik slinki un piereģistrēties! :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Elīna rakstīja:Bet nu tie kas meklē info jau varētu nebūt tik slinki un piereģistrēties!
vo vo
ai 'cik liela jau izskatàs :D to ka nadzinji skan man patiik,mums visur ir parkets iznjemot virtuvi,Wc un vannas izstabu ;) vismaz var dzirdét kur vinjsh ir
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lily - juus mainat parketu pret laminaatu :shock: ???
Sherija kaa vienmeer burviiga
Sherija kaa vienmeer burviiga
Ruby- Estimable
Jaa mainam gan..... ja tu redzeetu kaads tas parkets shausmiigs... vinsh vecaaks par mani, man sķiet vinjam kaadi 25 gadi jau drausmigs....
Nebija iespeejas atjaunot?
Nee nu citreiz jau nav arii bet nu parkets ir 100 reiz veertiigaaks par laminaatu...zheel gan 25gadiigaa parketa :)
Nee nu citreiz jau nav arii bet nu parkets ir 100 reiz veertiigaaks par laminaatu...zheel gan 25gadiigaa parketa :)
Ruby- Estimable
Lily- kāpēc nemēģjinājāt parketu nopulēt? Mēs izsaucām vīriņu, kurš mūsu grīdas nopulēja un nolakoja. Izskatījās kā jaunas :) Veselu dienu nevarēja tikai mājās rādīties, jo tā laka tāāāāda stiprā, ka mēs pat domājām narkomāniem māju izīrēt
Nu lamnaats ir laminaats - papeezhi,nobraazumi u.t.t. jauks kameer jauns, bet peec tam... nu kaa jau kursh arii protams!
Cik zinu,piemeeram sheit, parkets ir taads kaa antiikais luksus :lol: shausmiigi daargi taadu ieinsteleet un maz cilveeku kas buutu gatavi to dariit!
Cik zinu,piemeeram sheit, parkets ir taads kaa antiikais luksus :lol: shausmiigi daargi taadu ieinsteleet un maz cilveeku kas buutu gatavi to dariit!
Ruby- Estimable
Es nez kapec izdomaja mainit tas jajauta manai omai un opim kas izdomaja taisit remontu bet viena istabaa vel ir saglabaajies antiikais plekjainais parkets :lol:
Meitenes, kā jūs personīgi domājat: Vai dzīvnieciņa iegāde psiholoģiski var palīdzēt sērām, ja cilvēks, kas miris ir bijis bērnam kā tēvs? Runa šajā gadījumā ir pa 9gadīgu puiku.
Es domaaju, ka gan jaa gan nee. Viss ir atkariigs no beerna un seeru lieluma. Lai gan seeras ir un paliek seeras, taas ir jaaizciesh, bet mazs sunjuks buutu stimuls noveerst domas. Bet tas nenoziimee, ka seeras pazudiis, taas var veelaak izpausties ar veel lielaaku vilni. Beernam vislabaakais shaadaa gadijumaa ir sarunas ar psihologu.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Nee, viennoziimiigi dziivnieka iegaade nespees pilniigi aizstaat un likt aizmirst mirushu tuvu un miilju cilveeku, jo iipashi smagi beernam buus tai briidii kad shis miiljdziivniecinjsh buus ienaacis maajaas un vinjsh no visas sirds veeleesies, lai tas cilveeks miiljais labais buutu pieejams un vinjsh vareetu savus priekus izstaastiit vinjam un paraadiit un priecaaties liidz ar vinju!!!! bet, protams ka savstarpeejaam sarunaam un paskaidrojumiem ... miilestiibu un miiljdziivniecinju - viss kopaa psihologjiski var paliidzeet!!!
mums sunjuks var teikt paliidzéja moràli tik pàri veseliiba problémai( nelaimes gadiijumam)sagàdàjot jaukus neaizmirstamus briizhus
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Es domaaju, ka paliidzeet tas vareetu, noveerstu domas no nelaimes un arii kad dziivee ienaak tad mazs bumbulitis tad uzreiz ir jautraak un ir par ko ruupeeties... es domaju, ka berns bus priecigs par tadu davanu bet protams skumiigi bus vel ilgi...
Ljoti zheel ka ar puisiiti un vinja gjimeni taa notika :(
Domaaju ka ja puikas mamma ir gatava ar sunjuku njemties,jo visa atbildiiba jau buus uz vinjas pleciem, tad droshi ka sunjuks paliidzees puikam atlabt, sunjuks ienes maajaas prieku, neviltotu prieku,kas vairo cilveeku labaas emocijas un liidz ar to izgaismo vinju dienas gaitas. Protams taa saape jau ir jaaizdziivo taapat, bet beerni aatraak aizmirstaas kaa pieaugushie.
Pepiite,kaa jau mineets manaa iepaziishanaas sadaljaa, arii mum paliidzeeja paardziivot saapiigaakus briizhus :)
Lai vinjiem veicaas!
Domaaju ka ja puikas mamma ir gatava ar sunjuku njemties,jo visa atbildiiba jau buus uz vinjas pleciem, tad droshi ka sunjuks paliidzees puikam atlabt, sunjuks ienes maajaas prieku, neviltotu prieku,kas vairo cilveeku labaas emocijas un liidz ar to izgaismo vinju dienas gaitas. Protams taa saape jau ir jaaizdziivo taapat, bet beerni aatraak aizmirstaas kaa pieaugushie.
Pepiite,kaa jau mineets manaa iepaziishanaas sadaljaa, arii mum paliidzeeja paardziivot saapiigaakus briizhus :)
Lai vinjiem veicaas!
Ruby- Estimable
Liidz kādam vecumam apmēram garspalvainajiem tojiem apaug ausis? Nu... drīzāk, kad beidz augt apmatojums uz ausīm?
Cik zinu tad līdz 2 gadiem,vismaz man tā teica.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 35 no 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Lapa 35 no 40