Sunju tusinjsh #1
+12
sirsninja
Lindita
Sanita
lilucis
Ruby
Eliina
Mazais
Māriņa
Sabinella
Dream
Lily
Ronija
16 posters
Lapa 5 no 6
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sunju tusinjsh #1
Dream rakstīja:
man špici ļoti patīk, bet jāatzīstas, ka dzīvē nav nācies vēl apčamdīt tā nopietni nevienu pomerānieti un izbaudīt viņu raksturiņu, tāpēc sāku jau priecāties par iespēju iepazīties
Pag pag - vai tad Shpici ,pundurshpici un pomeraanieshi ir viena un taapati skjirne??? Nu es domaaju Japanese spitz tak nav tas pats kas Pomeranian??? Apgaismojiet mani luudzu!!!! :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
es zinu tikai to ka ir pudur shpici vācu spici kautkaadi mazie spici un vēl lielie shpici..... :scratch: :scratch:Ruby rakstīja:Dream rakstīja:
man špici ļoti patīk, bet jāatzīstas, ka dzīvē nav nācies vēl apčamdīt tā nopietni nevienu pomerānieti un izbaudīt viņu raksturiņu, tāpēc sāku jau priecāties par iespēju iepazīties
Pag pag - vai tad Shpici ,pundurshpici un pomeraanieshi ir viena un taapati skjirne??? Nu es domaaju Japanese spitz tak nav tas pats kas Pomeranian??? Apgaismojiet mani luudzu!!!! :D
ir daudz špici.. sākot ar lielāko keeshond, tad ir vidējie, mazie, pomerānijas(arī punduršpics) un Japanese ;) katrs no tiem ir mazliet savādāks ;)Lily rakstīja:es zinu tikai to ka ir pudur shpici vācu spici kautkaadi mazie spici un vēl lielie shpici..... :scratch: :scratch:Ruby rakstīja:Dream rakstīja:
Pēdējo reizi labojis Sabinella Trešdiena Marts 11, 2009 5:01 pm; labots 1 reizi
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Sabinella rakstīja:
es zinu tikai to ka ir pudur shpici vācu spici kautkaadi mazie spici un vēl lielie shpici..... :scratch: :scratch:
ir daudz špici.. sākot ar lielāko keeshond, tad ir vidējie, mazie, pomerānijas un Japanese ;) katrs no tiem ir mazliet savādāks ;)
Hmmmm interesanti - nemaz i nezinaaju ka Pomeranian un Japanese Spitz ir viena un taa pati skjirne, augumos jau vinji ar atshkjiraas. Manai Pepijai pirmais draugs ir Japanese Spitz- baltais spraadziens :D katru dienu satiekam vinju uz skolu peec beerniem ejot!!! Vienu dienu aprej,otraa jau lien oshanaaties :D un taa visu laiku!!! Esmu ieveerojusi ka vinjiem taa baltaa spalva vienmeer ir sniegbalta - lietus vai dublji- vienmeer tiirs sunjuks - vinji laikam nespeej taa nosmeereeties!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nu tā, meitenes, runājot par tusiņiem...es sazinājos ar meiteni, kas ir viena no jorku tusiņu rīkotājām Misā un apjautājos...viņa piedāvāja, ka mēs varam pievienoties viņu tusiņiem. Viņu tusiņi gan notiek telpās, Misas tautas namā...bet nav slikts variants, jo tur suņukus var drošāk palaist izskrieties un padraudzēties un nebūtu jāgaida siltāks laiks...kā arī nebūtu jāuztraucas vai ieplānotajā laikā nelīs lietus... Vēl ir iespēja sazināties ar dāmu, kura organizē, lai viņu tusiņi notiek tajā tautas namā un apjautāties vai nav iespēja uzrīkot pašiem savu tusiņu... Šeit var apaskatīt viņu Jaungada karnevāla bildes - http://fotki.lv/Valdrix/599189/
Riktīgais tusiņš - tik daudz sunči! :) Būtu forši jau, ja sanāktu pašiem savs tusiņš!lilucis rakstīja:Nu tā, meitenes, runājot par tusiņiem...es sazinājos ar meiteni, kas ir viena no jorku tusiņu rīkotājām Misā un apjautājos...viņa piedāvāja, ka mēs varam pievienoties viņu tusiņiem. Viņu tusiņi gan notiek telpās, Misas tautas namā...bet nav slikts variants, jo tur suņukus var drošāk palaist izskrieties un padraudzēties un nebūtu jāgaida siltāks laiks...kā arī nebūtu jāuztraucas vai ieplānotajā laikā nelīs lietus... Vēl ir iespēja sazināties ar dāmu, kura organizē, lai viņu tusiņi notiek tajā tautas namā un apjautāties vai nav iespēja uzrīkot pašiem savu tusiņu... Šeit var apaskatīt viņu Jaungada karnevāla bildes - http://fotki.lv/Valdrix/599189/
Lindita rakstīja:Riktīgais tusiņš - tik daudz sunči! :) Būtu forši jau, ja sanāktu pašiem savs tusiņš!lilucis rakstīja:Nu tā, meitenes, runājot par tusiņiem...es sazinājos ar meiteni, kas ir viena no jorku tusiņu rīkotājām Misā un apjautājos...viņa piedāvāja, ka mēs varam pievienoties viņu tusiņiem. Viņu tusiņi gan notiek telpās, Misas tautas namā...bet nav slikts variants, jo tur suņukus var drošāk palaist izskrieties un padraudzēties un nebūtu jāgaida siltāks laiks...kā arī nebūtu jāuztraucas vai ieplānotajā laikā nelīs lietus... Vēl ir iespēja sazināties ar dāmu, kura organizē, lai viņu tusiņi notiek tajā tautas namā un apjautāties vai nav iespēja uzrīkot pašiem savu tusiņu... Šeit var apaskatīt viņu Jaungada karnevāla bildes - http://fotki.lv/Valdrix/599189/
Nu var jau mēģināt sarunāt savu tusiņu tur uztaisīt... Lai nav tā, ka ir tikai telpās, var uztaisīt foršu pastaigu visiem kopā un pēc tam telpās varam atpūsties un sunčus palaist brīvsolī... Mēs gan paši iespējams arī pievienosimies tomēr jorku tusiņam, nākamais tusiņš viņiem 19.aprīlī :)
lilucis rakstīja:Lindita rakstīja:Riktīgais tusiņš - tik daudz sunči! :) Būtu forši jau, ja sanāktu pašiem savs tusiņš!lilucis rakstīja:Nu tā, meitenes, runājot par tusiņiem...es sazinājos ar meiteni, kas ir viena no jorku tusiņu rīkotājām Misā un apjautājos...viņa piedāvāja, ka mēs varam pievienoties viņu tusiņiem. Viņu tusiņi gan notiek telpās, Misas tautas namā...bet nav slikts variants, jo tur suņukus var drošāk palaist izskrieties un padraudzēties un nebūtu jāgaida siltāks laiks...kā arī nebūtu jāuztraucas vai ieplānotajā laikā nelīs lietus... Vēl ir iespēja sazināties ar dāmu, kura organizē, lai viņu tusiņi notiek tajā tautas namā un apjautāties vai nav iespēja uzrīkot pašiem savu tusiņu... Šeit var apaskatīt viņu Jaungada karnevāla bildes - http://fotki.lv/Valdrix/599189/
Nu var jau mēģināt sarunāt savu tusiņu tur uztaisīt... Lai nav tā, ka ir tikai telpās, var uztaisīt foršu pastaigu visiem kopā un pēc tam telpās varam atpūsties un sunčus palaist brīvsolī... Mēs gan paši iespējams arī pievienosimies tomēr jorku tusiņam, nākamais tusiņš viņiem 19.aprīlī :)
ooo super un juus jau esat piedaliijushies? :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Nē, vēl neesam piedalījušies...es tik esmu skatījusi bildes no viņu regulārajiem tusiņiem :) Šoreiz domāju viņiem pievienoties, varbūt vēl kāds vēlas? Un uzzināju, ja mēs vēlamies atsevišķi sarīkot tur savu tusiņu, tad jāmaksā ir šausmīgi niecīga cena, 4Ls+PVN par stundu...vismaz man liekas, ka tas ir dikti maz :)
Es gan priekshroku dotu muusu foruma tusinjam
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Eliina rakstīja:Ronija rakstīja:Es gan priekshroku dotu muusu foruma tusinjam
es arii :fairy:
Kā jau rakstīju, tāda iespēja pastāv, tikai tad par to jau jāmaksā...tiesa gan maksa ir smieklīga...ja telpās tusējam 2 stundas un salasamies ap 20 cilvēkiem, katram sanāk pa 40-50 sant. maksāt...ir pieejami galdi, krēsli, tējkanna, kafijas automāts...nu un par pārējo jau paši var parūpēties, ja vēlas tusiņu ar uzkodām...
Un nav jau obligāti šis variants jāpieņem...es tikai pameklēju kur un kā vēl var...
es domāju ka šāda vieta ir super laba!!!lilucis rakstīja:Eliina rakstīja:Ronija rakstīja:Es gan priekshroku dotu muusu foruma tusinjam
Kā jau rakstīju, tāda iespēja pastāv, tikai tad par to jau jāmaksā...tiesa gan maksa ir smieklīga...ja telpās tusējam 2 stundas un salasamies ap 20 cilvēkiem, katram sanāk pa 40-50 sant. maksāt...ir pieejami galdi, krēsli, tējkanna, kafijas automāts...nu un par pārējo jau paši var parūpēties, ja vēlas tusiņu ar uzkodām...
lilucis rakstīja:Un nav jau obligāti šis variants jāpieņem...es tikai pameklēju kur un kā vēl var...
a tur tuvumaa ir kaut kada vietina araa kur paskraidit, kada plava? ne nu tas ka telpas ir ok viss, vnk es piemeram negibetu kopa ar jorkiem :) gribu ar muusu virtuaalas pasaules paziistamiem cilvekiem gribas visus atrak redzetu un visus mazos suniisus apcamdiit, jo bildites aplukot ir daudz savadaak!
Pēdējo reizi labojis Eliina Ceturtdiena Marts 12, 2009 11:24 am; labots 1 reizi
lilucis rakstīja:Eliina rakstīja:Ronija rakstīja:Es gan priekshroku dotu muusu foruma tusinjam
man šī ideja patiik vislabaak!! ):) nebuus jaagaida nemaz maijs
Lily rakstīja:a kur tas ir? adrese?
Misa ir starp Ogri un Bausku. Netaalu no Vecumniekiem
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Pagaidām, kamēr ārā auksti varam satikties telpās. Kas vainas? Un naudiņa tiešām super maza! Nāks siltāks laiciņš, tad varam laist ārā, bet pagaidām lai sarod un iepazīstas telpā.
Domāju ka ir pat labāk, jo vieglāk pieskatīt tādu baru.
:jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2:
:jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping: :jump2:
Mazais rakstīja:Pagaidām, kamēr ārā auksti varam satikties telpās. Kas vainas? Un naudiņa tiešām super maza! Nāks siltāks laiciņš, tad varam laist ārā, bet pagaidām lai sarod un iepazīstas telpā.
es domaaju tieshi taapat :) Un no riigas nav taalu. (kā es sapratu) :D:D:)
Jee jee superiigas idejas jums:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Jee jee superiigas idejas jums:)
Mēs ar Elfiņu laižam uz Bolderājas jūrmalu. Ievērtēsim pāris stundas turienes apkārtni pastaigām ar sunīšiem
Arī tur ir kur nolikt mašīnu, un klusas vietiņas pie jūriņas. Man šķiet ka tīri piemērojami nošķirtiem pasākumiem, lai nemaisās svešie.
jūs šodien? :)Mazais rakstīja:Māriņa rakstīja:Jee jee superiigas idejas jums:)
Mēs ar Elfiņu laižam uz Bolderājas jūrmalu. Ievērtēsim pāris stundas turienes apkārtni pastaigām ar sunīšiem
Arī tur ir kur nolikt mašīnu, un klusas vietiņas pie jūriņas. Man šķiet ka tīri piemērojami nošķirtiem pasākumiem, lai nemaisās svešie.
Lily rakstīja:jūs šodien? :)Mazais rakstīja:Māriņa rakstīja:Jee jee superiigas idejas jums:)
Jā jau bijām bijām. Tur diemžēl izrakāti stāvlaukumi, mašīnām nebija īsti kur stāvēt, ko neviens to nezināja. Bijā tāāādi satrēgumi pie pašas jūriņas. Bet vispār bija jauki, tikai sniegs pakusis, bet zeme vēl neņem pretī, tātad paslapjš pat kāpās. Bet man un Elfiņam tas netraucēja. Arī suņi, kurus sastapām bija foršie un draudzīgie. Piečekoju, ka uz turieni var braukt arī ar autobusu Spice-Katedrāle. Tas ir aiz Bolderājas attīrīšanas lielās mājas (kur parasti vasarā šaussssmīgi ozžžž)tur arī mašīnas saliktas četrās rindās ar staigātgribētājiem , tad vēl līdz pēdējam veikaliņam un uzreiz ir klāt. No centra ar mašīnu kādas 25 minūtes, aiz 3.autobusa galapunkta vēl kādas 5 minūtes jābrauc. Vispār tur vēl uz priekšu vai pat turpat kāpās varētu tā pa smuko kaut kad patusēt nemaz briesmīgi tālu nedzenoties prom no Rīgas. Trakos un kodīgos suņus tur neredzēju, lai gan dažus veda pavadiņā, arī es tā darīju. Bet Džeka rasela suns un Zelta retrīvers skrēja tāpat baigos gabalu s apkērt un nevien neko neteica un ļaunu nedarīja. Zīme gan bija uzlikta, ka ar suņiem tur nedrīkst, bet domāju, ja paietu maliņā vēl biku uz priekšu, kur netraucē cilvēkiem (ne vienmēr tur ir daudz), tad varētu mierīgi.
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 5 no 6