Sunju tusinjsh #1
+12
sirsninja
Lindita
Sanita
lilucis
Ruby
Eliina
Mazais
Māriņa
Sabinella
Dream
Lily
Ronija
16 posters
Lapa 4 no 6
Lapa 4 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sunju tusinjsh #1
man špici ļoti patīk, bet jāatzīstas, ka dzīvē nav nācies vēl apčamdīt tā nopietni nevienu pomerānieti un izbaudīt viņu raksturiņu, tāpēc sāku jau priecāties par iespēju iepazītiesSabinella rakstīja:jā, ir no kluba, bet tagad nepateikšu no kura tieši, vēlāk uzprasīšu..Bet izstādēs viņa nevar piedalīties, jo ar zobiņiem problēmas.. ;)Dream rakstīja:jautājums laikam ne pa teemu, bet ieinteresējos ... vai tavai draudzenei punduršpics ir no kāda kluba :)?Sabinella rakstīja:es domāju, ka ņemšu draudzeni..viņa ar savu punduršpicu arī grib piedalīties ;) vairāk gan nekoEliina rakstīja:man ir tads jautajums, ka mes daram ar cilvekiem no malas nu gimenes locekli u.t.t. (berni,vīri,draugi,daurdzenes) vai tiessam busss ta ka tikai mes busim vai kads vel kadu nems liidzi?
(atzīšos - pirms savas čivas gribēju punduršpicu, bet iepazīstoties ar draudzenes nebēdni, domas mainijās )
Es jau izlasot par špica iespējamo pievienošanos tusiņam zināju, ka te vienam parādīsies traka interese!!!Dream rakstīja:man špici ļoti patīk, bet jāatzīstas, ka dzīvē nav nācies vēl apčamdīt tā nopietni nevienu pomerānieti un izbaudīt viņu raksturiņu, tāpēc sāku jau priecāties par iespēju iepazītiesSabinella rakstīja:jā, ir no kluba, bet tagad nepateikšu no kura tieši, vēlāk uzprasīšu..Bet izstādēs viņa nevar piedalīties, jo ar zobiņiem problēmas.. ;)Dream rakstīja:jautājums laikam ne pa teemu, bet ieinteresējos ... vai tavai draudzenei punduršpics ir no kāda kluba :)?Sabinella rakstīja:es domāju, ka ņemšu draudzeni..viņa ar savu punduršpicu arī grib piedalīties ;) vairāk gan nekoEliina rakstīja:man ir tads jautajums, ka mes daram ar cilvekiem no malas nu gimenes locekli u.t.t. (berni,vīri,draugi,daurdzenes) vai tiessam busss ta ka tikai mes busim vai kads vel kadu nems liidzi?
(atzīšos - pirms savas čivas gribēju punduršpicu, bet iepazīstoties ar draudzenes nebēdni, domas mainijās )
Aha, es arii:)) Tikai kluseeju :DDDDDD
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Lily rakstīja:Ruby rakstīja:Protams ka sadraudzeesies -kur tad liksies!!!! Peec tam negribees vairs skjirties :D :D
Tik saakumaa noteikti sunjukam labaak buus kleepiitii paseedeet lai aprod ar situaaciju un juutaas droshaaks, jaadod laicinsh lai adapteetos un tad jau aizies lielaas rotaljas :jumping: :jumping: :jumping:
vai, Lily kā traka paliek kad ierauga kādu sev liidziigo! raujas virsuu un grib ļoti spēlēties, man liekas ka tiešām es vinju nedabuushu peectam mājās pēc tāda tusinja. Viņa ir šaumsiigi draudziiga tikai vienreiz gribēja uzbrukt mazajai Odrijai (sassaa sunītis) jo es viņu mīļoju un Lily palika greizsirdīga jo tas viss notika Lilijas teritorijā. :D
Mans tieši tāpat - ar visiem uzreiz un tūlīt grib draudzēties. Bet greizsirdīgs vēl nev nemaz. Esmu pat rokās ņēmusi pavisma svešu mazi Tojenīti parkā, bet viņš tik priecīgs skatās un gaida savu kārtu spēlēties ar sunenīti pēc manis. :jump2:
es jau tikai bišķiņ ziņkārīga :respect: :jumping:lilucis rakstīja: Es jau izlasot par špica iespējamo pievienošanos tusiņam zināju, ka te vienam parādīsies traka interese!!!
aaa man tas mazaas lapsinas špici aariii dikti ditki patiik, loti biedzi ejot ara ar shaneliti mes satiekam veselu baru man kaiminu maja dzivo loti daudz kadi 4 vienai sieviete vai pat 5
bet kur vēl lielāku laimi, kā beidzot dzīvē tikt klāt un kārtīgi sabužināt mazo spalvaino zvēruli /nu protams, ja šamais ļausies un nemēģinās mani apēst/ :jump2:Ronija rakstīja:Aha, es arii:)) Tikai kluseeju :DDDDDD
mmm laimīgā!!! man kaimiņos un vispār paziņu lokā nav neviena špica!!!!Eliina rakstīja:aaa man tas mazaas lapsinas špici aariii dikti ditki patiik, loti biedzi ejot ara ar shaneliti mes satiekam veselu baru man kaiminu maja dzivo loti daudz kadi 4 vienai sieviete vai pat 5
Ak tu nabadziņš!!! Kā tu vēl turies???Dream rakstīja:mmm laimīgā!!! man kaimiņos un vispār paziņu lokā nav neviena špica!!!!Eliina rakstīja:aaa man tas mazaas lapsinas špici aariii dikti ditki patiik, loti biedzi ejot ara ar shaneliti mes satiekam veselu baru man kaiminu maja dzivo loti daudz kadi 4 vienai sieviete vai pat 5
Dream rakstīja:mmm laimīgā!!! man kaimiņos un vispār paziņu lokā nav neviena špica!!!!Eliina rakstīja:aaa man tas mazaas lapsinas špici aariii dikti ditki patiik, loti biedzi ejot ara ar shaneliti mes satiekam veselu baru man kaiminu maja dzivo loti daudz kadi 4 vienai sieviete vai pat 5
man no skolas viena meitne bija vienreiz paneemusi lidzi uz skolu mazu melnu špicu, laikam bija zel majas atsstaat
lilucis rakstīja:Ak tu nabadziņš!!! Kā tu vēl turies???Dream rakstīja:mmm laimīgā!!! man kaimiņos un vispār paziņu lokā nav neviena špica!!!!Eliina rakstīja:aaa man tas mazaas lapsinas špici aariii dikti ditki patiik, loti biedzi ejot ara ar shaneliti mes satiekam veselu baru man kaiminu maja dzivo loti daudz kadi 4 vienai sieviete vai pat 5
Dream - ta ka dereetu muusu pulkam kadu mazu špica kuceenu pievienot :?:
nezināju, ka būs tik liela interese :) bet suncis jau ir foršs..Ronija rakstīja:Aha, es arii:)) Tikai kluseeju :DDDDDD
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
knapi turos ... būros un būros un piebūru jaunus kaimiņus, bet tikai ar mopsīti un rotveileru ... ļoti skaisti un galvenais draudzīgi suņi, taču neviens pats špics :lol:lilucis rakstīja:Ak tu nabadziņš!!! Kā tu vēl turies???Dream rakstīja:mmm laimīgā!!! man kaimiņos un vispār paziņu lokā nav neviena špica!!!!Eliina rakstīja:aaa man tas mazaas lapsinas špici aariii dikti ditki patiik, loti biedzi ejot ara ar shaneliti mes satiekam veselu baru man kaiminu maja dzivo loti daudz kadi 4 vienai sieviete vai pat 5
viņš tāds ļoti draudzīgs..gan jau ļausies bužinātiesDream rakstīja:bet kur vēl lielāku laimi, kā beidzot dzīvē tikt klāt un kārtīgi sabužināt mazo spalvaino zvēruli /nu protams, ja šamais ļausies un nemēģinās mani apēst/ :jump2:Ronija rakstīja:Aha, es arii:)) Tikai kluseeju :DDDDDD
Sabinella- Profesional
hehe nu doma ir vienkārši graujoša ... tikai tas vēl ir tāds nākotnes sapnis :large: pagaidām samierināsimies ar pieaugušo špiciņu mūsu plānotajā tusiņā :)Eliina rakstīja:
es kad gribēju ņemt špicu atradu divas labas audzētavas vācijā. tas kas man tur iepatikās - viņiem bija reta punduršpica krasa wolfsable..kā lielajiem keeshondien..uzreiz sapratu, ja kādreiz būs, tad tieši tādsDream rakstīja:hehe nu doma ir vienkārši graujoša ... tikai tas vēl ir tāds nākotnes sapnis :large: pagaidām samierināsimies ar pieaugušo špiciņu mūsu plānotajā tusiņā :)Eliina rakstīja:
Sabinella- Profesional
vai neatceries tās audzētavas linkus vai vārdus?Sabinella rakstīja:es kad gribēju ņemt špicu atradu divas labas audzētavas vācijā. tas kas man tur iepatikās - viņiem bija reta punduršpica krasa wolfsable..kā lielajiem keeshondien..uzreiz sapratu, ja kādreiz būs, tad tieši tādsDream rakstīja:hehe nu doma ir vienkārši graujoša ... tikai tas vēl ir tāds nākotnes sapnis :large: pagaidām samierināsimies ar pieaugušo špiciņu mūsu plānotajā tusiņā :)Eliina rakstīja:
protams, ka atceros.. es tur šad un tad vēl ielūkojos ;) www.piccobellos.de un www.ollishof.de tas suns par kuru es runāju, kas ir tajā retajā krāsā ir picco suns ar vārdu CH Grafenhorst's Lord of the Dance un viņa meita kopija CH Piccobello's Carmelita Exotica..nu tur visi suņi skaisti ar FCI dokumentiem, ja pareizi atcerosDream rakstīja:vai neatceries tās audzētavas linkus vai vārdus?Sabinella rakstīja:es kad gribēju ņemt špicu atradu divas labas audzētavas vācijā. tas kas man tur iepatikās - viņiem bija reta punduršpica krasa wolfsable..kā lielajiem keeshondien..uzreiz sapratu, ja kādreiz būs, tad tieši tādsDream rakstīja:hehe nu doma ir vienkārši graujoša ... tikai tas vēl ir tāds nākotnes sapnis :large: pagaidām samierināsimies ar pieaugušo špiciņu mūsu plānotajā tusiņā :)Eliina rakstīja:
Sabinella- Profesional
paldies, iešu papriecātiesSabinella rakstīja:
protams, ka atceros.. es tur šad un tad vēl ielūkojos ;) www.piccobellos.de un www.ollishof.de tas suns par kuru es runāju, kas ir tajā retajā krāsā ir picco suns ar vārdu CH Grafenhorst's Lord of the Dance un viņa meita kopija CH Piccobello's Carmelita Exotica..nu tur visi suņi skaisti ar FCI dokumentiem, ja pareizi atceros
Dream rakstīja:paldies, iešu papriecātiesSabinella rakstīja:
protams, ka atceros.. es tur šad un tad vēl ielūkojos ;) www.piccobellos.de un www.ollishof.de tas suns par kuru es runāju, kas ir tajā retajā krāsā ir picco suns ar vārdu CH Grafenhorst's Lord of the Dance un viņa meita kopija CH Piccobello's Carmelita Exotica..nu tur visi suņi skaisti ar FCI dokumentiem, ja pareizi atceros
skaisti suniishi,bet ka ar to kjeméshanu? ;)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Dream rakstīja:paldies, iešu papriecātiesSabinella rakstīja:
skaisti suniishi,bet ka ar to kjeméshanu? ;)
uui jāķemme gan ir, bet baigi aizrauties arī nevar, jo nedrīkt to pavilnu ķemmēt, kažociņš noplaks
Sabinella- Profesional
Eliina rakstīja:Dream rakstīja:mmm laimīgā!!! man kaimiņos un vispār paziņu lokā nav neviena špica!!!!Eliina rakstīja:aaa man tas mazaas lapsinas špici aariii dikti ditki patiik, loti biedzi ejot ara ar shaneliti mes satiekam veselu baru man kaiminu maja dzivo loti daudz kadi 4 vienai sieviete vai pat 5
man no skolas viena meitne bija vienreiz paneemusi lidzi uz skolu mazu melnu špicu, laikam bija zel majas atsstaat
mēs kad skolā vācu valodā mācijāmies par mājdzīvniekiem es biju panjeemusi uz vienu mutisko kontroldarbu liidzi Lily un tad tik visa skola man apkaart un visi skataas uz Liliju :D
mums neļauj ņemt līdzi ne par kādu cenu.. bet es gribu 31. maijā uz liecībām paņemt.. heh..tad jau it kā skola vairs nav ;)
Sabinella- Profesional
Sabinella rakstīja:mums neļauj ņemt līdzi ne par kādu cenu.. bet es gribu 31. maijā uz liecībām paņemt.. heh..tad jau it kā skola vairs nav ;)
ee laba ideja. :D es arii gribu panjemt liidzi- veel vajag kautkaadu kleitinju sunim uzvilkt. :D:D
ū jā.. būtu forši :))Lily rakstīja:Sabinella rakstīja:mums neļauj ņemt līdzi ne par kādu cenu.. bet es gribu 31. maijā uz liecībām paņemt.. heh..tad jau it kā skola vairs nav ;)
ee laba ideja. :D es arii gribu panjemt liidzi- veel vajag kautkaadu kleitinju sunim uzvilkt. :D:D
Sabinella- Profesional
Lapa 4 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 4 no 6