Suņu šampūns
+15
Māriņa
Lily
Buciitis
Eljusik
Kitija
Lindita
Elīna
irituska
Ronija
sirsninja
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Leila
19 posters
Lapa 2 no 3
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: Suņu šampūns
hahaha lielajaam meiteneem negarsho tie vetaarstu kaarumi, jo vinjas zin ka man kabataa ir vinju desa LOL (vinju briinumdesa)!!!
Bet Roksija pirmo reizi apeeda to kaarumu no veta, otro reizi tikai apzhljembaaja LOL
Mees kaa kuro reizi ar tiem nagiem - citreiz pashi maajaas apgriezham, citreiz ja gadaas iet pie veta tad tur apgriezham :)
Bet Roksija pirmo reizi apeeda to kaarumu no veta, otro reizi tikai apzhljembaaja LOL
Mees kaa kuro reizi ar tiem nagiem - citreiz pashi maajaas apgriezham, citreiz ja gadaas iet pie veta tad tur apgriezham :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nju mums vetārsts dot tās jogurta končas, kas arī Tipītim garšo. Bet no tāda ļaundara nevar ņemt
Nabaga Tipiitis - vinjam garsho bet negrib njemt :( Tad tev jaasabaazh pilnas kabatas ar taam konchaam, lai veelaak var Tipiitis panashkjoties!!
Ruby- Estimable
es ieteiktu paskatiities sporta veikalà pie peldéshanas piederumiem,àtri uzsùcoshos dvieljus.daudz labàks kà parastais froté dvielis.plusi:mazàks un maz vietas aiznjem,sunim pats savs dvielis,labi uzsùc mitrumu. pie mums maksà sàkot no 8e atkariibà no lieluma
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Es kaut kad senaak nopirku speciaalo sunju divieli - aarpraats cik vinsh briesmiigs bija!!! Izraustiijaas visi diegi viens divi un neuzsuuca pilniigi neko :( Tikai un vieniigi tuksha naudas izmeshana!!! Bet par tiem sporta dvieljiem laba ideja :)
Ruby- Estimable
jà,un vinjiem nekàdi diegi neraustiisies àrà,jo nav tàdu ceru,ka saprati(nav kà froté). galvenais ka vinji ir super plàni un maz vietas aiznjem + maigi)
Silkite- Estimable
Mum gan ir katrai meitenei savs suņu dvielīts, kurš ir no speciālas mikrofibras, mīksts , plāns un ļoti labi uzsūc mitrumu. Pirkām Lily veikaliņā, sākumā vienu, pēc tam gāju pirkt arī otru:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
kursh tad suns péc mazgàshanas ir nesmuks ?!!!
Silkite- Estimable
Silkite, es sen nebiju vinju mazgajusi un man likaas ka sanaks beigas kautkada pukaina vai viljnjaina kad izzhus :D
jaa jaa Lily man tas pats ar Pepiju, liekas muuzhiiba paiet kameer dabon vinju atkal sausu un puukainu LOL
Ruby- Estimable
Es Ekiju mazgāju ar ReQual šampūnu, apmēram reizi mēnesī vai retāk :)
Ekijs gan par to nav sajūsmā
Ekijs gan par to nav sajūsmā
Eky- Newbie
- Number of posts : 22
Dzīvesvieta : Rīga
Pēdējās reizes mazgāju ar jēlu olu,tad nav nekādas kasīšanās,un blaugznu,kā viņai reizēm bija pēc šampūniem. :)
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Tulinj Roxim buus pirmaa vanna un man pirmaa reize visas triis mazgaajot kopaa - domaaju buus jautri LOL
Ruby- Estimable
veiksmigi
es laikam rita pameginasu savu pirncesi ar olu izmagat ka sirsninja ieteica, tad pateiksu kads rezulats bus
es laikam rita pameginasu savu pirncesi ar olu izmagat ka sirsninja ieteica, tad pateiksu kads rezulats bus
OOO olu? Pastaasti kaads buus tas efekts,ok? Man tik kaut kaa patiik ka smarzho sunja peec vannas, nez peec olas nesmakos LOL ?
Ruby- Estimable
aha es arii tiesi par to pasu iedomajos.. jo man loti patik ka smarzo pec sampuna
nezinu ka bus pec olas vai smarzo pateikshu rita, ja nebus slinkums vannot
nezinu ka bus pec olas vai smarzo pateikshu rita, ja nebus slinkums vannot
Viss gatavs :) Sunji izmazgaati, izzhaaveeti un gatavi riitdienas baliitei :) Roxim patika vannaa, bet saakumaa feenu apreeja ka traka LOL tad nu talkaa naaca kaudze ar kaarumiem un viss nokaartojaas, peec tam guleeja kjepaam gaisaa un baudiija siltuminju :)
Ruby- Estimable
Shovakar izmazgàju savu tarakànu...nez kas noticies,bet péc vannas tà oda jociigi(ieprieksh nebija gadiijies) Shampùns arii vecais un nav mainiits ???????????
Silkite- Estimable
Par dvieli un sampunu
Cik maksa tas dvielitis no Lily,ko lietojat saviem mazajiem luteklisiem? es tur noskatijos klasts diezgan liels - izsutiem sunisiem,neizsutiem, letaki,dargaki.
Skatijos ka ari Lily veikalina pardodas sampunins kas tika pieminets diskusijas sakuma - Extracto de Jojoba - vai ir kadas atsauksmites :)
Velos visu sakt palenam iepirkt savam mazajam luteklitim :) nevaru sagaidit, esmu tik patikami satraukta :)
Skatijos ka ari Lily veikalina pardodas sampunins kas tika pieminets diskusijas sakuma - Extracto de Jojoba - vai ir kadas atsauksmites :)
Velos visu sakt palenam iepirkt savam mazajam luteklitim :) nevaru sagaidit, esmu tik patikami satraukta :)
zemenite88- Prospect
- Number of posts : 70
Dzīvesvieta : Riga
Nezinu par citiem šampūniem, bet es pirmo viņai nopirku kautkādu krievu šampūnu kucēniem un kaķēniem, joprojam to lietojam, jo mazgājam ne tik bieži - 1x 3-4nedēļās ja neielien kādos netīrumos Neatceros nosaukumu, liekas bija tads jocīgs, varu apskatīties - pati pārdēvēja rekomendēja, arī cita veikala pārdēvēja slavēja tieši krievu šampūnus (šī pārdēvēja ir zinoša un strādā arī par vetu), jo tajos mazāk ķīmijas. Mazgā ļoti labi, kažociņš pēc mazgāšanas ļoti miksts un smarža viegla un patīkama. Maksāja lēti, pāri 1ls.
Ak kā es saprotu tavu uztraukumu - kad es gatavojos mazas ienākšanai mūsu mājās, arī biju patīkami satraukta, ļoti forši bija staigāt pa veikaliem un izvēlēties visu vajadzīvo - gultu, mantiņas u.t.t. Tagad jau tā nav jo pieperk tik visādus sīkumus pārsvarā un arī tas sajūtas, gaīdīšanas vairs nav :)
Ak kā es saprotu tavu uztraukumu - kad es gatavojos mazas ienākšanai mūsu mājās, arī biju patīkami satraukta, ļoti forši bija staigāt pa veikaliem un izvēlēties visu vajadzīvo - gultu, mantiņas u.t.t. Tagad jau tā nav jo pieperk tik visādus sīkumus pārsvarā un arī tas sajūtas, gaīdīšanas vairs nav :)
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Dveiliishus var nopirkt arii sporta veikalaa, tie kas ir speciaali uzsuucoshie, kvalitaate ir daudz labaaka un arii cena nebuus tik uzskruuveeta kaa zoo-veikalos. Tas ir viens un tas pats materiaals, tikai zoo-veikalaa maksaajam vairaak jo kjipa sunjiem domaats un kaut kas veel izshuuts virsuu.
No shampuuniem - tas ir milziigs klaasts, man ja godiigi liekas ka sunjiem ir pat vairaak kaa cilveekiem
Mums topaa ir triis:
1) "John Paul Pet" produkcija it iipashi "John Paul Pet Oatmeal Shampoo" un mitraas kjermenja salvetes, kondecionieris, sausais shampuuns (John Paul Pet ir tas pats kas Paul Mitchell cilveekiem)
2) Pet Head - gan shampuuni, gan kondecionieri, gan salvetes (Pet Head ir tie pashi kas razho TIGI produkciju cilveekiem)
3) ReQual - shampuuni un it iipashi elljinja - bet uzskatu ka shis vairaak der tieshi garspalvainajiem.
No shampuuniem - tas ir milziigs klaasts, man ja godiigi liekas ka sunjiem ir pat vairaak kaa cilveekiem
Mums topaa ir triis:
1) "John Paul Pet" produkcija it iipashi "John Paul Pet Oatmeal Shampoo" un mitraas kjermenja salvetes, kondecionieris, sausais shampuuns (John Paul Pet ir tas pats kas Paul Mitchell cilveekiem)
2) Pet Head - gan shampuuni, gan kondecionieri, gan salvetes (Pet Head ir tie pashi kas razho TIGI produkciju cilveekiem)
3) ReQual - shampuuni un it iipashi elljinja - bet uzskatu ka shis vairaak der tieshi garspalvainajiem.
Ruby- Estimable
Ja par TIGI es zinu, pati esmu lietojusi cilvekiem paredzetos. Tik nezinu cik labi ir uztaisiti prieks sunisiem domatie. Sos Jusu minetos sampunus esmu manijusi tikai Anglija, vai Latvija vinus veikala ar var nopirkt? Vai ari Jus vienkarsi dzivojat arpus LV?
Par dvielisiem runajot,ka "toposa mate" internetveikala LILY petiju tos dvielisus cenas varie no 4ls-23ls nezinu gan kursh varetu tur but labs,jo par LILY dvieliem atsauksmes ir lasitas dazadas.
Sporta veikalos es vel neesmu interesejusies un ari ieprieks nebiju ieverojusi ka tur butu kadi ipasi dvieli,bet varbut vienkarsi es tam nepiegriezu uzmanibu pietiekami. Kura sporta veikala Jus pirkat to ipasi uzsucoso dvieliti - sportlands,100%sports, ...?
Par dvielisiem runajot,ka "toposa mate" internetveikala LILY petiju tos dvielisus cenas varie no 4ls-23ls nezinu gan kursh varetu tur but labs,jo par LILY dvieliem atsauksmes ir lasitas dazadas.
Sporta veikalos es vel neesmu interesejusies un ari ieprieks nebiju ieverojusi ka tur butu kadi ipasi dvieli,bet varbut vienkarsi es tam nepiegriezu uzmanibu pietiekami. Kura sporta veikala Jus pirkat to ipasi uzsucoso dvieliti - sportlands,100%sports, ...?
zemenite88- Prospect
- Number of posts : 70
Dzīvesvieta : Riga
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 2 no 3