Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)
+18
Dream
Sanita
ajame
Twixy
Leila
kristucis1
Buciitis
Sabinella
sirsninja
Michely
Eliina
Lily
Māriņa
Ronija
sassaa
Silkite
Ruby
Eljusik
22 posters
Lapa 12 no 13
Lapa 12 no 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)
Es nez Buciit! Man ir personiiga nepatika pret beebiihsu salveteem un vispaar visaam kosmeetikas mitrajaam salveteem (allergjija), tapeec es no vinjaam visaam pa gabalu LOL
Var jau meegjinaat un skatiities kaa buus :) Tu domaa tieshi kjepas lai buutu ko slauciiit, vai vispaar visu kjermeni pamazgaat?
Var jau meegjinaat un skatiities kaa buus :) Tu domaa tieshi kjepas lai buutu ko slauciiit, vai vispaar visu kjermeni pamazgaat?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Es domaaju ka var meegjinaat, tik njem kaadas labas :)
Ruby- Estimable
http://www.petzcrazee.com/acatalog/John_Paul_Pet_Body_and_Paw_Wipes.html[/quote[/url]]Ruby rakstīja:Tu domaa mitraas salvetes, kas piemineetas 1-2 lapaa?? Es vinjas pasuutu caur internetu [url=http://www.petzcrazee.com/acatalog/John_Paul_Pet_Body_and_Paw_Wipes.html
Ja-tas salvetites-paldies
Liliana Kendra- Prospect
- Number of posts : 56
Dzīvesvieta : Riga
Shodien pirms garaas pastaigas mezhaa izdomaajaam pameegjinaat suneneem lielaakus flekshus (izmeera S un 7 metru garus). Kaut kaa baidiijos pirms tam ka vinjas tos lielos nepaviks un buus pa smagu, liidz shim vienmeer pirku Mini izmeera flekshus kas tikai 3 metru gari, bet nu iemeegjinot, un nostaigaajot 15 km, nospriedaam ka super lieta prieksh taadaam mezha pastaigaam :) Meiteneem nekaadu probleemu nebija pavilkt :) un prieciigas ka tik taalu var briiviibaa paskraidiit Iesaku ja gribas vairaak briiviibas sunjukiem dot!!!!
Ruby- Estimable
Maniem ir 5 metrīgie flekši. Līdz mežam ar tiem pēc tam laižu vaļā! :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
OO forshi :) 5 metriigie arii bija taada pasha izmeera kaa 7 metriigie, padomaajaam un izdomaajaam ka njemsim 7 metriigos jo maajaas jau mums ir 3 metriigie - tie tad taadaam iisaakaam pastaigaam labi noder.
Ak es jau labpraat laistu valjaa sunjukus, bet te nedriikst jo paarsvaraa visi mezhi kur mees dodamies kaadam pieder un tur visur ir ziimes ka sunjiem jaabuut pie pavadaam, un otraam kaartaam tas ir kalnos un tur kraujas, nogaazes u.t.t. buus viens divi lejaa ja skries valjaa...
Pie juuras gan palaizham kur taada klusaaka pludmale, uz juuru arii negribaas flekshus njemt, man viens nokrita smiltiis, sabira smiltis iekshaa un tagad vairs nedarbojaas :(
Ak es jau labpraat laistu valjaa sunjukus, bet te nedriikst jo paarsvaraa visi mezhi kur mees dodamies kaadam pieder un tur visur ir ziimes ka sunjiem jaabuut pie pavadaam, un otraam kaartaam tas ir kalnos un tur kraujas, nogaazes u.t.t. buus viens divi lejaa ja skries valjaa...
Pie juuras gan palaizham kur taada klusaaka pludmale, uz juuru arii negribaas flekshus njemt, man viens nokrita smiltiis, sabira smiltis iekshaa un tagad vairs nedarbojaas :(
Ruby- Estimable
wow!! Varbūt arī mēs varētu sarunāt ar Sanitu, lai arī mums būtu tikpat smuki džemperīši? :)
Sanitai zelta rokas,skaists darbinjsh
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
aha looti smuks
mums klinika ir Sanitas taisitie dzemperisi, 2dien piemerisim un nofotografesimies..
mums klinika ir Sanitas taisitie dzemperisi, 2dien piemerisim un nofotografesimies..
Paldies, meitenes! ;)
Manus adījumus var apskatīt un piemērīt Rīgā, veikalā Dogshop (Deglava iela) un, kā jau minēja Elīna, arī Vet klīnikā Frančeska.
Katrs džemperis ir unikāls - kādam citam suņukam mugurā neredzēt, jo katrs ir 1 eksemplārā.
Manus adījumus var apskatīt un piemērīt Rīgā, veikalā Dogshop (Deglava iela) un, kā jau minēja Elīna, arī Vet klīnikā Frančeska.
Katrs džemperis ir unikāls - kādam citam suņukam mugurā neredzēt, jo katrs ir 1 eksemplārā.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Sanita, mums gan laikam vajadzēs individuālu adījumu, jo standarta izmēri nederēs. DogShop šodien bijām, bet adījumus nedeva mērīt, laika viss jau izpirkts :)
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Buciit, taisnība, arī kaķiem..
Inly&bugy - maniem džemperiem nav standarta izmēri - ir dažādi un der visiem (pat kaķiem).
Inly&bugy - maniem džemperiem nav standarta izmēri - ir dažādi un der visiem (pat kaķiem).
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Loti skaisti, un Ameelija ir vienkarshi burviga man vina iepatiikas arvien vairaak
vai ,ku més smukinjas,dievinu
Silkite- Estimable
Burviigaa Ameelija
Ruby- Estimable
Amēlija riktīga modes dāma skaisti, viņai piestāv
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Silkite- Estimable
Paldies meitenes Dream, silts tikai bezvēja laikā, jo pūš cauri
Lapa 12 no 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» zobu raušana
» Mūsu mīluļu nedarbi
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» zobu raušana
» Mūsu mīluļu nedarbi
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co