Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)
+18
Dream
Sanita
ajame
Twixy
Leila
kristucis1
Buciitis
Sabinella
sirsninja
Michely
Eliina
Lily
Māriņa
Ronija
sassaa
Silkite
Ruby
Eljusik
22 posters
Lapa 3 no 13
Lapa 3 no 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)
Paldies :) tev laikam 14ls sanak, ja pasteigsies varbut bus vel visi burtini kuri tev ir vajadzigi.
Hmm tiešām izdevīgi :scratch: Bet tad man visām vajag pirkt arī jaunas kakla siksniņas :( :D
Mums arii Dzollijai ir tāda siksniņa bet viņai nepatīk viņa, jo iznāk smaga :( un man vēl nepatīk, ka tai siksniņai kas ir mums , sanāk, ka tas āķīts kur liek klāt pavadiņu ir malā un tad tie burtiņi ir kakla priekšpusē, apakšā. Viņai ir tad neērti un smagi. Varbūt vienīgi jāpameklē kāda cita kakla siksniņa. :Icon78:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Nu super meitenes visas sapirkushaas :) :)
Maarinj - varbuut jaanonjem taas zvaigzniites abaas pusees? Tad buus bishku vieglaak...
Esmu tureejusi rokaas taadu siksninju ar 6 burtinjiem un nebija nemaz tik smagi, varbuut jums pati siksninja ir pasmaga??
Cik jums ilgi vinja ir? Vai nav izkritis neviens spiiduminsh??
Maarinj - varbuut jaanonjem taas zvaigzniites abaas pusees? Tad buus bishku vieglaak...
Esmu tureejusi rokaas taadu siksninju ar 6 burtinjiem un nebija nemaz tik smagi, varbuut jums pati siksninja ir pasmaga??
Cik jums ilgi vinja ir? Vai nav izkritis neviens spiiduminsh??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
man piemeram tie burtinakmentini uz Dino veikla letakas kakla siksninas uzveri un loti labi turas un nav ari par smagu, akitis pie "S" burtina. Esam abas loti apmierinatas.
Màrinj- tu to siksnu un burtinjus nepirki lusy dog veikalà???jo man ir liidziiga siksna(tikai melna) ar burtinjiem(bez zvaigzniitém,bet ar kroniishiem).nu jau vairàk kà gadu stàv tà arii neaiztikta. 1.man tie burtinji shljuukà pa to sniksnu. 2. un diez ko neérta siksna,laikam buus jàmaina arii(tas pats kas tev,burtinji ir apakshà :x )
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Jā, siksninja man ir no lusy veikala. Jau ļoti sen......nopirkām, kad Dzoksim bija tik kaadi daži mēneši, bet nelietojam praktiski, jo ir citas ērtākas.
Pati siksninja nav viss smaga, bet tāda neērta man liekas. Burtiņi nešļīkā pa siksniņu, jo veikalā mums viņus nostiprināja ar tādām speciālām caurspīdīgām gumijiņām galos, kuras nevar no augšas redzēt. Jā, laikam būs jāpameklē vienkārši jauna , cita siksniņa.
Pati siksninja nav viss smaga, bet tāda neērta man liekas. Burtiņi nešļīkā pa siksniņu, jo veikalā mums viņus nostiprināja ar tādām speciālām caurspīdīgām gumijiņām galos, kuras nevar no augšas redzēt. Jā, laikam būs jāpameklē vienkārši jauna , cita siksniņa.
Māriņa- Estimable
Màrinj- tu vari ielikt bildi kà tev tie burtinji ir piefikséti ar gumiju(varbuut pati ko varéshu sameistarot liidziigu)?!!!man neviens neko nefikséja,bet nebija jau uz kà arii mériit,jo Desa palika francijà :lol: atbraucot màjàs tik ievéroju ka shie shljuukà pa to siksnu
Silkite- Estimable
Mums gan neshljuukaa, siksninja ir tik bieza, ka burtinji "uzseezhaas" uz taas un turaas savaas vietaas:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Nu viena gumijinja ir pirms burtinjiem, otra peec burtinjiem, vinjas taadas caurspiidiigas, plakanas lateksa gumijinjas, bildee taapat neredzees.
Mums veikalā uzreiz, kad pirkām siksniņu un burtiņus pati pārdevēja savēra un nostiprināja. Vienkārši man tas veikals bija netālu no biroja, kad vēl biju Vecrīgā, tad biežāk tur iegriezos...... :icon51: Tagad jau sen neesmu bijusi, bet pēdējās reizes cik biju, tur baigais tukshums, cenas baigās un īsti neko labu neatradu. Tagad noteikti man šķiet daudz lielāka izvēle ir Lilly veikaliņā un cenu ziņā, pat lētāk arī man šķiet....īpaši ja ir atlaižu laiki.
Mums veikalā uzreiz, kad pirkām siksniņu un burtiņus pati pārdevēja savēra un nostiprināja. Vienkārši man tas veikals bija netālu no biroja, kad vēl biju Vecrīgā, tad biežāk tur iegriezos...... :icon51: Tagad jau sen neesmu bijusi, bet pēdējās reizes cik biju, tur baigais tukshums, cenas baigās un īsti neko labu neatradu. Tagad noteikti man šķiet daudz lielāka izvēle ir Lilly veikaliņā un cenu ziņā, pat lētāk arī man šķiet....īpaši ja ir atlaižu laiki.
Māriņa- Estimable
ok,paldies!!!mégjinàshu meklét caurspiidiigas gumijas,mosh ka buus labàk :roll: paldies :flover:
Silkite- Estimable
aa iedomājos, tu varētu pajautāt kādas dažas gumijiņas kādam , kam ir jorki. Līdzīgas ļoti, matu gumijiņām lateksa. Tik šitās bik tādas plakanas.
Māriņa- Estimable
es paskatiishos kàdu dienu veikalà(gan sunju,gan cilvéku matu kopshanas veikalà),jo jorki paziistami ir tikai viens(puika) un shis nenésà gumijas un piekopj iiso apmatojuma griezumu vienmér
Silkite- Estimable
es salīdzināju ar Viviites gumijām un izskatās, ka derētu......tik mums tagad krāsainās iepirktas un melnās, bet jābūt suņu veikalos arī tādām bezkrāsainām. :)
Māriņa- Estimable
Forshi,izskatàs ka tieshi laikà :D abas skatàs ar greiziigu skatienu uz Lily
Silkite- Estimable
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Kad veikalā uzmērijām vajadzēja paskatīties vai viņa vispār staigās un veikalā viņa tā kā tāds kroplītis katra kāja uz savu pusi
Mājās kad uzvilkām viņa stāvēja uz vietas un nekustējās
tagad jau ir kautcik pieradusi un tad kad uzvelkam tad vismaz nestāv uz vietas :icon91:
Bet nu mēs viņai reti velkam tad kad viņai aizmirstas tad uzvelkam savādāk grīda netīra
Mājās kad uzvilkām viņa stāvēja uz vietas un nekustējās
tagad jau ir kautcik pieradusi un tad kad uzvelkam tad vismaz nestāv uz vietas :icon91:
Bet nu mēs viņai reti velkam tad kad viņai aizmirstas tad uzvelkam savādāk grīda netīra
sassaa- Hero
astei ziemas jaka :D nevarētu teikt, ka bija sajūsmā
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
ooo,super!!!iespéjams ka délj kàjinjàm,manéjam nàcas pàris mételiishu tà pàrtaisiit,vismaz tagad ir prieciigàks :lol:
Silkite- Estimable
mums ir vel viens, vispar ar garaam kajaam.. to man kartiigi nacaas partaisiit, lai vinja varetu paiet :)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Dzollijai ir tieši tāds pats mētelītis
Māriņa- Estimable
man jau patīk.!!!! :love2: :;p:
sassaa- Hero
Loti patik meteliitis :love2: un Aste arii vnk :love2: :love2: :love2:
Lapa 3 no 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» zobu raušana
» Mūsu mīluļu nedarbi
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» zobu raušana
» Mūsu mīluļu nedarbi
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co