Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)
+18
Dream
Sanita
ajame
Twixy
Leila
kristucis1
Buciitis
Sabinella
sirsninja
Michely
Eliina
Lily
Māriņa
Ronija
sassaa
Silkite
Ruby
Eljusik
22 posters
Lapa 4 no 13
Lapa 4 no 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)
paldies, paldies, meitenes :D
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Es arii taadu ļoti gribeeju bet nevienam no manējiem neder jo ja der mugas garums tad apkērtmērs ir 40cm :shock: kaa vispar var but suns kuram mugura ir 22 un apkartmers 40 :lol: baigais resnulītis tad jau :lol: vareetu jau itkaa paarshuut bet aijjjj.... :D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
[quote="sassaa"]
Un šitā jau vel Louis Vuitton jaciņa un man jau tādas iet pie sirds :)
es nezinu vai Lv tà ir,bet sheit ir aizliegts iegàdàties kopijas-pagjelkas.draud naudas sods un iegàdàtàs mantas konfiskàcija uz vietas.Ljoti biezhi pàrbauda pacinjas kas nàk no kjiinas utt.arii ir spec vieniibas kas uz robezhas atnjem iegàdàtas mantas kaut vai tev tas ir mugurà(soma,krekls,.....) :!:
Un šitā jau vel Louis Vuitton jaciņa un man jau tādas iet pie sirds :)
es nezinu vai Lv tà ir,bet sheit ir aizliegts iegàdàties kopijas-pagjelkas.draud naudas sods un iegàdàtàs mantas konfiskàcija uz vietas.Ljoti biezhi pàrbauda pacinjas kas nàk no kjiinas utt.arii ir spec vieniibas kas uz robezhas atnjem iegàdàtas mantas kaut vai tev tas ir mugurà(soma,krekls,.....) :!:
Pēdējo reizi labojis Silkite Svētdena Augusts 30, 2009 1:55 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
JA?? :shock: :shock: :shock: neko taadu nebiju dzirdeejusi!! Mums te tirguu pilns ar visaadiem ''LV'' un ''Dolche&Gabanna'' razhojumiem... Man paziņai arī no austrālijas sūta maciņus, somiņas.... Tie drošvien ir pakaļdarinājumi bet skiadri nezinu... aa kaa ir ja tu esi domaajis, ka tas ir origjinaals nevis viltojums? :D tas taa stulbi- uzreiz maksaa sodu par to, ka tu esi kautko-neto nopircis
Nu neizskatās jau pēc viltus Louis Vuitton :)
sassaa- Hero
bet tas ir viltus :DDDDD tapēc, ka tādus nepārdot pa 3ls un vinjus pardod tikai firmas veikalos, tu domaa taas dreebes ko pardod musu centraaltirguu arii ir iistas?? :DDDDsassaa rakstīja:Nu neizskatās jau pēc viltus Louis Vuitton :)
Lily - kā tad tu to tik simtprocentīgi zini.? :?:
varbūt, ka ir ;)
nu vismaz man neizksatš pēc bildes, ka tas būtu viltojums :)
varbūt, ka ir ;)
nu vismaz man neizksatš pēc bildes, ka tas būtu viltojums :)
sassaa- Hero
Lily rakstīja:bet tas ir viltus :DDDDD tapēc, ka tādus nepārdot pa 3ls un vinjus pardod tikai firmas veikalos, tu domaa taas dreebes ko pardod musu centraaltirguu arii ir iistas?? :DDDDsassaa rakstīja:Nu neizskatās jau pēc viltus Louis Vuitton :)
Lily atkal tu meklē kašķi es tā nesku.
"LV" pārdod arī suņu viekaliņos tāpat kā "D&G" un tie uzriz ir viltojumi.?! :?:
sassaa- Hero
nu, varbut te ir kada gudraka meitene kas var pateikt argumentus kapēc tas nav iiists jo es vnk. zinu, ka nav..
Un kā tu zini, ka sabinella to jaku pirka pa 3ls.?
varbūt pa 30 ko var zināt.. ;)
nevajag vnk atkal meklēt kašķi un viss būs ok ;)
nevajag vnk atkal meklēt kašķi un viss būs ok ;)
sassaa- Hero
sodu maksà gan pàrdevéji ,gan pircéji.shàdi vinji mégjina apkarot pakaljdarinàjumus.pakaljdarinàjumus var nopirkt Pariize ziemljrajona tirguu,bet kad nàk policijas reids,tad muuk prom kà zakjiishi.interesanti paskatiities ;) arii starp spànijas un francijas robezhas biezhi notiek pàrbaudes,jo kreisos darinàjumus var vieglàk nopirkt..nav jau arii tà ka katram piesiesies ja nésà Lv somu(vai citu markas istràdàjumu),bet gadàs ik pa laikam.
Silkite- Estimable
Sassaa,shi Lv jacinja ir pakaljdarinàjums!tàdas nemaz nepàrdod :!: tà kà mieru :bom:
Silkite- Estimable
.
Pēdējo reizi labojis Lily Svētdena Augusts 30, 2009 1:38 pm; labots 1 reizi
http://www.dogdug.com/product_info.php?cPath=88&products_id=972&osCsid=149bb46f3a6e08b3166dbd7c309b292fsassaa rakstīja:Un kā tu zini, ka sabinella to jaku pirka pa 3ls.?
......
Beidziet tak kašķi, nu tiešām tā jaciņa nav nekāds oriģināls un super duper LV ražojums. Tā ir ar ķīniešu ražojuma jaciņa. Es arī viņu biju pasūtījusi tajā pat www.dogdug.com mājas lapā. Un maksā viņa tiešām ļoti lēti. Tikai man nepatika, ka viņa kā Lily saka ir ļoti plata :( un apakšā ir spiedpodziņas plastmasa, tā ka tās pārlikt nevar , ja nu vienīgi iešūt sānos. :Icon78:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
ahahha ka var vispar padomat ka tas ir orginals
man pashai ir viena viltus LV soma, bet nu to ta joka pec iegadjaaos, jo isto jau nevaru vel pagaidam atlauties...
Sasaaa, ja ta pat buutu ista tu vinu ari par 30 ls nenopirktu :Dsassaa rakstīja:Un kā tu zini, ka sabinella to jaku pirka pa 3ls.?
......
man pashai ir viena viltus LV soma, bet nu to ta joka pec iegadjaaos, jo isto jau nevaru vel pagaidam atlauties...
Silkiit- mums tadi sodi te nepastav, bet ja pastevetu loti daudz tie soda ieksetaji nopeniitu jo mums tiesham pilns tirgus un visas kreivu meitenes staiga D&G un citos apgerbos.
jā, pat kautkādas vecas vecenītes staigā ar trennuškām un uz dibena uzraksts ''D&G''... pašas nemaz nezin, ka ar ''brenda'' bikseem staigā
Eliina rakstīja:: jo mums tiesham pilns tirgus un visas kreivu meitenes staiga D&G un citos apgerbos.
jà?es pédéjo reizi centràl tirgu biju ap 2005 un ieskréju tikai zivju nodaljà :roll: vismaz tur lv somas neredzéju(joks)
P.S.- pédéjo reizi kad biju Riigà redzéju pàris indiviidu kas staigàja ar chanel rokas sominjàm(bija diezko pàshpàrliecinàtas"""),bet viss jaukàkais ir tas ka 1. tas ir viltojums. 2.slikts viltojums,jo chanel nemaz nerazho tàdas sominjas .
Silkite- Estimable
tie cilveki kas parzin augto modi un dizaineru piedavatas kolekcijas tiem jau noteikti liekas tas loti smiekliigi. bet man tas liekas nozelojami man buutu kauns staigat kaut kadas briesmigas bikses ar D&G uzrakstu :D
wouch nu jums gan diskusija.. :d
es nopirku to meteli, jo man buutu zheel sunim pirkt kko pa 30 ls :D nu tada es esmu, jā tas ir pakaljdarinajums, kas maksā 3 ls un man īstenībā gluži vienalga 8)
es nopirku to meteli, jo man buutu zheel sunim pirkt kko pa 30 ls :D nu tada es esmu, jā tas ir pakaljdarinajums, kas maksā 3 ls un man īstenībā gluži vienalga 8)
Sabinella- Profesional
Silkite- Estimable
njaa bilde nav slikta.. :D
Sabinella- Profesional
Lapa 4 no 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» zobu raušana
» Mūsu mīluļu nedarbi
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» zobu raušana