Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)
+18
Dream
Sanita
ajame
Twixy
Leila
kristucis1
Buciitis
Sabinella
sirsninja
Michely
Eliina
Lily
Māriņa
Ronija
sassaa
Silkite
Ruby
Eljusik
22 posters
Lapa 5 no 13
Lapa 5 no 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)
ujj, mums te tirguu ir netikai ''banana'' :DDDDD ir arii visaadi Adidos, Aididos, Naik, Nice, Shanel u.t.t. :DDDD
Vienreiz tirguu redzeeju arii firmiigaas apenes- stringus :DDD izveelee bija Adidas un Naik :DD tikai 1ls gabalaa :D
Man liekas tad Dolce & Banana nāk no Spānijas. Tur visādi suvenīri ar tādu uzrakstu.. :geek:
Nu luuk, zhél ka Lv neviens nekontrolé ko pàrdod.sheit nekko tàdu nevar iegàdàties veikalos,bet tirgu notiek biezhi reidi un kontroles,tàpéc jau vinji muuk pa gabalu ar sominjàm utt.ja redz policistus.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Un vispār, mans viedoklis ir tāds.. Ne es ne mans suņa, neesam nekādas baigās zvaigznes, lai ģērbtos brendos. Ja cilvēkam pievērš pastiprinātu uzmanību (slavens aktieris, dziedātājs, sportists), tad, protams, ka tajā gadījumā jāpiedomā pie stila un ģērbšanās. Un dārgākais ko suņam esmu pirusi - soma (arī uz atlaidēm). Nedomāju, ka tāds maziņš purkšķis būtu jānoģērbj nez par kādiem simtiem :roll: Tāpēc es ar pasūtīju drēbītes no dogdug.com un gaidu, kad un kas atnāks
nu jā, es apmēram tāpat.. :D man tiešam lielāks prieks ir kko nopirkt pa 2 ls nekā pa 200 :oops: un kur nu vēl sunim.. tās drēbes pirku, jo tas mētelītis izskatījās salīdzinoši smukāks par pārējiem pēc manām domām, bija vēl viens, tāds melns ar baltu, bet nebija izmēraBuciitis rakstīja:Un vispār, mans viedoklis ir tāds.. Ne es ne mans suņa, neesam nekādas baigās zvaigznes, lai ģērbtos brendos. Ja cilvēkam pievērš pastiprinātu uzmanību (slavens aktieris, dziedātājs, sportists), tad, protams, ka tajā gadījumā jāpiedomā pie stila un ģērbšanās. Un dārgākais ko suņam esmu pirusi - soma (arī uz atlaidēm). Nedomāju, ka tāds maziņš purkšķis būtu jānoģērbj nez par kādiem simtiem :roll: Tāpēc es ar pasūtīju drēbītes no dogdug.com un gaidu, kad un kas atnāks
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
HAHAHAHA nu jā, man arī liekas, ka nav vajadzīgs ģērbt viņu ar brenda dreebeem bet tas vairaak ir prieks saimniekam... Nu padomaa, tu tachu mazu bernu ari vari gjerbt ka gribi... Drebes izvelies tadas ka patiik tev jo mazulis jau neko neizveelas.. Tapat ir ar musu mazajiem berniniem-suņiem. Taas visas dargaas drebites ir saimnieku priekam kuriem droši vien ir daudz naudas un gribas lai sunitis butu skaisti apģērbts :DBuciitis rakstīja:...... Nedomāju, ka tāds maziņš purkšķis būtu jānoģērbj nez par kādiem simtiem....
Buciitis- neviens nav teicis vai nosodijis to ka ieperkas dogdug.com ir slikti :D ja es maceetu pasuutit arii iepirktos loti leti un izdeviigi manuprat,bet nemaku :(
Pēdējo reizi labojis Eliina Svētdena Augusts 30, 2009 8:10 pm; labots 1 reizi
Siļķīt, kontrolē gan... Bet ne tik pastiprināti, kā Francijā.. Parasti šitos pakaļdarinājumus ieved (kas ir nopērkami) ar automašīnām un par cik pēc Šengenas robežlīguma vairs īpaši nevienu nepārbauda, tad visi ceļi vaļā. Ļoti kontrolē, to ko ieved ar kuģiem.. Tur muita ir nopietna un ir tiek konfiscētas visādi pakaļdarinājumi sākot ar Sukuzi skūteriem ( :D ), beidzot ar visādiem Versace, Gucci un Dolce&Gabanna pakaļdarinājumiem. Atceros, ka pagājušā gadā konfiscēja milzīgu kravu ar Wolt Disney varoņu pakaļdarinājumiem, tur bija rotaļlietas, dvieļi, spilveni, gultasveļa, kas ir bija domātas bērniem. Saskaņā ar tiesību normās teikto, tad konfiscēto nosūta uz ekspertīzi, kur pārbauda vai tiešām pakaļdarinājums un tad ja atzīst, ka ir, tad vainīgais, kas ievedis un saņēmējs maksā sodu, plus konfiscēto iznīcina. Mēs toreiz vēl darbā žēlojāmies, ka tādu kravu var taču atdot bērnunamiem vai trūcīgajām/maznodrošinātajām ģimenēm. Bet likums neļauj.. :(
Eliin, nelasi tādā tonī, kādā uzrakstīju.. Nedomāju, to ļauni Izteicu savu viedokli :)
[quote="Eliina"]Buciitis- neviens nav teicis vai nosodijis to ka ieperkas dogdug.com
tieshi tà,neviens jau nenosoda,vienkàrshi parunàjàm pa pagjelkàm un viss :D
tieshi tà,neviens jau nenosoda,vienkàrshi parunàjàm pa pagjelkàm un viss :D
Silkite- Estimable
Buciitis rakstīja:Eliin, nelasi tādā tonī, kādā uzrakstīju.. Nedomāju, to ļauni Izteicu savu viedokli :)
nu skaidrs, tad es parpratu...
Galvenais lai sunīts drēbēs justos ērti un varētu brīvi kustēties. Tāpēc tām ir jābūt ērtām, vieglām. Man jau arī patīk vēl , lai ir smuki..... :oops: :roll:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Nu man par brendiem tā īpaši vienalga, jo pati nepērku sev LV, D&G u.t.t.
varbūt ir kad nopērku, ebt nu tiešām ja man ļoti ļoti patīk, ak bezmazvai kūstu :D
Piemēram kā Gucci smaržas tās man ļoti patika :)
Vnk man ļoti patīk tās LV zīmītes (uz tās jaciņas arī ir) tāpēc arī teicu, ka man iet pie sirds :)
bet nu es nēsmu bagāta, lai varētu atļauties pirkt visus brendus un ja arī būtu tad visas drēbes man tādas nebūtu :)
Un jā par to, ka uz suņa tik dārgas drēbes arī piekrītu :)
Man arī nepatīk, ka Lilly veikaliņā dažreiz tās cenas tik šausmīgi "uzpūš" ir bijuši gadījumi, ka parasts krekliņš, bet maksā nenormālu naudu taču viens cits ar visādiem izvijumiem, rakstiņiem u.t.t. daudz daudz lētāks :)
varbūt ir kad nopērku, ebt nu tiešām ja man ļoti ļoti patīk, ak bezmazvai kūstu :D
Piemēram kā Gucci smaržas tās man ļoti patika :)
Vnk man ļoti patīk tās LV zīmītes (uz tās jaciņas arī ir) tāpēc arī teicu, ka man iet pie sirds :)
bet nu es nēsmu bagāta, lai varētu atļauties pirkt visus brendus un ja arī būtu tad visas drēbes man tādas nebūtu :)
Un jā par to, ka uz suņa tik dārgas drēbes arī piekrītu :)
Man arī nepatīk, ka Lilly veikaliņā dažreiz tās cenas tik šausmīgi "uzpūš" ir bijuši gadījumi, ka parasts krekliņš, bet maksā nenormālu naudu taču viens cits ar visādiem izvijumiem, rakstiņiem u.t.t. daudz daudz lētāks :)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lētas lietiņas sunčiem tas ir tikai praktiski un racionāli, arī tās kas mums te pārdodas suņu veikalos pēc būtības un kvalitātes nekas izcils nav (tikai cenas nez kādēļ nav adekvātas - bet tas jau cits stāsts), bet redzot viltojumus man gan uznāk sajūtas -nicinājums/dusmas/smiekli/nožēla.
Viltojumi (arī to lietošana, ne tikai ražošana) manuprāt ir klaja necieņa pret oriģinālo brendu, ja nevari atļauties - nu nepērc - nav tak visiem jāizskatās tā it kā staigātu ar brillēm pa 200 ls (patiesība Rīgas CT pa trīnīti made in china), tracina tieši tā izlikšanās: MAN IR DĀRGS, MAN IR KRUTS - kam tas vajadzīgs? it sevišķi prastie viltojumi kas jau pa gabalu smird.
Vienreiz tirgū mani tāds šoks ķēra - blakus tantēm kas pārdod zeķubikses "buntītēs", viena tante uz kartona kastes bija izlikusi DIOR pūderu kārbiņas - nu drausmas manuprāt, un vēl drausmīgāk tas, ka "žagatas" momentā pulcējas apkārt un ķer un grābj, DIORu par pāris latiem. Ja man nav naudas tad eju uz Drogām un tur arī par lētām naudiņām var šo to iepirkt, bet pirkt kaut ko tikai tapēc ka tam virsū DIOR rakstīts - nu absurdi, kas zin kas tur pa sū*u iekšā, moš no tāda āda čūlās sametas, un ko tad - iešu tanti pa tirgu meklēt un sūdzēt viņu tiesā, ka viņa man draņķi pārdevusi??? :)
Izsakot savu viedokli galīgi negribu nevienu aizvainot, bet nu ir tas viedoklis man tāds, nu nav man vienalga :) un kaski arī nemeklēju :)
Viltojumi (arī to lietošana, ne tikai ražošana) manuprāt ir klaja necieņa pret oriģinālo brendu, ja nevari atļauties - nu nepērc - nav tak visiem jāizskatās tā it kā staigātu ar brillēm pa 200 ls (patiesība Rīgas CT pa trīnīti made in china), tracina tieši tā izlikšanās: MAN IR DĀRGS, MAN IR KRUTS - kam tas vajadzīgs? it sevišķi prastie viltojumi kas jau pa gabalu smird.
Vienreiz tirgū mani tāds šoks ķēra - blakus tantēm kas pārdod zeķubikses "buntītēs", viena tante uz kartona kastes bija izlikusi DIOR pūderu kārbiņas - nu drausmas manuprāt, un vēl drausmīgāk tas, ka "žagatas" momentā pulcējas apkārt un ķer un grābj, DIORu par pāris latiem. Ja man nav naudas tad eju uz Drogām un tur arī par lētām naudiņām var šo to iepirkt, bet pirkt kaut ko tikai tapēc ka tam virsū DIOR rakstīts - nu absurdi, kas zin kas tur pa sū*u iekšā, moš no tāda āda čūlās sametas, un ko tad - iešu tanti pa tirgu meklēt un sūdzēt viņu tiesā, ka viņa man draņķi pārdevusi??? :)
Izsakot savu viedokli galīgi negribu nevienu aizvainot, bet nu ir tas viedoklis man tāds, nu nav man vienalga :) un kaski arī nemeklēju :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
īstenībā dažkārt pat ļoti cenas atbilst kvalitātei , ( protams ir arī izņēmumi). Ja runa te iet pa FPO (For Pets Only) kolekcijas suņu drēbītēm , kas tiešām ir dārgas Lily veikalā, tad varu jums pastāstīt, ka dārgākas kā viņu pašu vienīgajā veikalā Milānā te viņas nav. Biju pati tur un apskatīju cenas arī tur.
Māriņa- Estimable
Michely,paldies par tavu jauko rakstu :!: :!: tur tev ir lielàkà taisniiba (labi ka kàds saprotami màk izskaidrot,man tas neizdevàs :x )
Pēdējo reizi labojis Silkite Pirmdiena Augusts 31, 2009 3:37 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
Nez, cik gan lētticīgam jābūt cilvēkam, lai viņam tirgus tante iestāstītu, ka tā ir īsta D&G siksna, somiņa... :Icon78:
Starp citu, Bez tabu kaut kad pavasarī bija sižets par šo, kur tante žurnālistei centās iestāstīt, ka Gucci somiņa pa 45 Ls ir īsta :icon51:
Starp citu, Bez tabu kaut kad pavasarī bija sižets par šo, kur tante žurnālistei centās iestāstīt, ka Gucci somiņa pa 45 Ls ir īsta :icon51:
vietām jau tā skarbāk bet nu :icon51:
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Es arii noleemu padaliities ar Knopas jauno lietinju! Es taa shito kostiiminju gribeeju un beidzot aizbraucu pakalj!
Gandriiz jau balto panjeemu, bet atcereejos pagaasho rudeni- dreebes peec katras pastaigas nosmuceetas... balto kombi man naaktos mazgaat peec katras izieshanas, bet bruuno var vienreiz dienaa.
Gandriiz jau balto panjeemu, bet atcereejos pagaasho rudeni- dreebes peec katras pastaigas nosmuceetas... balto kombi man naaktos mazgaat peec katras izieshanas, bet bruuno var vienreiz dienaa.
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
ļoti jauks un skaists kostīmiņš. Izskatās arī mīksts un pūkains.... :icon91: haha mums ar rudesns ikdienas pastaigām ir tumši brūns kostīmiņš praktiskos nolūkos.
Māriņa- Estimable
CIK PERFEKTI.!!!! :;p:
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Dikti jauki un kaada modele WOW!!!! Ja nav nosleepums kaads tad ir tas veids :lol: kaa likt tik labi pozeet??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 5 no 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» zobu raušana
» Mūsu mīluļu nedarbi
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» zobu raušana
» Mūsu mīluļu nedarbi