Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
Twixy
Sanita
Leila
Kitija
Eljusik
Michely
Buciitis
Sabinella
Māriņa
Ronija
Lindita
sirsninja
Eliina
sassaa
Silkite
Elīna
Lily
Dream
lilucis
Ruby
24 posters
Lapa 6 no 19
Lapa 6 no 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Lindita, ja vel nebiji ieveerojusi Ruby dziivo īrijā, arī pie dzīvesvietas ir rakstīts 'Dublin'.
Paldies, Lily, nepamanīju!
http://www.teachstreet.com/dublin-ca/dog-training/puppy-and-small-dog-agility/cl-2jf2cxrdcw
Man tiešām negribās strīdēties, bet Dublinā var arī jaunāki par gadu suņi trenēties agility, ne tikai visur citur pasaulē.
http://www.teachstreet.com/dublin-ca/dog-training/puppy-and-small-dog-agility/cl-2jf2cxrdcw
Man tiešām negribās strīdēties, bet Dublinā var arī jaunāki par gadu suņi trenēties agility, ne tikai visur citur pasaulē.
Vispaar es esmu Dublin kas ir ieksh Ireland nevis City of Dublin kas ir California :lol: :D Tavaa noraadiitajaa linkaa ir City of Dublin CALOFORNIA!
Bet ja tu veelies paarliecinaaties tad luudzu te ir muusu skolinjas maajas lapa un info par pirmo agility kursu:
http://dogtrainingireland.ie/classinfo_9.php?BT=AG41
Ceturtajaa rinkopaa shis teikums:
Dogs must be at least 1 year of age to attend (jumping will be minimised) and they must be 18 months old to compete in competition.
Starpcitu, kaa Snifam iet agility treninjaa? Patiik taa lieta?
Bet ja tu veelies paarliecinaaties tad luudzu te ir muusu skolinjas maajas lapa un info par pirmo agility kursu:
http://dogtrainingireland.ie/classinfo_9.php?BT=AG41
Ceturtajaa rinkopaa shis teikums:
Dogs must be at least 1 year of age to attend (jumping will be minimised) and they must be 18 months old to compete in competition.
Starpcitu, kaa Snifam iet agility treninjaa? Patiik taa lieta?
Pēdējo reizi labojis Ruby Ceturtdiena Septembris 10, 2009 7:51 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Sory...links kā blondīne :D
Jā, lieta patīk, tikai jāstrādā pie uzvedības.
Vnk mums tiešām nāk suņi kucēna vecumā...tāpēc liekas jocīgi, ka visur pasaulē trenējas jo ātrāk, jo labāk, bet pie Jums no 1 gada vecuma.
Palasījos tos noteikumus, varbūt tas ir skoliņas uzstādījums, nevis īrijas?
Jā, lieta patīk, tikai jāstrādā pie uzvedības.
Vnk mums tiešām nāk suņi kucēna vecumā...tāpēc liekas jocīgi, ka visur pasaulē trenējas jo ātrāk, jo labāk, bet pie Jums no 1 gada vecuma.
Palasījos tos noteikumus, varbūt tas ir skoliņas uzstādījums, nevis īrijas?
Nu tak kāda starpība Irijas, ES vai NVS vai globāls uzstādījums, ir runa par to, ka ja tas vecuma ierobežojums ir tad tam ir pamatojums.
Un tas, kas notiek pie "mums" noteikti nav ņemams vērā kā paraugs un piemērs. Godīgi sakot, es tiešām nezinu ko kucēns var darīt agility no 3 mēn. vecuma. Ok, kā jau Ruby teica - uz parasto skoliņu - jaa- lai iemācās uzvesties un paklausīt, bet agility - tur taču ir specifika un liela slodze. Domāju ka pie mums tas notiek vienkarshi barā, lai nāk kas grib, ka tik lielks lats, bet tas kucēns 3 mēn. vecumā tā pat no Agility neko neapgūs, tā pati paklausība vien būs.
Un tas, kas notiek pie "mums" noteikti nav ņemams vērā kā paraugs un piemērs. Godīgi sakot, es tiešām nezinu ko kucēns var darīt agility no 3 mēn. vecuma. Ok, kā jau Ruby teica - uz parasto skoliņu - jaa- lai iemācās uzvesties un paklausīt, bet agility - tur taču ir specifika un liela slodze. Domāju ka pie mums tas notiek vienkarshi barā, lai nāk kas grib, ka tik lielks lats, bet tas kucēns 3 mēn. vecumā tā pat no Agility neko neapgūs, tā pati paklausība vien būs.
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Tu vispār esi bijusi uz kaut vienu nodarbību?
Tu zini, kādi panākumi ir LV suņiem?
Tas, ka aiziet no 4 mēnešu vecuma nenozīmē, ka jālec pāri barjerai un jāskrien slaloms. agility nav tikai tas, bet arī paklausība, sekošana saimnieka norādei, spēlēšanās, komandas, tas nenodara neko ļaunu kucēnam. 3 mēnešos suns jau daudz ko iemācās kā zini.
Domā, ka gada vecumā suns aiziet uz agility un mācās jau visu trasi uzreiz skriet. Nē, arī viņš sāk no paša sākuma. Ja no 1g un 4 mēn var piedalīties sacensībās, tu domā, ka pa 4 mēnešiem, ja sāk iet no 1 gada var satrennēties baigi?
Es tiešām neesmu baigais speciālists, jo tikai no aprīļa ejam, bet man ir liels respekts pret treneri un cilvēkiem, kas ar to nodarbojas gadiem, tāpēc nevajag te skandināt, ka LV viss dēļ lata notiek! Esmu sapartusi tikai to, ka ir jāiegulda milzīgs darbs un pacietība tajā visā. Mēs sākām iet no 9 mēnešu vecuma un man žēl, ka tik vēlu attapos, jo tagad daudz nopietnāk jāstrādā pie uzvedības.
Tu zini, kādi panākumi ir LV suņiem?
Tas, ka aiziet no 4 mēnešu vecuma nenozīmē, ka jālec pāri barjerai un jāskrien slaloms. agility nav tikai tas, bet arī paklausība, sekošana saimnieka norādei, spēlēšanās, komandas, tas nenodara neko ļaunu kucēnam. 3 mēnešos suns jau daudz ko iemācās kā zini.
Domā, ka gada vecumā suns aiziet uz agility un mācās jau visu trasi uzreiz skriet. Nē, arī viņš sāk no paša sākuma. Ja no 1g un 4 mēn var piedalīties sacensībās, tu domā, ka pa 4 mēnešiem, ja sāk iet no 1 gada var satrennēties baigi?
Es tiešām neesmu baigais speciālists, jo tikai no aprīļa ejam, bet man ir liels respekts pret treneri un cilvēkiem, kas ar to nodarbojas gadiem, tāpēc nevajag te skandināt, ka LV viss dēļ lata notiek! Esmu sapartusi tikai to, ka ir jāiegulda milzīgs darbs un pacietība tajā visā. Mēs sākām iet no 9 mēnešu vecuma un man žēl, ka tik vēlu attapos, jo tagad daudz nopietnāk jāstrādā pie uzvedības.
Man liekas tikai vai esi agresīva? tas protams labi, ka vismaz pret kādu jūti cieņu (par trenneri).
Nē, neesmu bijusi uz agility nodarbībām, un??? man tagad ko - justies melnai un mazai un ar maisu galvaa?
Nē, neesmu bijusi uz agility nodarbībām, un??? man tagad ko - justies melnai un mazai un ar maisu galvaa?
Michely- Profesional
novēlu tev stiprus nervus (pagaidām neizskataas ka tev tadi buutu) un pacietību , lai guutu panaakumus agility :)
Michely- Profesional
Vienkārši nevajag teikt tā, it kā tu zinātu visu kā notiek, ja nezini, bet tev ir tikai nojausma!
Paldies par novēlējumu! :)
Paldies par novēlējumu! :)
ņem par labu!
es tālāk labāk paklusēšu... :)
es tālāk labāk paklusēšu... :)
Michely- Profesional
Izlasot Jūsu diskusiju gribu piebilst kā no malas izskatās..
Linita, es domāju, ka Michely sakot, ka "Un tas, kas notiek pie "mums" noteikti nav ņemams vērā kā paraugs un piemērs.", nebija domāts, tā kā Tu to uztver... nevajag te skandināt, ka LV viss dēļ lata notiek!
Piekritīšu Michely tam, ka pie mums tiešām nav lietas saistībā ar dzīvnieku turēšanu, audzinšānu, kopšanu utt. sakārtotas.. :| Un te nav nekāda sakara ar naudu.. JO veti mums ir ok, tur nauda nespēlē izšķiršu lomu, atšķirībā no cilvēku ārstniecības.. :( Kā jau viena meitene te rakstīja, ka dzīvnieciņus labāk izārstē, kā cilvēkus..
TAS NAV DOMĀTS NEVIENAM KĀ APVAINOJUMS!
Linita, es domāju, ka Michely sakot, ka "Un tas, kas notiek pie "mums" noteikti nav ņemams vērā kā paraugs un piemērs.", nebija domāts, tā kā Tu to uztver... nevajag te skandināt, ka LV viss dēļ lata notiek!
Piekritīšu Michely tam, ka pie mums tiešām nav lietas saistībā ar dzīvnieku turēšanu, audzinšānu, kopšanu utt. sakārtotas.. :| Un te nav nekāda sakara ar naudu.. JO veti mums ir ok, tur nauda nespēlē izšķiršu lomu, atšķirībā no cilvēku ārstniecības.. :( Kā jau viena meitene te rakstīja, ka dzīvnieciņus labāk izārstē, kā cilvēkus..
TAS NAV DOMĀTS NEVIENAM KĀ APVAINOJUMS!
ir jau oki, neuztveru kā apvainojumu, vnk ir lietas, kas pie mums ir foršas! un nevajag uz visa sliktā fona to aizmirst!
Lindita - Vai Snifam ar kaajinju taa nejaukaa lieta notikaas pirms vai peec agility treninju saakshanaas? Un vai vinsh tagad var taa uz pilnu slodzi tiem treninjiem nodoties? Tas nekaadaa veidaa nevareetu kaiteet kaajinjai?
P.S. tikai luudzu nepaarproti, es vienkaarshi intereseejos, taa nekaadaa zinjaa nav nekaada piekasiishanaas, vai kaskjis,ok :)
P.S. tikai luudzu nepaarproti, es vienkaarshi intereseejos, taa nekaadaa zinjaa nav nekaada piekasiishanaas, vai kaskjis,ok :)
Ruby- Estimable
Vai Sherija te nav liidziiga Pepijai? Tas skatiens... :D Man ļoti atgādina Pepiju :)
Sherija<-> Pepija
Pat graužot pozas vienādas :D
Sherija<-> Pepija
Pat graužot pozas vienādas :D
aaa mazais Pepiits :lol: ir ir tie skatieni liidziigi, tik Pepei melnaa maska uz deguna :lol: :D
Puukainiites
Puukainiites
Ruby- Estimable
Sherijai ar dazhreiz taads ljaunais skatiens :D a kaa tu domaa, maska Sherijai vareetu palikt vel gaishaaka? :scratch:
Viss var gadiities Lily, liidz trim gadiem vinja tev var izmainiities liidz nepaziishanai. Nu baltais paliks spilgtaaki balts,es domaaju un tad paareejaas kraasas var pabaleet vai tieshi otraadi paspilgtinaaties, esmu redzeejusi gan taa gan taa :) Bet Sherijai jau ir gaish purninsh, Pepiitim ir melnaa maskaa - kaada bija taada arii tagad ir :lol:
Ruby- Estimable
Nu jaa es ar esmu redzējusi gan, ka paliek gaišāks gan kad tumšāks... Bet kas nosaka to kāda krāsa buus un uz kuru pusi mainiisies? :lol:
To nav iespeejams noteikt kaada vinja buus, neviens to nenosaka, vieniigais man liekas ja viens no vecaakiem ir ljoti tumshi tad tas melnais buus juutams visaa liinijaa, no taa nevar vairs tikt valjaa :lol: pat tad ja kuceens buutu sanaacis gaishaaks, vinjsh mainiitos uz tumshaako pusi noteikti.
Pepiitim mamma bija tumshi tumshi bruuna - gandriiz melna un teetis beesh/kremkraasas nu redz un beesha tomeer nepalika, ielauzaas tas tumshums :lol:
Pepiitim mamma bija tumshi tumshi bruuna - gandriiz melna un teetis beesh/kremkraasas nu redz un beesha tomeer nepalika, ielauzaas tas tumshums :lol:
Ruby- Estimable
Nu mums metienā māsiņa bija melna jo vecmāmiņa viena ir melna un otra ir bēša ar melnu ;) Un vel arī rados ir trīskrāsainie :) bet metienā bija arī divi balti puikiņi(bet mainoties spalvai viņi pamazām paliek par krēmkrāsas :D )
Tāda ir viena no mūsu vecmaaminjaam, interesanta kraasa un melna galvinja....
Arii vecvecmaaminja ir triiskraasaina
tad var teikt, ka tas melnais Sherijai var ''izlausties''? :D
Tāda ir viena no mūsu vecmaaminjaam, interesanta kraasa un melna galvinja....
Arii vecvecmaaminja ir triiskraasaina
tad var teikt, ka tas melnais Sherijai var ''izlausties''? :D
Pēdējo reizi labojis Lily Sestdiena Septembris 12, 2009 4:00 pm; labots 2 reizes
Nee es domaaju ka Sherijai vairs neizlauziisies :)
Vai vecmaaminja ir pilniigi melna, vai ar kaadiem laasumiem,baltumiem?
Vai vecmaaminja ir pilniigi melna, vai ar kaadiem laasumiem,baltumiem?
Ruby- Estimable
Nu dokumentos rakstīts,ka melna bet ganjau, ka kāds baltumiņš bija jo pilnīgi melna ir ļoti, ļoti reta krāsa. Bet kas zina, varbut arii pilnigi vienkraasaina jo rakstīts jau ''melna''
un kaa tad vinjai mamma varēja sanākt palsa krāsa (bez neviena melnumiņa tikai baltām atdzīmītēm) ja mamma ir melna un tētis palsa krāsā? :scratch: :) hmm, interesanta gan taa padariishana :lol:
Vispaar jau jaa - tas ir in teresanti, tad jau nevienmeer buus tumshi :scratch:
Mums vieni paziistamie kas njemaas ar chihiem - vinjiem gandriiz visi chihi ir melnie ar laasumiem un vinji biezhi vien laadeejaas ka neviens ar vinjeejiem negrib paaroties deelj kraasas, jo ja melnais ieiet tad to vairs nevar dabuut aaraa. Nu bet tad jau laikam visos gadiijumos taa nav. Varbuut vinjam vairaakaas paauzdees tas melnais ir :scratch:
Mums vieni paziistamie kas njemaas ar chihiem - vinjiem gandriiz visi chihi ir melnie ar laasumiem un vinji biezhi vien laadeejaas ka neviens ar vinjeejiem negrib paaroties deelj kraasas, jo ja melnais ieiet tad to vairs nevar dabuut aaraa. Nu bet tad jau laikam visos gadiijumos taa nav. Varbuut vinjam vairaakaas paauzdees tas melnais ir :scratch:
Ruby- Estimable
Lapa 6 no 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P