Barošana pēc BARF sitēmas/ vai RAW
+7
Elīna
Silkite
Lily
Māriņa
Eliina
Ronija
Ruby
11 posters
Lapa 2 no 5
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Barošana pēc BARF sitēmas/ vai RAW
nu vina nesaprot laikam ka ta gala ir edama vai ari varitas galas piekriteja. bet es nevaru saprast ka sunim var negarsot jela gala
vinja tev vegjitàriete
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Česters ēd gan jēlus(neklapētus) kakliņus, gan arī vārītus!
Par to spārniņu saklapēšanu, tā manuprāt nav laba doma, jo spārniņos ir kauli, kakliņos ir skrimšļi, tapēc droši var ēst!
Par to spārniņu saklapēšanu, tā manuprāt nav laba doma, jo spārniņos ir kauli, kakliņos ir skrimšļi, tapēc droši var ēst!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Eliin - meegjini saakt ar mazaakiem gabalinjiem un pieturi vinjai to kaulinju lai vinjai vieglaak iegrausties :) Tikai skaties pirmajaas reizees,kad sunjuka kungjiitis veel nav pieradis pie shaadaam lietaam, varbuut vemshana un caureja
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby- mums nav kaulins, bet gan kaklins. nu vakar es iedevu mazu gabalinu bet vina tikai paostija un viss. velak es izlikos ka pati eedu un tad vina mazliet aplaizija to gabalinu un tas ari viss
Ehhhh, mums gan otro dienu peec kaartas spaarninjprieki maajaas :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Eliin - pameegjini vinjai to kaklinju dot kaa eedienreizi - ieliec bljodinjaa laikaa kad jums eedienreize, vinja ta kaa vairaak sapratiis ka jaaeed(varbuut). Vari veel meegjinaat sagriezt gabalinjos un ielikt siltaa uudenii - taada kaa zupinja sanaaks un noliec vinjai priekshaa eedienreizes laikaa :) strebs to zupinju un iestrebs kaadu gabalinju ar(varbuut). Neuztraucies tu neesi pirmaa kuras sunjuks iisti nezin kas kas tas ir, daudziem ir jaapierod kameer sapratiis :)
Ruby- Estimable
mums nav eedien reizu, bet esmu apsverusu domu tuvakajaa laika tadas ieviest. vina man ed kad grib. bus to zupas varinatu japamegina,ta es vinai dodu darzenus ar skidruminu.
Peec tam uzraksti Eliin kaa jums veicaas ar to zupinju :)
Ruby- Estimable
upssss....
Pēdējo reizi labojis Eliina Pirmdiena Septembris 14, 2009 3:32 pm; labots 1 reizi
Eliin - tu gadiijumaa nesajauci diskusijas :scratch: , vai kaa :lol: :D ??
Ruby- Estimable
Ruby- ja sajaucu Runajot par zupu :D sodien vistas kaklins vinai garsoja un pa mazinjiem gabaliniem
ši diskusija manī izraisīja vēlmi aiziet līdz veicim n nopirkt Astei jēlu gaļu :D nu tad es lkm iešu ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Vai kaads ir ko dzirdeejis par sunju "atslodzes dienaam"??
Ne jau gluzhi badoshanaas bet noteiktaa dienaa eed kaut ko pavisam vieglu - piemeeram jogurtu vai kaadus daarzenjus, lai visus toksiinus izvadiitu no organisma. Nu taa pat kaa cilveekam...
Vai kaads ir meegjinaajis ko taadu??
Ne jau gluzhi badoshanaas bet noteiktaa dienaa eed kaut ko pavisam vieglu - piemeeram jogurtu vai kaadus daarzenjus, lai visus toksiinus izvadiitu no organisma. Nu taa pat kaa cilveekam...
Vai kaads ir meegjinaajis ko taadu??
Ruby- Estimable
Ruby- Estimable
SUPER,abas pàrlaimiigas izskatàs :) cik nopratu tur ir arii kauls klàt?????
Silkite- Estimable
Jap jap kaulinsh arii klaat :)
Lurdesa grauzh kaa krokodils :) mazaa Pepe nespeej tikt liidz, neliidz arii tas ka Pepei mazaaks gabalinsh vienmeer, un tad beigaas Lurdesa iet maasinjai paliigaa :)
Kaa jums ar jeelo paartiku?? Esat ko veel izmeegjinaajushi??
Lurdesa grauzh kaa krokodils :) mazaa Pepe nespeej tikt liidz, neliidz arii tas ka Pepei mazaaks gabalinsh vienmeer, un tad beigaas Lurdesa iet maasinjai paliigaa :)
Kaa jums ar jeelo paartiku?? Esat ko veel izmeegjinaajushi??
Ruby- Estimable
tikai vistu kaklinus jelus edam,jo no parejas gals neko nesaprotu neperku neko citu
més lielopu esam édushi.gribétu izmégjinàt jérinju ar kaulu,bet man bail jo tie kauli tàdi paasi izskatàs(pie mums) ;)
Silkite- Estimable
Ruby- Estimable
es pie miesnieka arii pérku shos kaulinjus(prieksh sevis),bet man liekas vinji drausmiigi assi :(
Silkite- Estimable
Gadaas ka ir kaads asaaks, bet to tad nedodu, dodu kursh nav ass, bet principaa vinji nav asi un neshkjelsies taa kaa piemeeram vistu kauli. Saakumaa gan atceros kad iedevu pirmo reizi tad seedeeju klaat un nervozeeju, paarbaudiiju ik peec 20 sekundeem vai viss kaartiibaa :) Ljoti svariigi ir iemaaciit sunim atdot kaulu saimniekam (izspljaut) jebkuraa briidii - ja nu kas, lai nav taa ka suns veel uzbruuk saimniekam :( Saakumaa Lurdesa bishku pretojaas, bet galvenais neatkaapties jo tas jau tikai vinju pashu labaa.
Varbuut saac ar pavisam mazinju, tur kur tas skrimsliitis?? Tikai skaties ka nerij nost mazos!
Varbuut saac ar pavisam mazinju, tur kur tas skrimsliitis?? Tikai skaties ka nerij nost mazos!
Ruby- Estimable
Paldies Ajame - jaa ir mums dazhas shkjipsnas taadas skruljainas :)
Ruby- Estimable
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 2 no 5