Barošana pēc BARF sitēmas/ vai RAW
+7
Elīna
Silkite
Lily
Māriņa
Eliina
Ronija
Ruby
11 posters
Lapa 3 no 5
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Barošana pēc BARF sitēmas/ vai RAW
nu man buus tik bail ka sédéshu ka tu un vaktéshu :) tad to kaulu nedot grauzst vai kà!!izstàsti lai zinàtu ko dot ko né :)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Kaads tev vispaar Desa ir grauzeejs?? Nu piemeeram ar smirduljiem vai taam aadaam vinsh labi tiek galaa?? Nograuzh pavisam vai vienmeer atstaaj??
Piemeeram es Pepi vienmeer vairaak uzmanu, jo vinja slinkaaka grauzeeja un beigaas veel izdomaa noriit, piemeeram taa ir ar tiem izzhaaveetajiem aadas savijumiem, tapeec vairs nedodu tos, jo vinja rij lielus gabalus, nu it kaa kaulus nemeedz riit, bet uz beigaam es eju skatiities kaa vinjai tur iet.
Par Lurdesu man mieriigs praats, vinja pat eedienu sazhljembaa kaartiigi kaartiigi pirms norij un grauzh visu kaa krokodils - man liekas paargrauztu pat milzu kaulu!
Piemeeram es Pepi vienmeer vairaak uzmanu, jo vinja slinkaaka grauzeeja un beigaas veel izdomaa noriit, piemeeram taa ir ar tiem izzhaaveetajiem aadas savijumiem, tapeec vairs nedodu tos, jo vinja rij lielus gabalus, nu it kaa kaulus nemeedz riit, bet uz beigaam es eju skatiities kaa vinjai tur iet.
Par Lurdesu man mieriigs praats, vinja pat eedienu sazhljembaa kaartiigi kaartiigi pirms norij un grauzh visu kaa krokodils - man liekas paargrauztu pat milzu kaulu!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
nu smirduljus vinjsh zhljembà kad esam tuvumà,cik zinu kad viens màjàs vispàr neiet klàt.bet ir bijushi pàris gadijumu ka ir norijis pràvis gabalus un iespruudushi,nàcàs man ar pirkstiem raut àrà.tà var àtri nosirmot un tikt pie nervu lékmes.ja ir mazs gabals momentà metam àrà,lai nenotiek atkal iespruushana. man bail lai vinjsh to kaulu nedomà noriit :)
Silkite- Estimable
Re kur atradu vienas no pirmajaam bildiiteem - kaadus kaulinjus devu pirmos - ljoti mazinjus - gandriiz kaa kubicinjus :)
Pepe iekrampeejusies ar shkjiibaam aciim lol!!
Nu pagaidaam kopsh eedam kaulinjus, kaadus 4-5 meeneshus jau, nav bijushi meegjinaajumi kaulu noriit, galju - jaa norij veselu vienalga cik lielu gabalu iedod - taa garsho ka nav laika sakozhljaat, taapeec tagad biezhaak malju maajaas pati + neapstraadaati daarzenji!
Pepe iekrampeejusies ar shkjiibaam aciim lol!!
Nu pagaidaam kopsh eedam kaulinjus, kaadus 4-5 meeneshus jau, nav bijushi meegjinaajumi kaulu noriit, galju - jaa norij veselu vienalga cik lielu gabalu iedod - taa garsho ka nav laika sakozhljaat, taapeec tagad biezhaak malju maajaas pati + neapstraadaati daarzenji!
Ruby- Estimable
pladies,buus jàizmégjina!!!
Silkite- Estimable
Nofochee arii kaa Desa izbauda galjinju :)
Ruby- Estimable
protams ;)
Silkite- Estimable
Ruby- Estimable
govs astes?? nee nesmu es pat veikala redzejusi neesmu,tas laikam tirgu kaut kur jameklee.
Es ar nekad nebiiju redzeejusi veikalaa, bet shodien iegaaju un ieraudziiju LOL Veel pajautaaju miesniekam suniishiem kaulinjus un pieteicu ka man mazi suniishi, nu un atnesa man maisinju piebaazis pilnu, domaaju oooo buus ko nogruazties, BET atnaacu maajaas saaku peetiit - cukurkauli, skaisti jau bet ko manas mazaas ar taadiem iesaaks, tie kauli vinju augumaa!!!! Te tev nu bija - kaulinji maziem suniishiem :D Naakoshreiz pieteikshu lai dod tiny suniishiem LOL
Ir arii sazhaaveetaas govs astes - taadi kaa smirdulji!
Ir arii sazhaaveetaas govs astes - taadi kaa smirdulji!
Ruby- Estimable
Iistais nosaukums ir bullju astes, bet kaada starpiiba - iisti nezinu :)
Shodien Roxis nogarshoja savu pirmo jeelo spaarninju :) grauza kaa negudra, shnikt shnjakt un vairs nav!!
Shodien Roxis nogarshoja savu pirmo jeelo spaarninju :) grauza kaa negudra, shnikt shnjakt un vairs nav!!
Ruby- Estimable
més te pédéjà laikà esam uz vistu sirdiim uzkritushi .redzéju pie miesnieka to asti,mosh kàdu reizi buus jaizmégjina.
Pēdējo reizi labojis Silkite Sestdiena Marts 20, 2010 12:06 am; labots 2 reizes
Silkite- Estimable
Tu jeelas dod taas sirdis??
Ruby- Estimable
Spārniņa kauls nevar iesprūst?Ruby rakstīja:Iistais nosaukums ir bullju astes, bet kaada starpiiba - iisti nezinu :)
né,més izvàram sirsninjas Ronija ieteica,tagad nevaram atrauties shodien pie miesnieka nopirku 500g sirdis,pàris izvàriju desam un pàréjàs pati izceptas apédu,ai kà saédos Desa kà traks
Silkite- Estimable
Ajame - Nu principaa var iespruust jebkas :( jaapaveero savs dziivnieks, jaaskataas kaadi vinjam tie koshanas un graushanas tempi, cits rij veselu nost kaa traks (manas taa saakumaa dariija) cits smuki leeni visu sakozhljaa :) Ljoti svariigi ir laiciigi iemaaciit suni atdod kaulu jebkuraa gadiijumaa, nu lai nav agresiivs, lai gadiijumaa ja redzi ka kaut kas nav kaartiibaa, jebkuraa gadiijumaa var panjemt nost momentaa!
Vaariitas vistas kaulus nekaadaa gadiijumaa nevar dot - vinji shkjeljaas ar asaam malaam!!! Jeelas - pavisam cita lieta :) Bet saliidzinoshi ar lielopa un jeera kauliem, vistas kauli ir ljoti miiksti, aatraak sagrauzh!!
Vaariitas vistas kaulus nekaadaa gadiijumaa nevar dot - vinji shkjeljaas ar asaam malaam!!! Jeelas - pavisam cita lieta :) Bet saliidzinoshi ar lielopa un jeera kauliem, vistas kauli ir ljoti miiksti, aatraak sagrauzh!!
Ruby- Estimable
Silkit - tu vinjas taa kaartiigi novaari, vai tik iemet karstaa uudenii apvaariit??
Ruby- Estimable
es kàrtiigi izvàru sirsninjas. un péc atdzeshéshanas sagriezhu.
Pēdējo reizi labojis Silkite Sestdiena Marts 20, 2010 12:33 am; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
es ari kartigi izvaru un sagriezu Shanelei loti garso un man arii
Nu skaidrs :) jeelu neko neesi meegjinaajusi Desam dot??
Ruby- Estimable
né,jélas kaut kà nedodam
Silkite- Estimable
Nu skaidrs :) mees atkal neko vaariitu vai apstraadaatu needam vairs! Vieniigais Roxim nopirku joka peec vistas fileju (sauteetu) bet vinja jeelo daudz labaak eed :)
Ruby- Estimable
Sheit ir kalkulators kas sareikjina peec sunja svara cik buutu jaadod jeelaa galja sunim http://www.raw4dogs.com/calculate.htm
Paarliecinaajos ka savus sunjus esmu paarbarojusi LOL
Paarliecinaajos ka savus sunjus esmu paarbarojusi LOL
Ruby- Estimable
Roksis shodien pirmo reizi nogarshoja jeera ribinju veeljoprojaam kaulinju skrubina :)
Ruby- Estimable
mmm.... tu jau savas meitenes loti lutini
Juus sauso vispar needat vairak?
Juus sauso vispar needat vairak?
Pēdējo reizi labojis Eliina Trešdiena Marts 24, 2010 12:56 am; labots 1 reizi
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 3 no 5