Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
+23
Sanita
Kitija
Buciitis
Eljusik
Twixy
Pelenz
Iniii
kristucis1
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Lily
Silkite
Eliina
Māriņa
chupinja
Lindita
Ronija
lilucis
Ruby
Elīna
Dream
27 posters
Lapa 5 no 22
Lapa 5 no 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
Oi nevaru iedomaaties to skatu ka Ufiitis taapat kaa faiers seezh savaa maajaa un njurkst pie sevis ... gribu redzeet shito un dzirdeet :lol: :lol: :lol:lilucis rakstīja:Nu noteikti ka ņurkstēs...arī tikko ņurkstēja par to, ka ar viņu nedauzos...līdz nolūza tepat man pie kājām džeks...daže līdz gultiņai nedavilka
A viņš nesēž savā mājā, bet gan man pie kājām, jo viņa māju ta Čiepa aizņēmusi...un viņš jau neņurkst...viņš lamājās par to ka mammai internets svarīgāks par viņuDream rakstīja:Oi nevaru iedomaaties to skatu ka Ufiitis taapat kaa faiers seezh savaa maajaa un njurkst pie sevis ... gribu redzeet shito un dzirdeet :lol: :lol: :lol:lilucis rakstīja:Nu noteikti ka ņurkstēs...arī tikko ņurkstēja par to, ka ar viņu nedauzos...līdz nolūza tepat man pie kājām džeks...daže līdz gultiņai nedavilka
lilucis rakstīja:A viņš nesēž savā mājā, bet gan man pie kājām, jo viņa māju ta Čiepa aizņēmusi...un viņš jau neņurkst...viņš lamājās par to ka mammai internets svarīgāks par viņuDream rakstīja:Oi nevaru iedomaaties to skatu ka Ufiitis taapat kaa faiers seezh savaa maajaa un njurkst pie sevis ... gribu redzeet shito un dzirdeet :lol: :lol: :lol:lilucis rakstīja:Nu noteikti ka ņurkstēs...arī tikko ņurkstēja par to, ka ar viņu nedauzos...līdz nolūza tepat man pie kājām džeks...daže līdz gultiņai nedavilka
Maneejaa arii apvainojusies, pat savaa gultinjaa ieliidusi, kuraa iekaapj reizi meenesii :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
ak tu ljaunaa mamma, kaa tu taa ar mazo veciiti nespeeleejies ... taa nedriikst, tad vismaz kleepii panjem i paucini, lai sirsninja mieriigaaka paliek :lol:lilucis rakstīja:A viņš nesēž savā mājā, bet gan man pie kājām, jo viņa māju ta Čiepa aizņēmusi...un viņš jau neņurkst...viņš lamājās par to ka mammai internets svarīgāks par viņu
Viņš jau arī klēpī nevarēja mierīgi nesēdēt, pāris reizes paucināju, bet tad šamējam pēkšņi kaut kāda doma galvā iešaujas un vajag kaut kur skriet :lol:Dream rakstīja:ak tu ljaunaa mamma, kaa tu taa ar mazo veciiti nespeeleejies ... taa nedriikst, tad vismaz kleepii panjem i paucini, lai sirsninja mieriigaaka paliek :lol:lilucis rakstīja:A viņš nesēž savā mājā, bet gan man pie kājām, jo viņa māju ta Čiepa aizņēmusi...un viņš jau neņurkst...viņš lamājās par to ka mammai internets svarīgāks par viņu
lilucis rakstīja:Nu bet skaidris, par visu ir jābūt savam viedoklim...un priekš kam viedoklis, ja to neizpauž citiem ar :lol2:Ronija rakstīja:Tu jau Dream zini, ka maneejaa rej rieshanas peec, jo tak jaaizrunaajaas ir, kad citi sunji tik tuvu:))
man šķiet Ufītis un Čiepa dabūja dzirdēt visu Snifa dzīvesstāstu un vēl visus viedokļus :d
Lindita rakstīja:
man šķiet Ufītis un Čiepa dabūja dzirdēt visu Snifa dzīvesstāstu un vēl visus viedokļus :d
Ha ha ha ha ha:)) Bet Ufiisha kliegshana shodienas izstaadee paarspeeja pat maneejaas viedoklja izteikshanu par katru suni:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Lindita rakstīja:
Ha :)) Bet Ufiisha kliegshana shodienas izstaadee paarspeeja pat maneejaas viedoklja izteikshanu par katru suni:))
Un viņš jau dēļ tā ka mamma ļaunā neļāva izvērsties, neparādīja to cik viņa viedoklis ir nopietns un skaļš... Kā jau teicu, viņš var arī labāk, bet nu tad man būtu bijis galīgi neērti :lol2:
lilucis rakstīja:
Un viņš jau dēļ tā ka mamma ļaunā neļāva izvērsties, neparādīja to cik viņa viedoklis ir nopietns un skaļš... Kā jau teicu, viņš var arī labāk, bet nu tad man būtu bijis galīgi neērti :lol2:
Nu nez, visi izstaades apmekleetaaji par shaadaam juutu izpausmeem bij sajuusmaa :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:
Nu nez, visi izstaades apmekleetaaji par shaadaam juutu izpausmeem bij sajuusmaa :D
Tāpēc, ka es neļāvu viņam brēkt tik cik viņš patiešām bij spējīgs brēkt... Par to jau vairs neviens nesajūsminātos, drīzāk pārmestu, ka es suni moku
nu klausies, tieshaam tas mazais vaajais dzimums shitaa atljaujas breekt sabiedriskaa vietaa :lol: :lol: :lol: hihi gribu redzeet to skatu :lol2:lilucis rakstīja:Tāpēc, ka es neļāvu viņam brēkt tik cik viņš patiešām bij spējīgs brēkt... Par to jau vairs neviens nesajūsminātos, drīzāk pārmestu, ka es suni moku
Un kā vēl, gan jau ka nākamnedēļ redzēsi... Nu tiesa gan viņš brēc tikai tad ja baigi suņi rej...tad viņam liekas ka kaut kas briesmīgs notiek un ir traki jābrēc...Dream rakstīja:nu klausies, tieshaam tas mazais vaajais dzimums shitaa atljaujas breekt sabiedriskaa vietaa :lol: :lol: :lol: hihi gribu redzeet to skatu :lol2:lilucis rakstīja:Tāpēc, ka es neļāvu viņam brēkt tik cik viņš patiešām bij spējīgs brēkt... Par to jau vairs neviens nesajūsminātos, drīzāk pārmestu, ka es suni moku
nu bet protams ... mazinjsh tak beerninjsh veel :)lilucis rakstīja:Un kā vēl, gan jau ka nākamnedēļ redzēsi... Nu tiesa gan viņš brēc tikai tad ja baigi suņi rej...tad viņam liekas ka kaut kas briesmīgs notiek un ir traki jābrēc...Dream rakstīja:nu klausies, tieshaam tas mazais vaajais dzimums shitaa atljaujas breekt sabiedriskaa vietaa :lol: :lol: :lol: hihi gribu redzeet to skatu :lol2:lilucis rakstīja:Tāpēc, ka es neļāvu viņam brēkt tik cik viņš patiešām bij spējīgs brēkt... Par to jau vairs neviens nesajūsminātos, drīzāk pārmestu, ka es suni moku
Dream rakstīja:nu bet protams ... mazinjsh tak beerninjsh veel :)lilucis rakstīja:Un kā vēl, gan jau ka nākamnedēļ redzēsi... Nu tiesa gan viņš brēc tikai tad ja baigi suņi rej...tad viņam liekas ka kaut kas briesmīgs notiek un ir traki jābrēc...Dream rakstīja:nu klausies, tieshaam tas mazais vaajais dzimums shitaa atljaujas breekt sabiedriskaa vietaa :lol: :lol: :lol: hihi gribu redzeet to skatu :lol2:lilucis rakstīja:Tāpēc, ka es neļāvu viņam brēkt tik cik viņš patiešām bij spējīgs brēkt... Par to jau vairs neviens nesajūsminātos, drīzāk pārmestu, ka es suni moku
Bērniņš ta maziņš, a brēciens toties milzīgs
vispaar njaa... taa breekshana shkjiet ka naak no teetinja, jo vinjsh ar kaa muus ierauga taa kviec kaa negudrs aiz prieka :lol:lilucis rakstīja:Bērniņš ta maziņš, a brēciens toties milzīgs
Nu ja kaut kam takš no tētiņa ar bij jāiedzimst :respect:Dream rakstīja:vispaar njaa... taa breekshana shkjiet ka naak no teetinja, jo vinjsh ar kaa muus ierauga taa kviec kaa negudrs aiz prieka :lol:lilucis rakstīja:Bērniņš ta maziņš, a brēciens toties milzīgs
lilucis rakstīja:Nu ja kaut kam takš no tētiņa ar bij jāiedzimst :respect:Dream rakstīja:vispaar njaa... taa breekshana shkjiet ka naak no teetinja, jo vinjsh ar kaa muus ierauga taa kviec kaa negudrs aiz prieka :lol:lilucis rakstīja:Bērniņš ta maziņš, a brēciens toties milzīgs
Dream rakstīja:lilucis rakstīja:Nu ja kaut kam takš no tētiņa ar bij jāiedzimst :respect:Dream rakstīja:vispaar njaa... taa breekshana shkjiet ka naak no teetinja, jo vinjsh ar kaa muus ierauga taa kviec kaa negudrs aiz prieka :lol:lilucis rakstīja:Bērniņš ta maziņš, a brēciens toties milzīgs
Breeciens tieshaam iespaidiigs:)) Kaut gan Lilucis jau saka, ka tas tik siicinjsh:))Bet maneejie gan saka, ka tas tak tik MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILJI :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:lilucis rakstīja:Nu ja kaut kam takš no tētiņa ar bij jāiedzimst :respect:Dream rakstīja:vispaar njaa... taa breekshana shkjiet ka naak no teetinja, jo vinjsh ar kaa muus ierauga taa kviec kaa negudrs aiz prieka :lol:lilucis rakstīja:Bērniņš ta maziņš, a brēciens toties milzīgs
Breeciens tieshaam iespaidiigs:)) Kaut gan Lilucis jau saka, ka tas tik siicinjsh:))Bet maneejie gan saka, ka tas tak tik MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILJI :D
Tās tiešām vēl nebij nekas, pat ne puse no tā uz ko mēs esam spējīgi
un vispaar meitenes, kaapeec nevienas pashas bildes nav no tusinja :?:
Mans bērns bija sastresojies un es nebiju spējīgs fočēt...sorry... :oops:Dream rakstīja:un vispaar meitenes, kaapeec nevienas pashas bildes nav no tusinja :?:
A man nebij laika focheet, es tak hendleri teeloju:)) A mana maaminja pateica, ni un ni:)) Taa, ka naaksies samierinaaties ar bildeem, kas maajaas taps ar diplomu un banti:)
Ronija- Moderator
Arī tā būs labi ;)Ronija rakstīja:A man nebij laika focheet, es tak hendleri teeloju:)) A mana maaminja pateica, ni un ni:)) Taa, ka naaksies samierinaaties ar bildeem, kas maajaas taps ar diplomu un banti:)
nu tad gaidam bildes ar lielo lentu ;)Ronija rakstīja:A man nebij laika focheet, es tak hendleri teeloju:)) A mana maaminja pateica, ni un ni:)) Taa, ka naaksies samierinaaties ar bildeem, kas maajaas taps ar diplomu un banti:)
Dream rakstīja:nu tad gaidam bildes ar lielo lentu ;)Ronija rakstīja:A man nebij laika focheet, es tak hendleri teeloju:)) A mana maaminja pateica, ni un ni:)) Taa, ka naaksies samierinaaties ar bildeem, kas maajaas taps ar diplomu un banti:)
Shodien gan nee:)) Nav iisti ko fotograafeet, jo pats galvenais varonis ir ieracies pledaa taa, ka pat ausis nevar redzeet un nav ko fotograafeet:)) Jo kas gan ir diploms un lenta bez vaininieces:))
Ronija- Moderator
Lapa 5 no 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"
» suņu WC
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D