Ēd visu lieko no zemes!
+3
lilucis
Dream
Sanita
7 posters
Lapa 3 no 4
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ēd visu lieko no zemes!
nu bet protams, iesaakumaa jau divi ir paaraak kaa OK ;)lilucis rakstīja:Nu līdz tik tālām domām es neesmu tikusi...man tomēr tikai divi mājāsDream rakstīja: aga un tad triis un chetri un pieci... :lol2:
Nu jā, bet tikai iesākumā vai ne???Dream rakstīja:nu bet protams, iesaakumaa jau divi ir paaraak kaa OK ;)lilucis rakstīja:Nu līdz tik tālām domām es neesmu tikusi...man tomēr tikai divi mājāsDream rakstīja: aga un tad triis un chetri un pieci... :lol2:
bet proooootams :;p:lilucis rakstīja:Nu jā, bet tikai iesākumā vai ne???
Dream rakstīja:bet proooootams :;p:lilucis rakstīja:Nu jā, bet tikai iesākumā vai ne???
lilucis rakstīja:Aha, un tad kad būs jau divi mājās, tad sāksi domāt cik viņi tomēr feini un gribēsi arī trešoDream rakstīja:ļoti pareizs leemums ... tas par to otru sunjuchupinja rakstīja:nu tad buus jaapjautaajas kursh kaadu sunju grib!
Bet ja nopietni,tad tapeec ar velos veelvienu sunju lai Chupinjai nav skumji. :(
ha,ha,ha nu es pat arii neizsleedzu taadu iespeeju!!!! :lol: :lol: :lol:
chupinja- Prospect
- Number of posts : 74
Dzīvesvieta : DK.
chupinja rakstīja:lilucis rakstīja:Aha, un tad kad būs jau divi mājās, tad sāksi domāt cik viņi tomēr feini un gribēsi arī trešoDream rakstīja:ļoti pareizs leemums ... tas par to otru sunjuchupinja rakstīja:nu tad buus jaapjautaajas kursh kaadu sunju grib!
Bet ja nopietni,tad tapeec ar velos veelvienu sunju lai Chupinjai nav skumji. :(
Es arī nē, pagaidām tikai finansiālais stāvoklis un vīrs piebremzē
lilucis rakstīja:chupinja rakstīja:lilucis rakstīja:Aha, un tad kad būs jau divi mājās, tad sāksi domāt cik viņi tomēr feini un gribēsi arī trešoDream rakstīja:ļoti pareizs leemums ... tas par to otru sunjuchupinja rakstīja:nu tad buus jaapjautaajas kursh kaadu sunju grib!
Mees ar gribam otru:)) Lilucis jau shodien redzeeja to iemeslu, kaapeec - maneejaa ruuc un rej uz visiem, ka kaut nedaudz sunim liidzinaas:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Un pagaidām kamēr nav otra mums bieži ar suņiem jāsatiekas, lai pierod ka tie citi četrkājaiņi nu nekādi briesmoņi nav...un moška sapratīs, ka ar tiem četrkājaiņiem tīri labi var padauzīties... ;)Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:chupinja rakstīja:lilucis rakstīja:Aha, un tad kad būs jau divi mājās, tad sāksi domāt cik viņi tomēr feini un gribēsi arī trešoDream rakstīja:ļoti pareizs leemums ... tas par to otru sunjuchupinja rakstīja:nu tad buus jaapjautaajas kursh kaadu sunju grib!
Mees ar gribam otru:)) Lilucis jau shodien redzeeja to iemeslu, kaapeec - maneejaa ruuc un rej uz visiem, ka kaut nedaudz sunim liidzinaas:(
Man gan vairāk izskatījās, ka tikai tu gribi otru :lol2:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:chupinja rakstīja:lilucis rakstīja:Aha, un tad kad būs jau divi mājās, tad sāksi domāt cik viņi tomēr feini un gribēsi arī trešoDream rakstīja:ļoti pareizs leemums ... tas par to otru sunjuchupinja rakstīja:nu tad buus jaapjautaajas kursh kaadu sunju grib!
lilucis rakstīja:
Man gan vairāk izskatījās, ka tikai tu gribi otru :lol2:
Nu ar mammu ir pavisam diivaini:)) Visu laiku breec, ka nee nee, nekaadu otru, bet ik pa laikam izmet pa fraazei, kaa mees ietu uz veikalu, kaa vispaar buutu, ja buutu:)) Taa ka man jau domaat, ka piedomaa gan, kaa buutu, ja buutu:)) Buus jau atkal jaanostaada fakta priekshaa, kaa ar Vikiju:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:
Nu ar mammu ir pavisam diivaini:)) Visu laiku breec, ka nee nee, nekaadu otru, bet ik pa laikam izmet pa fraazei, kaa mees ietu uz veikalu, kaa vispaar buutu, ja buutu:)) Taa ka man jau domaat, ka piedomaa gan, kaa buutu, ja buutu:)) Buus jau atkal jaanostaada fakta priekshaa, kaa ar Vikiju:)
Aha, varēja jau redzēt cik viņai ļoti tā Vikiņa patīk un kā viņa pārdzīvo... Man jau ar vairāk liekas, ka tā tik tāda runāšana, bet ja būs otrs, tad būs no viņas puses vislielākā mīlestība
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:
Aha, varēja jau redzēt cik viņai ļoti tā Vikiņa patīk un kā viņa pārdzīvo... Man jau ar vairāk liekas, ka tā tik tāda runāšana, bet ja būs otrs, tad būs no viņas puses vislielākā mīlestība
Jaa jaa, kaa mees ringaa taa vinja paardziivo:))) Es pat tik ljoti nemaniiju:)) Nebij laika:)) Bet nu taa globaali jau paardziivo gan:)) Kaa nekaa meitinja un meitinja/mazmeitinja ringaa:))
Nu gribaas vinjai otru, vinja man tik skandina, ka neko skaistaaku par Dream sunjiem nav redzeejusi - Uupiits ar shajaa kategorijaa ir iekljauts:)) Vienreiz pat iemineejaas, kaapeec es gludspalvaino panjeemu nevis garspalvaino, lieki piebilst, tas izskaneeja peec tam, kad Dream sunju bildiites paraadiiju:)
Ronija- Moderator
Nu tad jau viss skaidrs, tu pievienosies ar laiku Bigstāriņu saimnieku pulciņam... :lol2: Bet nu jā, Dream suņi tiešām ir WAU :love2: :love2: :love2:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:
Jaa jaa, kaa mees ringaa taa vinja paardziivo:))) Es pat tik ljoti nemaniiju:)) Nebij laika:)) Bet nu taa globaali jau paardziivo gan:)) Kaa nekaa meitinja un meitinja/mazmeitinja ringaa:))
Nu gribaas vinjai otru, vinja man tik skandina, ka neko skaistaaku par Dream sunjiem nav redzeejusi - Uupiits ar shajaa kategorijaa ir iekljauts:)) Vienreiz pat iemineejaas, kaapeec es gludspalvaino panjeemu nevis garspalvaino, lieki piebilst, tas izskaneeja peec tam, kad Dream sunju bildiites paraadiiju:)
paldies :oops: miilji to dzirdeetlilucis rakstīja:Nu tad jau viss skaidrs, tu pievienosies ar laiku Bigstāriņu saimnieku pulciņam... :lol2: Bet nu jā, Dream suņi tiešām ir WAU :love2: :love2: :love2:
ar lielaako prieku Juus redzeetu savaa Dream Big Staarinju saimiitee
Jā jā, citādi jau es diez vai būtu sadūšojusies uz otru sunci... Bet nu tavējie vienkārši paņem :love2: :love2: :love2:Dream rakstīja:paldies :oops: miilji to dzirdeetlilucis rakstīja:Nu tad jau viss skaidrs, tu pievienosies ar laiku Bigstāriņu saimnieku pulciņam... :lol2: Bet nu jā, Dream suņi tiešām ir WAU :love2: :love2: :love2:
ar lielaako prieku Juus redzeetu savaa Dream Big Staarinju saimiitee
nu jau gan ... protams ka buutu saduushojusies, kā gan veel citaadi... varbuut veelaak, bet buutu
Nu var būt, bet tad otrais tomēr būtu mopsis...ne tojs...vīram par prieku...Dream rakstīja:nu jau gan ... protams ka buutu saduushojusies, kā gan veel citaadi... varbuut veelaak, bet buutu
haha nu tad sanaak ka treshais buus mopsiitis ;)lilucis rakstīja:Nu var būt, bet tad otrais tomēr būtu mopsis...ne tojs...vīram par prieku...Dream rakstīja:nu jau gan ... protams ka buutu saduushojusies, kā gan veel citaadi... varbuut veelaak, bet buutu
Nu nezinu nezinu, vispirms jau piemērotāku dzīvesvietu un tad jau redzēs...es jau biju mopsīti noskatījusi...bet nu vecītis tak skaidri un gaiši pateica, ka šitājā dzīvoklī ar diviem zvēriem pietiek...lai gan kad ieraudzīja mazo mincīti, tā maigi gribēja no tiem vārdiem atteikties :lol2:Dream rakstīja:haha nu tad sanaak ka treshais buus mopsiitis ;)lilucis rakstīja:Nu var būt, bet tad otrais tomēr būtu mopsis...ne tojs...vīram par prieku...Dream rakstīja:nu jau gan ... protams ka buutu saduushojusies, kā gan veel citaadi... varbuut veelaak, bet buutu
hihi tad tev atliek tik atvest maajaa un nolikt veciiti fakta priekshaa ... nu un aaraa jau juus neizmetiis :Dlilucis rakstīja:Nu nezinu nezinu, vispirms jau piemērotāku dzīvesvietu un tad jau redzēs...es jau biju mopsīti noskatījusi...bet nu vecītis tak skaidri un gaiši pateica, ka šitājā dzīvoklī ar diviem zvēriem pietiek...lai gan kad ieraudzīja mazo mincīti, tā maigi gribēja no tiem vārdiem atteikties :lol2:Dream rakstīja:haha nu tad sanaak ka treshais buus mopsiitis ;)lilucis rakstīja:Nu var būt, bet tad otrais tomēr būtu mopsis...ne tojs...vīram par prieku...Dream rakstīja:nu jau gan ... protams ka buutu saduushojusies, kā gan veel citaadi... varbuut veelaak, bet buutu
Un ja nu tomēr...kur tad es iešu ar trijiem suņiemDream rakstīja:hihi tad tev atliek tik atvest maajaa un nolikt veciiti fakta priekshaa ... nu un aaraa jau juus neizmetiis :Dlilucis rakstīja:Nu nezinu nezinu, vispirms jau piemērotāku dzīvesvietu un tad jau redzēs...es jau biju mopsīti noskatījusi...bet nu vecītis tak skaidri un gaiši pateica, ka šitājā dzīvoklī ar diviem zvēriem pietiek...lai gan kad ieraudzīja mazo mincīti, tā maigi gribēja no tiem vārdiem atteikties :lol2:Dream rakstīja:haha nu tad sanaak ka treshais buus mopsiitis ;)lilucis rakstīja:Nu var būt, bet tad otrais tomēr būtu mopsis...ne tojs...vīram par prieku...Dream rakstīja:nu jau gan ... protams ka buutu saduushojusies, kā gan veel citaadi... varbuut veelaak, bet buutu
ai nu ko nu ko nu .. nu jau gan tu pajokoji :lol: a kur es ar 4iem eju :lol: ?lilucis rakstīja:Un ja nu tomēr...kur tad es iešu ar trijiem suņiem
Ko tevi taisās no mājas izlikt? Nevar būt, kā tad tavs vecīts dzīvos, ja nebš Oras, kas viņa mobilo pa māju vilksDream rakstīja:ai nu ko nu ko nu .. nu jau gan tu pajokoji :lol: a kur es ar 4iem eju :lol: ?lilucis rakstīja:Un ja nu tomēr...kur tad es iešu ar trijiem suņiem
taisiijaas, kad teicu ka Faiers ienaak maajaa, tad kad Oru atstaashu ... utt... taa katru reizi ... tikai samiilas un samiilas mazajos chetrkaajainiishos :love2:lilucis rakstīja:Ko tevi taisās no mājas izlikt? Nevar būt, kā tad tavs vecīts dzīvos, ja nebš Oras, kas viņa mobilo pa māju vilksDream rakstīja:ai nu ko nu ko nu .. nu jau gan tu pajokoji :lol: a kur es ar 4iem eju :lol: ?lilucis rakstīja:Un ja nu tomēr...kur tad es iešu ar trijiem suņiem
Jā jā un no Ufo tak ar negribēja šķirties, tak vāji mums tie vīrieši tā smīlestības priekšāDream rakstīja:taisiijaas, kad teicu ka Faiers ienaak maajaa, tad kad Oru atstaashu ... utt... taa katru reizi ... tikai samiilas un samiilas mazajos chetrkaajainiishos :love2:lilucis rakstīja:Ko tevi taisās no mājas izlikt? Nevar būt, kā tad tavs vecīts dzīvos, ja nebš Oras, kas viņa mobilo pa māju vilksDream rakstīja:ai nu ko nu ko nu .. nu jau gan tu pajokoji :lol: a kur es ar 4iem eju :lol: ?lilucis rakstīja:Un ja nu tomēr...kur tad es iešu ar trijiem suņiem
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 3 no 4