Ēd visu lieko no zemes!
+3
lilucis
Dream
Sanita
7 posters
Lapa 4 no 4
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ēd visu lieko no zemes!
Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
Es jau tik breecu jaa jaa gribu, bet veel jau jautaajums, vai dream dos...
Ronija- Moderator
Hi hi hi, un kāpēc lai nedotu? Viņa jau tak tā dara, vispirms iepazīstās ar potenciālajiem kucēnu saimniekiem...un tad ja patīk, tad cenšas pierunāt tak ka vajag ņemt vēl vienu...un tad jau arī izrādās, ka viņai drīz ir kas piedāvājams :lol2:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
aha, kompaanija labu labaa ;) nu un tak tas ikaruss veel kopiigi jaiepeerk :lol2:lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
Dream dos, jau ierakstiits saraksta augshgalaa ... labiem cilveecinjiem vienmeer ... nu un ja veel pavisam tuvu ... mmmm ... ko veel vairaak var veeleetiesRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
Kā tad kā tad, ikarusu mums vajagDream rakstīja:aha, kompaanija labu labaa ;) nu un tak tas ikaruss veel kopiigi jaiepeerk :lol2:lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
lilucis rakstīja:Hi hi hi, un kāpēc lai nedotu? Viņa jau tak tā dara, vispirms iepazīstās ar potenciālajiem kucēnu saimniekiem...un tad ja patīk, tad cenšas pierunāt tak ka vajag ņemt vēl vienu...un tad jau arī izrādās, ka viņai drīz ir kas piedāvājams :lol2:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
hehe ... nu nemaz tik driiz nav un nebuus ko piedaavaat ... tikau uz nakamo gada pavasari ... nu un jaa, cilveecinjus iepaziistu nepajokam ciitiigi, kaut kaa negribas riskeet ar saviem mazuliishiem
Dream tak vispār mums tāda laba un mīļa...un vispār visjaukākais audzētājs kādu vien es zinu ;)Dream rakstīja:Dream dos, jau ierakstiits saraksta augshgalaa ... labiem cilveecinjiem vienmeer ... nu un ja veel pavisam tuvu ... mmmm ... ko veel vairaak var veeleetiesRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
ups ... paldies, censhos :oops:lilucis rakstīja:Dream tak vispār mums tāda laba un mīļa...un vispār visjaukākais audzētājs kādu vien es zinu ;)Dream rakstīja:Dream dos, jau ierakstiits saraksta augshgalaa ... labiem cilveecinjiem vienmeer ... nu un ja veel pavisam tuvu ... mmmm ... ko veel vairaak var veeleetiesRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
Nu jā un pavasaris jau mums vēl dikti dikti tālu...nu nesagaidīt...Dream rakstīja:lilucis rakstīja:Hi hi hi, un kāpēc lai nedotu? Viņa jau tak tā dara, vispirms iepazīstās ar potenciālajiem kucēnu saimniekiem...un tad ja patīk, tad cenšas pierunāt tak ka vajag ņemt vēl vienu...un tad jau arī izrādās, ka viņai drīz ir kas piedāvājams :lol2:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
hehe ... nu nemaz tik driiz nav un nebuus ko piedaavaat ... tikau uz nakamo gada pavasari ... nu un jaa, cilveecinjus iepaziistu nepajokam ciitiigi, kaut kaa negribas riskeet ar saviem mazuliishiem
Te nu nav nekāds UPS...tā patiešām ir ;)Dream rakstīja:ups ... paldies, censhos :oops:lilucis rakstīja:Dream tak vispār mums tāda laba un mīļa...un vispār visjaukākais audzētājs kādu vien es zinu ;)Dream rakstīja:Dream dos, jau ierakstiits saraksta augshgalaa ... labiem cilveecinjiem vienmeer ... nu un ja veel pavisam tuvu ... mmmm ... ko veel vairaak var veeleetiesRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Forši, mums tak vajag foršu kompāniju vai ne Dream?Ronija rakstīja:Jaa jaa, mees ar visaam 4 un 4 par, lai tiktu big staaru famiilijaa:))
Aha, es dariitu taa pat, noskatiitu kaartiigi jaunos saimniekus:))
Bet nu tuvaak par mums laikam nevienu neatrast:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Aha, es dariitu taa pat, noskatiitu kaartiigi jaunos saimniekus:))
Nu jā, pat ūpītis ir dikti tālu un reti satiekams... :(
Kas attiecaas uz ikarusu, man jau liekas, ka driiz ar ikarusu nepietiks, vajadzes arii piekabi chemodaaniem :D
Ronija- Moderator
vilcienu vai lidmashiinu uzreizRonija rakstīja:Kas attiecaas uz ikarusu, man jau liekas, ka driiz ar ikarusu nepietiks, vajadzes arii piekabi chemodaaniem :D
Un pāris dīvaniem arī vietu vajadzēs...nu lai nav viesnīcām naudiņa jātērēRonija rakstīja:Kas attiecaas uz ikarusu, man jau liekas, ka driiz ar ikarusu nepietiks, vajadzes arii piekabi chemodaaniem :D
lilucis rakstīja:Un pāris dīvaniem arī vietu vajadzēs...nu lai nav viesnīcām naudiņa jātērēRonija rakstīja:Kas attiecaas uz ikarusu, man jau liekas, ka driiz ar ikarusu nepietiks, vajadzes arii piekabi chemodaaniem :D
Hmmmm, lidmashiina laikam nesanaaks paaraak ekonomisks transportliidzeklis, bet par vilcienu gan vareetu padomaat :D
Ronija- Moderator
Manējā vēl kucēns [tūlīt paliks 5 mēneši] BET viņa dara tieši tāpat :D
Ierauga kādu putekli, diegu, spalvu kušķi no kaķa vai vispār kādu mēslu un paņem mutē un ēd pilnīgs putekļu sūcējs :D
Vienreiz kad viņa uz pampera uztaicija čupiņu :oops: es gāju novākt un skatos kakucī kautkas garš un balts, es sākumā nobijos un padomāju, ka tas ir tārps, bet nee DIEGS :D:D
Ierauga kādu putekli, diegu, spalvu kušķi no kaķa vai vispār kādu mēslu un paņem mutē un ēd pilnīgs putekļu sūcējs :D
Vienreiz kad viņa uz pampera uztaicija čupiņu :oops: es gāju novākt un skatos kakucī kautkas garš un balts, es sākumā nobijos un padomāju, ka tas ir tārps, bet nee DIEGS :D:D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Manējā Lora tieši tāpat...es jau satraucos, ko viņa visu laiku pa to grīdu šiverē......vēl speciāli izsūcu grīdu lai ir tīra...nē viņa tik un tā kko atrod :(
Kamiccc- Newbie
- Number of posts : 23
Dzīvesvieta : Jelgava
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 4 no 4