AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 36 no 40
Lapa 36 no 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3331. ahhh nu skaidrs :) pareizi! Man veel jaatiek galaa ar savu peedeejo projektu liidz piektienai, tad naakoshnedeelj pasauljoshos tepat veel un tad aiznaakoshnedeelj mees laizham apciemot Barselonu Ahhhh nevaru sagaidiit, liekas veel tik ilgi!!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3332. Jaa, taadas briivdienas tikai Dream no "Venēcijas" kam vēl nav sava laiva un gumijnieki!
Bet vispar jau nē ... uz darbu jāiet izglītibas darbiniekiem arī nākošo nedēļu ... atpūtīsies tikai studenti
Bet vispar jau nē ... uz darbu jāiet izglītibas darbiniekiem arī nākošo nedēļu ... atpūtīsies tikai studenti
3333. Ruby, laimīgā, super tev!!! Es nevaru sagaidīt kad tās 3,5 nedēļas paies, kad arī varēšu laisties pelnītā atpūtā uz ČehijuRuby rakstīja:3331. ahhh nu skaidrs :) pareizi! Man veel jaatiek galaa ar savu peedeejo projektu liidz piektienai, tad naakoshnedeelj pasauljoshos tepat veel un tad aiznaakoshnedeelj mees laizham apciemot Barselonu Ahhhh nevaru sagaidiit, liekas veel tik ilgi!!!!
3334., ak,jums tur gan trakie plùdi shausmiigi jau
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3335. Dream - tad jau mees vienlaiciigi :) Ceru ka Chehijaa buus jaukaaks laiks kaa LV :) Barselonaa jau nu noteikti buus jaukaaks kaa te
Ruby- Estimable
3336. Redz kā! Super! Nēesmu vēl Barselonā bijusi un Čehijā arī nekad, bet ... no nostāstiem dzirdēts ka tur pavasarī ir skaisti, īpaši jau Prāgā
3337. Pràga ir skaista pilséta,galvenais panjemt értas kurpes nekà dazshi labi visu dienu augspapézhu zàbakos nostaigàja
Silkite- Estimable
3338. Dream sodien zinas paskatijos beidzt. aarpaats kas pie jums tur daras..
Es biju Barseloona un girbeetu vel Chehija ari esmu bijus, bet cauri braucot tikai.
laimigas meitenes, lai jums izdevusies atpuuuta
Es biju Barseloona un girbeetu vel Chehija ari esmu bijus, bet cauri braucot tikai.
laimigas meitenes, lai jums izdevusies atpuuuta
3339.Paldies Eliin, es ceru ka buus izdevusies atpuuta :)
Spaaniju ir naacies izbraukaat diezgan, kad dziivoju Malagaa, bet Barselona kaut kaa neiekrita marshrutaa :) Varbut veel shovasar ja sanaaks iespeet aizlaist liidz Portugaalei (Faro) atkal, tad gribeetos tur pat paari robezhai uz Seville :)
Visu ko jau gribaas, uz LV arii gribaas vasaraa!!
Spaaniju ir naacies izbraukaat diezgan, kad dziivoju Malagaa, bet Barselona kaut kaa neiekrita marshrutaa :) Varbut veel shovasar ja sanaaks iespeet aizlaist liidz Portugaalei (Faro) atkal, tad gribeetos tur pat paari robezhai uz Seville :)
Visu ko jau gribaas, uz LV arii gribaas vasaraa!!
Ruby- Estimable
3341. laikam kakju laiks sàcies,maitas bljaustàs zem logiem
Silkite- Estimable
3342. Mums Burdas pagalmā pēc 2mēnešiem būs mazi mincīši. Baigi ņēmās, ka pat mašīnu knapi pamanīja
3343. Sasapnjojos te par siltaam briivdienaam un tagad juutu ka kaut kaads drankjis piemeties, juutos ar vien sliktaak un sliktaak, temperatuura juutu ka kaapj, bet man bail meeriit
Ruby- Estimable
3344. gan jau buus ok Ruby!!!!
Tie kakji ir nenormàli,triis gabali ,bet blauj kà vesela armija,vairs uz balkona nevar normàli pasédét
Tie kakji ir nenormàli,triis gabali ,bet blauj kà vesela armija,vairs uz balkona nevar normàli pasédét
Silkite- Estimable
3345. aha Sikliit kaki ir traki es par laimi nedzirdu,bet nu visi runci staiga gar maju tadi baigi bravuurigi metas manai Shanelei virsuu es vinus dzenaju agrak vini ta neuzvedas tagad uz pavasari sakusi ta darit. vel redzeju ka sodien viens minka uzsedies mincenei virsii bernus taisija es vinus pabiedeeju un vins to minceniiti aiz cupra ka kaneenu aiztiepa aiz majas stuura lai es netrauceeju
3346. Kaut kaads trakums jums tur ar tiem kakjiem Mums te ljoti ljoti maz taadu ielas kakju, nu praktiski nav, kas protams priecee :)
Toties lapsas mums ir bet TTT neesmu kaadu briitinju maniijusi tagad, ceru ka buus aizbaidiitas!!!
Toties lapsas mums ir bet TTT neesmu kaadu briitinju maniijusi tagad, ceru ka buus aizbaidiitas!!!
Ruby- Estimable
3347. mùsu màjà ir triis kakji,laikam runchi(pàrliecinàta neesmu).vinji nematàs virsuu un siikos arii netaisa,vismaz nav novérots,bet bljau kà nezvéri lapsas arii nav,bet trushus,ezhus(galvenais neuzkàpt virsù) shad tad parkà var sastapt vakarà.un vasaras naktiis var novérot kaut kàdus susurus,nez kas tie tàdi,bet skrien àtri
Silkite- Estimable
3348. Es ir galiigi slims nespeeju noticeet!!! Riit jaaizstaav projekts, shodien nebija iekshaas no gultas izkaapt pat aaraa, veel jaanobeidz visi peedeejie darbi (kuru ir daudz)!! Vajadzeeja veel kaut kaadu drankji nokjert!!!
Ruby- Estimable
3349. Ruby, turies, tas ir briesmīgi ! Kaut gan bērnībā šķiet ka mēs priecājāmies kad saslimām un bija iemesls neiet uz skolu
3350. Paldies Dream, veel joprojaam ir drankjiigi :( visas malinjas saap, bet jaapaspeej tik daudz veel sadariit, nevaru atljauties tagad nosnausties
Ruby- Estimable
3355. KĀ ES SMĒJOS PAR TO KAĶI
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lapa 36 no 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Lapa 36 no 40