AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 37 no 40
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3356. Īstenībā šito laikam vajadzēja likt pie dzīvnieku kurioziem
Prieks, ka meitenēm patika
Prieks, ka meitenēm patika
3357. Tas kakjis manupraat ir kaut kaads jokains, ceru ka vinjam viss kaartiibaa
Meitenes, ja mees pashas neradiisim to aktivitaati tad jau arii buus klusums :(
Meitenes, ja mees pashas neradiisim to aktivitaati tad jau arii buus klusums :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3358. Man sis pedejad dienas darbins, nedaudz piepelnos laika galigi nav pat miegam nealiek Shanele dumiga,jo paliek majas visu dienu viena pati, nav pieradusi,jo parasti esmu majas.
sodien pec darbija ( razots LV 2010 izstaade ) braucu uz molu, tuseties ar suniem, patreneet Dzolliiti
rita nu jau sodien vel ta izstaade un tad 7dien sunu izstaade, buusu galigi beigta 7dien vakaraa..
kas forumam noticis? kapec pedeejie posti tagad kad raksta kaut ko paraadas augssa nevis ka parasti apakspuse?
sodien pec darbija ( razots LV 2010 izstaade ) braucu uz molu, tuseties ar suniem, patreneet Dzolliiti
rita nu jau sodien vel ta izstaade un tad 7dien sunu izstaade, buusu galigi beigta 7dien vakaraa..
kas forumam noticis? kapec pedeejie posti tagad kad raksta kaut ko paraadas augssa nevis ka parasti apakspuse?
3359. Jaa forums bishku izmainiijies :) Eliin, tev gan daudz aktivitaates saplaanotas :) es gan atpuutiishos, man neliela depresija (nu skumjas gan driizaak) shoriit atnaaca atbilde no universitaates kuraa staajos, mani nepienjeema gandriiz iisteniibaa raudiens naaca, bet nu - kaa ir taa ir!! Toties taa skola kura bija manaa sarakstaa nr.2 tur gan mani pienjeema Bet ljoti ljoti gribeejaas uz to pirmo, nez varbuut naakoshgad atkal meegjinaashu, tad varbuut pa tiesho uz kaadu 2. vai 3. gadu :)
Ruby- Estimable
3360. Kāda brauks vakarā uz Riga Plaza lielo šopingu? Man nav ar ko braukt.. :( Visi aizņemti citās ģēlās..
3361. esmu majas jeej ieskreju nedaudz arii izstade LATVIJAS uzvaretijas 2010 paskatijos nedaudz hendleru konkurus sapratu ka bestu nenoskatisos, braucu majas puutisos un ritdienai gatavosos var but bus bildes, ja pacentisos
uz riga palaza gribeju braukt,bet speka nepietiek
uz riga palaza gribeju braukt,bet speka nepietiek
3362. Eliin - gaidiishu bildiites :)
Ruby- Estimable
3364. njaa taas izstaades taaaa nogurdina
Mees shodien bijaam ciemos pie mana koleegja no Kubas, vinjam maajaas (Kubaa) arii ir divi chihi :) sunenes uzvedaas labi, kaa man patiik doties ciemos kur esam aicinaati ne tikai ar beerniem, bet arii ar triis sunjiem
Mees shodien bijaam ciemos pie mana koleegja no Kubas, vinjam maajaas (Kubaa) arii ir divi chihi :) sunenes uzvedaas labi, kaa man patiik doties ciemos kur esam aicinaati ne tikai ar beerniem, bet arii ar triis sunjiem
Ruby- Estimable
3366. mmmm buciit, piedod, pavisam izskreeja no galvas lieldienu konkursinjsh ar visiem darbiem kas uzveelushies uz galvas tieshi tagadBuciitis rakstīja:3365. Hmm.. Lieldienu konkursiņš foruma attīstībai nebūs?
Ja ir kaadam iedvesma .... uzpriekshu!!! Atljauju Jums noorganizeet sho pasaakumu un solos piepaliidzeet ja nepiecieshams
3367. Es nez par to konkursu, ka beigaas nav taa ka nav kas piedalaas :( visi shobriid kaut kur nozudushi Bet Buciiti - tu jau vari Tipiiti safocheet un ielikt taapat te bildiites :) es noteikti noveerteeshu
Ruby- Estimable
3368. Ruby, es ar skatos, kāds te klusums un domāju, ka i nav jēgas tam konkursam. Ja nju vienīgi jaunie dalībnieki gribētu piedalīties Mēs jau ar Tipīti gan kaut ko izštukosim pa prieku Lieldienām un sev
Starp citu vai vakar suņukus ar pūpoliņiem nopērāt? Tipīts ar bikiņ dabūja, bija traki priecīgs par pūpoliņiem, ka gribēja nograuzt visus bumbulīšus.
Starp citu vai vakar suņukus ar pūpoliņiem nopērāt? Tipīts ar bikiņ dabūja, bija traki priecīgs par pūpoliņiem, ka gribēja nograuzt visus bumbulīšus.
3369. Vienu dienu domaaju kaapeec tie "jaunie" te neturaas?? Iepaziistina un tad pazuud :( Kapeec taa diez??
Nee nenopeeru nevienu gan vakar, kaut kaa izskreeja no galvas Sestdien biju out un Sveetdien visu riitu kaa nosista guleeju LOL
Nee nenopeeru nevienu gan vakar, kaut kaa izskreeja no galvas Sestdien biju out un Sveetdien visu riitu kaa nosista guleeju LOL
Ruby- Estimable
3370. Ruby, mani varianti kāpēc jaunie pazūd:
1) Viņus nobaida mūsu pārāk lielā laipnība.
2) Cilvēki iegūst sev interesējošu informāciju un pazūd (šeit jau diezgan daudz ir izrunāts).
3) Slinkums kaut ko rakstīt.
4) Kautrīgums vai arī neuzņēmība, lai iekarotu jau pastāvošu forumu, kur viens otru pazīst. Un tādejādi arī bailes, ka nepieņems. Kaut vai neuzaicinās uz tusiņiem utt.
Tie ir tādi mani varianti uz ašu roku.
1) Viņus nobaida mūsu pārāk lielā laipnība.
2) Cilvēki iegūst sev interesējošu informāciju un pazūd (šeit jau diezgan daudz ir izrunāts).
3) Slinkums kaut ko rakstīt.
4) Kautrīgums vai arī neuzņēmība, lai iekarotu jau pastāvošu forumu, kur viens otru pazīst. Un tādejādi arī bailes, ka nepieņems. Kaut vai neuzaicinās uz tusiņiem utt.
Tie ir tādi mani varianti uz ašu roku.
3371. Buciit, tad mums jaapielieto cita strateegjija LOL piemeeram buusim shhhhhausmiiiiiigi nelaipnas!!! Nee bet iisteniibaa man patiess prieks ka shajaa forumaa pamataa visi ir draudziigi, palasot piem draugiem.lv domugrupas par sunjiem - ne tikai mati staavus celjaas!! No taas meitenju iedomiibas un veel kaadas muljkiibas visi tur raksta, viens otru apvaino, brauc virsuu galiigi nepamatoti, skumji noskatiities ka kaadam cilveecinjam suns bij vajadziigs lai celtu pasapzinju un tagad ar degunu maakonjus baksta
Ruby- Estimable
3372.Ruby, es to pirmo variantu tā pa jokam nopietni nenopietni. Ir jau varbūt, kas reģistrējās zini, lai izrādītos. Bet ierakstot pirmo topiku, redz cik visas te mīļi un jauki atbild, paņem un aizbēgt
Par draugiem.lv suņu forumiem, es Tev piekrītu. Tur ir šausmīgi komentāri citreiz. Gandrīz tas pats, kas delfos..
Par draugiem.lv suņu forumiem, es Tev piekrītu. Tur ir šausmīgi komentāri citreiz. Gandrīz tas pats, kas delfos..
3373. OOO delfos man veel nav gadiijies iekljuut!!
Un kas tur ko izraadiities ja kaadam ir tojs vai chihs?? Nav jau vinji visdaargaakaie maajdziivnieki uz pasaules!!! Nopeerc kaadu eksotisko zveeru par ciparu ar piecaam un vairaak nuleem un tad meetaa kruto
Ok man piemeeram mazliet arii patiik uzmaniiba kaadu cilveeki velta kad eju pastaigaa ar saveejaam, nu ok man ir 3 sunji taa kaa varbuut visi smaida aiz liidzjuutiibas jo domaa ka es traka (sajukusi LOL). Bet visinteresantaakais no taa visa ir tas ka caur saviem sunjiem es varu izkost katru cilveeku - kaads tad vinsh ir?? Lurdesa piemeeram ir taada kas visiem uzreiz ielec kleepii, momentaa un vissveshaakajam cilveekam kas atnaak ciemos un tad es redzu kaa tas cilveeks pret to sunju izturaas, vai vinjam ir neerti, vai vinsh izvairaas, vai uzreiz njemaas un miiljojaas. Lurdesas skatienam pretoties ir gandriiz neiespeejami, bet gadaas tomeer pa kaadam un es juutu ka kaut kas ar to cilveeku nav labi, un manas domas un aizdomas vienmeer ir piepildiijushaas nesen taads viens izmantoja un pameta manu draudzeni :(
Un kas tur ko izraadiities ja kaadam ir tojs vai chihs?? Nav jau vinji visdaargaakaie maajdziivnieki uz pasaules!!! Nopeerc kaadu eksotisko zveeru par ciparu ar piecaam un vairaak nuleem un tad meetaa kruto
Ok man piemeeram mazliet arii patiik uzmaniiba kaadu cilveeki velta kad eju pastaigaa ar saveejaam, nu ok man ir 3 sunji taa kaa varbuut visi smaida aiz liidzjuutiibas jo domaa ka es traka (sajukusi LOL). Bet visinteresantaakais no taa visa ir tas ka caur saviem sunjiem es varu izkost katru cilveeku - kaads tad vinsh ir?? Lurdesa piemeeram ir taada kas visiem uzreiz ielec kleepii, momentaa un vissveshaakajam cilveekam kas atnaak ciemos un tad es redzu kaa tas cilveeks pret to sunju izturaas, vai vinjam ir neerti, vai vinsh izvairaas, vai uzreiz njemaas un miiljojaas. Lurdesas skatienam pretoties ir gandriiz neiespeejami, bet gadaas tomeer pa kaadam un es juutu ka kaut kas ar to cilveeku nav labi, un manas domas un aizdomas vienmeer ir piepildiijushaas nesen taads viens izmantoja un pameta manu draudzeni :(
Ruby- Estimable
3374. Vispār portālos, kur ir ziņas tur labāk nelasīt komentārus. Vai nju sabeigta diena vai arī visu dienu šaustīsi sevi, kur tādi idioti rodas vai arī vai esi muļķis un naivulis, ka nespēj saredzēt to šausmu tajās ziņās..
Hih.. Neesmu vēl nevienu tādu sastapusi, kas spētu pretoties Tipīša skatienam Ir protams izņēmumi, kurus viņš grib apēst, piemēram, tantiņas ar kruķiem, vai kūjām, vai mazus skaļus bērnus, vai onkuļus ar pižikiem. Tipītim ļoti patīk vecas mīļas tantes.
Hih.. Neesmu vēl nevienu tādu sastapusi, kas spētu pretoties Tipīša skatienam Ir protams izņēmumi, kurus viņš grib apēst, piemēram, tantiņas ar kruķiem, vai kūjām, vai mazus skaļus bērnus, vai onkuļus ar pižikiem. Tipītim ļoti patīk vecas mīļas tantes.
3375. par tiem portāliem runājot, šodien pirmo reizi pēc pieciem gadiem ienāca prātā doma atkal atgriezties draugiem.lv! ehhhh... kas zin!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
3376. hahahaha!! Jaa jaa pizhiki un kapuchi un aizdomiigi chaboshi maisinji Pepijai arii bija vienu laiku topaa bet mees izmaacijaam to nikji! Un veel tie konusi ko policija izliek shad tad
Ruby- Estimable
3378. oho forshji Ajame :) paraadiisi (nofocheesi)??
Ehhh es mazliet ilgojos iisteniibaa peec somaam :( vairs jau nelietojam jo kur nu visus triis salikshu un kursh vinjas nesiis?? Kopaa tak kaadi 5 kg plecs nogurst, kaut gan muusu divvietiigajaa saietu visas triis noteikti LOL
Ehhh es mazliet ilgojos iisteniibaa peec somaam :( vairs jau nelietojam jo kur nu visus triis salikshu un kursh vinjas nesiis?? Kopaa tak kaadi 5 kg plecs nogurst, kaut gan muusu divvietiigajaa saietu visas triis noteikti LOL
Ruby- Estimable
3379. eh es gan sapnjoju par ... sunju ratinjiem Ruby, tev arii uz ratinju pusi buus jaasaak saktiities ... pie skaitlja 3 gan jau noteikti ka neapstasies
3380. Dream - man ir taads nekjiitrs plaans LOL taa kaa vajadzeetu nu driizumaa (nu tas taa kaados naakoshajos 3-5 gados) iespeet veel kaadu cilveekbeebiiti pagaadaat tad es jau plaanoju taadus ratus ta kaa kur buutu vietinja gan beebiitim gan sunju bandai LOL nu taadus ta kaa dubultos, kur vietas viena zem otras, tad augshaa beebis un apakshaa mana puukainaa banda LOL Vareesim visi kopaa vizinaaties
Ruby- Estimable
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Lapa 37 no 40