Internetveikali suņiem
+26
ajame
Twixy
miss***
Leila
Buciitis
Mazais
Michely
irituska
Eljusik
Eliina
kristucis1
Sabinella
sirsninja
Elīna
_Agnese_
Laurinja
Dream
Silkite
lilucis
Lily
Sanita
Ronija
Māriņa
Ruby
Lindita
Admin
30 posters
Lapa 12 no 12
Lapa 12 no 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Internetveikali suņiem
Liliana, cik atceros, tad no dogdug.com es pasūtīju drēbītes un bija jāmaksā caur paypal.
Buciitis rakstīja:Liliana, cik atceros, tad no dogdug.com es pasūtīju drēbītes un bija jāmaksā caur paypal.
Ja:)! es visu ieraxtiju un beigaas manu karti neakcepteja
ie6u banka prasiit kapeec,tik zeeeelllll ka nepasutiju tagad...
Liliana Kendra- Prospect
- Number of posts : 56
Dzīvesvieta : Riga
Neskumsti, pasuutisi velreiz un gan jau bus veiksmigi
labi vien ir ka es nemaku pasuutit
labi vien ir ka es nemaku pasuutit
Vai tu Paypal regjistreejies shodien vai jau pirms tam??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Vai tu Paypal regjistreejies shodien vai jau pirms tam??
tagad....
Liliana Kendra- Prospect
Tad tapeec jau arii veel nedarbojas! Peec pieregjistreeshanas jaagaida kods no paypal kas atnaaks uz tavu interneta banku, paraadiisies taads kaa maksaajums no Paypal un tur buus apstiprinaashanas kods. Tad tik to kodu ievadiisi paypal kontaa un aktivizeesi savu karti, tad gan vareesi iepirkties uz nebeedu LOL
Ruby- Estimable
Jā, Liliana. Būs tā kā Ruby teica. Paypal no Tava konta novilks 1,5 Eur (man šķiet) pārbaudes naudiņu, lai redzētu vai Tavi maksājuma dati ir pareizi un Tavs konts ir aktīvs. Tad internetbankā pie maksājuma, tur redzēsi, ka naudiņu novilcis Paypals un blakus būs četrciparu kods. Tad ej iekšā savā paypal kontā un tur kaut kur jābūt iespējai aktivizēt kontu. Man pat šķiet cik atminos, ka paypals pats sūtīja epastu, kur ar bildītēm bija izstāstīts, kā aktivizēt paypal kontu un vai pat nebija norādīta adrese, kurā automātiski ievadīt tos četrus cipariņus.
tuliit meginaasu....bet man liekas ka tas tapeec,ka man parastadebet karte,nevis kredit,vai tapec ka ta nav open vairs,jo ar open es ieprieks iepercos,bet ta jau beigusies...
Liliana Kendra- Prospect
man arii ir parastaa debet karte :) nekad nav trauceejis iepirkties :) veel kas varbuut - ka jaapaarkonvertee valuuta? piem no latiem uz eiro?
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:man arii ir parastaa debet karte :) nekad nav trauceejis iepirkties :) veel kas varbuut - ka jaapaarkonvertee valuuta? piem no latiem uz eiro?
Nju ja:))) nju man divaini-biju banka 6odien-vinji teica ka ja,ka mana karte strada tikai latvijaa nacas pasutiit citu,ari debet,bet savadaku.Laikam tur vinjiem dazas ir Nekaaas-samanii6u karti-bus Kendrai drebitees
Pēdējo reizi labojis Liliana Kendra Svētdena Aprīlis 18, 2010 4:29 pm; labots 1 reizi (Reason for editing : kluda)
Liliana Kendra- Prospect
WOW banka straadaa sveetdienaa?? Laimiigaa
Ruby- Estimable
Starpcitu varu ieteikt www.enzo.lv. Tā kā savam suncim drēbes vēl nebiju pirkusi, par izmēriem neko īsti nesapratu, uzaicināju meitenes pie sevis. Viņas atbrauca ar lielu somu drēbītēm, mērijāmies gan pēc izmēriem, gan krāsām. Cenas ar liekas ir samērā pieņemamas, vismaz salīdzinot ar cietiem vietējiem veikaliem, pat ļoti zemas...
Lai meitenēm no Enzo lielāka interese braukt, tanī brīdī pie manis ciemojās arī mana draudzene ar savu jorku. Iepirkām foršus Juicy džemperīšus...
Lai meitenēm no Enzo lielāka interese braukt, tanī brīdī pie manis ciemojās arī mana draudzene ar savu jorku. Iepirkām foršus Juicy džemperīšus...
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Ruby rakstīja:WOW banka straadaa sveetdienaa?? Laimiigaa
Ja SPICE banka strada brivdienas,tikai ar laika ierobezhojumu
Liliana Kendra- Prospect
http://www.amazon.com/Solvit-PupSTEP-Plus-Pet-Stairs/dp/B000MD57OO/ref=sr_1_71?ie=UTF8&s=pet-supplies&qid=1273839210&sr=1-71
var but kadam noderes.
nezinu gan ka ir ar pasutisanu uz LV zinu ka gramatas uz LV var pasutit par parejam precem nezinu..
var but kadam noderes.
nezinu gan ka ir ar pasutisanu uz LV zinu ka gramatas uz LV var pasutit par parejam precem nezinu..
Es pirku saveejaas sheit http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundetransportbox/hundezubehoer_auto/hunderampe/113739 manupraat leeti un piegaade ar kurjeru bija uz maajaam :) Man patiik ka tas paarvalks taads miiksts ko var nonjemt un izmazgaat, trepiites nelielas un kompaktas. Esmu redzeejusi dziivee taas plastmasas trepites (Eliinas linkaa) man vinjas ne iipashi jo ir diezgan augstas un platas :(
Man ir doma vasaraa, kad buus vairaak laika, uzmeistarot veelvienas pashu speekiem :) domaaju ka nekaa sarezhgjiita tur nav!
Man ir doma vasaraa, kad buus vairaak laika, uzmeistarot veelvienas pashu speekiem :) domaaju ka nekaa sarezhgjiita tur nav!
Ruby- Estimable
Mietenes online veikalaa www.DivaDogs.co.uk PuppyZZang kolekcijai ir 40% atlaides, tagad maicinjas maksaa ap 7-8 poundi, kleitinjas 12 poundi, dzhemperiishi 10 poundi u.t.t.
Veikals ir paarbaudiits, esmu no turienes suutiijusi dazhaadas lietinjas, tie PuppyZzang apgjeerbinji ir ljoti labas kvalitaates un ljoti inchiigi, piegaade bija aatra :)
Jauku iepirkshanos :)
Veikals ir paarbaudiits, esmu no turienes suutiijusi dazhaadas lietinjas, tie PuppyZzang apgjeerbinji ir ljoti labas kvalitaates un ljoti inchiigi, piegaade bija aatra :)
Jauku iepirkshanos :)
Ruby- Estimable
Paldies par daudzām adresēm šeit, noteikti kādu izmantošu, lai savam kaut ko piemeklētu :)
Šodien iegāju Lilly Pet boutique, apģērbu cenas neskatījos, bet iepatikās tur viena siksniņa, apskatījos cenu un acis uz pieres... Ls30 ar kaut ko par parastu gaiši rozā siksniņu ar playboy zaķīti...
sapratu, ka laikam uz šo veikalu jānāk tikai uz atlaidēm
Šodien iegāju Lilly Pet boutique, apģērbu cenas neskatījos, bet iepatikās tur viena siksniņa, apskatījos cenu un acis uz pieres... Ls30 ar kaut ko par parastu gaiši rozā siksniņu ar playboy zaķīti...
sweetie- Newbie
- Number of posts : 16
sweetie rakstīja:Paldies par daudzām adresēm šeit, noteikti kādu izmantošu, lai savam kaut ko piemeklētu :)
Lilly Pet boutique laikam ir visdārgākais veikals Latvijā tāpēc lētāk tādu pašu siksniņu nopirkt kautkur ārzemēs
Lilly- Newbie
- Number of posts : 12
Dzīvesvieta : Daugavpils
Ja ir loti dargs, jagaida atlaides patstavigajiem klinetiem 10% atlaide visam precejm ir vienmer.
Manupraat Lily veikalinjaa taas cenas ir diivainas - ir lietas kuraam paarspiileeti uzskruuveetas cenas un ir lietas kuras ir stipri leetaak nekaa citur!!!
Piem ReQual shampuuni tur ir super leeti :) ljoti skaisti ID piekarinji ir leetaaki nekaa citur taadi maksaatu u.t.t
Piem ReQual shampuuni tur ir super leeti :) ljoti skaisti ID piekarinji ir leetaaki nekaa citur taadi maksaatu u.t.t
Ruby- Estimable
Jā, es savām visu laiku pērku šampūnus , balzāmus, barību Lily veikaliņā un esmu ļoti apmierināta. Mums ir gan Lily , gan Zooveikala atlaižu karte un man patīk , ka ir izvēle un preces ir kvalitatīvas.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Esmu atradusi vel vienu veikaliņu http://richardleere.com/lv/catalogs/clothes
Lilly- Newbie
- Number of posts : 12
Dzīvesvieta : Daugavpils
Lapa 12 no 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Apģērbs suņiem
» Ar citiem suņiem