Uzināsim ko vairak viens par otru?
+18
zandale
shera
sweetie
Sanita
Ambera
Kitija
ajame
sassaa
Elīna
Dream
Ronija
kristucis1
Buciitis
Eliina
Silkite
Twixy
Lily
Ruby
22 posters
Lapa 3 no 4
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uzināsim ko vairak viens par otru?
Bilde:
Vārds: Kitija
No kurienes: Jelgava
Vecums: gandriiz 23
Matu krāsa: bruuna
Garums: punduriitis 165cm
Mīļākā krāsa: zila un lillaaa
Mūzika: nav noteiktas
Gadalaiks: noteikti, ka vasara
Ēdiens: kartupeli kartupeli kartupeli un veelreiz kartupeli
Dzēriens: B52 un teeja
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene): ir draugs
Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? Tur kur ir siltaak nekaa Latvijaa
Mājdzīvnieki: chihuahua
Hobiji,vaļasprieki: dejoshana un guleeshana gultaa
Mīļākais TV raidījums/seriāls: CSI, Sex and the city
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: ALFA
Mīļāka suņu šķirne: chihuahua
Kur guļ tavs suns/suņi? gultaa pie manis
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? ja, bet pati iipashi Hugo negeerbju, jo vinjam nepatiik
Mīļākais suņu preču veikals? NAV
Suņa barība: mainam biezhi, jo Hugo negarsho viens un tas pats
Tava suņa (suņu) svars: 2,6 kg
Augstums skaustā: 22 cm
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: Hugo maak mani nokaitinaat, labaakaa komanda ko maak ir neljaut guleet citiem kuriem naak miegs.
Vārds: Kitija
No kurienes: Jelgava
Vecums: gandriiz 23
Matu krāsa: bruuna
Garums: punduriitis 165cm
Mīļākā krāsa: zila un lillaaa
Mūzika: nav noteiktas
Gadalaiks: noteikti, ka vasara
Ēdiens: kartupeli kartupeli kartupeli un veelreiz kartupeli
Dzēriens: B52 un teeja
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene): ir draugs
Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? Tur kur ir siltaak nekaa Latvijaa
Mājdzīvnieki: chihuahua
Hobiji,vaļasprieki: dejoshana un guleeshana gultaa
Mīļākais TV raidījums/seriāls: CSI, Sex and the city
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: ALFA
Mīļāka suņu šķirne: chihuahua
Kur guļ tavs suns/suņi? gultaa pie manis
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? ja, bet pati iipashi Hugo negeerbju, jo vinjam nepatiik
Mīļākais suņu preču veikals? NAV
Suņa barība: mainam biezhi, jo Hugo negarsho viens un tas pats
Tava suņa (suņu) svars: 2,6 kg
Augstums skaustā: 22 cm
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: Hugo maak mani nokaitinaat, labaakaa komanda ko maak ir neljaut guleet citiem kuriem naak miegs.
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Kitij, visā pasaulē ir pieņemts, ka punduris ir no 157 cm uz leju, Latvijā ir pieņemts, ka no 137 cm uz leju.
Whooohooo!! tad man draudzene neskaitaas punduris LOL vinja ir 158 cm
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Buciitis rakstīja:Kitij, visā pasaulē ir pieņemts, ka punduris ir no 157 cm uz leju....
nopietni???
tas nekas Kitij kamér pàréjie dibina basketbola komandu ,més dibinàsim dàrza rùkjiishu biedriibu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Nekas nekas :) "zaljie pirkstinji" arii buus ljoti noderiigi :)
Visiem ljoti skaistas bildes
Visiem ljoti skaistas bildes
Ruby- Estimable
Sajaucu Visā pasaulē - 147 cm un Latvijā 137 cm Bet tur vēl sīkāk skatās, jo uzskata, ka ar nanismu slimo parasti, ja ir kaulu slimība. Cilvēkus, kuri neizaug dēļ nepilnvērtīgas barības vai citām veselības kaitēm var uzskatīt par punduri, bet cilvēciņš nevarēs iegūt invaliditāti.
Silkiiiiiiiiiiit, mums taču vajadzēs karsējmeitenes
Silkiiiiiiiiiiit, mums taču vajadzēs karsējmeitenes
Buciit,més bùsim karséjmeitenes - iikstiites
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
ooo jaaa... dejot es loti labi maaku
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Vārds: Karīna
No kurienes: nu jau vairākus gadus esmu Rīgā
Vecums: sāk tuvoties slieksnim pirms 30
Matu krāsa: bieži mainīga, bet patreiz tumši brūna
Garums: es nu ar esmu no tām kuras neiederēsies jūsu plānotajā basketbola komandā- 167
Mīļākā krāsa: visi sarkanie toņi, visi lillā un violetie, fuksijas krāsa, jūraszilais, pelēkā, melnā
Mūzika:
šķiet konkrētas nav, klausos dažādu, bet ja esmu mājās bieži esmu
spiesta klausīties mājinieku iecienīto mūziku, un tā ne vienmēr man iet
pie dūšas :)
Gadalaiks: pavasaris un vasara
Ēdiens: vieglāk būtu nosaukt kas negaršo
Dzēriens: kafija, zāļu tējas, vīns, kokteilīši kuros nav izteikti jūtams alkoh.
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene): esam divi
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies?: posmā ko sauc piepiedu darbs mājās.
Ja
varētu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos?: nemācēšu
teikt, katrā ziņā tur kur ir silts un var līdzi ņemt Amberu :)
Mājdzīvnieki: runčuks Minknāns, Krievu gludspalvainais Toy terjers Ambera
Hobiji,vaļasprieki: atbildēšu citureiz
Mīļākais TV raidījums/seriāls: jāatzīst TV skatos daudz
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: nav tāda
Mīļāka suņu šķirne: nav tādas
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata): Ambera ar Šaneles apgūtajiem trikiem
Kur guļ tavs suns/suņi?: pārsvarā ar mums
Vai
tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb?: jā atbalstu,
bet gaumīgi un ar mēru, tā lai suņuks netiek mocīts. Jā es ģērbju.
Patreiz cenšos iegādāts, lai būtu viss nepieciešamais
Mīļākais suņu preču veikals?: patreiz nav
Suņa barība: Acana un tas kas mājiniekiem šķivī
Tava suņa (suņu) svars: ups nemācēšu gan pateikt, bet daudzi saka ka esam... nu jā liela.
Augstums skaustā: vēlāk nomērīšu
Tava
suņa (suņu) triki/komandas ko māk: par cik šodien mūsu instruktorīte
novadīja pirmo nodarbība, tad esam ceļā uz visu- sēdi, guli, šurp,
blakus, utt., patreiz mākam nedaudz sēdi un guli
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
Ambera - paldies ka aizpildiiji anketu :)
Kuru Acanu tu dod sunjukam??
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ambera - paldies ka aizpildiiji anketu :)
Barība nelielo šķirņu kucēniem /Puppy Small Breed/
.
60% - Gaļas ingridienti
20% - Augļi un dārzeņi
20% - Grieztās auzas un rīsi
Mazo šķirņu kucēni attīstas ļoti ātri tadēļ viņiem ir nepieciešama barība ar augstu proteīna un tauku saturu.
Garantētā analīze:
Proteīns min. 33%
Tauki min. 20%
Šķiedrvielas max. 2.5%
Kalcijs min. 1.3%
Fosfors min. 1.1%
Omega 6 min. 2.7%
Omega 3 min. 0.4%
Glikozamīns min. 800mg/kg
Hondroitīns min. 500mg/kg
Ogļhidrāti max. 26%
Ingridienti:
Cāļu
gaļas milti, tvaikotas auzas, svaigs cālis bez kauliem, zirņi, svaigs
lasis bez asakām, brūnie rīsi, vistu tauki, vistu aknas, svaigas olas,
saulē žāvēta lucerna, zivju (laša) eļļa, ķirbis, vistu skrimšļi
(glikozamīna un hondroitīna avots), āboli, burkāni, dzērvenes, jūras
aļģes, alteja sakne, fenhelis, smilšērkšķu ogas, cigoriņu sakne,
nātres, sarkano aveņu lapas, mārdadzis, piparmētras lapas, kalendulas
lapas, kumelīšu ziedi, enterococcus faecium, lactobacillus acidofilus,
vitamīni un minerāļi.
Kad paaugsies vēl nedaudz plānoju pāriet uz Acana junioriem :)
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
Skaidrs :) paldies par izsmeljosho atbildi :)
Jums tur LV pieejama Acana bezgraudu, kas manupraat ir labaaka nekaa parastaa, bet cik zinu visi LV eed parasto Acanu(no man zinaamiem), neviens nenjem to bezgraudu!?!?! Es vinju te nevareeju dabuut, tikai pasuutiit caur internetveikaliem, bet padomaaju ka buus gruuti katru reizi taa pasuutiit, tapeec noleemaam dot citu.
Jums tur LV pieejama Acana bezgraudu, kas manupraat ir labaaka nekaa parastaa, bet cik zinu visi LV eed parasto Acanu(no man zinaamiem), neviens nenjem to bezgraudu!?!?! Es vinju te nevareeju dabuut, tikai pasuutiit caur internetveikaliem, bet padomaaju ka buus gruuti katru reizi taa pasuutiit, tapeec noleemaam dot citu.
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Skaidrs :) paldies par izsmeljosho atbildi :)
Valmieras Depo nebija bezgraudu..
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Vārds: Nina
No kurienes: Rīga
Vecums: 23, tulīt jau būs 24 ;)
Matu krāsa: ruda
Garums: 152cm
Mīļākā krāsa: rozā
Mūzika: Sarah Brightman, Mylene Farmer, Gregorian u.c. melanholiskās. Patīk arī 80.gadu mūzika - Modern Talking... ;) Šad tad smagais, piem. Rammstein.
Gadalaiks: viennozīmīgi vasara
Ēdiens: cepta vistiņa, kartupeļu pjurē, salātiņi un saldajā šokolāde vai tiramisu
Dzēriens: visādi bezalkoholiskie kokteiļi, gāzētās limonādes
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene). Ir mīļotais 5 ar pusi gadus.
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies? Pieaugušo dzīves sākumposmā, studijas ir pabeigtas, jāatliek tikai strādāt ;)
Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? DĀR, Kaliforniju, Baltimoru
Mājdzīvnieki: ir 2 suņi - toiterjers un karaliskais pūdelis
Hobiji,vaļasprieki: fotogrāfija, tehnoloģiju un zinātnes attīstības sekošana, filosofijas studēšana, lasīšana, paranormālo parādību jaunumu sekošana.
Mīļākais TV raidījums/seriāls: The X-Files, Californication, Flash Forward
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: Riga Plaza
Mīļāka suņu šķirne: ir daudz, bet mīļākie ir tie pūkainākie "lācēni"... ;)
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata): balts maziņš pūku kamolītis ;)
Kur guļ tavs suns/suņi? gultā :D
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? pūdeli, protams, nē, bet mazo toju laikam nāksies.
Mīļākais suņu preču veikals? pagaidām tāda vēl nav
Suņa barība: bērnu pastēte, cīsiņi, vistas gaļa, liellopu gaļa, auzu pārslu putra, biezpiens, tomāni, redīsi, burkāni utt. ;)
Tava suņa (suņu) svars: nav ne jausmas ;)
Augstums skaustā: precīzi tagad nepateikšu
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: pūdelis māk visu - gan saprot visādas komandas, gan vispār ir kā cilvēks, bet mazais tojs nu es vēl tā nevaru pateikt, vai nu viņš vēl tāds muļķītis, jo vēl 9 mēneši un nesaprot elementāras komandas un atkārto daudzas reizes vienas un tās pašas kļūmes, vai arī pati suņu šķirne nav īpaši gudra... :) Bet to es laikam ejot jau novērošu un precizēšu :)
sweetie- Newbie
- Number of posts : 16
Pieks ka kads vel aizpilda
par to : " vai arī pati suņu šķirne nav īpaši gudra... "
ta nu gan nav ar suni ir janodarbojas,jamaca, jaapmekle skolina, jaatista suna domasana ja grib var visu samacit.
vari paskatities seit ko mak mans suns - https://c-rtt.latvianforum.net/audzinsana-un-dresra-f25/k-iemct-komandas-t450.htm
par to : " vai arī pati suņu šķirne nav īpaši gudra... "
ta nu gan nav ar suni ir janodarbojas,jamaca, jaapmekle skolina, jaatista suna domasana ja grib var visu samacit.
vari paskatities seit ko mak mans suns - https://c-rtt.latvianforum.net/audzinsana-un-dresra-f25/k-iemct-komandas-t450.htm
^ mmm, cik foršiņš a tu pati viņu mācīji vai arī ar suņu skolas palīdzību?
Tur jau tā lieta, ka savu mācu visu ko, bet elementārāko - nečurāt visur, kur pagadās, bet tikai uz pklājiņa, i tā nespēj iegaumēt, un tiklīdz palaižu pa visām istabām skraidelēt, tā visur, kur redz kādu krēslu, dīvāna muguriņu, tur čurā... :(
Vienu komandu gan esmu laikam iemācījusi, jau sāk reaģēt uz vārdu "klusu", lai nerej, kad nevajag :)
Bet par visu kopumā to es spriežu tāpēc, ka ir ar ko salīdzināt... pūdelim kaut kā viss vienkārši pieleca, bet šis tāds stūrgalvīgs un nikns. Viņu lamā par kļūmēm un vēl rūc, zobus rāda... pūdelis tajā pašā situācijā parāda, ka saprot kļūdu, piežmiedzot asti un un noliecoties gar zemi... bet tojs nikni rej un tik skaties, lai nesāk acis skrāpēt... :(
O tādas pagaidām manu atšķirības :)
Mācīšu vien tālāk, gan jau pieleks arī šim ;)
Tur jau tā lieta, ka savu mācu visu ko, bet elementārāko - nečurāt visur, kur pagadās, bet tikai uz pklājiņa, i tā nespēj iegaumēt, un tiklīdz palaižu pa visām istabām skraidelēt, tā visur, kur redz kādu krēslu, dīvāna muguriņu, tur čurā... :(
Vienu komandu gan esmu laikam iemācījusi, jau sāk reaģēt uz vārdu "klusu", lai nerej, kad nevajag :)
Bet par visu kopumā to es spriežu tāpēc, ka ir ar ko salīdzināt... pūdelim kaut kā viss vienkārši pieleca, bet šis tāds stūrgalvīgs un nikns. Viņu lamā par kļūmēm un vēl rūc, zobus rāda... pūdelis tajā pašā situācijā parāda, ka saprot kļūdu, piežmiedzot asti un un noliecoties gar zemi... bet tojs nikni rej un tik skaties, lai nesāk acis skrāpēt... :(
O tādas pagaidām manu atšķirības :)
Mācīšu vien tālāk, gan jau pieleks arī šim ;)
sweetie- Newbie
nu krievu tojs ir ar rakturinu skirne un ir jau no agra kucenu vecuma jamaca ko drikst un ko nedrigs.
par to paladzinu iepejams ieprieksejie saimnieki/ audzetajs nav iemacijis tapec jums taagad ir grutak. kaajs celsana ir normala suna uzvediba vins iezimes savu teritoriju bet to ari var parmacit suns visu laiku ir javake.
ar sodisanu un lamasanu ar so skirni neko nepamaakis, vins tiesi ka tu saki metisies virsu ar zobiem un kodis. Parmacit var vai nu ar pozitivo apmacibu karumi, uzslavas vai ar purinasanu aiz cupra.
Savai metenei to kas redzams video samaciju visu bez skolinas pati, prieks ka patik
par to paladzinu iepejams ieprieksejie saimnieki/ audzetajs nav iemacijis tapec jums taagad ir grutak. kaajs celsana ir normala suna uzvediba vins iezimes savu teritoriju bet to ari var parmacit suns visu laiku ir javake.
ar sodisanu un lamasanu ar so skirni neko nepamaakis, vins tiesi ka tu saki metisies virsu ar zobiem un kodis. Parmacit var vai nu ar pozitivo apmacibu karumi, uzslavas vai ar purinasanu aiz cupra.
Savai metenei to kas redzams video samaciju visu bez skolinas pati, prieks ka patik
Paldies par ieteikumiem un info. Jā, mēs palaidām garām viņa pirmos bērnības mēnešus. Viņš mūsu rokās nonāca tikai 6 mēnešu vecumā un līdz tam auga ģimenē, kur jauniete par viņu nerūpējās tā, pat iekaustīja citreiz, varbūt tāpēc viņš tagad arī ir tāds... nedaudz agresīvs un tajā pašā laikā bailīgs. Kad vedu ārā un viņš satiek citus mazos zvēriņus, viņš nevis rotaļājas, bet stāv un lec prom, kad kāds suņus grib ar viņu rotaļāties. Tātad viņam nav pat tas rotaļāšanās instinkts ar sunīšiem. Mājās gan viņš it kā ir dzīvs un plosa visu, kas pagadās, skrien pakaļ bumbiņām utt. Bet ar citiem sunīšiem ir ļoti neuzticīgs un tāds bailīgs. Varbūt arī ieteikmēja tas, ka mājās man ir tas pūdelis, ar kuru viņi nedraudzējas un tāpēc bail no visiem suņiem, kas viņam pienāk klāt pārāk tuvu...
njā... ir jau problemātiski ;)
Bet nu tiešam tagad jāatvēl vairāk laika, lai koncentrētos uz pareizas dresūras.
Tagad domāju sākt mācīt klausīt pamatu - t.i. reaģēt uz manu rokas
vēzienu, ja es parāda, lai nāk pie manis, tad, lai skrien pie
saimnieces. Ja parādu, ka jāuzlec uz gultas, tad ir jāuzlec utt. Vārdu
sakot domāju mācīt ar žestiem, lai saprot nevis vārdus, bet manus
žestus :)
Pašpikošu šo to no tava video, aizņemšos kādas idejas, malacis, ka tā nofilmēji :)
njā... ir jau problemātiski ;)
Bet nu tiešam tagad jāatvēl vairāk laika, lai koncentrētos uz pareizas dresūras.
Tagad domāju sākt mācīt klausīt pamatu - t.i. reaģēt uz manu rokas
vēzienu, ja es parāda, lai nāk pie manis, tad, lai skrien pie
saimnieces. Ja parādu, ka jāuzlec uz gultas, tad ir jāuzlec utt. Vārdu
sakot domāju mācīt ar žestiem, lai saprot nevis vārdus, bet manus
žestus :)
Pašpikošu šo to no tava video, aizņemšos kādas idejas, malacis, ka tā nofilmēji :)
sweetie- Newbie
Bilde:
Vārds: Agrita
Vecums: 19
Acu krāsa: Pelēk-zilas
Garums: 170
Mīļākā krāsa: melna-violeta
Mūzika: Roks, alternatīvā, dažreiz pops(tikai ne rnb )
Gadalaiks: Viennozīmīgi ziema
Ēdiens: Šašļiks :)
Dzēriens: Viss kur nav piparmētru :D
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene). Viena un man ir labi :)
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies? Domāju ko darīt tālāk
Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? Īslandi- sapņu zeme, vai arī atpakaļ uz Itāliju- vieta kur vienmēr gribēšu atgriesties.
Mājdzīvnieki: Suns Šēra(šķirne-gribu būt tojs :D) un Katerīnas papagailis-Lucs
Hobiji,vaļasprieki: Suņi un viss ap viņiem
Mīļākais TV raidījums/seriāls: Gossip girl, True blood, The Vampires diaries, CSI, How I met your mother, Nip Tuck, Angel
Mīļāka suņu šķirne: Bulterjers
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata): Varu pat bildi ielikt. Bet raksturs- nu kādam jābūt bulterjeram- spītigs, uzticīgs, bezgala mīļš, drosmīgs, unikāls
Te bilde kādam būtu jāizskatās
Kur guļ tavs suns/suņi? Protams, ka gultā
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? Tikai, kad ir auksts(patiešām auksts). Pilnīgi un kategoriski neatbalstu nekāda kleitas un tamlīdzīgas lietas.
Mīļākais suņu preču veikals? Lusy dog, bet pārsvarā pavadas un tādas lietas pērku izstādēs
Suņa barība: Diamond, bet pārsvarā ir vistas gaļa
Tava suņa (suņu) svars: Nu apmēram jūsu divu suņu svars kopā
Augstums skaustā: Apm 33cm
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: Sēdi, guli, ķepu, šurp, stāvi, buču, mierā, klusu. un protams, kur mamma?
Vārds: Agrita
Vecums: 19
Acu krāsa: Pelēk-zilas
Garums: 170
Mīļākā krāsa: melna-violeta
Mūzika: Roks, alternatīvā, dažreiz pops(tikai ne rnb )
Gadalaiks: Viennozīmīgi ziema
Ēdiens: Šašļiks :)
Dzēriens: Viss kur nav piparmētru :D
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene). Viena un man ir labi :)
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies? Domāju ko darīt tālāk
Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? Īslandi- sapņu zeme, vai arī atpakaļ uz Itāliju- vieta kur vienmēr gribēšu atgriesties.
Mājdzīvnieki: Suns Šēra(šķirne-gribu būt tojs :D) un Katerīnas papagailis-Lucs
Hobiji,vaļasprieki: Suņi un viss ap viņiem
Mīļākais TV raidījums/seriāls: Gossip girl, True blood, The Vampires diaries, CSI, How I met your mother, Nip Tuck, Angel
Mīļāka suņu šķirne: Bulterjers
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata): Varu pat bildi ielikt. Bet raksturs- nu kādam jābūt bulterjeram- spītigs, uzticīgs, bezgala mīļš, drosmīgs, unikāls
Te bilde kādam būtu jāizskatās
Kur guļ tavs suns/suņi? Protams, ka gultā
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? Tikai, kad ir auksts(patiešām auksts). Pilnīgi un kategoriski neatbalstu nekāda kleitas un tamlīdzīgas lietas.
Mīļākais suņu preču veikals? Lusy dog, bet pārsvarā pavadas un tādas lietas pērku izstādēs
Suņa barība: Diamond, bet pārsvarā ir vistas gaļa
Tava suņa (suņu) svars: Nu apmēram jūsu divu suņu svars kopā
Augstums skaustā: Apm 33cm
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: Sēdi, guli, ķepu, šurp, stāvi, buču, mierā, klusu. un protams, kur mamma?
shera- Rookie
- Number of posts : 46
Dzīvesvieta : imanta
Sheera - ljoti skaists tas melnais bullterjers :) Taadu dziivee neesmu nemaz redzeejusi ...
Ruby- Estimable
Šī meitene dzīvo Liebritānijā un viņas tēvs ir Anglija Top bulterjers(Anglija ir bulterjeru dzimtene) :)
shera- Rookie
Nope, mums vinju sheit praktiski nav :) ja godiigi uz vienas rokas pirkstiem varu saskaitiit cik esmu redzeejusi, un taapat tie visi bija izstaadees, un plus viens no Latvijas (vinjas saimniece paarvaacaas uz shejieni dziivot ar to suni). Nezinu kapeec vinji sheit nav tik populaari, varbuut aizspriedumu deelj un taapeec ka taa ir ierobezhotaa shkjirne - publiskaas vietaas obligaati jaastaigaa ar uzpurni un iisu pavadu!
Ruby- Estimable
Tā latviete noteikti ir Iveta ar Gratu ne? viņa dzīvojas pa suni.lv forumu :)
shera- Rookie
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 3 no 4