Uzināsim ko vairak viens par otru?
+18
zandale
shera
sweetie
Sanita
Ambera
Kitija
ajame
sassaa
Elīna
Dream
Ronija
kristucis1
Buciitis
Eliina
Silkite
Twixy
Lily
Ruby
22 posters
Lapa 4 no 4
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uzināsim ko vairak viens par otru?
Jaa jaa Graata ir gan :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Bilde:
Vārds:Anete
No kurienes: Rīga
Vecums:27
Matu krāsa:Melna
Garums:1,72m
Mīļākā krāsa:violeta, tirkīzzila..katrā ziņā visādas košas :D
Mūzika:skan mājas un darbā
Gadalaiks:mmmm...vasara, jo siltāk, jo labāk :D
Ēdiens:garšo un ļoti :D:D:D
Dzēriens:alko, alko un kolaaaaa... :D
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene). Neprecē mani neviens :D bet ir draugs :D
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies? Pastrādāju, sad tad atpūšos, gadās izklaidītes :D
[b]Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? Kur silts visu diennakti :)
Mājdzīvnieki: viens suns
Hobiji,vaļasprieki: nav nekas konkrēts
Mīļākais TV raidījums/seriāls: Tv minimali saista...aaa.. tagad noskatījos Vampires diaries...nenormāli patika, nevaru sagaidīt 2.sezonu :D
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: nepatīk iepirkties
Mīļāka suņu šķirne: nav nekas konkrēts, mazie patīk, no lielajiem bail :D
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata):
Kur guļ tavs suns/suņi? nakts pirmo daļu savā vietiņā pie mūsu gultas, pēc tam ielien zem segas starp abiem mums.
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? atbalstu tikai, ja ir nepieciešamība
Mīļākais suņu preču veikals? kas gadās pa ceļam, kad to ļoti vajag.
Suņa barība: tagad RC
Tava suņa (suņu) svars: pagaidām 1,8kg
Augstums skaustā:nezinu
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: pagaidām tikai- FUUU
Vārds:Anete
No kurienes: Rīga
Vecums:27
Matu krāsa:Melna
Garums:1,72m
Mīļākā krāsa:violeta, tirkīzzila..katrā ziņā visādas košas :D
Mūzika:skan mājas un darbā
Gadalaiks:mmmm...vasara, jo siltāk, jo labāk :D
Ēdiens:garšo un ļoti :D:D:D
Dzēriens:alko, alko un kolaaaaa... :D
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene). Neprecē mani neviens :D bet ir draugs :D
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies? Pastrādāju, sad tad atpūšos, gadās izklaidītes :D
[b]Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? Kur silts visu diennakti :)
Mājdzīvnieki: viens suns
Hobiji,vaļasprieki: nav nekas konkrēts
Mīļākais TV raidījums/seriāls: Tv minimali saista...aaa.. tagad noskatījos Vampires diaries...nenormāli patika, nevaru sagaidīt 2.sezonu :D
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: nepatīk iepirkties
Mīļāka suņu šķirne: nav nekas konkrēts, mazie patīk, no lielajiem bail :D
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata):
Kur guļ tavs suns/suņi? nakts pirmo daļu savā vietiņā pie mūsu gultas, pēc tam ielien zem segas starp abiem mums.
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? atbalstu tikai, ja ir nepieciešamība
Mīļākais suņu preču veikals? kas gadās pa ceļam, kad to ļoti vajag.
Suņa barība: tagad RC
Tava suņa (suņu) svars: pagaidām 1,8kg
Augstums skaustā:nezinu
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: pagaidām tikai- FUUU
zandale- Newbie
- Number of posts : 19
Dzīvesvieta : Rīga
Vaards-Nata
Esmu no Ogres un dzivoju Ogree;)
Pashlaik man ir 22 gadi. Dzimusi 1988.gada 10.augustaa
Matu kraasa-blonda
Garums-isti neatceros laikam 1.62
Milaka krasa-sarkana
Muuziku klausos visadu atkariba no garastavokla!
Patik visi gadalaiki,jo katra ir kautkas jauks,bet vismiljaka vasara!
Visvairak man garsho banani un visi parejie auglji!
Miljakie dzerieni udens un zaljaa teeja.
Attiecibu statuss-pagaidam viena
Pashlaik atrodos tani dzives posmaa,kad cilveks saprot,ka pasauli jaukaku var padarit ja pashi buusim jauki pret citiem~!
Ja buutu laiks,kautkur doties-noteikti dotos,kur karsts!
Majdzivnieki-laikas metiss Honda,labradors Benno,toijs Bonita,kakene Ketrina...
Hobiji un valasprieki-izklaideties un stradat
Pa TV Parsvara skatos kanalu Animal planet. Vel patik seriali pa fox crime un dazhadi raidijumi par paranormalajam paradibam...
Ieperkos,kur kuro reizi tuvak esmu
No sunu shkirnem patik bulterjeri,rotveileri un klepja sunishi.
Mans sapnju suns -vinji man ir vairaki un visi jau dzivo pie manis.
Kur gulj mani sunji?;) Toijs ar mani gultaa,bet lielie sunji aara voljeeraa.
Savu mazo suni geerbju,tad,kad aaraa ir auksts,vasaraa iztiekam bez dreebiiteem!
Miljaka sunju prechu veikala nav,jo ieperkos daudz un dazhados.
Sunja bariba-Royal Canin
Sunja svars- gandriz 3 kg
Augstumu skaustaa gruuti vinjai nomerit,jo vinjai vispar nepatik darit neko mierigu
Bonita nedaudz prot staigat uz pakalkajam (prasit),nac shurp, un pashu nevajadzigako komandu " Bonita kas tur ir?" kad vinja nezin ko meklee un rej.
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Bilde:
Vārds: Linda
No kurienes: Dzimusi Bauskā, bet nu jau gadus 13 pa Rīgu maļos :)
Vecums: 31 hehe
Matu krāsa: piedzimu blonda, bet tagad 100% melnmate
Garums: 170 cm
Mīļākā krāsa: zaļa (bet man nav neviena apģērba gabala tādā krāsā)
Mūzika: pops, patīk salkanie gabali, krievu estrāde
Gadalaiks: 100% vasara!
Ēdiens: vista jebkādos izpildījumos, galvenais, lai nav jēla :)
Dzēriens: man nez kāpēc uzreiz prātā tikai alkohols Martini Asti, bet ikdienā nespēju bez kafijas
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene). Oficiāli precējusies, bet jau labu laiku dzīvojam šķirti (paldies Dievam!). Bet esmu girlfiend savai mūža mīlestībai (manas Melas otrajam īpašniekam un dāvinātājam), kurš pašlaik gan jau kādu laiku mitinās UK
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies? Plaukstu! Kā sieviete! Meklēju savu nišu nodarbinātības lauciņā, viss dariebies :)
Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? Tenerifi vai Barselonu! Protams, ar suņiem, bērnu un mīļoto vīrieti!
Mājdzīvnieki: miniatūrais šnaucers Fidž Saime's Forta un Alarm's Midnight Melody - mana mazā Meliņa
Hobiji,vaļasprieki: zīmēšana, grāmatas, Second Life lol
Mīļākais TV raidījums/seriāls: Kaut kā nevaru atbildēt par mīļāko, jo laiks iet viss mainās, bet šobrīd topā ir seriāls Fringe
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: oi, nav tāda, iepirkšanās man ir mūžīgas galvassāpes
Mīļāka suņu šķirne: vispār jau mana sirds pieder šnauceriem, visu izmēru, bet kopš bērnības biju sapņojusi arī par tādu mazu bērnu, kā mana Mela :)
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata): Noteikti ne ar terjera raksturu, bet ar šnaucera patstāvību un drosmi, čivavas milzīgo sirdi :)
Kur guļ tavs suns/suņi? Mela pagaidām guļ savā sētiņā, savā gultiņā (ja runa ir par gulēšanu nakts laikā )Forta - kur nu viņai iepatīkās - gan man zem segas, gan gultas kājgalī, šad tad savā vietiņā.
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? Nu, es vairāk esmu no tiem, kas suni līdz šīm ģērba tikai pie nepieciešamības - lai lietū un dubļos nesamirktu, lai ziemā salā nenosaltu. Bet mazajai Melai citas vajadzības, laikam jau drusku tiks arī pucēta :)
Mīļākais suņu preču veikals? pagaidām nav.
Suņa barība: Orijen un Acana, agrāk biju Hill's pulciņā
Tava suņa (suņu) svars: Mela - 880 gr, Forta - aptveni 9 kg
Augstums skaustā: Forta apmēram 35 cm, par Melu - nav ne jausmas, piņģerots tak vēl :D
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: Mana mazā nemāk vēl neko, ja neskaita, ka zina, kā sauc un kā skan ēdiena bļodas bet lielā principā zina, kas ir pie manis, sēdi, etc.
Vārds: Linda
No kurienes: Dzimusi Bauskā, bet nu jau gadus 13 pa Rīgu maļos :)
Vecums: 31 hehe
Matu krāsa: piedzimu blonda, bet tagad 100% melnmate
Garums: 170 cm
Mīļākā krāsa: zaļa (bet man nav neviena apģērba gabala tādā krāsā)
Mūzika: pops, patīk salkanie gabali, krievu estrāde
Gadalaiks: 100% vasara!
Ēdiens: vista jebkādos izpildījumos, galvenais, lai nav jēla :)
Dzēriens: man nez kāpēc uzreiz prātā tikai alkohols Martini Asti, bet ikdienā nespēju bez kafijas
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene). Oficiāli precējusies, bet jau labu laiku dzīvojam šķirti (paldies Dievam!). Bet esmu girlfiend savai mūža mīlestībai (manas Melas otrajam īpašniekam un dāvinātājam), kurš pašlaik gan jau kādu laiku mitinās UK
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies? Plaukstu! Kā sieviete! Meklēju savu nišu nodarbinātības lauciņā, viss dariebies :)
Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? Tenerifi vai Barselonu! Protams, ar suņiem, bērnu un mīļoto vīrieti!
Mājdzīvnieki: miniatūrais šnaucers Fidž Saime's Forta un Alarm's Midnight Melody - mana mazā Meliņa
Hobiji,vaļasprieki: zīmēšana, grāmatas, Second Life lol
Mīļākais TV raidījums/seriāls: Kaut kā nevaru atbildēt par mīļāko, jo laiks iet viss mainās, bet šobrīd topā ir seriāls Fringe
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: oi, nav tāda, iepirkšanās man ir mūžīgas galvassāpes
Mīļāka suņu šķirne: vispār jau mana sirds pieder šnauceriem, visu izmēru, bet kopš bērnības biju sapņojusi arī par tādu mazu bērnu, kā mana Mela :)
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata): Noteikti ne ar terjera raksturu, bet ar šnaucera patstāvību un drosmi, čivavas milzīgo sirdi :)
Kur guļ tavs suns/suņi? Mela pagaidām guļ savā sētiņā, savā gultiņā (ja runa ir par gulēšanu nakts laikā )Forta - kur nu viņai iepatīkās - gan man zem segas, gan gultas kājgalī, šad tad savā vietiņā.
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? Nu, es vairāk esmu no tiem, kas suni līdz šīm ģērba tikai pie nepieciešamības - lai lietū un dubļos nesamirktu, lai ziemā salā nenosaltu. Bet mazajai Melai citas vajadzības, laikam jau drusku tiks arī pucēta :)
Mīļākais suņu preču veikals? pagaidām nav.
Suņa barība: Orijen un Acana, agrāk biju Hill's pulciņā
Tava suņa (suņu) svars: Mela - 880 gr, Forta - aptveni 9 kg
Augstums skaustā: Forta apmēram 35 cm, par Melu - nav ne jausmas, piņģerots tak vēl :D
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: Mana mazā nemāk vēl neko, ja neskaita, ka zina, kā sauc un kā skan ēdiena bļodas bet lielā principā zina, kas ir pie manis, sēdi, etc.
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Lexy, ļoti skaista bildīte ar Melu, un nekad nepateiktu, ka tev 31 gads tiešām?
Lily, es to par manu vecumu kā komplimentu uztveršu, drīkst? Bet jā, Meliņu es saņēmu savā 31.dzimšanas dienā :)
Lexy- Hero
Lexy rakstīja:Lily, es to par manu vecumu kā komplimentu uztveršu, drīkst?
Protams
tiesam burviga bilde nevar nepierksit lily par to vecumu ari
aaa kaa man pati Melas sejina vinas masinai no cita metiena ir tik pat piemiligs purnins
aaa kaa man pati Melas sejina vinas masinai no cita metiena ir tik pat piemiligs purnins
Paldies, paldies, nu jūs mani mulsinat ar to vecumu
Unes ceru iepazīties arī ar mūsu radiņiem :)
Unes ceru iepazīties arī ar mūsu radiņiem :)
Lexy- Hero
Bilde: tava
Vārds: Vita
No kurienes: piedzimu Riigaa,bet pashlaik dziivoju Toronto
Vecums: 23
Matu krāsa: tumshi bruuna nekraasoju matus jau 2 gadus :D )
Garums: es laikam arii piesakos silkiites ruukju komandaa 160cm
Mīļākā krāsa: patiik siltas un spilgtas kraasas
Mūzika: patiik ljoti dazhaada muuzika ..saakot ar house music ,beidzot ar radio iebarotajiem hiitiem
Gadalaiks: viennoziimiigi vasara :)
Ēdiens: miiljaakais eediens shushi ,zaljaas teejas saldeejums
Dzēriens: no graadiigajiem garsho martini , no ne-graadiigajiem starbuks piparmeetru teeja ar pienu un medu
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene). biju preceejusies ,tgd ir draugs
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies? Nezinjas posmaa,ceru,ka driiz tikshu naakamajaa liimenii :D
Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? uz Kubu
Mājdzīvnieki: chihuahua Tiffany
Hobiji,vaļasprieki: patiik teaatris, dejoshana, sauloshnaas
Mīļākais TV raidījums/seriāls: desperate housewives,gossip girl, uc ..pedeejaa laikaa skatos shovu par maasaam Kardashianaam
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: taada viena iipasha veikala nav,bet vissvairaak patiik iepirkties USA
Mīļāka suņu šķirne: chihuahua, franchu boldogs
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata): man jau ir sapnju suns
Kur guļ tavs suns/suņi? pie manis gultaa
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? atbalstu ,ja tas ir nepiecieshams (aukstaa laikaa) un geerbju savu suni arii tikai tad,kad tas nepiecieshams
Mīļākais suņu preču veikals? pink paws
Suņa barība: acana
Tava suņa (suņu) svars: tgd vareetu buut ap 1,4kg
Augstums skaustā:
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: dod buchu,atnes bumbinju ,seedi
[/b][/quote]
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Galigi biju aizmirsusi par sho temu, jo raknjajoties kautkad atradu un domaju aizpildit velak Nu jasanjemas lai neaizmirst atkal
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Vārds: Olga
No kurienes: No Jelgavas
Vecums: 24
Matu krāsa: Ljoti vēlētos savu naturālo tumšbrūno, bet liekas ka vislabāk piestāv blonda, kāda nu jau kādu laiku man arī ir
Garums: Esmu laikam starp rūķiem un basketbolistiem - 170cm
Mīļākā krāsa: Rozā, lillā, dzeltena, persiku utt - visādas košas, kā arī pārmaiņus mierīgas, un vsp skatoties kas - drēbes, interjers utt
Mūzika: R'n'B - vislabāk patīk EHR radio - parasti skan tieši tas, kas patīk
Gadalaiks: Viennozimīgi vasara :) Nu var arī mazliet ziemas, bet tikai mazliet
Ēdiens: Pēdejā laikā uzsēdos uz fast food - kebabi, hamburgeri, picas - njam njam, bet normas robežās :) Kā arī saldums, bet vsp pēc noskaņojuma - vienu brīdi gribas kaut ko saldo, citu - aso un saļo :)
Dzēriens: Apelsīnu sula kā arī visādi alko kokčiki, arī šampji un vīni
Vai esi viens/a, precējies/juies, ar kadu tiekos(ir draugs/draudzene). Precējusies nu jau mazliet vairāk par gadu :)
Kadā dzīves posmā tu pašlaik atrodies? Gribas kaut ko pamainīt nodarbošanas jomā, bet nekādīgi nevaru saņemties, sliņķe
Ja varetu doties atpūsties jau tulīt, uz kurieni tu dotos? Uz ķādu silto saliņu pie jūras :)
Mājdzīvnieki: Suņuks chihuahua un neliels akva ar zivtiņam
Hobiji,vaļasprieki: Konfekšu pušķi, dzīvnieki, puķes, arhitektūra un dizains utt
Mīļākais TV raidījums/seriāls: Gossip Girl, Desperate Houewives, Pretty Little Liars, Melrose Place (jaunākais, žēl ka tikai 1.senzona)
Mīļākais iepirkšanās centrs/veikals: Daudzi Rīgā - Riga Plaza, Mols, Azur, Origo, Centrs
Mīļāka suņu šķirne: Chihuahua, angļu buldogs, vsp patik daudzas šķirnes
Tavs sapņu suns(pēc rakstura,izskata): Mūsu mīlulīte - labākais, ko var vēleties, vienīgais varētu būt mazliet paklausīgāka :)
Kur guļ tavs suns/suņi? Ar mums gultā, kā arī citreiz savās gultiņās
Vai tu atbalsti suņu ģērbšanu, vai tu savu suni (suņus) ģērb? Atbalstu un ģērbju - vairāk jau lai nesalst, bet arī svētkos patīk sapucēt :) Protams, suns neērtas tajās drebēs neērti, bet pilnīgi brīvi
Mīļākais suņu preču veikals? Drēbes - ebay, pārtika un rotaļlietas - zooveikali (vairāk dinozoo un zoocentrs)
Suņa barība: Orijen Regional Red Meat, konservi Gran Carno, ļoti reti uzvāram kādu kārumiņu - vistas fileju, lasi utt
Tava suņa (suņu) svars: Tagad ir 2,4kg
Tava suņa (suņu) triki/komandas ko māk: Mēs tik mācamies, bet daudz maz prot "pie manis", "stāvi", "sēdet". Smieklīgi, jaunas komandas mācoties dara ne to ko vajag bet ar tādu gudru seju :D
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 4 no 4