AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 2 no 40
Lapa 2 no 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3472. bac bet laikam tas Ancevskis uzvares tikai tapec ka vins uzgundzgreka aktieris es pat neskatos to seriaalu, nu bac vini nedejo labak par Elizu un Rolandu
3473. Mēs jau ar māsu smējāmies, ka par Ančevski bliež pa pogām Ugunsgrēka tantuki. Es gan pat ja veca būtu nebalsotu par viņu Viņš ļauno taču attēlo.
3474. Ja būtu mana teikšana es dotu prīzi Sanatai Didžus, šitādu kritiku un pat personīgus aizvainojumus saņemt un neskatoties uz neko turpināt... Malacis Santa Bet ja jāvērtē kurš labāk dejo....
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
3476. Sveikas meitenes :) Kaa jums labi klaajas? Skatos ka forums ir bijis aktiivs un pat jaunus biedrus esam ieguvushi wohoooo!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3477. Ruby, uzreiz pēc Tavas aizbraukšanas forums uz brīdi kļuva nemirstīgs.
Stāsti kā gāja brīvdienās? Sunči bija noilgojušies pēc Tevis?
Stāsti kā gāja brīvdienās? Sunči bija noilgojušies pēc Tevis?
3479. més vakar atklàjàm BBQ sezonu es te biju nometusi 3kg... sajuuta shodien ka 6kg esmu uznjémusi,nav labi shità pàrésties
Esi sveicinàta ar màjàs atgrieshanos,Ruby
Esi sveicinàta ar màjàs atgrieshanos,Ruby
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3480. Gaaja forshi :) pirmaas divas dienas laiks ne iipashi labs, es pat shalli iegaadaajos jo bija veesiigs, bet peec tad - dieviigs +25 saulee vismaz Taas dienas braucaam vairaak uz pludmales pusi un parkiem :) Vislielaako iespaidu atstaaja protams Antonio Gaudi :) Gribeetos uzzinaat ko vinsh piipeeja ka vinjam shitaadas idejas radaas!!! Bet taa kopumaa Barcelona ir netiira un cilveeki ir ljoti rupji!!!
Ak sunuchi bija sailgojushiesa un es peec vinjiem protams ar :) Pepija buchoja mani 30 minuutes, Lurdesinja pacietiigi gaidija savu kaartu un kad es ieraudziju Roksi tad gandriiz apkritu no kaajaam!! GOLIAATS - vinja ir taa izaugusi pa shitaam dienaam - vienkaarshi nespeeju noticeet, kaa cits suns LOL
Paldies ka apjautaajaaties meitenes ;)
Ak sunuchi bija sailgojushiesa un es peec vinjiem protams ar :) Pepija buchoja mani 30 minuutes, Lurdesinja pacietiigi gaidija savu kaartu un kad es ieraudziju Roksi tad gandriiz apkritu no kaajaam!! GOLIAATS - vinja ir taa izaugusi pa shitaam dienaam - vienkaarshi nespeeju noticeet, kaa cits suns LOL
Paldies ka apjautaajaaties meitenes ;)
Ruby- Estimable
3482. Katedraale saucaas Sagrada Familia. Nee nav pabeigta Eliin - bet es domaaju ka mees nepiedziivosim to kad pabeigs vinju :( Tu iekshaa arii biji tajaa katedraalee? Un Casa Mila (taa kas tavaa bildee) tur biji iekshaa??
Ruby- Estimable
3483. Es divus gadus pēc kārtas biju uz Barselonu, bet joprojām tik daudz kas neredzēts un neapskatīts. Un gribas vēlreiz uz Romu.. Mmm... Dievinu tādas vēsturiskas pilsētas..
3484. Buciit, brauc pie manis,kamér eifeljtornis nav pàrdots
Silkite- Estimable
3486. kàpéc gan ne?!!kaut kà naudinju jau ir jàpelna
Silkite- Estimable
3487. Mees iespeejaam diezgan daudz apskatiit Barcelonu pashu (kaa pilseetu) vienu dienu izbraucaam bishku aarpus uz Sitges - geju pilseeta. Taa man ljooooooti patika - cilveeki laipni, smaidiigi, saulaina vieta, pludmale super :)
Uz Barcelonu pashu vairs nebrauktu, ja nu vieniigi kad deels paaugsies tad noteikti vinjam jaaredz shii pilseetas arhitektuura un Gaudi :)
Uz Barcelonu pashu vairs nebrauktu, ja nu vieniigi kad deels paaugsies tad noteikti vinjam jaaredz shii pilseetas arhitektuura un Gaudi :)
Ruby- Estimable
3489. Ruby, nee diem zel nebiju gan ieksa tapec noteikti girbetu tur atgriezties. mamma lika izveleties gaudi vai tas akvarijs, jo ar naudam bija jau ta pamazak izvelejos akvariju , bet nu tur arii bija super iteresanti. tagad ja brauksu uz kavariju noteikti neietu,bet gan uz gaudi,jo no arpuses jau loti patik ieksaa tagad gribetos apskatit,jo tie kas bija no musu grupas jau stastija brinumu lietas.
mes bijam Deli muzeja,bet tas gan laikam nav pasa barselona
mes bijam Deli muzeja,bet tas gan laikam nav pasa barselona
3490. Nu skaidrs :) Mees atkal uz akvaaiju neaizgaajaam LOL domaajaam ka aiziesim bet beigaas nesanaaca iisti laika! Kaut gan citi bija (mees kopaa bijaam 8 cilveeki)
Ruby- Estimable
3491. Drausmīgi jūtos. Vakar mājas dators nosprāga. Ceru, ka draugs spēs kaut ko saglābt.
3492. Kā jūs domājat, vai sunim var dot bērzu sulu?
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
3493. ja dzer tad neko slitku tur neredzu,bet skaties lai vina parak neieskapbst
Eliina rakstīja:3493. ja dzer tad neko slitku tur neredzu,bet skaties lai vina parak neieskapbst
3494. Svaigu sulu nu pilnīgi noteikti var suņukam dot. Tajā ir daudz labu lietu, kas var nākt par labu mazajam organismam. Tik protams jādod ar mēru, un nevajadzētu dot kautvai tiko rūgt sākušu sulu. Tā tad gan var brīnumus ar suņuka puncīti izstrādāt.
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
3495. jeejj man beidzot piesledza vairak TV kanaalus un man bus Animal Planet vareesu skatities no rita lidz vakaram
Lapa 2 no 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Lapa 2 no 40